Bildegalleri

Sørumsand / Verkstedhagen

Verkstedhagen - sentralt i Sørumsand!

Ny 2R leilighet i sentralt prosjekt. God intern beliggenhet og planløsning. Gangavstand til tog og sentrum. Ferdig Q4!

Kart med kartnålBekkedroga 16 (Verkstedhagen C201), 1920 Sørumsand
Prisantydning3 200 000 kr
Totalpris
3 284 040 kr
Omkostninger
84 040 kr
Felleskost/mnd.
1 433 kr
 • Planlegging

  -

 • Salgsstart

  -

 • Byggestart

  -

 • Overtakelse

  Q4-2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
1
Rom
2
Etasje
2
Antall etasjer
1
Internt bruksareal
37 m² (BRA-i)
Bruksareal
37 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Heis
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Salg av kontraktsposisjon for en flott og arealeffektiv 2-roms selveierleilighet under oppføring i sentralt prosjekt. Leiligheten ligger i 2.etasje og vil inneholde romslig entré/ gang med plass til skyvedørsgarderobe, romslig soverom med plass til garderobeslap, bad/wc/vaskerom og stor stue med kjøkken i åpen løsning, men godt tilbaketrukket i eget hjørne. Fra stuen blir det utgang til syd-/ vestvendt balkong på ca. 8kvm.

Med leiligheten følger sportsbod i felles garasjeanlegg samt er det muligheter for å kjøpe garasjeplass i tillegg.

Leilighetene vil leveres med moderne og fine materialvalg på gulv og vegger og kjøkken leveranse med integrerte hvitevarer. Se leveransebeskrivelse for fullstendig beskrivelse av materialvalg.

Innen kort gangavstand / umiddelbar nærhet finner du Sørumsand sentrum med blant annet kjøpesenter, dagligvarebutikker og togstasjon. Med toget er du i Oslo på bare ca. 25 minutter og i Lillestrøm på 15minutter!

Beliggenhet

Verkstedhagen ligger i Sørumsand i Lillestrøm kommune, med adresse Bekkedroga 10 og 12. Prosjektet ligger vis a vis jernbanestasjonen, med
ca. 150 m til Sørumsand sentrum og blir en naturlig kobling mellom den historiske industribebyggelsen og villastrøket. Med tog når du Oslo S på 27 min.

Verkstedhagen vil bestå av 4 frittstående boligbygg med ca 103 leiligheter i ulike størrelser. Byggene A, B og C har separate innganger
fra felles utomhusanlegg og fra parkeringsetasjen. Bygg D er et eksisterende bygg som rehabiliteres og er ikke knyttet direkte til
parkeringsetasjen. I parkeringsetasjen finnes i tillegg til parkeringsplasser også sykkelparkering, sportsboder og tekniske rom.
Bruken av arealene vil organiseres og reguleres nærmere i vedtekter.

Omkostninger

3 200 000,- (Kjøpesum leilighet og vederlag for kontraktsposisjon)

Omkostninger:
8 500 (Anleggsbidrag strøm/fjernvarme m/ind. avlesning (til utbygger))
7 000 (Etableringsomkostninger sameie (til utbygger))
5 000 (Etableringsgebyr for gjesteleilighet (til utbygger))
7 000 (Á konto innbetaling til boligsameiet (til sameie))
500 (Tinglysningsgebyr skjøte)
500 (Tinglysningsgebyr pantedokument)
240 (Panteattest kjøper)
5 300,- (Dokumentavgift av andel tomteverdi (til Staten))
50 000,- (adm. gebyr ifm. videresalg (til utbygger))

84 040,- (Omkostninger totalt)

3 284 040,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Overtakelse

Estimert ferdistillelse Q4-2024.

Utbygger vil minst 6 mnd før overtakelse orientere om forventet tidsrom for overtakelse av boligen. Utbygger skal innen rimelig tid varsle
forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre forsinkelser. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal skriftlig varsles ca. 4 uker
før overtakelse. Forut før overtakelse vil utbygger innkalle kjøper til forhåndsbefaring av boligen. Utbygger har rett til tilleggsfrist dersom
vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt

Innhold

2.etasje: Entrè/ gang, soverom, bad/wc/vaskerom og stue/kjøkken. Bod i garasjeanlegg.

Beskrivelse av tomt

Utomhusplan for utbyggingen består av lekeplass, utearealer mellom og rundt bebyggelsen. Plener etableres og tilsås. Terreng opparbeides og beplantes. Det lages sitte- og lekeplasser, belysning, felles grillplass mv. Ferdigstilling av utomhusarealene vil kunne skje etter innflytting og skal hensynta en samlet utbygging. Atkomst til utomhusanlegg skal også fungere som adgang for brannbil. Det finnes felles sykkelparkering utendørs i tillegg til i parkeringsanlegget. Renovasjon senket ned i bakken og lett tilgjengelig. Det tilrettelegges for bilvask, dekkskifte mv. på utendørs parkeringsplass

Diverse

Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Arealet er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive eventuelle boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger og ikke etter faktisk oppmåling.

Oppvarming

Oppvarmingsbehovet dekkes gjennom vannbåren gulvvarme i entré, stue og kjøkken samt bad/våtrom.

Byggemåte / Konstruksjon

Byggene føres opp i stål og betong som bærende konstruksjoner. Toppetasjene er delvis tilbaketrukket, fasader i tre.

Parkering

Garasjeplass kan kjøpes i tillegg så lenge det er ledige plasser fra utbygger. Fra parkeringsanlegget har man atkomst til sykkelparkering, boder, heis og trapp til leilighetene for bygg A, B og C. Parkeringsanlegg består av automatisk parkeringssystem i kombinasjon med tradisjonelle parkeringsplasser. Det er avsatt gjesteplasser utendørs.

Midlertidig brukstilatelse og ferdigattest

Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.
Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.

Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

Adgang til utleie

Leiligheten kan i sin helhet fritt leies ut

Budgivning

Budgivning i forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

Budgivning utenfor forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Ansvarlig megler

Eirik Jørgen Off

Beliggenhet

kart
Logo

Aktiv Kløfta

Bilde av megler Eirik Jørgen Off

Eirik Jørgen Off

Eiendomsmegler

Bilde av megler Solveig Granlund

Solveig Granlund

Eiendomsmegler/Jurist

Annonseinformasjon

FINN-kode353828743
Sist endret21. mai 2024 16:48
Referanse1205240146

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.