Bildegalleri

Smedens Hage - Nedre Stabekk

STABEKK * Ny 3-roms selveierleilighet * Heis *Balkong * Mulighet for garasje *Kun kr. 100.000,- i forskuddsbetaling!

Kart med kartnålSmedens Hage F304, 1368 Stabekk
Prisantydning6 200 000 kr
Totalpris
6 227 442 kr
Omkostninger
27 442 kr
Felleskost/mnd.
1 972 kr
 • Planlegging

  Våren 2022

 • Salgsstart

  Våren 2022

 • Byggestart

  Byggingen er i full gang

 • Overtakelse

  Perioden desember 2024 - sommeren 2025

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Rom
3
Etasje
3
Antall etasjer
1
Internt bruksareal
58 m² (BRA-i)
Bruksareal
63 m²
Eksternt bruksareal
5 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
7 m² (TBA)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kabel-TV
Vaktmester-/vektertjeneste

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Denne leiligheten ligger i Smedens Hage som er under oppføring på nedre Stabekk i Bærum. Fra prosjektet er det kort gangavstand til Stabekk sentrum med buss og tog, samt til Lysaker og Fornebu. Prosjektet har vært populært og mer enn 70% av boligene er så langt solgt og hele prosjektet er planlagt å stå ferdig sommeren 2025.

Om prosjektet

Smedens Hage på nedre Stabekk er et nytt og spennende boligprosjekt som består av 157 nye leiligheter fordelt på 9 mindre bygg med frodige hager og tun mellom husene.
Midt mellom husene ligger «Lilleholtet». Et verneverdig hus oppført på 1800-tallet som i sin tid huset den lokale smeden. Nå skal huset og smia pusses opp, sammen med en oppgradering og beplantning av hagen. "Lilleholtet" vil bli et flott felles samlingssted for beboerne i Smedens Hage. I tillegg er det også en stor felles takterrasse på toppen av bygg H.

Boligene får en meget sentral beliggenhet, med kun 5 min gange til Stabekk Stasjon med buss og tog til Oslo (10 min.) og Gardermoen. Det er også kort avstand til Lysaker og Fornebu.
På Stabekk stasjonsområde/senter finner man også spennende designforretninger, matbutikk, baker og blomsterforretning.

Like ved prosjektet ligger Fornebulandet med den flotte Nansenparken, herlig turterreng og hyggelige badeviker langs Oslofjorden.

Besøk prosjektets hjemmeside så finner du mer informasjon om leiligheter, beliggenhet og kvaliteter: www.smedens-hage.no

Kjøkken-leveranse

Kjøkken fra Sigdal med integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp inkludert.

Garasje/parkering

De fleste leilighetene får egen garasjeplass, se prisliste. I tillegg disponerer sameierne 16 gjesteparkeringsplasser i kjeller.

Innhold

Godt planlagt 3-roms med 2 soverom og god garderobeplass. Vinkelkjøkken med rom for spiseplass. Fra stuen er det utgang til hyggelig vestvendt balkong inn mot rolig gårdstun. Leiligheten oppleves som luftig og lekker med lysinnslipp fra 3 sider. Leiligheten inneholder: Stor gang m/egen bod, stue med god plass til gjester, skjermet kjøkkenhjørne, 2 soverom med garderobemuligheter og bad. I tillegg har leiligheten egen sportsbod i kjeller. Det er også rikelig med innvendig sykkelparkering. Mulighet for kjøp av garasjeplass i kjeller til kr 450.000.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom. Egen varmestyring pr. rom. Felles varmtvann fra fjernvarme. Varme og varmt vann betales etter eget forbruk og det er separat måler for hver enkelt leilighet.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leilighetene overtas i perioden desember 2024 til sommeren 2025.

Ansvarlig megler

Svein Gundersen

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Nybygg OA

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode353960388
Sist endret11. juni 2024 12:52
Referanse3120220302

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.