Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Smelteverket 1

LILLEBY | Lys og romslig 3-roms beliggende i 2. etg med stor sørvendt balkong | Innflytning i mai 2024!

Kart med kartnålSmelteverket 1, leilighet SV1-0204, 7041 Trondheim
Prisantydning4 350 000 kr
Totalpris
4 380 092 kr
Omkostninger
30 092 kr
Felleskost/mnd.
2 130 kr
Låneverdi
0 kr
Verditakst
0 kr

Planlegging

2022

Salgsstart

2. kvartal 2022

Byggestart

1. kvartal 2023

Overtakelse

Mai 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Rom
3
Etasje
2
Primærrom
55 m²
Bruksareal
55 m²
Grunnflate
55 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om eiendommen

EiendomsMegler 1 v/ Marie Berg har gleden av å presentere en helt ny og romslig 3-roms selveierleilighet på Lilleby. Leiligheten har en smart planløsning med to jevnstore soverom.

Leiligheten ligger i 2. etasje og kan blant annet by på:
- Åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til sofakrok og spisebord.
- Vannbåren gulvvarme i gang. stue, kjøkken og bad.
- Stor sørvendt balkong på ca.15,5 kvm.
- Det medfølger en bod til leiligheten.
- Hvitevarer fra Siemens.
- Lekkert flislagt bad.
- Det er gjort tilvalg på kjøkken.

Leiligheten har en flott beliggenhet på Lilleby, som gir deg kort avstand til blant annet kjøpesentre, dagligvarebutikker og andre servicefasiliteter du skulle trenge i din hverdag. I tillegg er det enkelt å komme seg til blant annet Handelshøyskolen BI, NTNU Gløshaugen, Dronning Mauds Minnehøgskole til fots eller med sykkel. Det er også hyppige bussavganger rett utenfor. Din hverdag kan ikke bli stort lettere enn dette!

Beliggenhet

Lilleby er friheten til å gjøre det man vil, når man vil. Du kan utnytte byen til det fulle, være impulsiv på shopping eller sløve i parken så lenge man ønsker. Kubb og grilling i parken, konsert eller kino?

Utbyggingen på Lilleby gir byen en utvidelse av sentrumsbebyggelsen. Det planlegges i alt 1100 boenheter på tomta som har gangavstand til shopping, dagligvare, skoler, treningssenter, bussholdeplasser og andre viktige servicefunksjoner. På over 100 mål skal det bygges både rekkehus og leiligheter. Boligene vil være omgitt av 38 mål med grønt areal, noe som gjør Lilleby til byens grønne oase med felles utearealer. Lev et urbant byliv - bo skjermet og tilbaketrukket i et bilfritt område.

Å bo på Lilleby er å bo i en av byens mest spennende og nyskapende bydeler. Her skjer det stadig nye og spennende ting som trekker det urbane bylivet nærmere, og vekker det gamle industriområdet til live. Rett borti gata fra Lilleby har E.C. Dahls Bryggeri åpnet dørene til sin splitter nye pub og restaurant, samt konsertområde. Noen av ølsortene du får smake her, vil du ikke kunne få tak i andre steder. Her får du førsteklasses mat og lokalbrygget drikke, et perfekt sted å møte gamle venner eller nye naboer. Bare et par minutter unna med sykkel langs Ladestien, med nydelig utsikt ut over fjorden, finner du den nye Ladekaia. Kafeen har sesongåpent fra mai til oktober, og har allerede blitt en folkefavoritt. Hiv deg på sykkelen og gled deg til å nyte solnedgangen over Trondheimsfjorden med en varm kaffe og nybakt kanelbolle.

Parkeringsforhold

Det medfølger ikke parkeringsplass til leiligheten. Ta kontakt med megler for å høre om muligheten til å kjøpe parkeringsplass i p-kjeller.

Beskrivelse (type bolig)

Selveier

Overtakelse

Forventet ferdigstillelse vil være senest i løpet av juni 2024. Dersom det oppstår forsinkelse som berettiger dagmulkt, så skal dette beregnes fra juli 2024.

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Nybygg

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode342252267
Sist endret10. mars 2024 15:39
Referanse49240066-Single

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.