Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Solgt

Prinsessealléen

Prinsessealléen -Romslig 2-roms med sydvendt balkong- Salg av kontraktsposisjon

Kart med kartnålPrinsessealléen, 0276 Oslo
Prisantydning6 150 000 kr
Totalpris
6 207 000 kr
Omkostninger
57 000 kr
Felleskost/mnd.
3 627 kr

Planlegging

Gjenomført

Salgsstart

Gjennomført

Byggestart

i Gang

Overtakelse

2024/25

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
1
Rom
2
Etasje
2
Antall etasjer
1
Energimerking
C - Mørkegrønn
Primærrom
50 m²
Bruksareal
50 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om boligen

Dette er resalg av kontraktsposisjon i prosjektet Prinsessealléen på Skøyen av Neptune Properties AS

Denne 2-roms leiligheten består av gang med adkomst til soverom med plass til garderobeløsning og boligens bad. Fra gangen ledes man inn i romslig en åpen stue- og kjøkkensone som har naturlige møbleringsløsninger og store vindusflater. Fra stuen er det utgang til solrik sydvendt balkong.

Skøyen - blant Oslos mest attraktive områder og stadig i utvikling

I området rundt bygget ligger noe av det beste byen kan by på med et rikt utvalg av butikker og restauranter. Friluftstilbudene er fra øverste hylle og ligger også like i nærheten, Frognerparken, Bygdøy, Huk, Frognerkilen og Bestumkilen. Det offentlige kommunikasjons-tilbudet er i en klasse for seg, Skøyen er et av landets største kollektivknutepunkt og avstanden dit måles i meter. Når de mange spennende planene for området realiseres vil også Skøyen bli enda mer aktivt, allsidig og attraktivt enn det er i dag.

Prinsessealléen er et perfekt utgangspunkt for deg som liker det urbane livet, men som også setter pris på å ha attraktive rekreasjonsområder like i nærheten.

www.prinsessealleen.no

Areal og Innhold

Totalt bruksareal: 50 kvm
Totalt primærrom: 50 kvm

Primærrom:
2.etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad og soverom

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod

Arealene i prislisten er oppgitt i bruksareal (BRA) og primærrom (P-rom). Arealene er beregnet ut fra Norsk Standard 3940. Bruksarealet angir leilighetens areal innenfor omsluttende vegger. Primærrom er BRA fratrukket innvendig bod. Innvendig sjakter er medregnet i P-rom, men ikke i de oppgitte romarealene på tegningene. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre / større enn det oppgitte areal.

Områdebeskrivelse

Skøyen - blant Oslos mest attraktive områder og stadig i utvikling

I området rundt bygget ligger noe av det beste byen kan by på med et rikt utvalg av butikker og restauranter. Friluftstilbudene er fra øverste hylle og ligger også like i nærheten, Frognerparken, Bygdøy, Huk, Frognerkilen og Bestumkilen. Det offentlige kommunikasjons-tilbudet er i en klasse for seg, Skøyen er et av landets største kollektivknutepunkt og avstanden dit måles i meter. Når de mange spennende planene for området realiseres vil også Skøyen bli enda mer aktivt, allsidig og attraktivt enn det er i dag.

Det foreligger omfattende planer for videre utvikling av Skøyen, både med tanke på boliger og næring, for å bli et enda mer attraktivt og urbant område.

Leveranse/ Kjøkken

HTH er valgt som kjøkkenleverandør i prosjektet og selger har valgt konsept Beige. Overskap og underskap Base uten grep, med gripelist og innfelt LED belysning. Underskap og høyskap Base forkanter på skrog i samme farge som dørfronten. Skuffelook på alle benkeskap der hvor det er mulig.
Enkelte overskap erstattes av åpne hyller der det er mulig. Takhøye skap. Avstand mellom overskap og benkeskap 50-60 cm. Det leveres benkeplate i lys- laminat. Det leveres integrerte hvitevarer fra Simens. Ventilator Slimline Røros 602-12 Safe med lys og integrert komfyrvakt med smarthusfunksjoner for måling av inneklima.


BAD
Det leveres plass bygde bad med baderomsmøbler fra HTH. På gulv leveres det fliser av god kvalitet i formatet 60x&60 med stående fliser 10x30 på vegg.
Selger har valgt lys flipakke 3
- Takdusj Showepip i matt sort med hånddusj
- Toalett Duravit ME by Starck
- Hjørnesluk Purus i matt sort
- Dusjvegger INR Arc 12 med sore profiler
- Uno Pax løsning i sort
- Spyleknapp Grohe sort

På gulv leveres Perkett Lofoten Nausteik Plank 1-stavs

Innedører leveres i dempet sort
Veggfarge Sheer Grey.
Elektro levers i sort utførelse

Som kostnad i tilvalg har selger valgt vannbåren gulvvarme også på soverom

Intressenter oppfordres til å sette seg inn i salgsoppgave og leveransebeskrivelse fra Prinsessealleen.

Tilvalg/ Endring

Tilvalgsfristen er utgått. selger har gjort noen kostandsfrie valg, se vedlagte bilder samt han har valgt gulvarme på soverommet.

Tomt

Takterrassen
I Prinsessealléen får du en variert terrasse som dekker hele taket. Grønne prydbusker og urteplanter. Grill og langbord, steder for alenetid. Solsenger for late dager og treningsområde for høy puls. Et ekstra, 90 meter langt rom i boligen din. Ulikt alt annet.

Den kuperte tomten byr på en flott felles bakhage med flere naturlige og fine møteplasser. Her blir det mange ulike mennesker som bor sammen, og vi har områder som tar hensyn til alle

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme.

Fremdrift og ferdigstillelse

Forventet ferdigstillelse er 1. kvartal 2025, men denne perioden er foreløpig og ikke bindende, og utløser ikke dagmulkt

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen i 2022 er på 3 promille. Satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten skrives ut og faktureres i flere terminer i løpet av et år.

Formuesverdi

Boligen er nyoppført og det foreligger derfor ikke formuesverdi pt.

Ved primærbolig utgjør formuesverdien 25% av markedsverdien for 2024. Ved sekundærbolig er formuesverdien det samme som boligens markedsverdi (100%).

For mer informasjon, se skatteetatens hjemmeside og kalkulator for beregning av formuesverdi.

Viktig informasjon

Dette gjelder salg av en kontraktposisjon for en konkret bolig under oppføring. Ny kjøper (kjøper 2) overtar selgers (førstegangskjøpers) rettigheter og forpliktelser iht. opprinnelig kontrakt. Ved kjøp av kontraktposisjon må hovedkontrakten overtas med alle rettigheter og plikter, herunder betalingsvilkår og de lovpålagte garantier. Opprinnelig kontrakt regulerer alle forhold knyttet til leveransen av boligen. Det forutsettes at kjøper grundig har gjennomgått den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis.

Handelen reguleres av kjøpekontrakt som inngås etter at kjøpstilbud på kontraktposisjonen er akseptert. Det tas forbehold om at utbygger aksepterer transport av opprinnelig kontrakt. Stilt garanti(er) følger boligen, og garanti(er) kan bare gjøres gjeldende av ny kjøper. Eventuelle forbehold som kjøper har tatt skal være avklart.

Ved signering av transportkontrakt skal kjøper av kontraktsposisjonen (kjøper 2) innbetale kjøper 1 sin allerede innbetalte 10%, merverdien (kjøper 1 sin gevinst), samt transportgebyret til utbygger. Kjøper 1 vil få tilbakebetalt sin 10% med fratrekk for meglerkostnadene ved salg. Kjøper 1 sin gevinst ved videresalget (merverdien) vil bero på meglers klientkonto frem til kjøper 2 har overtatt leiligheten og fått rettsvern for sitt erverv. Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper 1 (selger av kontrakten).

Dersom kjøper 2 er forbruker, faller pliktene hans til å betale merverdien bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. Avhendingsloven §1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selgers side, og kjøper 2 plikter å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.

Skulle noe virke uklart, kontakt megler.

Garantier

Garanti som Selger (utbygger) har stilt i medhold av buofl. § 12 og eventuelt § 47 kan gjøres gjeldende av Kjøper 2 som Kjøper 1 sin rettsetterfølger (jf. buofl. § 12, 6. ledd).

Garantien etter buofl. § 12, som minst lyder på 3% av vederlaget i perioden før overtagelse og 5 % i perioden frem til 5 år etter overtagelsen, er beregnet av opprinnelig kjøpesum mellom Selger og Kjøper 1 i henhold til kjøpekontrakt.

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12. I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Betalingsbetingelser

Total prisantydning inneholder:

1: Prisantydning kontraktsposisjon (merverdi) Kr. 86 200,00

2: Innbetalt 10% kjøper 1 Kr. 605 000,-

3: Rest iht. kjøpekontrakt Kr. 5 445 000,-

4: Tilvalg Kr. 13 800,00

Total prisantydning utgjør Kr. 6 150 000,00
Totale Prisantydning inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader: Kr. 6 207 000,00

Innbetaling av kjøpesum og omkostninger deles opp i to innbetalinger:

1: Kontant ved kontraktsignering (allerede innbetalt 10%, merverdi for kontraktposisjonen, og transportgebyr til utbygger) kr. 721 200,-

Første delinnbetaling må være fri egenkapital da det ikke er mulig å få sikkerhet i boligen ved delinnbetaling 1. Alternativt må det avklares med banken før bud inngis at det kan tas sikkerhet i en annen bolig ved delinnbetaling 1.

2: Betaling i forkant av overtagelse (resterende kjøpesum og omkostninger iht. kjøpekontrakt, samt tilvalg) totalt kr. 5 485 800,-

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode343164180
Sist endret27. mars 2024 13:05
ReferanseRCOPS3.2440

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.