Bildegalleri

Drøbak

Husvikholmen

Drøbak: Fantastisk 4-roms leilighet på 147 kvm med solrik terrasse på 44 kvm. Nydelig utsikt over Oslofjorden. Båtplass.

Kart med kartnålHusvikholmen 6, 1443 Drøbak
Prisantydning24 500 000 kr
Totalpris
24 589 388 kr
Omkostninger
89 388 kr
Felleskost/mnd.
3 416 kr
 • Planlegging

  Rammesøknad sendt Frogn kommune

 • Salgsstart

  4.mai 2022

 • Byggestart

  4 kvartal 2022

 • Overtakelse

  2 kvartal 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
2
Soverom
3
Rom
4
Primærrom
142 m²
Bruksareal
147 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kabel-TV
Peis/Ildsted
Utsikt
Turterreng

Visning

Ta kontakt med megler for privat visning.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Denne fantastiske leiligheten kan bli ditt nye hjem!

Leiligheten 5 er den største leiligheten i prosjektet Husvikholmen og er på 147 kvm BRA. Leiligheten har stor vestvendt terrasse på ca. 44 kvm. Fra leiligheten og terrassen får du nydelig utsikt over Oslofjorden sitt yrende båtliv, Oscarsborg festning og Håøya.

Leiligheten er velutstyrt med godt gjennomarbeidede planløsninger, har 3 soverom og 2 dusjbad, hvorav hovedsoverom har egen walk-in closet og bad, inngangsparti/gang med avsatt plass til garderobeskap. Leiligheten har også innvendig bod.

Lys og luftig stue på hele 71,5 kvm med gasspeis. Vinkel på stue og kjøkken gir naturlig inndeling i fine soner. Leiligheten har et innholdsrikt kjøkken fra Sigdal Uno bla. med integrerte hvitevarer fra Miele, Tapwell kran med uttrekkstut og god skap- og skuffekapasitet. Gulvene leveres med hvitpigmentert en-stavs eikeparkett og badene med 60x60 cm fliser.

Leiligheten vil vil få miljøvennlig vannbåren gulvvarme med energi fra eget bergvarmeanlegg. Det vil være termostatstyring i hvert rom (sone) slik at f.eks. soverom kan holdes kjølig, om du ønsker det. Badegulvene vil få elektriske varmekabler med individuelle termostater som en tilleggskomfort.

Husvikholmen er et lite sameie med 9 eksklusive leiligheter fordelt over 3 leilighetsetasjer. Hovedinngangen ligger på den nord/østlige siden av bygget med direkte adkomst til heis, parkeringskjeller og boder. Herfra går heien opp til alle de 3 leilighetsetasjene. Ved hovedinngangen er det sykkelparkering, både i friluft og under tak.

Det medfølger en garasjeplass og en sportsboden til leiligheten. Hovedinngangen til leilighet 1 er fra friluft. Noe som gir en fin villafølelse. Det er også mulig å benytte trapp fra gateplan som går rett opp til leilighetens inngangspart. Hagen på sjøsiden ligger på nivået høyere enn hovedinngangspartiet og rammes
inn av lave murer, hekker og trær.

Båtplass, leie for 3 år inkl. i prisen.

Her kan nyte det gode liv, med stemningen og balansen som kommer ved å bo helt i vannkanten.

Estimert ferdigstillelse, 2. kvartal 2024.

Se hjemmeside: www.husvilkholmen.no for mer informasjon.

Ta kontakt med megler for visning!

Ansvarlig megler

Kate Sandø

Beliggenhet

kart
Logo

DNB Eiendom AS

Fra hjem til hjem

Annonseinformasjon

FINN-kode254709828
Sist endret24. feb. 2024 12:01
Referanse912220081

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.