Bildegalleri

Solgt

Gjøa Bygg M

M705

Kart med kartnålGjøastredet 37, 9008 Tromsø
Prisantydning1 910 000 kr
Totalpris
3 856 798 kr
Omkostninger
36 798 kr
Fellesgjeld
1 910 000 kr
Felleskost/mnd.
11 316 kr
 • Planlegging

  2022

 • Salgsstart

  18 Februar 2022

 • Byggestart

  2022

 • Overtakelse

  2024/2025

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Etasje
7
Soverom
1
Rom
2
Primærrom
42 m²
Bruksareal
42 m²

Les mer om bruksareal her

Beskrivelse

Innhold

Takstmannen har målt opp boligen og har oppgitt de arealene som fremkommer av denne oppgave. Arealene er ikke kontrollert av megler.

Standard

Boligen fremstår som .... (husk balansert informasjon )
Entre
Kjøkken
Stue
Soverom
Bad

Nedenfor gjengis en kort oppsummering der den bygningssakkkyndige har beskrevet avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3).
TG2:
TG3:

Deler av informasjonen i dette avsnittet er hentet fra tilstandsrapporten. Opplistingen over er ikke uttømmende og du oppfordres til å lese og sette deg grundig inn i alt salgsmateriell.

Oppvarming

Bygget; herunder boligene, forsynes med fjernvarme som kilde til oppvarming og varmtvann. Det vil være felles måling av totalt energiforbruk tilknyttet fjernvarme. Felles varmesentral plasseres i plan 1 ved sportsbodene. Distribusjon av varme i boligene skjer i form av radiator (konvektorovn) i stue/kjøkken og panelovn på soverom. Alle bad har gulvvarme som vil kunne styres over termostat i boligene. I hver bolig blir det montert undermåler med automatisk avlesning. Varmetap mellom sentral og målere til hver leilighet vil deles på alle leiligheter gjennom brøk.
Soverom (inkl. soverom med mulighet for åpen løsning mot stue - gjelder kun 3-roms leiligheter) leveres med panelovn som varmekilde. Panelovner monteres ikke.
Her kan kjøper selv velge plassering ut ifra innredning (størrelse på skap, seng, etc.).

Beliggenhet

Vervet bygges som en helhetlig bydel. Åpen og inkluderende med sin
nærhet til sentrum og alt Tromsø har å by på.
Vervet er en bydel for alle generasjoner - også de med små barn. Egen nærbutikk, bakeri, gode fellesarealer og lekeplass er bare noen av tilbudene på området som vil forenkle hverdagen for liten og stor.

På Vervet får du utearealer som er gjennomtenkte slik at du skal nyte, trives og ha et godt sosialt tilbud og friluftsområder tilgjengelig. Takterrasser på fellesarealbygget, bygg A for FRAM og bygg I for GJØA. Kaipromenade med ulike serveringssteder og næringsaktører samt et uteareal som frister til lek, rekreasjon og hygge.

Parkeringsforhold

Lading av el-bil/hybrid:
Megler har ikke undersøkt om det er tilrettelagt for lading av el-biler og hybrider i borettslaget/sameiet. Hvorvidt det er mulighet for slike anlegg eller installasjoner må kjøper selv undersøke.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Se selgers leveranse-/byggbeskrivelse.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Diverse

Utdrag fra selgers egenerklæring:


Det oppfordres til å lese hele rapporten og spesielt punkter med TG 2 og TG 3. Bygningsdeler eller forhold med TG 2 kan gjelde slitasje eller skader, kort gjenværende forventet levetid eller andre forhold som er beskrevet i eierskifterapporten på gjeldende bygningsdel.

Eventuelle forhold/mangler med TG 3 kan være ulovlige
forhold/mangler eller bygningsdeler som er så dårlige at de må forventes byttet i løpet av kort tid eller umiddelbart.

Fellesgjeld og lånebetingelser

Andel fellesgjeld
Gjeld kr 1 910 000,-

Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no.

Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Rødbanken

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode248761105
Sist endret16. juni 2024 21:48
Referanse12210034

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.