Bildegalleri

Helgerudkvartalet

Helgerudkvartalet|Lekker 4-roms med sydvestvendt beliggenhet og flott utsikt over Sandvika by

Kart med kartnålRådmann Halmrasts vei 7-9, 1337 Sandvika
Prisantydning14 000 000 kr
Totalpris
14 085 520 kr
Omkostninger
85 520 kr
Felleskost/mnd.
7 203 kr
 • Planlegging

  Meld interesse

 • Salgsstart

  Siste trinn er i salg nå

 • Byggestart

  Sommeren 2021

 • Overtakelse

  Estimert 2.kvartal/3. kvartal 2025

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Rom
4
Etasje
7
Antall etasjer
1
Internt bruksareal
117 m² (BRA-i)
Bruksareal
123 m²
Eksternt bruksareal
6 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
13 m² (TBA)

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning
Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om boligen

A0703 er en lekker 4-roms leilighet med beliggenhet mot sydvest. Leiligheten har en innholdsrik planløsning med romslig entré, 2 bad og 3 soverom. Hovedsoverommet er i tilknytning til ett av badene. Videre har man en stor og åpen stue-/ kjøkkenløsning med kjøkkenøy som fungerer som en fin romdeler. Stuen har vindusflater både mot syd og vest som sørger for gode lysforhold. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong på 12,5 kvm med gode solforhold og flott utsikt over Sandvika by.

Dette er en av flere leiligheter for salg i Helgerudkvartalet. Klikk på prosjektets hjemmeside eller boligvelger for å se alle leilighetene.

Om Prosjektet

Dette salgstrinnet består av bygg A og B med 70 leiligheter. Bygg A og B vil inneholde et bredt utvalg av leiligheter fra 1- til 5-roms fra 25 kvm til hele 175 kvm.

Helgerudkvartalet får hjertet i Sandvika til å banke varmt.

Helgerudkvartalet vil skape nytt liv i Sandvika sentrum, et sted som allerede har gjennomgått mange spennende forandringer og har enda flere i vente. Første etasje i Helgerudkvartalet vil huse varierte næringslokaler, som skaper et pulserende miljø og en hyggelig atmosfære. Her kan man nyte deilig, spansk tapas til middag, og unne seg italiensk gelato til dessert, for både Delicatessen og Gioia er på plass. Sistnevnte er kåret til Oslos beste is. I tillegg kommer REMA1000, Baker Hansen og Gullsmed Hellmann inn og sikrer et enda bredere tilbud. Alt dette, og enda er ikke alle detaljene endelig fastlagt. Det forventes et galleri og spennende forretninger som fremmer god kultur, samt spisesteder, kafeer og sosiale møteplasser som skaper et livlig og pulserende bygulv. Dette vil gi et løft for hele Sandvika Sentrum.

Fra sjette etasje og oppover blir det boliger, og en leilighet i første ligger egentlig i sjette, for å gi det et lettfattelig bilde. Dette gjør at alle leilighetene i Helgerudkvartalet får lys og luft, høyt hevet over bakkeplanet. Øverst i to av byggene, i 14. etasje, blir det felles takterrasser hvor alt er tilrettelagt for å kunne invitere venner og kjente til et imponerende måltid. Utsikten du får her er det ingen andre i Sandvika som har hatt før deg. Det er ytterst sjelden ordet «unikt» er berettiget å bruke. Dette er en av de få gangene det faktisk er det. Det blir 6 «frittstående» boligbygg på taket av 2 fem etasjes næringsbygg. Boligbyggene er fra 6 til 10 etasjer høye, til sammen fra 11 til 15 etasjer over bakkeplan. I sjette etasje blir det felles takhager for boligene, anlagt på taket av kontorlokalene i femte.

Alle leilighetene ligger høyt over bygulvet, og flere med fjordutsikt. Her kan du finne deg en bolig du aldri har sett maken til tidligere, med en kvalitet på materialer og finisher du vil nyte å ha rundt deg. Samtlige leiligheter får egen uteplass, tilgang til felles takhage i 6. etasje og felles takterrasse i 14. etasje.

Ved å bo i Helgerudkvartalet har du byen for dine føtter og mye av det du trenger rett under.

Tilbudet av caféer, spisesteder og restauranter i Sandvika spenner fra små lokale bedrifter til internasjonale kjeder. Du kan gå rett fra en liten spesialbutikk til Norges største kjøpesenter, du får bibliotek, kulturhus, treningssentre, Kadettangen og Sandvikselven i gåavstand hjemmefra. Du kan se en film på Sandvika Kino, spasere en tur langs den nye elvepromenaden, ta deg et bad på Kalvøya og deretter se solnedgangen fra takterrassen. Ønsker du skog og mark er veien kort Bærumsmarka, Vestmarka, Krokskogen og snøsikre langrennsløyper på Sollihøgda er bare en kort kjøretur unna.

«Knutepunkt» er et begrep Sandvika kler godt. Du bruker bare noen minutter på å gå til togstasjonen. Herfra går det både flytog, intercitytog og vanlige langdistansetog. Bussterminalen ligger i tilknytning til togstasjonen, med bussavganger som dekker Bærum og Oslo. Tunellen til nye E16 starter like i nærheten av garasjen din, og du er på E18 i løpet av minutter. Herfra er du i Oslo i løpet av et kvarter. I lokalmiljøet beveger du deg lett med sykkel eller til fots. Alt du trenger like ved og 12 minutter til Oslo Sentrum.

Helgerudkvartalet er et prosjekt av Andenæs Eiendom som har en historie i Sandvika som går tilbake til 50-tallet, og er en av Sandvikas største gårdeiere. Familien har en lang og solid tradisjon med å engasjere seg i eiendommene sine, både i utvikling og drift. Her er langsiktighet og tett samarbeid nøkkelord. Dette er både et garantistempel og en trygghet for alle som skal holde til i Helgerudkvartalet. Andenæs Eiendom har store miljømessige ambisjoner for prosjektet, de etterstreber å få byggene klassifisert som BREEAM Excellent, en av de beste miljøklassifiseringene på markedet.

Areal og Innhold

BRA-i: 117 kvm
BRA-e: 6 kvm
TBA: 12,5 kvm

BRA-i:
7.etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, gang, 3 soverom, forrom soverom, 2 bad, bod.

Arealbeskrivelse;
Arealet er beregnet ut fra Norsk standard NS 3940:2023. BRA-i: Internt arealet innenfor boligens omsluttende vegger, inkludert sjakt. BRA-e: Eksternt areal som boligen har eksklusiv bruksrett til, men som ikke ligger i boligen, f.eks. kjellerbod. BRA-b: Areal for innglasset balkong med veggareal. Total BRA = Summen av BRA-i, BRA-e og BRA-b. TBA er areal på terrasse og balkong. Arealet oppgis ved salg, men inngår ikke i BRA. Oppgitt romareal er netto romareal. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre / større enn det oppgitte areal.

Leveranse/ Kjøkken

RCO interiørdesign har utviklet konseptet Nordisk eleganse for Helgerudkvartalet, slik at du som boligkjøper kan være trygg på at du får en gjennomført stil. Farger og materialvalg er nøye valgt ut slik at de harmonerer med hverandre og skaper en flott ramme for øvrig interiør.

Nordisk Eleganse| Konseptet er elegant og sofistikert, og med inspirasjon fra dype skoger og fjerne steder oppleves atmosfæren som kontinental og stilfull. Nøytrale og lyse toner i samspill med dype og myke bruntoner skaper en tidløs og stram base med egenart. Materialene er nøye plukket ut og satt sammen for å gi boligen et eksklusivt preg.

Kjøkkenet består av en kombinasjon av mørke eikestrukturerte fronter på benkeskap og høyskap, en varm beige front på overskap, med en sandstenlignende benkeplate som knytter det hele sammen. Til gulvene er det valgt en vakker hvitpigmentert overflate med et lite gråskjær som er nøye avstemt til både kjøkkenet og de lune veggfargene.

På badet finner du en stilsikker kombinasjon av fliser i en greige tone med et terrazzo-uttrykk på gulv og en veggflis i samme tone, men med et rolig og dempet uttrykk. Baderomsinnredning med mørk eikestrukturert utførelse og heldekkende vask.

For detaljert informasjon se romskjema vedlagt i prospekt. Det vil også utarbeides en tilvalgsliste hvor valgmuligheter for tilleggsbestillinger og endringer vil fremkomme.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke gis tilvalg for bad, og frist for øvrig tilvalg er den 15. Mai.

Garderobe

Det er satt av plass til garderobeskap på soverom. Avsatt plass er anvist på salgstegning med stiplet linje. I noen boliger leveres garderobeløsninger, men er da markert med heltrukken linje. Se salgstegning for avklaring.

Garasje/Parkering

I kjelleren blir det parkeringsgarasje, med heis rett ned fra alle byggene og mulighet til å kjøpe sin egen parkeringsplass for kr 590.000,- for leiligheter fra 71 kvm og oppover.

I kjeller vil det anlegges ca. 140 sykkelparkeringsplasser for bolig i fellesanlegg. Sykkelparkering vil organiseres i to høyder for god arealutnyttelse. I forbindelse med fellesanlegget vil det også etableres en servicestasjon med mulighet for å fylle luft, vaske sykkel og utføre enkelt vedlikehold.

Som et bidrag for å redusere bilbruk vil det også tilbys en bilpoolordning, slik at biler kan leies ved behov.

Boder

Leiligheter over 50 kvm BRA har bruksrett til en sportsbod på cirka 6 kvm i kjeller eller øvrig fellesareal. Leiligheter under 50 kvm BRA har bruksrett til en sportsbod på cirka 3,5 kvm i kjeller eller øvrig fellesareal. Sykkelparkering er i hovedsak inkludert i sportsbod og størrelse på bod er økt tilsvarende plass til én sykkel.

Organisasjonsform

Leilighetene vil bli solgt som eierleiligheter og organisert som sameie og følger eierseksjonsloven av 16. juni 2017, nr. 65 hvor man blant annet I sameier som bare inneholder boligseksjoner har en stemme pr. seksjon, og flertallet regnes etter antall stemmer. Selve bygget er et kombinasjonsbygg med næring og bolig. Næringsarealene vil hovedsakelig ligge i 1. - 5. etasje. Eierseksjonsloven kan i sin helhet, fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne.

Selger vil på vegne av sameiet engasjere en forretningsfører / teknisk drifter som vil forestå driften av sameiet innenfor de rammer sameiet vedtar. Selger vil på vegne av sameiet inngå driftsavtaler, eksempelvis avtale vedr. fibernett. Sistnevnte avtaler i dette avsnitt vil kunne ha en fast avtaleperiode med tidligste opphørsdato eller oppsigelsesmulighet 5 år etter det ekstraordinære årsmøtet som avholdes i forbindelse med overtakelse av boligseksjonene.

Selger forbeholder seg retten til å dele opp felt S7 og S8 (Helgerudkvartalet) i flere eierseksjonssameier og/eller gårds- og bruksnumre både over og under bakken (inkludert kjellereiendommen) og eventuelle uteeiendommer, herunder å omdisponere det enkelte areal innenfor kvartalet slik at areal som er godkjent til næringslokaler gjøres om til ytterligere boligareal, at boligarealer endres til næringsareal, eller at boligsammensetningen endres (f. eks ved at leiligheter slås sammen eller deles e.l.). Selger forbeholder seg videre retten til å justere størrelsen på det enkelte sameie i forhold til hva som er hensiktsmessig med hensyn til utbyggingstakt, fremtidig drift og bruksrettigheter.

Ansvarlig megler

Ingrid Anne Fossli

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode352895825
Sist endret13. mai 2024 07:56
ReferanseRCOPS1.24107

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.