Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Kreklingveien

Ny halvpart av arkitekttegnede 2-mannsbolig over 2 plan, funkisstil, uteplass og dobbel carport!

Kart med kartnålKreklingveien 2, 1940 Bjørkelangen
Prisantydning4 995 000 kr
Totalpris
5 016 999 kr
Omkostninger
21 999 kr
Kommunale avg.
14 960 kr per år

Planlegging

Under bygging

Salgsstart

Salget er i gang

Byggestart

Byggingen er i gang

Overtakelse

4.kvartal 2023

Nøkkelinfo

Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Rom
5
Etasje
2
Antall etasjer
2
Primærrom
143 m²
Bruksareal
150 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

Etter avtale med megler!
Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Boligene blir seksjonert på felleseid tomt, hvor hver seksjon får tildelt eget areal som er naturlig i henhold til seksjonen, samt noe felleseid. Utbygger står fritt til å dele dette opp slik de mener er fornuftig, og endringer kan her forekomme helt frem til endelig overlevering. Avfallshåndtering plasseres i forbindelse med biloppstilling. Sykkelparkering iht. krav og normer. Plasseringen avklares senere av selger.

Innhold

Moderne og tiltalende vertikaldelt tomannsbolig med store vindusflater som gir en lys og luftig romfølelse. Boligen ligger barnevennlig og solrikt til på en lettstelt tomt i populære Festningsåsen. Fra eiendommen er det ca 2,4 km til sentrum av Bjørkelangen, med skoler i alle trinn, kjøpesenter og idrettstilbud. Boligen har forventet ferdigstillelse 4. kvartal 2023, og oppføres i en stilfull funkisstil. Boligen har totalt 4 soverom, 2 bad, stue med åpen kjøkkenløsning med innredning fra HTH. utgang fra stuen til terrasse, 2 romslige boder og carport med plass til 2 biler for å nevne noen av boligens kvaliteter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad/vaskerom, leveres med termostat. Det monteres stålpipe, plassering fastsettes av utbygger i forbindelse med
detaljprosjekteringen.

Diverse

Eiendommen ligger i et barnevennlig og hyggelig boligområde, ca. 2 km fra Bjørkelangen sentrum i Aurskog-Høland kommune. Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling, det ble blant annet i 2018 bygd ny barne- og ungdomsskole og nytt helsehus.

Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Ved den videregående skolen er det idrettshall og friidrettsanlegg, samt kunstgress-, sandvolleyball- og tennisbane. Ved barne- og ungdomsskolen er det bygget skatepark. I sentrum er det bygget ny svømmehall med svømme- og terapibasseng.

Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, og det er egen øvingsboks for band og musikere. Ved Eidsverket skal det bygges et større ridesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser.

Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland, som holder til på Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor sentrum. Det er også skytterbaner i nærheten og en aktiv jakt- og fiskeforening. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Extra og Kiwi. I tillegg har tettstedet flere cafeer og kjøpesentrene Amfi Bjørkelangen Torg. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris. Det er også kort vei til Lillestrøm og Strømmen, eller til hyggelig grensehandel både i Töcksfors og Charlottenberg.

Kollektivtilbudet i området består av buss, hvor nærmeste holdeplass ligger ca. 600 m fra boligen. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 35 min til Lillestrøm, 55 min til Oslo S, 60 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige.

Fra eiendommen er det ca. 3 km til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, og også barnehage i umiddelbar nærhet. Bjørkelangen har også to videregående skoler.

Ansvarlig megler

Wenche Mauseth

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Nybygg OA

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode328770529
Sist endret07. feb. 2024 09:02
Referanse3120230155

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.