Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Linjevegen 14 A - Hus 1

Jessheim: Lekker prosjektert funkisbolig - Takterrasse 47 kvm - Dobbeltgarasje - Mulig praktikantdel - Høy standard

Kart med kartnålLinjevegen 14 A - Hus 1, 2068 Jessheim
Prisantydning10 990 000 kr
Totalpris
11 057 592 kr
Omkostninger
67 592 kr

Planlegging

-

Salgsstart

-

Byggestart

-

Overtakelse

-

Nøkkelinfo

Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
207 m²
Bruksareal
246 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Kabel-TV
Garasje/P-plass
Turterreng
Bredbåndstilknytning

Visning

For å sikre trygge visninger og ivareta smittevern, viser vi boliger kun til begrenset besøkende etter gitte forholdsregler. Kontakt megler eller meld deg på visning i knappen «visningspåmelding».
Visningspåmelding

Beskrivelse

Oppdragsnummer

121-23-0149

Eiendomstype

Selveier

Eierform

Halvpart tomannsbolig

Betegnelse

Gnr. 142 Bnr. 84 i Ullensaker kommune

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 955 kvm

Velkommen til Linjevegen 14 A!

Privatmegleren Brustad & Partnere har gleden av å presentere Linjevegen 14 A! En lekker og prosjektert halvpart av tomannsbolig i funkisstil med høy kvalitet og moderne standard.

Beregnet ferdigstillelse er sommer/høst 2024. Ved tidlig avtaleinngåelse så er det mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg eller endring av planløsning

Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde, i umiddelbar nærhet til sentrum av Jessheim. Tomten ligger fint til med gode solforhold. Området har gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Boligen får en svært moderne arkitektur med gode lysforhold, store vindusflater og åpne løsninger. Bygges etter TEK 17!
På toppen av boligen vil det trone en flott takterrasse på ca. 47 kvm!

Boligen leveres med høy kvalitet og moderne standard. Det leveres 1-stavs mattlakkert hvitpigmentert eikeparkett i alle oppholdsrom. Hall og to av badene leveres med store, delikate og moderne fliser av type Glade Cinca Mate 60x60/ Glade Branco Mate 60x60 fra Fagflis Kløfta.

Planløsningen blir meget praktisk og sosial med blant annet en romslig stue med gode vindusflater og moderne peisovn. Åpen løsning fra stuen til et lekkert kjøkken. Boligen vil totalt ha 4 gode soverom. Hovedsoverommet vil være i suiteløsning med eget bad og mulighet for stor walk-in garderobe. I første etasje føres man inn i en romslig hall med flislagt gulv og gulvvarme, samt god plass til garderobeløsning. Boligen får videre totalt tre delikate bad og et praktisk vaskerom med direkte utgang til den integrerte dobbelgarasjen. Boligen vil også ha en hyggelig loftstue. Videre får boligen en ekstra stue i 1. etasje. I boligens 1.etasje vil man ved enkle grep kunne innrede en egen praktikantdel.

Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusivt uteareal til hver av enhetene. Parkering/innkjørsel vil være fellesområde. Tomten leveres med ferdigplen og asfaltert oppkjørsel der dette vises på tegning.

Det medfølger stor integrert dobbeltgarasje på 35,6 kvm BRA med mulighet for El-bil lader, samt plass til sykler innerst.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Du har god tid til å forberede flyttingen og eventuelt salg av egen bolig.
- Mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg og endring av planløsning.
- Lave omkostninger da dokumentavgiften kun er av tomteverdi.

Kort fortalt

- Boligen blir beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde på Jessheim med umiddelbar nærhet til sentrum.
- Bygges etter TEK 17
- Høy kvalitet og moderne standard.
- Mulighet for tilvalg og endringer.
- Takterrasse på 47 kvm.
- Mulighet for praktikantdel.
- Totalt 3 smakfulle bad og et praktisk vaskerom med direkte utgang til integrert dobbeltgarasje.
- Totalt 4 gode soverom. Hovedsoverommet vil være i suiteløsning med eget bad og mulighet for walk-in garderobe.
- Varmekabler blir lagt på alle flislagte flater.
- Systemair/Flexit balansert ventilasjonsanlegg med varmeveksler.
- 120 stk. elektriske punkter, plasseres etter egen beskrivelse inkludert sikringsskap med automatsikringer

Beliggenhet

Boligen har en god beliggenhet på Nordbymoen ca. 2,0 km utenfor Jessheim sentrum. Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse. Sentral og populær beliggenhet med gangavstand til barneskole og barnehager samt kort avstand til Jessheim sentrum med alle fasiliteter og off. kommunikasjon. Det er kort avstand til rekreasjonsområder/turterreng både sommer og vinter.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres via nærbutikken Joker, åpen 7 dager i uken (900 m) eller via Rema 1000 Gystadparken (2,1 km) og Coop Extra Jessheim (1,6 km). Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med 145 butikker & serveringssteder - midt i hjertet av Jessheim by. Senteret er øvre Romerikes største motehus med en mengde små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker.

Det er et godt utviklet kollektivtilbud i området. Den nærmeste bussholdeplassen heter Nordby stasjon og ligger 350 m fra boligen. Nordby togstasjon ligger kun 210 meter fra boligen, og herfra går det tog mot Oslo med 2 avganger i timen.

Boligen sokner til Jessheim Skole og ressurssenter 1,2 km og Nordby ungdomsskole 1,2 km. Det finnes også en privat ungdomsskole i nærheten. Det er gangvei til begge skolene. Den nærmeste barnehagen heter Nordby barnehage (280 m). Det finnes flere barnehager i nærområdet.

Nordbytjernet ligger en kort gåtur fra boligen og er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Nordbytjernet har flott badeplass med strand, volleyballbane, bade- og fiskebrygge. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.

Gardermoen ca. 9 min. Lillestrøm ca. 28 min. Strømmen ca. 28 min. Oslo S. ca. 40 min.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 207 kvm, Bruksareal: 246 kvm

1.Etasje:
P-rom (71 kvm): Hall, stue, bad, vaskerom og 1 soverom.
S-rom (39 kvm): Garasje og bod

2.Etasje:
P-rom (110 kvm): Stue/kjøkken, gang, 2 bad, 2 soverom og 2 omkledningsrom.

Loftetasje:
P-rom (25 kvm): Loftstue og 1 soverom.
Deler av loftetasje er ikke medregnet som BRA og P-rom grunnet lav takhøyde. Gulvareal er på ca. 42 kvm

Takterrasse: 47 kvm.

Beskrivelse

Entré/ Hall
Boligen vil få inngang på siden av huset. Boligen får en romslig og innbydende entré/hall som vil gi et meget godt førsteinntrykk. På gulvet leveres delikate fliser av typen Glade Cinca Mate 60x60 fra Fagflis Kløfta med elektriske varmekabler. Veggflater leveres sparklet og malt med gipsplater. Veggene i hall og alle oppholdsrom males i Jotun 9918 Klassisk hvit. Kjøper har anledning til å velge hvilken farge som ønskes malt mot tillegg, men da som tilvalg. Rommet får meget god plass for garderobeløsning. Rask tilgang til alle rom i etasjen samt trapp som tar deg opp til øvrige etasjeplan.

Kjøkken
Boligen vil få et meget romslig og innbydende kjøkken med god plass til et stort spisebord. Dette blir et rom som innbyr til hyggelige stunder og gode måltider. Rommet får rikelig med innredning, noe som vil gi godt med skap- og benkeplass. Inkludert i leveransen er kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren JKE eller Sigdal av type Uno Palett, Fjell eller tilsvarende, til en verdisjekk tilsvarende kr 170.000,- inkl. mva., frakt og montering. I tillegg medfølger 1 stk. kjøkkenarmatur m/avstegning fra Oras Safira, kjøkkenkum av type Blancodalago 6 pd i antrasitt, laminert benkeplate, samt opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk med waterguard føler. Kjøkkenet leveres videre med 1-stavs mattlakkert hvitpigmentert eikeparkett av type Boen Eik Jazz eller lignende hvit mattlakkert på gulv, og malte veggflater bestående av gipsplater.

Stue
Boligen vil få to flotte stuer i henholdsvis 1. etasje og 2. etasje, samt en loftstue i 3. etasje med skråtak. En innholdsrik og smart planløsning, som sørger for god soneinndeling, perfekt for familier.

Den første stuen befinner seg i 1. etasje, og har god plass til sofainnredning og stoler, samt avsatt plass til å sette inn TV ved første veggen. Enkel utgang til utearealer direkte fra stuen. Gulvet vil bli belagt med 1-stavs mattlakkert hvitpigmentert eikeparkett, og veggflater vil bli bestående av gipsplater malt i fargen Jotun 9918 Klassisk hvit.

Hovedstuen i andre etasje vil oppleves som et sosialt og åpent rom. Stuen får en lekker peisovn av typen Sirius 1 med/stålpipe fra Schiedel eller annen anerkjent leverandør, for ekstra hygge og komfort. Stuen er romslig og gir god plass for møblement og god fleksibilitet med tanke på møblering. Gulvet vil bli belagt med 1-stavs mattlakkert hvitpigmentert eikeparkett, og veggflater vil bli bestående av gipsplater malt i fargen Jotun 9918 Klassisk hvit.

I loftetasjen vil det være en koselig ekstra stue, med god plass for både sofagruppe og tv-løsning. Gulvet vil bli belagt med 1-stavs mattlakkert hvitpigmentert eikeparkett, og veggflater vil bli bestående av gipsplater malt i fargen Jotun 9918 Klassisk hvit.

Terrasse
Med utgang fra loftetasjen, vil boligen få en stor og innbydende takterrasse på hele 46,7 kvm! Her ligger alt til rette for herlige stunder utendørs, samt god plass til å invitere venner og familie til større sosiale sammenkomster. Den flotte terrassen vil leveres med gulv i impregnert furu. Videre vil det leveres flott glassrekkverk ihht fasadetegninger. Terrasse vil ha et takutspring, der høyde vil være ca 1.90 meter på det laveste. Boligen vil også få en flott terrasse på 13 kvm, med utgang fra stuen i 2. etasje.

Bad
Boligen får tre svært delikate og flotte bad, som sørger for fleksibilitet og enklere hverdager for både familier og par.

Badet i første etasje er tilknyttet entré/hall og stuen. Delikat flislagt bad med varmekabler i gulv. På gulv og vegger leveres det fine fliser av type Antica 20x20 cm på gulv fra Fagflis Kløfta. Veggflis som leveres er av typen Vitra Block 25x40 cm. På bad leveres innsvingbare dusjvegger, 90x90 cm. Rommet leveres med baderomsinnredning av type Hilde fra Linn Bad, i hvit høyglans utførelse i størrelsen 100 cm, eller tilsvarende. Videre leveres det vegghengt toalett fra Porsgrund Pro, med softlock og krom trykkplate, Oras Oramix dusjarmatur med Oras Apollo dusjgarnityr, Oras Safira servantarmatur, samt opplegg for vaskemaskin.

Det er to bad i andre etasje, hvorav det ene er tilknyttet hovedsoverommet. Delikat flislagt master bad med varmekabler i gulv. På gulv og vegger leveres det store og moderne fliser type Glade Cinca Mate 60x60 cm fra Fagflis Kløfta. Det legges mosaikk i dusj sone for fall, type Glade Cinca Mate Mosaico, 5x5 cm. I dusjsone leveres det innsvingbare dusjvegger, 100 x 100 cm. Rommet leveres med baderomsinnredning av type Hilde 120 cm fra Linn Bad med enkelvask, i hvit høyglans utførelse. Videre leveres det vegghengt toalett fra Porsgrund Pro, med softlock og krom trykkplate, Oras Oramix dusjarmatur med Oras Apollo dusjgarnityr, Oras Safira servantarmatur, samt 2 stk. sluk i gulv.

Det tredje badet i boligen, befinnner seg i boligens andre etasje i soveromsfløy, med enkel tilgang fra stue og trapp. Delikat flislagt bad med varmekabler i gulv. På gulv og vegger leveres det store og moderne fliser type Glade Branco Mate 60x60 cm fra Fagflis Kløfta. Det legges mosaikk i dusjsone for fall, type Glade Branco Mosaico Matt 5x5 cm. I dusjsone leveres det innsvingbare dusjvegger, 90 x 90 cm. Videre leveres det badekar 160 x 70 cm, fra Viking Bad Kvadrat med front/endepanel. Rommet leveres med baderomsinnredning av type Hilde fra Linn Bad, i hvit høyglans utførelse i størrelsen 100 cm, eller tilsvarende. Videre leveres det vegghengt toalett fra , Porsgrund Pro, med softlock og krom trykkplate, Oras Oramix dusjarmatur med Oras Apollo dusjgarnityr, Oras Safira servantarmatur, samt 1 stk. gulvsluk.

Vaskerom/WC/ Teknisk
Vaskerommet er praktisk tilknyttet hallen. Rommet leveres med flislagt gulv av typen Antica 20x20 cm på gulv fra Fagflis Kløfta med elektriske varmekabler. Vegger leveres sparklet og malt, som tørre rom. Videre leveres det vegghengt toalett av typen Porsgrund Pro, med softlock og krom trykkplate, Vaskekum i stål, samt opplegg til oppvaskmaskin. Vannfordelerskap, reduksjonsventil og vannstoppsystem med følerledning. Vaskekum vil bli levert i stål. Varmtvannsbereder, 300 l med ekspansjonskar, åpent montert på vegg.

Soverom
Boligen har 4 store og romslige soverom. Soverommene er plassert med ett soverom i 1. etasje, to soverom i 2. etasje og ett soverom i loftsetasjen. Alle soverommene har god plass til større seng, med tilhørende nattbord på hver side. Gulvet vil bli belagt med 1-stavs mattlakkert hvitpigmentert eikeparkett av typen Boen Eik Jazz, og veggflater vil bli bestående av gipsplater malt i fargen Jotun 9918 Klassisk hvit. Garderobe leveres ikke medfølgende. Det avsettes plass til 1 meter garderobe pr. inntegnet sengeplass.

Teknisk

Oppvarming og Ildsted
Det leveres varmekabler på alle flislagte gulvflater. Det leveres peisovn av type Sirius 1 m/stålpipe fra Schiedel i stue i 2. etg. På soverom leveres det panelovn eller gulvvarme som tilvalg

Ventilasjonsanlegg
Systemair/Flexit balansert ventilasjonsanlegg med varmeveksler. Tilluft i alle oppholdsrom og utluft fra alle våtrom. Aggregat til ventilasjonsanlegget plasseres iht. tegning.

Elektrisk anlegg
120 stk. elektriske punkter, plasseres etter egen beskrivelse inkludert sikringsskap med automatsikringer
3 brannvarslere
Komfyrvakt
1 stk SG 10W LED i omkledningsrom.
2 stk SG Wave LED armatur i garasje, 1 på vaskerom og 1 på teknisk
Opplegg for multimedia 3 punkter, ringeklokke og 3 utestikk.
Kunde bestemmer selv plassering av punkter i møte med elektriker før oppstart.
Innvendig er det medregnet 34 stk. downlights i farge hvit m/dimmere.
Utvendig er det beregnet 5 stk utelys av typen SG Echo LED, med astrofunksjon
Rør til fremtidig elbillader legges frem i garasje
Anlegget installeres i henhold til offentlige myndigheters forskriftskrav. Alle kontaktpunkter er jordet.
Det leveres i standard Elko Pluss.
Pullerter som vist i illustrasjonen medfølger ikke. Men kan kjøpes som tilvalg
Fortrinnsvis benyttes skjult anlegg og det benyttes kun automatsikringer. Antall elektriske punkter i boligen er i henhold til NEK 400-2018.
Varmekabler blir lagt på alle flislagte flater.

Sanitær
Det monteres ettgreps blandebatterier på bad og kjøkken. Opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk med waterguard føler. Opplegg for vaskemaskin på vaskerom, som anvist på tegning. Det leveres vegghengt toalett på bad/wc, Villeroy & Bosch Onovo, med softlock og krom trykkplate. Vann og opplegg føres frem i vegg ved mulig praktikantandel Tekniske rørføringer samles i et rør-i-rørskap som plasseres på teknisk- og vaskerom. Varmtvann leveres fra varmtvannsbereder plassert på vaskerom/teknisk rom, volum på 300 liter med ekspansjonskar. Utevann på yttervegg

TV/Data:
Det tilrettelegges for fiber om dette lar seg gjøre. 3 stk tv/antenne punkter, en i hver stue.

Tegninger av tekniske anlegg:
Tekniske anlegg og fremføring til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig.

Slukkerutstyr:
Brannslukningsutstyr leveres i henhold til forskrifter.

Byggemåte

Toleransekrav for utførelse er ihht. NS 3420, siste revisjon. Boligene bygges etter TEK 17.

Konstruksjoner
Boligen bygges iht. energikravene i TEK 17. Utvendig leveres huset med liggende panel som er maskingrunnet 683 Sotgrå ett strøk fra fabrikk. Yttervegger leveres med isolasjonstykkelse på 20 cm. hvor det benyttes Glava som isolasjon samt utvendig gipsplate på ytterside for avstivning og vindtetting. Huset trykktestes i byggeperioden av uavhengig kontrollør for å sikre best mulig tetthet og kvalitet. Takrenner og vindusbeslag i sort metall.

Takhøyde 1. etg.: ca 2,40 meter
Takhøyde 2. etg.: ca 2,40 meter
Takhøyde loftsetg.: ca 2,40 meter høyde i midten, og skrånende tak ut mot knevegg på 1,20 m.
Terrasse vil ha et takutspring, der høyde vil være ca 2,0 meter på det laveste.

Tak leveres med takstein i slett moderne utførelse.

Vinduer og dører
Vinduer fra norsk vindusleverandør (Lyssand-Frekhaug eller lignende) ihht. TEK17. Vinduene leveres gråmalte fra fabrikk, RAL7016. Noen vinduer har fastkarm. Åpningsbare vinduer leveres med låsing i luftestilling. Innvendige dører av type IDA Kompakt, fra Bygg1, med karm og dempelist. Dørene leveres behandlet fra fabrikk. Glatte gerikter leveres malt med synlige spikerhull. Dørvridere leveres i stål utførelse.

Trapp innvendig i bolig
Det leveres innvendig trapp, Modell Salvi e.l. RAV Hvit med med malte trinn i eikeutførelse, med åpne trinn fra 1-3.etg. Leverandør er Trapperingen-Tretrapp AS.

Ytterdør
Ytterdør fra Bygg1 leveres i gråmalt(RAL7016) utførelse fra fabrikk, type Sola. Dørvrider i børstet stål. FG godkjent sikkerhetslås leveres.

Trådløs ringeklokke vil bli levert.
Balkongdør leveres med FG-godkjente låser.
Terrassedør på loftstue i 3.etg, leveres i glass

Terrasse
Terrasse i 2. og 3.etg leveres med gulv i impregnert furu. Terrassen leveres med glassrekkverk ihht fasadetegninger. Terrasse i 3.etg vil ha et takutspring, der høyde vil være ca 1.90 meter på det laveste.

Overflater oppholdsrom (stue, soverom, kjøkken, boder)
Alle innvendige gulv i tørre rom leveres det som standard et slitesterkt parkettgulv i oppholdsrom, Boen Eik Jazz mattlakkert hvitpigmentert, en-stav eller tilsvarende. Overflate garasjegulv vil være i grovstøpt betong.

Det leveres 1 stavs mattlakkert hvitpigmentert eikeparkett i alle tørre rom i boligen.

Alle innervegger av tre leveres som minimum 10 cm tykke vegger og gips på hver side. Det leveres malte gipsplater i alle tørre rom, farge: Jotun 9918 Klassisk hvit. Kjøper har anledning til å velge veggfarge mot tillegg, men da som tilvalg. Bad leveres med flislagte vegger.

Alle himlinger i boligen leveres med malte gipsplater, farge: Jotun 9918 Klassisk Hvit. Boligen leveres uten taklister og det fuges tett mellom vegg og tak.

Gulvlist leveres type glatt 12 x 58 hvitmalt. Gerikter leveres type 12 x 58 mm.

Overflater bad:
- Bad 1. etasje: Bad leveres flislagt på vegger og gulv, flis type Antica 20x20 cm på gulv fra Fagflis Kløfta. Veggflis Vitra Block 25x40 cm

- Bad 2. etasje: Bad leveres flislagt på vegger og gulv, flis type Glade Branco Mate 60x60 cm fra Fagflis Kløfta. Dusjnisje i mosaikk, Glade Branco Mosaico Matt 5x5 cm.

- Bad master bedroom, 2. etasje: Bad leveres flislagt på vegger og gulv, flis type Glade Cinca Mate 60x60 cm fra Fagflis Kløfta. Dusjnisje i mosaikk, Glade Cinza Mate Mosaico, 5x5 cm.

Overflater vaskerom:
- Leveres med flislagt gulv med sokkel, fliser Antica 20x20 cm på gulv fra Fagflis Kløfta.

Overflater hall:
- Leveres med varmekabler og fliser, type Glade Cinca Mate 60x60 cm fra Fagflis Kløfta.

Garderobe:
Garderobe leveres ikke medfølgende. Det avsettes plass til 1 meter garderobe pr. inntegnet sengeplass.

Maler
Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelser på vegg, gulv og takflater, glipper mellom tak/list kan forekomme. Vegger leveres sparklet, grunnet og malt med to strøk etter malestandarden NS 3420-T: 2019 estetisk klasse 3. Enkelte småmerker, rifter o.l. kan forekomme. Lister kan ha synlige spikerhull og skjæresnitt overmales ikke.
Setningssprekker/bevegelsessprekker som oppstår etter overtagelse, skyldes ytre årsaker (grunnforhold, oppvarming, klima, naturpåvirkning, egenskaper i ulike bygningsmaterialer, trevirke som tørker opp) og er ikke en feil fra leverandør, og er ikke gjenstand for utbedring fra maler/utbygger.
Dagens mer minimalistiske byggestil på en del hus, med listfrie overganger mellom f.eks vegg/tak kan føre til riss/sprekk skader. Dette må kunne påregnes, og er ikke å regne som en feil fra maler/utbygger

Parkering / Garasje

Boligene leveres med dobbelgarasje integrert i boligen, med gulv i grovstøpt betong. Garasjeport er Harmonie RV-linje, RAL 7016. Vegger i gips malt med Jotun 9918 Klassisk Hvit.

2 garasjeåpnere medfølger.

Av belysning leveres det 2 stk SG Wave LED armatur i garasje. Rør til fremtidig El- bil lader legges frem i garasje

Ellers parkering i innkjørsel foran garasjeport.

Beskrivelse av tomt / hage

Eiendommen har en felles eiet tomt på ca. 955 kvm.

Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusivt uteareal på hver av enhetene, henholdsvis 482,6 kvm til Hus A og 472,4 kvm til hus B. Parkering/innkjørsel vil være fellesområde. Det tas forbehold om endring av matrikkel, samt at seksjoneringsbegjæringen godkjennes av Kartverket før overtagelse.

Tomten leveres grovplanert. Deretter med ferdigplen og asfaltert oppkjørsel der dette vises på tegning.

Komplette grunnarbeider inkl. bunnledninger samt gårdsplass levert ferdig asfaltert, der hvor det er merket grått på situasjonskart. Tomten vil ellers grovplaneres og med ferdigplen der det er merket grønt på kart.

Terrasse på ca. 47 kvm i 3. etasje og terrasse på 13 kvm i 2. etasje leveres med gulv i impregnert furu. Terrassen leveres med glassrekkverk ihht fasadetegninger. Terrasse vil ha et takutspring, der høyde vil være ca 1.90 meter på det laveste.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:
1959/2125-1/10 Registrering av grunn
Tinglyst 08.07.1959
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3033 Gnr:142 Bnr:44

Vei / Vann / Avløp

Vann og avløp er offentlig tilknyttet. Vannmåler installeres.

Jogg Eiendom AS dekker tilknytningsavgifter for vann, kloakk, strøm samt byggesaksgebyrer.

Eiendommen er tilknyttet kommunal veg, med privat innkjørsel med felles vedlikeholdsansvar fordelt på Hus A og Hus B.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det foreligger ferdigattest på boligen senest på overtakelsesdagen. Det kan imidlertid bli aktuelt at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse fordi arbeider på utomhus og fellesarealer ikke er ferdigstilt. Av midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre ferdigstillelse av gjenstående arbeider har kjøper rett til å deponere en tilpasset andel av kjøpesummen på meglers klientkonto inntil ferdigattest foreligger. Dette følger av bustadoppføringsloven § 31. Det kan ikke holdes tilbake mer enn det som er nødvendig for å sikre ferdigstillelse av avtalte arbeider.

Kjøper kan ikke ta boligen i bruk dersom ferdigattest/midlertidig brukstillatelse ikke foreligger og har rett til å nekte overtagelse frem til den er utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er ikke regulert.

Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 23.03.2021.

Kommuneplanbestemmelser for 2021-2030 følger vedlagt.

Eiendommen ligger i henhold til kartlag fra NVE innenfor område med mulighet for sammenhengende forekomster av marin leire.

Tillatelse til riving av enebolig er gitt 21.08.2023. Søknad om tomannsbolig er byggemeldt og godkjent 14.08.2023.

Formannskapet vedtok følgende den 6.3.18 (sak nr. 42/18):
1. Midlertidig bygge- og deleforbud vedtas ikke.
2. De midlertidige støysonekartene legges ikke til grunn ved behandling av plan- og byggesaker.
Det er fortsatt bygge restriksjoner ved OSL Gardermoen, slik det har vært siden flyplassen ble etablert i 1998. Det er begrensning i muligheten for å bygge og fradele boligtomter nær flyplassen der støyen har et for høyt nivå. Formannskapets vedtak innebærer at de nye støykart som viser forventet støybilde med tre rullebaner ikke skal tas hensyn til. Dette fordi disse vurderes som foreløpige og usikre. Dermed legger kommunen til grunn det støybilde som dagens to rullebaner medfører. Det er i praksis ikke mulighet for å bygge / fradele til boligformål (støyfølsomme bruksformål) i rød støysone. I gul støysone kan det være muligheter, men det forutsetter at man kan dokumentere akseptable støynivåer inne og på utearealer. I byggesaker må tiltakshaver/byggherre benytte seg av konsulenter/foretak med støyfaglig kompetanse.
Samferdselsdepartementet har i brev 28.3.17 besluttet at mulig ny 3. rullebane skal planlegges på østsiden av flyplassen. Kommunen er i en planprosess som baserer seg på departementets beslutning. Byggesaksavdelingen kan veilede nærmere i konkrete spørsmål.

1. stk. boenhet er iflg. Bygningsarkivet godkjent ihht. PBL i hver halvpart.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Beskrivelse av sameiet

Linjevegen 14 vil bli et sameie bestående av 1 stk tomannsbolig med to boenheter. Det vil ikke være et aktivt sameie.

Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusivt uteareal på hver av enhetene. Parkering/innkjørsel vil være fellesområde. Det tas forbehold om endring av matrikkel, samt at seksjoneringsbegjæringen godkjennes av Kartverket før overtagelse.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Faste, løpende kostnader

Boligen er under oppføring og selger har således ikke grunnlag for å svare på strømforbruk.

De kommunale avgiftene vil omfatte vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Da boligene ikke er ferdigstilt er det ikke eksakte beløp på hvor mye dette vil medføre i månedlige kostnader.

Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune.

Forsikring - Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtakelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av kjøper.

Oppgjør

Kjøper skal betale forskudd på 10% av kjøpesum hvis ikke annet er avtalt. Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når endelig tilvalgs skjema er signert, med 14 dagers betalingsfrist.

Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Utbygger tar følgende forbehold før byggestart:
- 1 av 2 enheter må selges før byggestart.

Selgers frist for å gjøre forbehold gjeldende er 6 måneder fra budaksept. Dersom Selger gjør forbehold gjeldende, gjelder følgende: Avtale om salget bortfaller med den virkning at ingen av partene kan gjøre krav gjeldende mot den annen part på grunnlag av kontraktens bestemmelser. Beløp som Kjøper har innbetalt skal uten ugrunnet opphold tilbakeføres til Kjøper inkl. opptjente renter. Selger stiller garanti i medhold av bustadoppføringslova § 12 straks etter at samtlige forbehold i dette punkt er løftet.

Eiendommen vil bli seksjonert og hver seksjon vil få et eksklusivt uteareal. Det tas forbehold om endring av matrikkel, samt at seksjoneringsbegjæringen godkjennes av Kartverket før overtagelse.

Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.

Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis pga. offentlige pålegg. Det tas forbehold om eventuelle feil i beskrivelsen.

Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på huset.

Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for huset som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.

Selger tar forbehold om kommunal godkjenning av prosjektet.

Bruksareal (BRA) vil si areal innvendig målt ved boligens omsluttede vegger inklusive innvendige vegger. Det tas forbehold om at mindre arealavvik kan forekomme. De oppgitte romstørrelser på tegninger samsvarer ikke med boligens totale BRA som følge av at innvendige vegger ikke er medtatt i denne sammenheng. Det er på prosjekterte boliger ikke mulig å oppgi P-ROM da dette er avhengig av den faktiske bruken av hvert enkelt rom.

Er det motsetninger mellom tegninger og leveransebeskrivelsen, gjelder beskrivelsen foran tegninger. Det tas forbehold om justering og endringer av fasader, planering og utenomhusplanen. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

Selgeren har rett til, uten at kjøperen kan kreve endring i pris, å foreta mindre endringer i oppgitte spesifikasjoner og beskrivelser som anses hensiktsmessige og/eller nødvendige og som ikke forringer prosjektets eller boligenes kvalitet og funksjon i vesentlig grad. Selgeren forbeholder seg også retten til å bestemme endelig utforming av utomhus arealer, fellesarealer, materialvalg i og på bygningene. Vindusplasseringen i boligen kan avvike fra de generelle planer, blant annet som følge av den arkitektoniske utforming av byggene.

Boligen leveres rengjort i form av såkalt" byggvask". Kjøper må påregne nødvendig finrengjøring. Boligen leveres uten utvendig rengjøring. Tomten leveres ryddet.

Følgende er ikke med i leveransen:
- Garderobeskap
- Beising andre strøk.
- Tegning av terrasser, er kun ment som illustrasjon.
- Behandling av impregnert trevirke.
- Komplett vannopplegg til kjøleskap på kjøkken.
- Platting u.etg

Prising av endringer og tilvalg

Kjøper har mulighet til å gjøre endringer og/eller tilvalg i.h.t. Bustadoppføringslova. Ved prising av endringsarbeider vil JOGG Eiendom AS utarbeide tilbud på dette. Pris beregnes etter netto innkjøpspris til JOGG Eiendom AS inkl. mva. + 30% påslag. På tilvalg/oppgradering avregnes nettopris inkl. mva. til JOGG Eiendom AS + 30% påslag.

Ved evt fratrekk er det nettopris inkl. mva. som kommer til fratrekk. Påslaget til JOGG Eiendom AS er pga merarbeid knyttet til endringen, tilbudsinnhenting, logistikk, prosjektering, eventuelt ekstra svinn, økt risiko for feil, samt garantiansvar.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ingen egen utleiedel i boligen. Hele boligen kan normalt leies ut i sin helhet.

I boligens 1.etasje vil man ved enkle grep kunne innrede en egen praktikantdel. Praktikantdel er ikke en del av standardleveransen, og vil ikke bli omsøkt eller godkjent som en separat boenhet i kommunen.

Konsesjon / Odel

Ikke relevant for denne eiendommen.

Planlagt overtagelse

Igangsettingstillatelse er mottatt fra Ullensaker Kommune pr. august 2023. Grunnarbeider starter så raskt en enhet er solgt. Forventet byggetid er ca.10 måneder fra oppstart grunnarbeider. Beregnet ferdigstillelse er høst 2024.

Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtakelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.

En senere igangsetting og/eller en lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtakelse.

Dersom eiendommen har mangel eller selgeren ikke overleverer eiendommen til avtalt tid, kan kjøperen på de vilkår som følger av bustadoppføringslova kreve oppfyllelse, retting, prisavslag, erstatning, dagmulkt, heving og/eller holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Det er tatt forbehold om blant annet igangsettingstillatelse, og det er da tilstrekkelig at selger stiller garanti straks etter at forbeholdene er bortfalt, jf §12 (9). Det samme gjelder dersom kjøper har tatt forbehold med tilsvarende virkning. Garanti skal uansett stilles før fysisk oppstart av grunnarbeider.

Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Unntatt fra dette er dersom kjøper er å anse som profesjonell part/næringsdrivende, da stilles det ikke garanti ihht buoft. §12.

Garanti etter §47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Unntatt fra dette er dersom kjøper er å anse som profesjonell part/ næringsdrivende; da stilles det ikke garanti.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse må eiendommen forsikres gjennom egen byggforsikring tegnet av kjøper. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "Gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.7 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 10 990 000,-) (Kr.100 000)
Trykte salgsoppgaver (Kr.3 500)
Visning/overtakelse - pr. stk (Kr.3 500)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (prosjekt) (Kr.540)
Markedspakke (Kr.23 625)
Totalt kr. (Kr.138 665)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger for avtalte utlegg og markedsføring.

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema
Egenerklæringsskjema selger
Energiattest
Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplaner og bestemmelser
Informasjon og eventuelle vedtekter fra velforening eller liknende
Viktig informasjon til kjøper og selger

Beliggenhet

kart
Logo

PrivatMegleren Brustad & Partnere

Kun det beste på dine vegne

Kåre A. Brustad

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

Annonseinformasjon

FINN-kode320613241
Sist endret12. apr. 2024 00:06
Referanse121230149

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.