Bildegalleri

Vollebekk Torgkvartal Hus E-G

Andelsleilighet: Vollebekk Torgkvartal - Salgstrinn 2

Kart med kartnålVollebekk torgkvartal - Salgstrinn 2 - Visningssenter i Brobekkveien 54, 0598 Oslo
Prisantydning5 295 000 kr
Totalpris
9 236 410 kr
Omkostninger
41 410 kr
Fellesgjeld
3 900 000 kr
Felleskost/mnd.
23 064 kr
 • Planlegging

  -

 • Salgsstart

  Salget er i gang etter førstemann til...

 • Byggestart

  Byggingen er i gang

 • Overtakelse

  Boligene er klare mellom juni og sept...

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
6
Soverom
3
Rom
4
Internt bruksareal
83 m² (BRA-i)
Bruksareal
0 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

lørdag, 27. juli
14:00 – 15:30
Velkommen til vårt visningssenter i Brobekkveien 54
Velkommen til vår visningsleilighet - Lars Husmanns gate 3, leilighet 5006
Visningspåmelding

Beskrivelse

Matrikkel

Gnr. 123 bnr. 1394, andelsnr. 96 i Oslo kommune

Prisinformasjon

Ordinærpris
Totalpris: 9 236 545,-
Innskudd: 5 295 000,-
Fellesgjeld: 3 900 000,-
Omkostninger: 41 545,-
Fellesutgifter år 1-5: 23 064,-
Fellesutgifter etter år 6: 25 801,-

Adresse

Vollebekk Torgkvartal - Salgstrinn 2 -Brobekkveien 58G, leilighet nr 6043
0598
Oslo

Boligene i dette salgstrinnet er til salgs etter førstemann til mølla - prinsippet. Prisene er faste. Forkjøpsretter er avklart og bortfalt. Les mer på www.obos.no/vollebekk

Vi har annonsert visningstider med bookingmulighet. Du kan booke visning via knappen "visningspåmelding". Vi kan også avtale både individuell visning og digital visning.

Om prosjektet

Vollebekk torgkvartal borettslag. Midt på Vollebekk, beliggende inntil det nye Vollebekk Torg, kommer dette kvartalet. Her kommer det også næringslokaler i 1. etg ut mot gateplan og mot torget. Totalt skal borettslaget bestå av omtrent 158 leiligheter, i dette andre salgstrinnet er det 52 leiligheter fra 37 - 105 kvadratmeter BRA (2-4-roms). Byggingen er allerede i gang!

Utvalgte boliger i Vollebekk torgkvartal borettslag kan, om ønskelig, kjøpes til OBOS Bostart - betingelser med egne priser og vilkår. Les mer om dette på obos.no/bostart. Hvilke boliger dette gjelder finner du i boligvelgerens på som du finner på hjemmesidene på www.obos.no/vollebekk.

Vollebekk ligger i Bjerke bydel nordøst i Oslo, midt mellom Lunden hageby i øst og Risløkka i vest. Her planlegger OBOS å bygge tilsammen ca 1.000 nye boliger. Området begynner å ta form og mange boliger er allerede overlevert sine nye eiere og et nytt nabolag har begynt å ta form. Boligene ligger like ved T-banestoppet Vollebekk og herfra kommer du til Oslo S på kun 13 minutter, eller til Storo på 8 minutter med enten bane 4 eller 5! I tillegg er det flere busser (nr 58 og 60) - og tog (Alna Stasjon) i nærområdet.

Om området

Tett på byen og tett på marka.

Det er kort vei til sentrum og i tillegg har du Lillomarka i gangavstand. Området rundt prosjektet er et veletablert boligområde og akkurat på utbyggingsområdet saneres nå gammel industri til fordel for urbane og moderne leiligheter. Dette blir et høykvalitets by- og boområde lengst nord i Hovinbyen.

Området rundt Vollebekk består i dag hovedsakelig av eneboliger, rekkehus og leiligheter i lavblokker omgitt av grøntområder. De nye leilighetsbyggene bygges rundt grønne og trygge uteområder bestående av hyggelige bakgårder og tun og miljøgater som prioriterer de myke trafikantene. Å utvikle Vollebekk handler om å gi området et varig løft hvor det legges vekt på by- og bokvalitet, og der det etableres spennende overganger og god balanse mellom offentlige og private uteområder.

Vollebekk blir et byområde der folk kan leve livene sine med butikker og virksomheter som fyller dagligdagse behov, og hvis ønskelig kan man fint leve der uten bil. Det er også et mål at den nye bydelen skal fange opp det etablerte lokalmiljøets behov for videre tilbud og kvaliteter: Dette blir nærområdets nye møtested.

Blant Vollebekks nærmeste naboer er Bjerkedalen Park. Parken har vært et prestisjeprosjekt for Oslo kommune, dekker over 40 mål. Parken består av kafé, ballplasser, skøyteis, akebakker, sittegrupper, griller, benker, barnehage og opparbeidede grøntområder. Det er stier gjennom og rundt hele parken, ulike park- og prydtrær samt blomster for å skape fargerike og trivelige omgivelser. Parken vant Oslo bys arkitekturpris i 2015.

Omgivelsene er familievennlige og veien er kort til flere barnehager, familiebarnehager og skoler med alle trinn. Høsten 2017 åpnet Vollebekk barne- og ungdomsskole som ligger 2 minutters gange unna. I 2019 åpnet Vollebekk barnehage ved siden av skolen. I tillegg finnes en rekke andre grunnskoletilbud i nærområdet.

Slik blir boligene

Vollebekk Torgkvartal Borettslag skal bestå av tilsammen 158 leiligheter som blir fordelt over flere salgstrinn. Det blir god variasjon i boligstørrelser, med ulike 2-roms i flere størrelser, flere ulike 3-roms samt 4-roms leiligheter. Det kommer også 5-roms-leiligheter i siste salgstrinn med mulighet for hybelløsning.

I dette 2. salgstrinnet er det 52 leiligheter fra 37 kvm til 105 kvadratmeter BRA.

Fasadene vil ha flott variasjon og i stor grad bestå av vedlikeholdsfrie materialer som tegl i ulike fargenyanser, trepanel og malt puss. Boligene får flere felles takterrasser, og på bakkenivå har du et grønt og innholdsrikt gårdsrom.

Fellesarealer

Stort, hyggelig og bilfritt felles gårdsrom som byggene kranser rundt. På taket blir det flere felles takterrasser - og her kan du nyte fantastisk utsikt og svært gode solforhold.

Parkering

Det medfølger garasjeplass til utvalgte leiligheter. Oppvarmet garasjeanlegg under huset. Det er mulighet til å kjøpe ladepunkt til el-bil i tilvalgsprosessen. Informasjon om hvilke leiligheter som har tilhørende garasjeplasser finner du også på de ulike leilighetene i boligvelgeren på obos.no/vollebekk (se også lenke til høyre i annonsen).

Kvalitet, standard og tilvalg

Gulv: Leilighetene får laminat som ser ut som lys 1-stavs eikeparkett unntatt på bad der det blir beige fliser.

Kjøkken: Det leveres kjøkkeninnredning fra HTH, med fronter i beige ( Stockholm ) eller i sort ( One ) . Begge typene leveres med laminat benkeplate, type Marmor natura på beige kjøkken og type Sandsten på sorte kjøkken. Begge kjøkkentypene får Line håndtak og svart vask, Franke Sirius SID 610-50. Kjøkkenbatteri Azur i sort. Ventilator Edge volumhette, rustfritt stål, med unntak av de som har fått slimline avtrekk.
Det blir god høyde på overskapene for å få bedre plass til oppbevaring.

Bad: Badet leveres med 10x10 cm gulvfliser, 20x40 cm fliser på vegg. Fargene i beige med matt utførelse. I taket er det downlights som kan dimmes.
Baderomsinnredningen kommer med nedfelt vask i innredning, med to skuffer og overskap med speil. På badet er det 90x90 cm dusjvegger med inn-/ utslående glassdører, vegghengt WC, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i form av vaskesøyle.

Himlingshøyden er generelt 2,5 meter, der det ikke er nedforinger (typisk på bad, i entré og bod).

Oppvarming

Boligene leveres med fjernvarme. Oppvarming via radiatorerer. Enkelte soverom kan få montert en elektrisk panelovn.

Energimerking

Energimerke C eller bedre.

Innflytting

Byggingen er i gang og boligene i Vollebekk Torgkvartal Hus E-F vil bli overlevert i intervallet: 01.05.24-01.08.24. Vollebekk Torgkvartal Hus G-H vil bli overlevert i intervallet: 01.06.24-01.09.24.

Fellesgjeld/lånevilkår

Fellesgjelden i dette prosjektet er et annuitetslån over 40 år med 5 års avdragsfrihet. Dette lånet løper med flytende rente som i dag har rentesats 6 %. Boligens felleskostnader er derfor beregnet med driftskostnader og rentekostnader på fellesgjelden etter denne satsen. Når fellesgjelden nedbetales fra år 6 må felleskostnadene forventes å øke. Prislisten for prosjektet viser hva dette er beregnet til (kontakt prosjektselger for fullstendig prisliste). For øvrig må endringer i den flytende rentesatsen forventes å medføre endringer i felleskostnadene.
Et annuitetslån er et lån som nedbetales med like store terminbeløp, helt til lånet er innfridd. I begynnelsen er derfor avdragsdelen liten, mens rentedelen er stor. Etter hvert som lånet reduseres stiger avdragsandelen og renteandelen blir mindre.
Det er mulig å innfri fellesgjelden helt eller delvis, gjennom OBOS IN-ordning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode257198431
Sist endret06. juli 2024 00:19
Referanse810220454

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.