Bildegalleri

Bakkedalen - Trinn 1 - Kløfta

Bakkedalen - Trinn 1

Kart med kartnålBakkedalen - Trinn 1 - Kløfta, 2040 Kløfta
Prisantydning6 990 000 kr
Totalpris
7 011 570 kr
Omkostninger
21 570 kr
Felleskost/mnd.
1 618 kr

Nøkkelinfo

Boligtype
Rekkehus
Soverom
3
Primærrom
122 m²
Bruksareal
133 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beskrivelse

Adresse

Bakkedalen - Trinn 1 - Kløfta
2040 Kløfta

Matrikkel

Gnr. 29 bnr. 20 i Ullensaker kommune

Beliggenhet, adkomst

Nye rekkehus på Kløfta med fantastisk beliggenhet rett ved barnehage, skole og flott aktivitets- og idrettspark. Her vil hele familien trives!

I Bakkedalen kan du velge mellom to hustyper med tre eller fire soverom. Husene er energieffektive med god standard og smarte løsninger. Bakkedalen ligger solrikt og vestvendt ved store grøntområder.

Nærområdet

Alt du trenger i umiddelbar nærhet.
Bakkedalen ligger på Kløfta, sentralt og barnevennlig til ved siden av barnehage, barneskole og ungdomsskole.

Det er gangavstand til Kløfta stasjon som har gode kommunikasjonsmuligheter til Oslo, Jessheim og Lillestrøm med tog og buss.

Det tar ca 15 minutter til Gardermoen og 30 minutter til Oslo.

Rett utenfor boligene finner du Bakkedalen idretts- og aktivitetspark. En fantastisk tilbud for alle på Kløfta.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Selveier

Bygninger og byggemåte

Boliger for et allsidig liv
I Bakkedalen har vi to boligtyper, begge rekkehus over tre plan. Felles for begge er energieffektive løsninger og trivelige uteplasser. Mellom husene blir det fine grøntområder og lekeplasser til glede for alle beboerne i Bakkedalen.

Boligene får enten garasje eller carportløsning. Det er god standard, 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, flislagt bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra anerkjent leverandør som leveres komplett med hvitevarer.

Husene får forskjellige farger som harmonerer og skaper en hyggelig atmosfære. Vindusflater i ulike varianter og størrelser skaper fasader med spill.

Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag!

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Beliggenhet

kart
Logo

Bakke

Thomas Johan Hagen

Prosjektselger

Camilla Myhre

Prosjektselger/ CRM- Ansvarlig

BAKKE PROSJEKT AS

Utbygger

Annonseinformasjon

FINN-kode260874470
Sist endret08. feb. 2024 09:31
Referanse51220046

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.