Bildegalleri

Smestadtunet Townhouse

Smestadtunet - Nye og moderne nøkkelferdige familieboliger med hvitevarer inkl og parkering

Kart med kartnålSmestadtunet Townhouse, 2008 Fjerdingby
Prisantydning9 090 000 kr
Totalpris
9 145 042 kr
Omkostninger
55 042 kr
Felleskost/mnd.
2 020 kr

Nøkkelinfo

Boligtype
Rekkehus
Soverom
5
Primærrom
167 m²
Bruksareal
202 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beskrivelse

Adresse

Smestadtunet Townhouse
2008 Fjerdingby

Matrikkel

Gnr. 96 bnr. 373 snr. 2, leilighetsnr. 2 i Rælingen kommune

Beliggenhet, adkomst

Går det an å få i både pose og sekk? Ja, hvis du flytter inn i Smestadtunet på Rælingen. Her ligger de trivelige familieboligene på rekke og rad med opp til fem soverom, uteplasser ut mot det grønne og Østmarka utenfor døra. Her er det fritt frem for morgenstemning med bare tær på solvarme tregulv, lange middager i lyse, trivelige rom - og kort vei til byliv og kafeer.

Boligene på Smestadtunet ligger på en tomt som delvis består av naturarealer med synlige knauser. Rett utenfor boligene er det gressplen. Husene blir malt i nyanser av grå antikk, tjærebrun og naturlig eldet som glir perfekt. inn i de grønne omgivelsene. Boligene er som skapt for småbarnsfamilier:
moderne innredet med god kvalitet i alle materialer.

Rælingen har en sentral og attraktiv beliggenhet på Nedre Romerike. Nærheten til Lillestrøm, Oslo og Gardermoen gjør at du har frihet til å jobbe og pendle, selv om du bor i idylliske omgivelser tett på naturen. Her er full barnehagedekning og gode skoler fra første klasse til videregående. Smestad skole ligger få hundremeter fra boligene, samt de to trivelige barnehagene på området. Rælingen er en kommune som investerer i de som bor her, fra noe av det bedre tekniske utstyret på skolene til tilrettelagt omsorg for de eldre.

Om sommeren sykler dere med nistekurven til badeplasser ved Nitelva eller innsjøen Øyeren. Om vinteren er skiløypene lange og mange, og dere kan suse nedover alpinbakken. Marikollen ungdomsskole har gressbane og alle fasiliteter, samt et innbydende familiebad.

Drømmer du om en stilren bolig med litt mer armslag enn det du får i en byleilighet? Har du lyst på et liv der turutstyret ofte blir brukt og det er kort vei til alle aktiviteter? Velkommen til trygge omgivelser på Smestadtunet, der naboen sannsynligvis er akkurat som deg.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Eierseksjon

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 202 kvm

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Standard

Boligen leveres nøkkelferdig slik at du og din familie kan flytte rett inn og begynne å bo fra første dag.
Bildene som vises i bildekarusellen, er hentet fra vårt visningshus. Hus 13, vil få denne oppgraderingen som er vis under her:

TOWNHOUSE PÅ 202 KVM LEVERES MED:
o Hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett
o Kjøkken er oppgradert og hvitevarer følger med inkludert. Be om tegninger.
o Vaskerom og 3 lekre flislagte bad. Badekar på plan 2 inngår i leveransen.
o 5 soverom
o Romslig flislagt gang med skyvedørsgarderobe
o Gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og bod- og sportsbodløsning
o Stor og solrik takterrasse på 44 kvm. Utekran inngår i leveransen
o Parkeringsplass i egen bolig
o Loftsstue
o Sentralstøvsuger for et bedre inneklima
o Tilrettelagt for fremtidig solskjerming på fasade
o Det vil være mulig å male overflater, mot tillegg i prisen. Prises etter forespørsel
o Parkett er 1-stavs parkett: Vigo
o Overflater vegg er behandlet med farge Muskattnøtt i følgende rom: Stue/Kjøkken, Trapperom og tilstøtende gang

I din nye bolig på Smestadtunet har du selvsagt muligheten til å tilpasse alt fra fliser, parkett og kjøkkeninnredning til baderom i hjemmet ditt, alt innenfor gitte frister fra vår tilvalgsmeny.

- Kun 100 000 i forskudd
- Hvitevarer inkludert i prisen

For flere detaljer, kontakt megler eller gå inn på: https://bakke-as.no/trygghetsgaranti

Oppvarming

Det leveres luft til vann varmepumpe (innklimasentral). Boligen oppvarmes med vannbåren gulvvarme i plan 1 og radiatorer/konvektorer i øvrige plan. På bad og flislagte rom leveres vannbåren varme.

Parkering

Garasje integrert i townhouse.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Prisantydning

9 090 000,- / Fellesutgifter: 2 020,-

Oppgjør

Det forutsettes at delinnbetaling/forskudd på kr. 100.000 kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto når utbygger har stilt garanti iht §12 i bustadoppføringslova. Skriftlig dokumentasjon på finansiering må fremlegges av kjøper.
Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Hus 11-14: Selger har ved beslutning om byggestart, angitt en siste frist for overtagelse. Overleveringen vil skje i intervallet 01.11.2022-30.11.2022. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig ca. 10 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato. Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha Eiendommen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet, og det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 dagers skriftlig varsel.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode256128253
Sist endret08. feb. 2024 09:20
Referanse51220029

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.