Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

HAVREHAGEN 8 - NORDKISA

NORDKISA - Flott moderne enebolig med dobbel garasje - 4 soverom

Kart med kartnålHavrehagen 8, 2055 Nordkisa
Prisantydning6 460 000 kr
Totalpris
6 498 752 kr
Omkostninger
38 752 kr

Planlegging

Ferdig

Salgsstart

Februar 2024

Byggestart

Etter nærmere avtale

Overtakelse

Etter nærmere avtale

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Antall etasjer
2
Primærrom
122 m²
Bruksareal
187 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Offentlig vann/kloakk
Barnevennlig
Garasje/P-plass
Kabel-TV
Parkett
Balansert ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Lademulighet
Peis/Ildsted
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beskrivelse

Enebolig med dobbel garasje og 4 soverom

På dette prosjektet vil du få "Grønt lån". Bedre betingelser for deg, mindre å betale hver måned :-)

Dette er et moderne hus som har alt en familie trenger integrert i bygningskroppen.

Huset har dobbelt garasje i underetasjen med direkte inngang til huset samt lune uteplasser både i 1. og 2. etasje. Videre har boligen tre soverom, kontor (evt. soverom nummer fire) to bad og godt med bodplass.

Husets hjerte er helt klart den sosiale sonen i 2. etasje med åpent kjøkken- og stue område som strekker seg gjennom hele etasjen. Denne eneboligen er virkelig et smart hus med store vindusflater og åpne løsninger som understreker det moderne uttrykket.

Tomten ligger fint til inne på byggefeltet ved butikken, med flotte solforhold. Kort vei til matbutikk, barnehage, skole, og idrettsanlegg. Området har flotte turmuligheter, og det er kort vei til Jessheim sentrum med alt byen har å by på av restauranter, cafeer, strandsone, butikker og kulturtilbud. Området består av småhusbebyggelse, og er et rolig område.

Standard
Utvendig standard:

Gravearbeid og utvendig VA er estimert til kr 500 000,- og er inkludert i annonsert totalpris. Bunnledninger og betongplate iht. plantegninger er inkludert i BoligPartners leveranse. Boligen leveres ferdig maskingrunnet.

Innvendig standard:

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra Visjon 1. Andre farger kan fås mot tillegg i pris.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Vi kan også levere i fargene NCS7500 og NCS8500 uten pristillegg.

Vegger/tak og himling:
I denne boligen leveres alle himlinger med sparklet og malt gips, det samme gjelder for alle vegger i tørre rom. Veggene på bad leveres med hvite fliser (kan endres mot pristillegg)

Gulv:
I leveransen til dette huset inngår det lys 3 stavs eikeparkett på gulv i tørre rom. Flis på gulv i hall/trapp, bod, begge bad og sluse.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs gulv. Det leveres listefritt mot tak. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15x58 slett.

Trapp:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn og spiler i stål.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Denne leveransen er på inntil kr 65 000.-.

Bad:
På bad leveres hvite 20x40 flis på vegg. På gulv leverer vi grå 30x30 fliser. Flisene er BoligPartner Romerike sin standard. Endring kan gjøres etter avtale. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Det er også inkludert baderoms innredninger og dusjvegger.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Varmekabler i flislagte gulv.

Det er også lagt med termostater, utebelysning og noe innvendig belysning i oppgitt pris. Dette avklares direkte med elektriker.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Varmekabler i flislagte gulv og peisovn

Tilvalg og endringer:
Materialvalg i denne boligen er eksempler på hva vi kan levere og derfor vil totalpris kunne variere hvis kunde har ønsker om andre materialer og leveranse. Alle overflater kan tilpasses dine ønsker og behov. Dette avklares med selger.

Ta kontakt med Bjørn Tore Gran på mob 957 77 820 for en uformell boligprat.

Diverse
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

BoligPartner
Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

BoligPartner tar forbehold om eventuelle feil i annonsen.

Prisen er basert på priser fra 15.01.24.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode341088649
Sist endret21. feb. 2024 11:26
ReferanseHavrehagen 8

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.