Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Inaktiv

Grønlandsleiret 55 - Ferdigsitillelse januar 2024!

Hjørneleilighet med balkong inn mot bakhagen | Heis | *Garasjeplass | Moderne standard i mørkt konsept | Meget sentralt!

Kart med kartnålGrønlandsleiret 55, 0190 Oslo
Prisantydning3 460 000 kr
Totalpris
8 726 184 kr
Omkostninger
76 184 kr
Felleskost/mnd.
28 538 kr
Fellesgjeld
5 190 000 kr

Planlegging

.

Salgsstart

Førstemann til mølla

Byggestart

Bygget er snart innflyttingsklart

Overtakelse

25-30 januar 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Soverom
3
Rom
4
Etasje
4
Antall etasjer
1
Primærrom
84 m²
Bruksareal
84 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Heis

Visning

Velkommen til hyggelig visning! OBS! Alle våre visninger har påmelding. På denne måten sikrer vi at megler har god oversikt og tid til å imøtekomme alle interessenter. Meld deg på visning ved å trykke på lenken visningspåmelding. Passer ikke tidspunktet, ta kontakt med megler og avtal tid for privatvisning.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Attraktiv 4-roms med god planløsning - leiligheten byr på et oppholdsareal i åpen stue-/kjøkkenløsning og utgang til balkong med utsikt inn i bakhagen.
Videre byr leiligheten på entré, pent flislagt bad, ekstra toalettrom og tre fine soverom. I hele leiligheten er det satt sammen en moderne og fin standard - her er det valgt standard i mørkt konsept.
I tillegg vil leiligheten få en bod i felles bodanlegg. Det vil også være mulig å kjøpe garasjeplass i et eksternt garasjeanlegg som ligger ca. 500 meter fra leiligheten.

Besøk vår hjemmeside på www.g55.no for ytterligere informasjon og boligvelger.

Om prosjektet

Salget er godt i gang på G55 - her får du alt du ønsker deg på en og samme gang URBANT. LEKKERT. TILBAKETRUKKET!
Prosjektet består av 28 andelsleiligheter fordelt på åtte etasjer med næringslokale i deler av byggets 1. etasje. Det er fortsatt mulig å skaffe seg en moderne 4-roms leilighet beliggende fra 2. til 4. etg. Alle leilighetene har solrike balkonger/uteplass. Leilighetene leveres med lyst eller mørkt konsept. Alle leilighetene har balkong og det er lagt vekt på at lyset skal slippes til, inn gjennom store vindusflater.

Fra Grønlandsleiret 55 kan du sykle til det meste, og det vil bli sykkelbod og avsatt plass for vask og reparasjon av sykler. I tillegg følger det med en sportsbod i kjeller til alle leilighetene. Her kan du enkelt finne din nye bolig uansett behov. Og i tillegg til leiligheten får du en ny start, og ikke minst et nytt og spennende nabolag - dette blir begynnelsen på noe fint og nytt!

Her kan du besøke prosjektets hjemmeside: www.g55.no/

Generell orientering

Unn deg selv ev ny start, og nyt den deilige følelsen av å flytte inn i en bolig hvor alt er nytt, moderne og lekkert! I en nybolig finner du ingen spikerhull i veggene fra forrige eier, og ingen økonomiske overraskelser. Du får moderne og gode kvaliteter hvor du slipper å tenke på at oppussing er det første du skal begynne med. Moderne boliger har bedre isolasjon noe som gjør deg mindre sårbar for kalde vintre og stigende strømpriser. Du reduserer risikoen for uforutsette kostnader og krav til inneklima og miljø. Alt er bygget etter de siste bygningsforskrifter og krav.

Inne i leilighetene får du god standard fra topp til tå med takhøyde fra ca. 220 cm og som strekker seg helt mot ca. 250 cm - dette sammen med store vindusflater skaper mye lys og luft. På gulvene er det valg ut en 1-stavs eikeparkett med tilhørende slette vegger. Badene leveres i et moderne uttrykk med fliser på både gulv og vegger. Også kommer hjerte i hjemmet, nemlig kjøkkenet! Kjøkkenet reflekterer standarden i resten av leiligheten, med sin gode kjøkkentegning, integrerte hvitevarer er det duket for å lage mat til både hverdag og fest.
I dette prosjektet finner du ikke bare glede inne i leiligheten, men også utenfor døren. Alle leilighetene får herlige private uteplasser, og det blir i tillegg opparbeidet felles bakgård - alt du kan drømme om på ett og samme sted.

Garasje/parkering

*Det kan være mulig å kjøpe parkeringsplass i Det Nye Grønlandskvartalene Garasjesameie, ca. 3-400 meter i gangavstand fra G55. Her disponerer utbygger 10 stk. parkeringsplasser.
Det vil være en prioritering av parkeringsplasser som er markert i prislisten med «PRI».
Det er forkjøpstett på parkeringene i Det Nye Grønlandskvartalene Garasjesameie.
Konferer megler angående mulighet og pris for kjøp av plass før skriftlig kjøpetilbud.

Konstruksjon

Bygningen utføres med bærekonstruksjoner i plasstøpt og/ eller prefabrikerte elementer av betong og stål. Teglstein og trepanel er hovedmaterialer i fasader, kan også bli innslag av andre materialer som puss fasadeplater og betong med eller uten behandling. Tak tekkes med folie eller takpapp. Bygget fundamenteres direkte på fjell med stålkjerneperler.
Teglstein og trepanel er hovedmaterialer i fasader, kan også bli innslag av andre materialer som puss fasadeplater og betong med eller uten behandling.

Stipulerte felleskostnader

Fellesutgifter for borettslaget består av kapitalkostnader knyttet til borettslagets gjeld, samt drift-og vedlikeholdskostnader internt i borettslaget.

Drifts- og vedlikeholdskostnader som er opplyst av OBOS Eiendomsforvaltning AS som er engasjert som forretningsfører for første driftsår.

Felleskostnader:
Totale felleskostnader per februar 2024 er opplyst til kr 28.538, pr. md.

Herav:
Oppvarming kr. 1.289,-
Felleskostnader kr. 3.178,-
Bredbånd kr. 500,-
Kapitalkost. lån kr.23.571,-


Fellesutgiftene dekker normale driftskostnader for borettslaget, herunder forsikring (ikke innbo), kommunale avgifter, felles belysning, forretningsførsel, vaktmestertjeneste, trappevak, snømåking m.v. I tillegg kommer kostnader til oppvarming/varmtvann, internett/TV og egen strøm, samt avsetning til fremtidig vedlikehold/investeringer.

Driftskostnadene for garasjeanlegget kommer i tillegg og er stipulert til ca. kr 500,- pr måned og betales av de som disponerer plasser i anlegget.

Betalingsbetingelser

Etter kontraktsignering skal det innbetales 10% av total kjøpesum forutsatt garanti iht. Bustadoppføringslova §12 er stilt av selger. Blir ikke beløpet innbetalt i rett tid i samsvar med avtalen, regnes dette likt med manglende betaling. Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av 10% av kjøpesum samt innbetaling av hovedoppgjør. Kjøpesum og omkostninger skal innbetales senest 3 virkedager før overtagelse.

Megler besitter Kjøpers delinnbetalinger frem til overskjøting, og kan ikke før overskjøting av boligen foreta utbetalinger til selger, med mindre selger stiller nødvendig bankgaranti i samsvar med bustadoppføringslova § 47.

Innhold

GENERELT
Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelsen, annonser,
nettsider, plantegninger, opplysninger som kan være gitt muntlig osv. Denne leveringsbeskrivelsen gjelder som enhetsbeskrivelse og er vedlegg til kontrakt ved kjøp av leilighet. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, fargesetting, beplantning, støttemurer, utearealer etc. Videre
kan vindusplasseringer, plassering av utstyr i våtrom og kanaler for rørgjennomføringer i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av bl.a. prosjektering og den
arkitektoniske utformingen av bygget. Endelig kjøkkentegning vil bli uttegnet av leverandør, og i denne prosessen kan det bli en omfordeling av de enkelte kjøkkenkomponentene.
Det foreligger Rammetillatelse for prosjektet iht. Plan og bygningsloven av 2010, med siste endringer innført i 2017 (TEK17).

KONSTRUKSJON/BYGNING
Bygningen utføres med bærekonstruksjoner i plasstøpt og/ eller prefabrikerte elementer av betong og stål. Alle utvendige metallkonstruksjoner leveres overflatebehandlet.

Innvendig
rekkverk leveres i stål/aluminium/tre. Det leveres fotskraperist ved hovedinngangsdør. Takrenner, sålebenkbeslag etc. etter arkitektens valg. Tak tekkes med folie eller takpapp. Taktekking tilpasses bruken der hvor takterrasse skal bygges. Klimaveggene utføres dels med bindingsverk, dels med betong isolert med mineralull. Teglstein og trepanel er hovedmaterialer i fasader, men det kan også bli innslag av andre materialer som; puss, fasadeplater og betong med eller uten behandling.
Vinduer/vindusdører leveres som trevindu med 2-lags energiglass, malerbehandlet fra fabrikk i en farge, og med aluminiumskledning utvendig. Støydempet utførelse iht. forskrifter for støybelastede fasader. Solavskjerming leveres ikke. Overflater på balkongdekker leveres i primet betong, alternativt
med tretremmer oppå. Gulv på takterrasser leveres med impregnert treverk eller betongheller. Rekkverk oppføres i glass eller med metallspiler. Balkongdekkene betraktes som
utvendige konstruksjoner og vil ha falloppbygning for vannavrenning. Mindre ansamlinger av vann vil kunne opptre på overflaten etter regnvær. Innvendige vegger utføres av stålstendere med gipsplater.
Leilighetsskillevegger er betongvegger eller lydvegger bygd opp av stål og gips. Alle innvendige vegger isoleres. Himling er sparklede og malte betongelementer med synlige V-fuger.
Nedforede himlinger er gipsplater som skjøtsparkles og males. Himlingshøyde ca. 2,5 meter, og ca. 2,2 meter i områder med nedforing.

INNVENDIG STANDARD
I dette prosjektet er det lagt opp til to alternative fargekonsept innvendig i boligen iht. romskjema. Lyst konsept er standard, og mørkt konsept kan velges uten pristillegg for kjøper.

OVERFLATER SOVEROM, STUE, ENTRÈ, KJØKKEN OG BOD
Gulv: 14 mm eikeparkett 1 stavs med innslag av kvist, hvitpigmentert med matt lakk. I gang leveres 60x60 cm flis.
Vegger: Malt gips eller betong. Her kan det kostnadsfritt velges to alternative fargekonsept iht. romskjema.
Himling: Betong med synlige v-fuger, og sparklet/ malt gips der det er nedforede himlinger. Ikke taklist i himling. Farge klassisk hvit; NCS S 0500 N.
Malerarbeidene utføres iht. NS 3420-T:2015.

NEDFORET HIMLING/INNKASSING
Tekniske rør og kanalføringer vil i varierende grad bli montert i taket og langs vegger. Rørføringer vil i hovedsak bli skjult bak innkassinger og helt eller delvis i nedforede himlinger, fortrinnsvis i entre, bad og over kjøkkenskap. Det gjøres oppmerksom på at innkassinger ikke er vist på salgstegning. Tekniske føringer i bod skjules ikke.
Det leveres nedforet himling i gang og på bad/WC, samt eventuelt andre steder ved behov. I nedforet himling i gang og på bad/WC leveres innfelt downlights.
Nevnte konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som del av
overflater der konstruksjonen blir montert.

GULVLISTER/GERIKTER
Fotlister leveres i eik med farge tilpasset gulv, og gerikter rundt dører leveres ferdig malt fra fabrikk, farge: hvit. Taklister leveres ikke. Det vil være synlige spikerhull i gerikter og listverk.
Løsning uten vinduslister leveres. Sparkles og males inn i smyg.

INNVENDIGE DØRER
Det leveres kompakte dører med flate eik terskler med farge tilpasset gulv og vridere i børstet stål. To alternative farger på dører iht. romskjema.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning leveres fra HTH eller annen anerkjent leverandør. Kjøkkentegninger utarbeides senere og sendes ut i forbindelse med tilvalgsprosessen. Grepsløst kjøkken med vannrette håndtaksspor i dørene, to alternative farger iht. romskjema. Alle skuffer leveres med fullt uttrekk og demping. Laminat benkeplate med rett kant, og underlimt vask. Helintegrerte hvitevarer som kjøl/ frys, oppvaskmaskin, og komfyr med induksjonstopp av anerkjent leverandør.
Svingbar tut og avstengingsventil for oppvaskmaskin. Slimline ventilator i rustfritt stål for balansert ventilasjon med LED lys og integrert komfyrvakt.
Det presiseres at plantegningene i prospektet og vedlagt kontrakt kan avvike fra faktisk leveranse. Plassering av utstyr og enkeltelementer i kjøkken kan bli endret, men omfanget av kjøkkeninnredning vil være i tråd med plantegningen. Videre kan ventilasjonskanaler enkelte steder komme inn i overskap.

GARDEROBE
Garderobeskap leveres ikke, men det er avsatt plass til 1 meterskap pr. sengeplass iht. plantegning.

BAD
Dusjarmatur leveres montert på vegg. Dusjvegger er av glass. Det leveres servant med underskap samt speil over servant. Belysning over speil. Innredning leveres som vist på salgstegninger.
Opplegg for og plass til vaskesøyle. Det må benyttes kondenstørketrommel.
Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Toaletter leveres vegghengt med «soft close» sete.
Keramiske fliser på vegger i format 30x60, på gulv 30x30, og i dusjsone 5x5. Farger iht. romskjema.

WC
Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Keramiske fliser på gulv 30x30, og vegger er sparklet og malt gips med farger iht. romskjema.

HOVEDINNGANGSDØR TIL LEILIGHETEN
Leveres i fabrikkmalt utførelse med FG-godkjent sylinderlås og dørkikkert, bredde 1 m.
Hovedinngangsdør til bygget leveres i lakkert aluminium med glassfelt.
Det leveres nøkkelsystem til ytterdører i leilighetene. Automatisk døråpner på hovedinngangsdør.

HYBEL
I hybel leveres 1 meter garderobeskap som vist på tegning, samt minikjøkken med kjøleskap, komfyr og ventilator m/filter. Det er avsatt plass til en mindre toppmatet vaskemaskin i bad. Dør
inn til hybelen er lyddempet. For øvrig samme standard som i boligen for øvrig.

TEKNISKE ANLEGG VENTILASJON
Det blir balansert ventilasjon med varmegjenvinning i leilighetene.
Det kan bli synlige kanalføringer i bod. Ventiler for inn og utluft vil bli montert i vegger og tak i forhold til en hensiktsmessig plassering. Ventilene bygger ut fra innvendig veggflate/takflate.
Ventilasjonsaggregatet kan være plassert over komfyr/kjøkkenhette, eller i bod eller over himling.
Det leveres forskriftsmessig ventilasjon i kjeller, trapperom, fellesrom og boder.

SANITÆR
Det monteres ett greps blandebatterier iht. romskjema. Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk, og opplegg for vaskemaskin på bad. Stoppekran monteres i hver leilighet. Varmtvannsbereder plasseres i kjøkkenbenk, alternativt i innvendig bod.
Vaskemaskin og tørketrommel leveres ikke.
Det installeres luker for fordelerskap for leilighetenes røranlegg og leilighetens varmeanlegg. Endelig plassering er ikke besluttet, men vil fortrinnsvis være i bod/bad/soverom. Dersom
kommunen krever det vil det bli levert kommunal vannmåler i hver leilighet.

OPPVARMING
Oppvarming skjer med vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken/ gang, med individuell termostatstyring i hvert rom. På bad er det elektrisk gulvvarme. Det legges opp slik at det senere kan monteres målere i hver leilighet for registrering og avregning av forbruk av vannbåren energi til tappevann og oppvarming.

ELEKTRISK
Leveres i henhold til forskrift NEK 400, siste versjon. Sikringsskap med automatsikringer i hver leilighet. Måler plasseres i felles fordelingsskap. Elektriske anlegg ligger generelt skjult i
konstruksjonene. Unntatt er fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken og i den innvendige boden, samt eventuelt føringer i lyd/brannvegger. Det leveres belysning under overskap på kjøkken, over servanter i bad/WC, downlights i nedforet himling på bad/WC og i gang,
samt utenpåliggende i tak i innvendig bod. Det leveres 230V enfaset anlegg i leiligheten.
Det leveres 1 stk. utelampe og 1 stk. stikkontakt på balkong/terrasse.

TV/RADIO/TELEFON
Det leveres 2 uttak for bredbånd/TV i hver leilighet, ett i stuen og ett i soverom. Utbygger inngår kollektiv avtale med bredbåndsleverandør som overføres til borettslaget. Samme uttak kan
også benyttes for telefon. Det leveres IKT skap for plassering av ruter, modem etc.

PORTTELEFON
Det monteres ringetablåer ved hovedinngangsparti og dørtelefonanlegg med automatisk låsåpner i hver leilighet. Det leveres også ringeknapp utenfor hver leilighet. Dørtelefonanlegg har bilde-/tale- og lyttefunksjon.

BRANNSIKKERHET
Byggene leveres med bolig-sprinkling, samt brannslukkingsutstyr og røykvarslere i henhold til forskrifter.

TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG
Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Vertikale føringsveier og sjakter kan bli endret noe i plassering og størrelse når endelig tekniske tegninger foreligger. Slike endringer gir ikke kjøper rett til endringer i kjøpsbetingelser.

Kjøkken

Kjøkkenet er en viktig del av boligen og det er viktig at du føler deg komfortabel her. I G-55 er det utarbeidet to ulike stilrene interiørkonsepter, et lyst og et mørkt, slik at du skal kunne tilpasse leiligheten etter din personlige smak uten pristillegg. Kjøkkeninnredning leveres fra HTH eller annen anerkjent leverandør. Laminat benkeplate med underlimt vask. Kjøkkenet leveres med helintegrerte hvitevarer som kjøl/ frys, oppvaskmaskin, og komfyr med induksjonstopp av anerkjent leverandør.

Bad

Materialer og farger påvirker oss og er viktig for å skape den rette stemningen. På badet kan du også velge mellom to ulike stilrene interiørkonsepter, et lyst og et mørkt uten pristillegg. Badene blir delikate med Keramiske fliser på vegger i format 30x60, på gulv 30x30, og i dusjsone 5x5. Dusjvegger er av glass, servant med underskap samt speil over servant. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Toaletter leveres vegghengt med «soft close» sete. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Ansvarlig megler

Anders Winther

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Nybygg OA

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode334486244
Sist endret21. feb. 2024 09:25
Referanse3120220116

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.