Bildegalleri

Bærumsveien 217, B-302 - Transport

Sjelden mulighet på Bekkestua | Stor hjørneleilighet med 53 m2 terrasse | 2 p-plasser | Heis | Salg av kontraktsposisjon

Kart med kartnålBærumsveien 217, B-302 - Transport, 1357 Bekkestua
Prisantydning23 900 000 kr
Totalpris
24 062 250 kr
Omkostninger
162 250 kr
 • Planlegging

  -

 • Salgsstart

  - Q1 2023

 • Byggestart

  - Q4 2023

 • Overtakelse

  - Q1/Q2 2025

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Rom
4
Internt bruksareal
128 m² (BRA-i)
Bruksareal
128 m²
Balkong/Terrasse
53 m² (TBA)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Heis
Kabel-TV
Lademulighet
Parkett
Peis/Ildsted
Turterreng

Visning

Kontakt megler for å avtale visning!
Visningspåmelding

Beskrivelse

Eiendom

Bærumsveien 217, leilighet B-302.

Matrikkel

Gnr. 19 bnr. 231 i Bærum kommune

Salg av kontraktsposisjon

Salget gjelder overdragelse av kontrakt med tilhørende rettigheter og forpliktelser til bolig som ikke er fullført. Kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i en allerede inngått kontrakt mellom utbygger (selger) og selger (kjøper 1), og kjøper overtar selgers (kjøpers 1) forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 23.04.2023. I tillegg til kjøpesummen i kjøpekontrakten som gjelder kjøp av leilighet har selger (kjøper 1) inngått avtale om 2. stk. garasjeplasser med ladepunkt. Beløpet forfaller til betaling samtidig med sluttoppgjøret oppgitt som tilvalg under.

Det forutsettes at interessenter har satt seg grundig inn i den opprinnelige kjøpekontrakten og salgsoppgaven til utbygger med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Kjøpekontrakt med vedlegg datert 23.04.2023. og salgsoppgaven datert 13.02.2023 med tilhørende vedlegg ligger vedlagt.

Prisantydningen som er oppgitt over gjelder kjøpesum for boligen (iht. opprinnelig kontrakt), kjøpesum for selve kontrakten (merverdi), eventuelle tilvalg som selger (kjøper 1) har bestilt hos utbygger.

I tillegg til tilvalg for kontrakten overtar kjøper av kontrakten alle betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten datert 23.04.2023.

Kjøpesummen fordeler seg slik:
Opprinnelig kjøpesum: kr. 21 400 000,-
Tilvalg: kr. 1 200 000,-
Merverdi: kr. 1 300 000,-

Totalt kr 23 900 000,- + omk.

Omkostninger: kr 162 250,- (Omkostninger totalt ved prisantydning).

Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd stort kr. 2 260 000,- til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Avtalt kjøpesum for kontrakten (merverdien) og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales ved kontraktsinngåelse.

Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Garanti etter bustadoppføringsloven § 47 ble stilt av utbygger 03.07.2023.

Merverdien vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper får hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for boligen iht. opprinnelig kjøpekontrakt, omkostninger og eventuelle tilvalg) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Selveier

Arealer

BRA-i (internt bruksareal): ca. 128,5 kvm.
I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): ca. 53,7 kvm.

Byggeår

Oppstart for boligprosjektet var 4. kvartal 2023.

Overtakelse av boligene er beregnet til mellom februar og april 2025.

Tomt

Fellestomt, 2100 kvm

Prisantydning

23 900 000

Totalpris inkl. omkostninger

kr 23 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 14 900,- (Anleggsbidrag til infrastruktur, gasspeis)
kr 25 700,- (Oppstartskapital til sameie)
kr 120 450,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 162 250,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 24 062 250,- (Totalpris inkl omkostninger)

Eier

Selger (kjøper 1): Per Ingvar Johnsen og Heidi Skaare Nilssen

Utbygger og hjemmelshaver: Bekkestua Vest Bolig AS.

Entreprenør: Consto.

Beskrivelse

Velkommen til Bekkestua, et attraktivt område i stadig utvikling. Her vokser det frem nye boliger, butikker og restauranter, samtidig som det legges vekt på å skape en harmonisk balanse med parker, torg og grøntområder - alt som gir en sjarmerende atmosfære av landlig byliv. Beliggenheten tilbyr også nærhet til gode kollektivtilbud, med buss og T-bane, noe som gjør det enkelt å komme seg til bl.a. Oslo sentrum. Fine turområder er tilgjengelige, samt kort avstand til golf- og tennisbaner og andre aktiviteter. Området har også gode skole- og barnehagetilbud.

Prosjektet Bærumsveien 217 består av 14 selveierleiligheter fordelt over 2 punkthus med 4 etasjer. Leilighetene varierer fra 2- til 4-roms og har størrelser mellom 36 og 164 kvadratmeter. Både felles og private områder, både inne og ute, tilbyr moderne, miljøvennlige og funksjonelle kvaliteter. Prosjektet inkluderer et felles parkeringsanlegg under eller ved siden av leilighetsbygningene.

Den 4-roms leiligheten, beliggende i 3. etasje, imponerer med en generøs planløsning på omtrent 128 kvadratmeter, samt en stor privat balkong på ca. 53 kvadratmeter. Moderne bekvemmeligheter og førsteklasses fasiliteter møtes i et elegant design som vil glede enhver eier. Designet er nøye utvalgt av dyktige interiørdesignere, og gir boligen en rød tråd med en følelse av nordisk sjarm og eleganse.

Planløsningen inkluderer en innbydende entré/hall med tilgang til en praktisk garderobe for oppbevaring av sko og yttertøy. Leiligheten har tre soverom med variabel størrelse og utforming, perfekt for barnerom, gjesterom, kontor eller hobbyrom. Hovedsoverommet har god størrelse med plass til seng, nattbord og garderobeskap, samt tilgang til et privat bad. Leiligheten har til sammen to flisbelagte bad med moderne baderomsinnredning og essensielle fasiliteter. Det største badet har også tilkobling for vaskemaskin/kondenstørketrommel. Oppholdsrommet består av en åpen stue og kjøkkenløsning med naturlige soner for ulik innredning. Stuen har store, moderne vinduer som gir rikelig med naturlig lys, og inkluderer en koselig gasspeis som gir behagelig varme. Fra oppholdsrommet er det direkte tilgang til en balkong som strekker seg langs boligens to yttervegger, og uterommet blir dermed en naturlig forlengelse av oppholdsrommet, spesielt i løpet av sommermånedene.

Tilvalgsprossen for leiligheten har oppstart i månedsskifte mai/juni. Innenfor gitte rammer og tidsfrister vil det være mulig å tilpasse leiligheten etter egne ønsker, preferanser og behov.

Noen av kvalitetene man kan forvente inkluderer:
- Sigdal kjøkken av typen Horisont med integrerte hvitevarer fra Siemens
- Baderomsinnredning type Sigdal Lilje eller tilsvarende
- Vannbåren gulvvarme i alle rom, med unntak av bod
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Opplegg for vaskemaskin/kondenstørketrommel
- Downlights på bad og i hall/gang/entré
- 1-stavs tilnærmet kvistfri eikeparkett Vestheim Eik Oslo Ambiente eller tilsvarende
- Gasspeis
- Porttelefon med kamera slik at man ser hvem som ringer på
- God lagringsplass med to innvendige garderoberom samt ett kott

Boder

Det medfølger 1 stk. sportsbod i garasjekjeller.

Parkering

Det medfølger 2 stk. parkeringsplasser med hver sin ladeboks for elbil i garasjekjeller.

Organisering

Prosjektet vil bestå av ett sameie med totalt 14 leiligheter fordelt på 2 bygg, bygg A og B. Sameiene vil ha delt eierskap gjennom realsameiet til felles leke- og oppholdsareal.

For sameiet vil tomten bli et fellesareal, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges den enkelte seksjon, organiseres som et realsameie eller anleggseiendom. Regulert tursti langs eiendommens sørside, samt plassdannelse mot Bærumsveien, har almen bruksrett gjennom tinglyst avtale med Bærum kommune i reguleringssaken.

Kjøper blir som eier av boligen medlem i et eierseksjonssameie. Kjøper vil få enerett til bruk av sin bolig samt eventuelle tilleggsdeler. Som medlem av eierseksjonssameie og i tråd med vedtektene vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser. I forbindelse med gjennomføring av seksjonering vil selger utarbeide vedtekter for sameiet iht. lov om eierseksjoner, krav fra kommunen, samt nærværende salgsoppgave. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og felles installasjoner innenfor eiendommen.

Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Endelig seksjonsnummer og adresse vil bli opplyst før overtagelse. Utbygger forbeholder seg retten til å tildele og organisere parkering, boder, utearealer, terrasser og andre rettigheter på den måte som anses hensiktsmessig, f.eks. som realsameie/del av sameiets fellesareal, som bruksretter eller tilleggsdel til seksjonene eller som en særskilt seksjon eller anleggseiendom.

Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner erverves av en og samme fysiske/ juridiske person.

Det er p.t. ikke utarbeidet vedtekter og husordensregler.

Beliggenhet

Boligprosjektet har en sentral beliggenhet på Bekkestua, et område preget av både eneboliger og leilighetsbygg. Bekkestua sentrum gjennomgår en spennende transformasjon mot et mer kvalitativt og urbant preg, hvor bolig, shopping og næring smelter sammen. Dette gir leiligheten en svært lukrativ beliggenhet med de fleste fasiliteter rett utenfor døren. Eksempelvis finnes et mangfold av serveringssteder som frister med alt fra ferske bakevarer til kulinariske matopplevelser. Videre kan man glede se over tilgang til vinmonopol, flere velassorterte matbutikker med søndagsåpne alternativer samt tilgjengelighet til tannlege- og legekontorer. Bekkestua imøtekommer også helsebehov med treningssentre og seniorsentre. Dette gjør at området gir en helhetlig opplevelse av et velfungerende lokalsamfunn.

Fritidstilbud

Det er svært gode rekreasjonsmuligheter i nærheten av Bekkestua sentrum. Det er kort vei til idrettshall, svømmehall, lekeplasser, treningssenter, golfbaner m.m. Bærumsmarka har mange turmuligheter både om sommer som vinter. Søndre Kolsåstoppen er en flott topptur med utsikt langt innover mot Oslofjorden. Ellers kan området by på flotte rekreasjonsmuligheter fra Øverland gård til Grini og Høvik med sin fine strandlinje.

Offentlig kommunikasjon

Bekkestua er et viktig knutepunkt i Bærum og har meget god kommunikasjon til Oslo med offentlig transport eller bil. Bekkestua T-banestasjon og Bekkestua bussterminal ligger kun noen få hundre meter fra boligen. Her går det både t-bane, trikk og hyppige avganger med buss. Kolsåsbanen bruker cirka 20 min til Majorstuen, hvor det er overgang til alle t-banens linjer. Fra bussterminalen går det flere linjer både til Oslo og rundt omkring i Bærum. Trikken bruker cirka 20 minutter til sentrum og kjører gjennom Jar, Lilleaker, Skøyen og Solli. Stabekk stasjon og Lysaker stasjon har gode forbindelser med tog, flytog og busslinjer.

Skole/barnehage

Det er flere barneskoler og ungdomsskoler i nærheten av boligen, bl.a. Bekkestua skole, Stabekk barneskole, Ringstabekk ungdomsskole.

Nærmeste videregående skoler er Nadderud videregående skole og Oslo International School. Det er flere barnehager i nærheten, f.eks. Bærumsmarka FUS barnehage, Bekkestua barnehage og Ringstabekk FUS barnehage. Det er flere barneskoler og ungdomsskoler i nærheten av boligen, bl.a. Bekkestua skole, Stabekk barneskole, Ringstabekk ungdomsskole.

Nærmeste videregående skoler er Nadderud videregående skole og Oslo International School. Det er flere barnehager i nærheten, f.eks. Bærumsmarka FUS barnehage, Bekkestua barnehage og Ringstabekk FUS barnehage.

Leveransebeskrivelse

Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer.

Hvis ikke annet er avtalt i kjøpetilbud eller kontrakt, leveres leiligheten i tråd med leveransebeskrivelsen som følger av vedlagt salgsoppgave, datert 13.02.2023.

Tilvalg

Tilvalgsprosessen for leiligheten er ikke avhold.

Entreprenør har invitert til kundekveld mandag 27.mai kl. 18:00-20:00 for informasjon om tilvalg, inspirasjon og møte med bl.a. leverandører, entreprenør og utbygger.
Adresse: Studio Sigdal Solheimveien 28, 1461 Lørenskog.

Det er satt opp tilvalgsmøter på vårt visningssenter på Bekkestua fredag 31.05, 14.06 og 21.06.2024.
Adresse: Gamle Ringeriksvei 30, 1357 Stabekk/Bekkestua.

Tilvalgene avsluttes 05.07.2024.

Arealer

Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. Arealene angitt i markedsføringsmaterialet er ikke å betrakte som eksakte arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealene skulle bli 5% mindre eller større en det markedsførte

For balkonger, markterrasser og eventuelle private hageparsellertas tas det et særskilt forbehold om at disse kan endres i proporsjonalitet, utforming, størrelse og arrondering. Det vil bestrebes å gi utearealene et estetisk godt uttrykk.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse

Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av utbygger (Selger i den kontrakten kjøper trer inn i). Kjøper har ingen plikt til å overta boligen eller innbetale oppgjør for boligen, før boligen er klar til overtakelse og det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse

Felleskostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 40-65,- pr. kvm.

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter fastsettes etter at boligen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtagelse.

Eiendomsskatt

Det er p.t. ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Formuesverdi

Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første ligningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig beregnes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdi for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert bosatt) utgjør 25% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Formuesverdien for sekundærboliger utgjør 100%. For nærmere info, se www.skatteetaten.no.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Utleie

Eier har full rettslig råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne.

Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Regulering

Tomten er regulert til boligformål, reguleringsplan: Bærumsveien 217.

Byggesak: Bærumsveien 217 - oppføring av to blokkbebyggelser med underjordisk garasjekjeller. ArkivsakID: 23/4494.

Reguleringskart og bestemmelser kan besiktiges hos megler.

Utvikling i området:
Bekkestua er under stor utvikling og byggeprosjekter/ utvikling i nærområdet må påregnes.
- Bærumsveien 221-223 er under behandling hos kommunen. Prosjektet inkl. fire blokker og et rekkehus med felles parkeringskjeller.

Overtagelse

Ved kjøp av en kontraktsposisjon trer kjøper inn i avtalen som selger (kjøper1) har gjort med utbygger/entreprenør om rett til fast eiendom med bolig under oppføring. Overtakelse av boligen reguleres av den kontrakten kjøper trer inn i.

Betalingsbetingelser

Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd på kr. 2 260 000,- til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Avtalt kjøpesum for kontrakten (merverdi) og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales ved kontraktsinngåelse.

Total innbetaling ved kontraktsinngåelse:
Forskudd innbetalt av kjøper 1: kr 2 260 000,-
Merverdi til kjøper 1: kr 1 300 000,-

Totalt: kr 3 560 000,- .

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for boligen iht. opprinnelig kjøpekontrakt, omkostninger, og evt. tilvalg skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.

Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet fratrukket merverdi/den negative kjøpesummen vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger (kjøper 1) forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Garanti

Utbygger (Bekkestua Vest Bolig AS) har stillet garanti iht. bostadoppførsinglova §12. Denne vil bli transportert til kjøper. Garantien som utgjør 3% i byggeperioden og 5% i garantiperioden på 5 år fra overtagelse, er beregnet av opprinnelig kjøpesum mellom Utbygger og Selger (kjøper 1) iht. opprinnelig kjøpekontrakt. Kjøpesummen for kontraktsposisjonen dekkes ikke av denne garantistillelsen.

Utbygger (Bekkestua Vest Bolig AS) har stillet garanti iht. bostadoppførsinglova § §47. Forskuddet, som betales inn av Kjøper, kan overføres til Utbygger før hjemmelsovergang.

Vederlaget

Megler har fast provisjon på kr. 80.000,- inkl. mva. og ekskl. oppgjørshonorar.

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for bl.a. direkte kostnader til eksterne leverandører.

Oppdragsnummer

38-24-0022

Budgivning

Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som Selger (Kjøper 1) har bestilt hos utbygger (iht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til Selger (Kjøper 1), er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

Lovanvendelse

Avtalen mellom Selger (Kjøper 1) og Kjøper blir regulert av avhendings- og kjøpsloven. Den underliggende kontrakten som Kjøper trer inn i, blir regulert av bustadoppføringsloven.

Hvitvasking

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern

Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling

Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Fornebu
Org. nr: 997288998
Solgangsbrisen 5
1364 Fornebu
Tlf: 67 15 03 00

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler/Partner Lene Rasmussen

Saksbehandlere

Lene Rasmussen
EIE Fornebu
Eiendomsmegler/Partner
Mob: 99 16 46 36

Marte Olea Skjæret
Salgskoordinator
Mob: 97 72 42 95
##

Beliggenhet

kart
Logo

EIE eiendomsmegling Bærum

Bilde av megler Lene Rasmussen

Lene Rasmussen

Eiendomsmegler/Partner

Bilde av megler Marte Olea Skjæret

Marte Olea Skjæret

Salgskoordinator

Annonseinformasjon

FINN-kode354013388
Sist endret25. mai 2024 00:51
Referanse38240022

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.