Bildegalleri

HAMAR/K2

Kornsilovegen 2

Kart med kartnålKornsilovegen 2, 2316 Hamar
Prisantydning3 190 000 kr
Totalpris
3 196 820 kr
Omkostninger
6 820 kr
Felleskost/mnd.
2 700 kr
 • Planlegging

  -

 • Salgsstart

  -

 • Byggestart

  -

 • Overtakelse

  -

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
1
Soverom
1
Rom
2
Primærrom
43 m²
Bruksareal
43 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Nøkkelinformasjon

EIE har gleden av å presentere K2 - et prosjekt med 32 lekre leiligheter med attraktiv beliggenhet. Leilighetene i K2 har moderne og smarte løsninger. Her er det tenkt helhet og kvalitet i alt fra stikkontakter til kjøkkenleverandør. Bygget vil ligge på en høyde langs Kornsilovegen orientert mot sydvest og alle leilighetene vil få gode solforhold. Fra 3. etasje og oppover vil du få herlig utsikt mot Mjøsa. Nærområdet til K2 er en herlig kombinasjon av både natur og urbane rekreasjonsmuligheter. Beliggende i et rolig område med butikker, Mjøsa og Furuberget innen 15 minutters gange - det kaller vi midt i smørøyet!

Se prosjektet sin hjemmeside www.kornsilovegen2.no

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Hovedoppdragsnummer

72-21-9025

Eiendom

Kornsilovegen 2, 2316 Hamar

Matrikkel

Gnr. 1 Bnr. 671 i Hamar kommune.

Matrikkelen skal seksjoneres.

Registerbetegnelse kan bli endret i forbindelse med fradeling av tomtearealer avhengig av antall byggetrinn og organisering.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Ferdigstillelse

Med forbehold om tilfredsstillende forhåndssalg er estimert ferdigstillelse andre halvår av 2025.

Ansvarlig megler

Navn: Inger Helene Simensen
Tittel: Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
Firmanavn: Hamar Eiendomsmegling AS
Adresse: Seminargata 1, 2317 Hamar
Org nr: 916933568

Selger/Utbygger

Kornsilovegen 2 AS

Hjemmelshaver

Kornsilovegen 2 AS

Priser fra - til

Priser fra 3 190 000 - til

Arealer

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm

Fellesutgifter

Stipulerte felleskostnader er fastsatt i vedlagte prisliste.

Disse vil inkludere: Forretningsførsel, felles drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, á-konto fyring og varmtvannsforbruk, renovasjon, á-konto vann- og avløpsavgifter, TV og internett m.m.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt vil ikke bli fastsatt før leilighetene står ferdig. Hamar kommune regner ut eiendomsskatt ved å redusere markedsverdien til boligen (som de får fra Skatteetaten) med 30%. Dersom boenheten er over 30 kvm trekkes det fra et bunnfradrag på 220 000 kr. Dette beløpet gir skattegrunnlaget. I Hamar er det pt. 4 promille av skattegrunnlaget som utfjør eiendomsskatten for boligen. Eiendomsskatten vil bli fakturert hver seksjonseier direkte fra Hamar kommune.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene vil delvis være inkludert i felleskostnadene. Eiendomsskatt kommer i tillegg og blir fakturert hver enkelt seksjonseier.

Energimerke

Før overtakelse vil alle leilighetene bli energimerket. Boligens varmetap og energibehov er dimensjonert iht. Teknisk forskrift av 2017. Det er ventet at leilighetene vil bli klassifisert i kategori C, men plassering og størrelse på vindusflater kan medføre individuelle forskjeller og en annen klassifisering enn kategori C.

Beskrivelse

Velkommen til K2 og dette flotte prosjektet i Hamar! Vi er stolte av å presentere dette sameiet med 32 selveierleiligheter med sentral beliggenhet i Hamar! Leilighetene vil ligge fint til på en høyde langs Kornsilovegen 2 med nærhet til alt. Flere av leilighetene vil også ha flott utsikt over nærområdet og Mjøsa.

Leilighetene fordeles over to blokker på fem etasjer.
1. etasje i bygg 1 vil bestå av 6 seksjoner.
1. etasje i bygg 2 vil bestå av 4 seksjoner.
2. etasje i bygg 1 vil bestå av 5 seksjoner.
2. etasje i bygg 2 vil bestå av 3 seksjoner.
3. etasje i bygg 1 vil bestå av 3 seksjoner.
3. etasje i bygg 2 vil bestå av 3 seksjoner.
4. etasje i bygg 1 vil bestå av 3 seksjoner.
4. etasje i bygg 2 vil bestå av 3 seksjoner.
5. etasje i bygg 1 vil bestå av 1 seksjoner.
5. etasje i bygg 2 vil bestå av 1 seksjoner.

Her skal det være noe for enhver smak, enten det er en 1-roms leilighet på rundt 34 kvm eller en 4-roms toppleilighet på 146 kvm.

Prosjektets blokkbebyggelse vil ligge orientert mot sydvest med gode solforhold. Boligblokken får kjeller med parkeringsplasser, boder og smørebod/sykkelverksted. Det etableres nedgravde molok-tanker i forbindelse med nedkjøring til parkeringskjeller. Noen av leilighetene i 1. etasje vil få direkte adkomst fra bakkeplan. Øvrige leiligheter får adkomst fra felles trapperom med heis.

I K2 er det sydd sammen tre interiørstiler. Vanilje er standard for alle leilighetene i 1. etasje, 2. etasje og 3. etasje. Pepper er standard for alle leilighetene i 4. etasje. Safran Lys/Mørk er standard for alle leilighetene i 5. etasje. Med det sagt - er K2 opptatt av at boligene skal være blanke ark, men hvem har sagt at arkene må være hvite? Her kan du velge stilen som passer deg best. Ønsker du en leilighet i 1. etasje med stilen Pepper, så gjøres det i tilvalgsprosessen. Ved endringer utfra standard kan det medføre en ekstra kostnad.

Vedlagt i salgsoppgaven ligger komplett leveransebeskrivelse og romskjema. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne.

Innhold

Leilighetene vil ligge på mellom 34 kvm og 146 kvm, og de vil være alt mellom 1- og 4-roms leiligheter. De vil inneholde blant annet gode stue- og kjøkkenløsninger, pene bad og soverom. Alle leilighetene vil også få flotte uteplasser. På leilighetene over 50 kvm vil det medfølge én parkeringsplass. De to største leilighetene vil få to parkeringsplasser.

Se planskisse for leilighetene for areal og planbeskrivelse.

Beliggenhet

Prosjektet i Kornsilovegen 2 er attraktivt beliggende på Hamar Vest. Området passer godt til mennesker i alle aldre og livssituasjoner. For de yngste er det kort avstand til barnehager, skoler og idrettsanlegg. Wang toppidrett og Hamar Katedralskole er kun 300 meter unna. Dagligbutikker, Storhamarsenteret med diverse forretninger og Maxi storsenter er også i gangavstand fra blokkene. Det er ellers kort avstand til Mjøsa med Domkirkeodden og Furuberget som byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter for hele familien. Furuberget har flotte opplyste turstier som er fine på både sommeren og vinteren. Domkirkeodden har herskapelig lokale du kan invitere til bryllup, konfirmasjon, dåp eller andre store begivenheter. Området er omgitt av et herlig parkanlegg med tur- og bademuligheter. Ellers godt med fritidstilbud i nærområdet med Ankerskogen svømmehall som har helse og velværeavdeling, samt tennisbaner. Ankerskogen har også opplyste turstier, skiløyper, skøytebane, akebakke og frisbeegolfbane. For de som er interessert i sport er blokkene rett i nærheten av CC Amfi og Boligpartner Arena hvor Storhamar Hockey og Storhamar Håndball spiller sine hjemmekamper.

Det er ca. 2 km til Hamar sentrum. Bybussen tar deg enkelt til byen og hjem igjen med flere bussholdeplasser rett ved. I sentrum finner du alt av servicefunksjoner, et riktig kulturtilbud og fine turmuligheter langs Mjøsa. Verdt å nevne er også Matkvartalet, en nyrenovert bygård i Hamar med blant annet ølbryggeri, kaffebrenneri, slakter, kolonial, samt bakgård med streetfood fra ulike deler av verden. Her får du blant annet falafel, sushi, taco, BBQ, indisk og asiatisk mat. Hamar kulturhus med kino, bibliotek og forestillinger ligger også i sentrum. I kulturhuset er det normalt et godt tilbud av aktiviteter for både liten og stor, med blant annet diverse konserter og øvingslokaler for kulturskolen. I Hamar sentrum ligger også skysstasjon med bussforbindelser til distriktet og tog med meget gode forbindelser til Gardermoen og Oslo.

K2 har med andre ord beliggenhet midt i smørøyet!

Tomt

Det vil bli felles eiet tomt for sameiet på ca. 2008 kvm.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Utomhusarealer leveres tiltalende og av god kvalitet, og med god belysning. Gårdsrommet, beliggende over parkeringskjeller, opparbeides som vist på utomhusplan med asfaltert sone frem til sitteplass med bålpanne, lekeområde med lekeapparater og fallsikkert underlag, gressarealer og sykkelparkeringsstativer.

Opparbeidelsen vil skje i takt med utbyggingen og ferdigstilles til overtakelsen så langt det lar seg gjøre innenfor årstiden. Dersom arealet ikke lar seg ferdigstille skal det gjøres et overslag over gjenstående arbeider som vil bli tilbakeholdt

Leveransebeskrivelse

Se vedlagt leveransebeskrivelse i salgsoppgaven.

Formuesverdi

Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og 90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Boder

Hver av leilighetene vil få en bod på ca. 5 kvm i kjeller.

Vei / Vann / Kloakk

Eiendommen vil få adkomst fra offentlig veg.

Sameiets eiendomsmasse vil være tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Sameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning

Eiendommen ligger i et område under detaljreguleringsplan for Kornsilovegen 2, planid. 081300. Formål er BTK (bolig/tjeneste/kontor) med uteoppholdsareal og lekeplass.

Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2018-2030, planid. 20170001. Eiendommen er avsatt til nåværende næringsvirksomhet. Omkringliggende er veg og boligbebyggelse. Eiendommen ligger innenfor hensynsone for radon og krav vedrørende infrastruktur. Deler av eiendommen ligger også innenfor rød og gul støysone.

Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen, planid. 20110002. Eiendommen omfattes ikke direkte av planen.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås hos megler.

Sameiet

Eiendommen vil bli seksjonert og leilighetene vil få eget seksjonsnummer.

Stipulert overtagelse

Med forbehold om tilfredsstillende forhåndssalg er estimert ferdigstillelse andre halvår av 2025.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Fordeler ved å kjøpe nybygg

Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig. For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har legalpant i eierseksjoner for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre seksjonseierne har panterett i eierseksjonen for krav mot seksjonseieren og som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

Kjøper aksepterer at det eventuelt vil bli tinglyst servitutter.

Følgende er tinglyst på eiendommen nå:
- Dagboknr. 101935, tinglyst den 09.03.1979. Gjelder erklæring/avtale vedrørende trafostasjon/kiosk.

Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

Pris fra 2 590 000,- til 13 990 000,-

Omkostninger
5 450,- (2,5% av tomteverdi i dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

Se vedlagt prisliste.

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse.

Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes. Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47. Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Oppstartsgebyr: kr. 50 000,- + mva.
Kr. 35 000,- + mva for 60% av prosjektet.
Kr. 40 000,- + mva for 85% av prosjektet.
Kr. 50 000,- + mva for de siste 15% av prosjektet.
Oppgjør koster kr. 3 600,- + mva pr. enhet.
Selger dekker også direkteutlegg som finn-annonse og digital markedsføring.

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Garanti etter buofl. § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Selgers forbehold

Selger tar forbehold om at endelig produkt kan fravike i forhold til opplysninger i prospekt, tegninger og leveransebeskrivelse. Endringer skal ikke forringe kvaliteten på boligen eller være til særlig ugunst for kjøperen. Siden detaljplanlegging ikke er utført på det tidspunkt når denne beskrivelse er utarbeidet, tas det forbehold om endringer i fasadeutforminger/-uttrykk og at veggtykkelser kan bli endret for å tilpasse seg nødvendige fremføringer av sjakter og tekniske anlegg.

Tegninger og illustrasjonsbilder av boligen er kun ment som illustrasjoner. Disse bør således ikke benytte som grunnlag for nøyaktig mål eller forventet produkt. Leveransebeskrivelsen gjelder i de tilfeller illustrasjonsbildene og beskrivelsen ikke samsvarer.

Tekniske fag er ikke ferdig prosjektert, og endringer som følge av dette kan forekomme.

Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligene som måtte følge av at kommunen ikke godkjenner byggetegninger. I så tilfelle må kjøper varsles angående endringene.

Illustrasjoner er ikke retningsgivende for detaljer rundt leveranser. Perspektivtegninger i 3D er illustrasjoner og kan avvike fra leveransen.

Det gjøres oppmerksom på at svinnsprekker og riss kan oppstå en tid etter overlevering. Spesielt gjelder dette i overgang mellom yttervegg og himling og i hjørnet på gerikter. Dette er i utgangspunktet ikke reklamasjonsberettiget. Dette vil bli befart i forbindelse med 1-årsbefaring hvor det gjøres avtale om en eventuell utbedring.

Mer detaljert dokumentasjon av innredninger i kjøkken, bad og garderobe vil bli fremlagt på forespørsel.

I tillegg kan det vise seg nødvendig og kasse inn mindre vertikale og/eller horisontale tekniske føringer for fremføring av tekniske anlegg. Plassering av tekniske anlegg vil primært bli plassert i teknisk bod, men detaljprosjekteringen kan medføre at plasseringen vil måtte justeres noe.

Viktig informasjon

Ved salg til forbruker selges boligene iht. bustadoppføringslova. Selger skal overlevere boligene i ryddig og byggerengjort stand, og uten noen form for leieforhold. Kontakt meglerforetaket ved spørsmål knyttet til hvilke lovverk som skal gjelde ved kjøp. Det er ikke mulig å tegne boligselger- og boligkjøperforsikring ved salg/kjøp etter bustadoppføringslova.

Videresalg av kontraktsposisjon

Videresalg av kontraktsposisjon må godkjennes av selger.

Tilvalg

Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg. Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.

Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht. bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse

Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser

Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning

Ledige leiligheter selges etter prinsippet "først til mølla", til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste. Benytt skjemaet "Bindende kjøpsbekreftelse" for å levere en forpliktende kjøpsmelding på en bestemt leilighet i prosjektet.

Lovgrunnlag

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer

72-21-0362

Hvitvasking

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern

Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode271259802
Sist endret19. feb. 2024 01:20
Referanse72210362

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.