Bildegalleri

Storøykilen Kvartal 2, B3004

Velkommen til visningsleilighet i Storøykilen Kvartal 2! Flott 3-roms i 3. etg med balkong og mulighet for garasjeplass

Kart med kartnålStorøykilen Kvartal 2, B3004, 1360 Fornebu
Prisantydning4 275 000 kr
Totalpris
8 611 368 kr
Omkostninger
61 368 kr
Felleskost/mnd.
22 601 kr
Fellesgjeld
4 275 000 kr
 • Planlegging

  -

 • Salgsstart

  -

 • Byggestart

  -

 • Overtakelse

  -

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Soverom
2
Rom
3
Etasje
3
Energimerking
A - Mørkegrønn
Internt bruksareal
79 m² (BRA-i)
Bruksareal
79 m²
Eksternt bruksareal
5 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
10 m² (TBA)

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Adresse

Storøykilen Kvartal 2, B3004
1360 Fornebu
3. etasje

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 1003, leilighetsnr. 3004 i Bærum kommune

Beliggenhet, adkomst

Velkommen til Storøykilen Kvartal 2. Endelig kan vi vise frem en ferdigstillt leilighet. Det vil være annonserte visninger og det er veldig viktig at interessenter melder seg på til visning, og stiller presise. Dersom man kommer for sent, eller ikke har meldt seg på, vil det dessverre ikke være mulighet for å delta på visningen da dette er en byggeplass. Prosjektet er fremdeles under bygging, og fellesarealer og utearealer er ikke ferdigstillt til visning.

Bebyggelsen på Storøykilen vil bestå av leiligheter og noen rekkehus, fordelt på seks kvartaler. Det er fokus på å danne en helhet med gode sammenhenger mellom kvartalene og internt innenfor hvert kvartal. Tilsammen skal dette ivareta intensjonene om gode estetiske kvaliteter og høyverdig samtidsarkitektur. Konseptet "Tett på byen, tett på naturen" er utviklet for Storøykilen og tar naturen tilbake slik den var før flyplassen eksisterte. Området skal underbygge og dyrke det stedskarakteristiske og frodige. Konseptet inkluderes i både landskapsarkitekturen og bygningsarkitekturen. Sistnevnte i form av bruk av naturlige materialer og farger i naturpaletten, frodige taklandskaper og store vinduer som tar naturen inn i inngangspartiene og leilighetene. Det er fokus på intime, grønne gløtt, sikt og utsikt til omkringliggende grøntområder i tillegg til kontakt med de grønne gårdsrommene.

Kvartal 2 på Storøykilen vil bestå av totalt 64 leiligheter fordelt på tre bygg, A- B og C, totalt 38 boliger. Kvartal 2 omkranser et felles uteoppholdsrom som inneholder både private og fellesuteområder med god plass for opphold og lek. Kvartalet ligger mellom karrebebyggelsen mot Forneburingen og kommende bebyggelse, Kvartal 3, på kun 4 etasjer i øst. Kvartal 2 ligger sentralt tilknyttet hjertet i planområdet, torget. I tilknytning til det store åpne torget etableres det et fleksibelt felleslokale i Bygg B med store foldefasader mot torget. Dette for å skape et levende og dynamisk hjerte i bebyggelsen og en møteplass for ulike aktiviteter og menneskene som bor her.

Storøykilen vil bli organisert som et borettslag. Dette er en fordel for deg om du skal bebo leiligheten selv, men er ikke egnet for ren utleie over tid. Borettslaget etableres med et felleslån som utgjør 50 % av kjøpesummen. De månedlige felleskostnadene utgjør kun driftskostnader for eiendommen dersom du ikke ønsker å ha fellesgjeld, men vil omfatte kapitalkostnader dersom du har fellesgjeld. Storøykilen Kvartal 2 og Kvartal 3 vil sammen danne Eplerosen Borettslag, totalt 88 boliger

Trenger du en snarvei inn i boligmarkedet?
OBOS tilbyr OBOS Deleie, OBOS Bostart og OBOS Boligbytte i flere prosjekter. Med Deleie kan du kjøpe halve boligen, eller mer, og bo i hele. Med Bostart kan du kjøpe en helt ny bolig til en lavere pris enn markedspris - mot at OBOS får retten til å kjøpe den tilbake. Med Boligbytte kan du kjøpe ny bolig av oss, mot at OBOS kjøper din gamle til markedspris. Les mer om kjøpsalternativene på våre nettsider, eller kontakt prosjektselger for informasjon om dette konkrete prosjektet.

Nærområdet

Livet består av flest hverdager. På Fornebu kan du få en hverdag der et morgenbad før jobb er like naturlig som å treffe gode venner over en matbit når du kommer hjem igjen. Du har park og turstier rett utenfor døren, og samtidig kort vei til byliv med butikker, kafeer og levende møteplasser. Du blir en del av et urbant, fremtidsrettet og bærekraftig nabolag i stadig utvikling. Strekningen fra Nansenparken og ned til populære Sjøflyhavna kro blir bundet sammen av butikker, serveringssteder, lekeplasser og hyggelige steder å slå seg ned. Området rundt kjøpesenteret Fornebu S skal bli et levende byrom med restauranter, kafeer og servicetilbudene du trenger i det daglige. Her kommer også T-banens endestasjon. Det særegne området rundt det gamle flytårnet er allerede en arena for kunst og kreativitet. Det skal utvikles videre i samme ånd. Her er planen å utvikle et verdenskjent Street Art-galleri, bibliotek, sal for intimkonserter, vinbar og restauranter - for å nevne noe. Litt nord for Flytårnet ligger Telenor Arena, som mange allerede kjenner som et sted for store idrettsarrangementer, konserter, messer og eventer. Her er det planer om å skape et idrettssentrum, der håndball, volleyball, turn, basket og en rekke andre grener skal få en plass.

Vi i OBOS vil at de nye boligområdene på Fornebu skal være et fremtidsrettet utstillingsvindu. Vi har høye ambisjoner når det gjelder bærekraft og vi har som mål å bygge mer klimavennlige bygg. Men vel så viktig er den sosiale bærekraften. Å bo i et område i utvikling betyr at du som beboer kan være med på ferden. På Fornebu legger vi til rette for at ideer og initiativ fra beboerne kan realiseres, og at store og små midlertidige prosjekter kan vokse frem. Vi vil skape bomiljøer som legger til rette for nye bekjentskaper, nye venner og nye opplevelser i dette helt unike området ved Oslofjorden.

På Fornebu får du mye mer enn bare en leilighet. Du får sju kilometer strandlinje, to naturreservater, kyststi og park. Nansenparken tar opp i seg historien, med flere bevarte elementer fra tiden da Fornebu var flyplass. Stranden på Storøyodden ligger der flyene tok av i sin tid, og er opparbeidet og godt tilrettelagt for store og små. Friområdene på Fornebu er på til sammen 300.000 kvadratmeter, og gir uendelige muligheter for tur, trening eller avkobling. Du får en hverdag med enkel tilgang på natur og byliv, med både fuglereservat og kafeer i nærmiljøet. Det er lett å komme seg til og fra med kollektivtransport, og enda enklere blir det når T-banen kommer om noen år. Å bo ved vannet, men samtidig urbant og sentralt, er en drøm for mange. På Fornebu kan du gjøre akkurat det.

Type, eierform og byggeår

Andelsleilighet Borettslag, oppført i 2024

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 2, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

BRA-i:79,50 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 84,50 kvm

Arealer og fordeling per etasje (NY)

Totalt BRA 84,5 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 79,50 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 5 kvm
- TBA (terrasse-/balkongareal) 10,50 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Innhold

Leilighetene i Storøykilen er tegnet med fokus på god plassutnyttelse og smarte løsninger. Et gjennomtenkt hjem med praktiske løsninger.

Kjøkken:
Innredning fra Drømmekjøkken, model Bistro. Benkeskap og høyskap er i hvitpigmentert eikefiner og overskap i hvitmalt MDF. 20 mm lamiat benkeplate i fargen lys grå. Integrerte hvitevarer fra Siemens.

Baderom:
Lekre flislagte bad med store fliser ( 60*60) i duse og delikate farger.

Vaskerom:
Vaskerommet har fliser på gulv og innredning fra Drømmekjøkken.

Garderobe:
Skyvedørsgarderobe fra Drømmekjøkken på hovedsoverommet.

Gulv/vegger og innerdører:
Flott én-stavs hvitpigmentert eikeparkett gjennomgående på gulv. Malte vegger og himlinger med synlige v-fuger. Hvite profilerte dører, mellom entré og stue/kjøkken er det dør med glassfelt.

Diverse:
Generell takhøyde er ca. 2,60 m. Det blir nedforet himling på bad og i entré, i tillegg vil det bli lokale nedforinger/innkassinger.

Balkongen er levert med trykkimpregnert tredekke.

Boligene etableres med moderne fibernett tilsluttet OBOS OpenNet og Xcomfort smarthusløsning fra Eaton.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme.

Parkering

Leilighet B3004 har mulighet for å kjøpe garasjeplass i felles garasjeanlegg. Garasjeplassene koster kr. 650.000,- og har månedlige driftskostnader på kr. 150,-. Alle garasjeplassene er klargjort for EL-billader, og i en periode vil det være mulig å bestille EL-billader kr. 15.000,-

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Eiet tomt

Prisantydning

4 275 000,- (Fast pris) / Felleskostnader: 22 601,- pr. mnd

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A

Oppgjør

10% av leilighetens totale kjøpesum forfaller til innbetaling ved kontraktssignering.
Restbeløp innskudd med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Leiligheten kan overleveres tidligst Juni 2024.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Fellesgjeld/lånevilkår

Fellesgjelden i dette prosjektet er et annuitetslån over 40 år med 5 års avdragsfrihet. Dette lånet løper med flytende rente som i dag har rentesats 1,95 %. Boligens felleskostnader er derfor beregnet med driftskostnader og rentekostnader på fellesgjelden etter denne satsen. Når fellesgjelden nedbetales fra år 6 må felleskostnadene forventes å øke. Prislisten for prosjektet viser hva dette er beregnet til (kontakt prosjektselger for fullstendig prisliste). For øvrig må endringer i den flytende rentesatsen forventes å medføre endringer i felleskostnadene.
Et annuitetslån er et lån som nedbetales med like store terminbeløp, helt til lånet er innfridd. I begynnelsen er derfor avdragsdelen liten, mens rentedelen er stor. Etter hvert som lånet reduseres stiger avdragsandelen og renteandelen blir mindre.
Det er mulig å innfri fellesgjelden helt eller delvis, gjennom OBOS IN-ordning.

Beliggenhet

kart
Logo

OBOS Fornebulandet AS

Slik kontakter du oss

Annonseinformasjon

FINN-kode340308523
Sist endret05. mai 2024 09:46
Referanse835249000

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.