Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Inaktiv

Sæterhagen Terrasse trinn 1

Oppgradert 3-roms leilighet i 2. etasje. Salg av kontrakt

Kart med kartnålSæterhagen Terrasse leilighet 2.1, 2614 Lillehammer
Prisantydning6 400 000 kr
Totalpris
6 447 442 kr
Omkostninger
47 442 kr
Felleskost/mnd.
3 885 kr

Planlegging

.

Salgsstart

.

Byggestart

.

Overtakelse

Februar 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Rom
3
Etasje
2
Antall etasjer
1
Primærrom
102 m²
Bruksareal
110 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Flott terrasseleiligheten som vil få gode solforhold og en spektakulær Mjøsutsikt. Leiligheten er på 111 kvadratmeter i BRA og har store sørvestvendte vindusflater som gir gode lysforhold og en storslagen utsikt. Den har en stor terrasse på ca 23 kvadratmeter, vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, en-stavs eikeparkett på gulv og delikate bad. Leiligheten har to soverom og to flislagte bad. Flisformatet vil være 60x60 cm på vegg og gulv i fargen "Ivory" på begge badene, og i dusjnisje er gulv nedsenket og leveres med mindre fliser. Baderomsinnredning på hovedbadet vil ha servantskap i hvit utførelse i ca. 120 cm bredde med servant nedfelt i benkeplate og speil på vegg. Mindre innredning på bad nummer to. Det leveres vegghengt toalett. Dusjsone med dusjdører i herdet glass, blandebatteri og dusjarmatur, med håndholdt dusj og rainshower ovenfra.
Leiligheten blir levert med kvalitetskjøkken fra HTH og integrerte hvitevarer fra AEG og Miele. Kjøkkentypen heter "Scandinavian Classic" og vil bli levert med hvite fronter. Hvit laminat benkeplate med nedfelt og underlimt vask. Kjøkkenavtrekk leveres veggmontert med moderne plasmafilterløsning.

Selger har oppgradert med bl.a på kjøkken;
* Valgt hvite kjøkkenfronter fra Scandinavian Classic.
* Hvit benkeplate med avrundet kant
* Utvidet kjøkkenøy
* Utvidet kjøkkenvask
* Oppgradert skuffer
* Hjørneløsning, hjørne man trekker ut
* Vitrineskap (to overskap med "glass- felt")
* Miele oppvaskmaskin
* Ekstra isolering i innvendige vegger

Siden prosjektet er godt i gang, er fristen for tilvalg gått ut.
Det vil bli levert parkett på alle rom, bortsett i fra våtrom. Parketten heter "Opus", og det blir lagt fliser i fargen "Ivory" på begge badene i 60x60cm. På vaskerom vil det bli lagt "Ivory" fliser i format 60x60 på gulv, og hvite, slette vegger i fargen "Bomull". Veggene vil bli malt i fargen "Letthet" på soverom, bod og vaskerom, samt fargen "Washed Linen" i gang/hall, stue og kjøkken.

Garderobeskap er trekket ut, og vil ikke bli levert ved overlevering.

Fellesutgiftene første driftsår er budsjettert til ca. kr 35,- pr. m2 leilighet pr. måned. Dette dekker oppvarming av hele leiligheten, samt forvarming av varmt vann.
Forsikring, trappevask, TV/Internett, strøm til fellesområder, forretningsførsel, service heis, vaktmester og vedlikeholdsfond er også inkludert i ovenstående anslag.

SALG AV KONTRAKTSPOSISJON
Det gjøres oppmerksom på at dette er transport av kontraktsposisjon. Det betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten og overtar kjøper 1 sine rettigheter og forpliktelser i henhold til den opprinnelige kjøpekontrakten. Kontraktsposisjonen som selges gir rettighet til den prosjekterte leiligheten 5.1 i trinn 1 i det populære boligprosjektet Sæterhagen terrasse. Tilvalg som bla. farger på vegg, valg av parkett, samt valg av lister har man fremdeles mulighet til å bestemme selv, inntil en gitt dato.
Bildene som er benyttet i markedsføringen er ment som illustrasjon, og illustrasjonene kan avvike mot levering og leveransebeskrivelse.

Prisantydningen som er oppgitt i annonsen gjelder som følger:
1. Pris for kjøp av kontraktsposisjon kr 760 153,-
2. Opprinnelig kjøpesum kr. 5 490 000,-
3. Tilvalg kr 149 847,- ( 88 473,- på HTH, kr 39 749,- på Badeva, kr 7 000,- farge endring og kr 14 625,- på innvendig isolering)
4. Totalt kr 6 400 000,- + omkostninger-

Merverdi til selger på kr. 760 153,- utgjør prisantydningen på kjøp av avtalen/kontraktsposisjonen, samt tilvalg på kr 149 847,-. NB: DET ER MERVERDIEN DET GIS BUD PÅ!

I tillegg kommer omkostninger på kr. 22 442,- og transportgebyr til utbygger for overdragelse av kontraktsposisjonen på kr. 25 000,-. Totale omkostninger kr 47 442,-

Ved salg til prisantydning på kr. 760 153,-, vil totalprisen være på kr. 6 400 000,- og ink. omk. kr 6 447 442,-.

Beliggenhet

Nyetablert boligområde som består hovedsakelig av eneboliger, rekkehus og noen leilighetsbygg. Gangavstand til dagligvare, skole, barnehager og store friluftsarealer. Fine turmuligheter om sommeren og skiløyper om vinteren rett utenfor døra. Du finner også holdeplass for bybuss like i nærheten. I nærområdet er det store fellesområder med grusbane, kunstgressbane, lekeplasser og basketballbane.
For å komme til til Sæterhagen terrasse følger du Hamarvegen mot sør fra Lillehammer sentrum. Ta opp Åsmarkvegen rett sør for Skogenhallen og Søre Ål barneskole. Følg Åsmarkvegen oppover. Ta deretter andre innkjøring til venstre. Prosjektet ligger rett frem og opp når man har tatt av Åsmarkvegen. Ved visning vil tomten bli vist frem ved lekeplassen/basketbanen innerst i Flugsrudlia. En følger Åsmarkvegen videre og tar til venstre inn Gamle Åsmarkvegen og deretter inn på Flugsrudlia. Ved visning vil det bli skiltet med visningsskilt fra EiendomsMegler 1.

Innhold

Boligen inneholder romslig og stor stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, gang, 2 bad og bod/vaskerom. Det er mulighet for å etablere et ekstra soverom. Fra stuen er det utgang til en romslig terrasse med flott utsikt på hele 21 kvadratmeter.

Byggemåte

Konstruksjon: Byggene oppføres med betong første etasje/garasje og betong heis/trappehus, stål bæresystem og betongelementer og/eller stedstøpt betong som etasjeskiller. Skillevegger mellom leilighetene og mot terreng leveres i betong i kombinasjon med lydvegger som bindingsverk. Øvrig yttervegg bygges i tre bindingsverk, regnet fra innsiden: 13 mm gipsplate, plastfolie, isolasjon iht. forskriftskrav, utvendig gipsplate, vindtetting, utlekting samt en kombinasjon av bygningsplater og trykkimpregnert, impregnert trekledning som er behandlet fra fabrikk. Etasjeskille utføres som plass støpt betong eller i betongelementer som enkelte plasser nedfores og isoleres for fremføring av ventilasjonskanaler o.l. Himling plates med gipsplater mens konstruksjonen oppå betong skal ivareta rørføring for vannbåren gulvvarme, som enten legges i betong eller i spesialplater.

Fasade:
Utvendig fasade har en kombinasjon av bygningsplater og trykkimpregnert, impregnert trekledning. Impregnert
tre er et vakkert og stabilt trevirke av furu med lang levetid. Kledningen er mer miljøvennlig og krever lite vedlikehold.

Yttertak:
Tak bygges i bindingsverk kombinert med Q-dekker som isoleres og tekkes. Oppå taktekking etableres Sedum-dekke.

Balkonger/Terrasser/Uteplasser:
Terrassegulvet blir isolert og tekket med belegg. Oppå belegget blir det lagt impregnerte terrassebord. Gulvet blir lagt
med fall mot renne i terrassen. Rekkverk vil bli bygget i galvanisert stål med laminert herdet glass. På terrassen bygges en
enkel uisolert bod.
Trapper:
Innvendig trapperom vil få flislagt gulv og flislagte trappetrinn og vegger i sparklet malt betong og gips.

Heiser:
Det leveres båreheis som går fra garasjeplan til alle etasjer.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Aggregatet plasseres i bod/vaskerom. Friskluften som
hentes i fasaden forvarmes i varmeveksleren og tilføres soverom, bod og stue i ventil i himling. Brukt luft trekkes fra bad og
bod via varmeveksler og over tak. Det må påregnes noe innkassinger av kanaler, samt sjakter som enda ikke er vist på
tegninger. Dette er en del av detaljprosjekteringen.

Sanitær:
På kjøkken leveres det kjøkkenarmatur med uttrekkbar tut.
På bad leveres det dusjarmatur, og vegghengt toalett.
På bod/vaskerom vil det være opplegg for vaskemaskin.

Brannsikring:
Alle leilighetene leveres med boligsprinkling. Garasjeanlegg og fellesområder sprinkles etter gjeldene krav. Prosjektet får
brannalarmanlegg med varsling til brannvesenet eller vaktselskap. Det blir levert ett håndslukkeapparat til hver boenhet.

Dører og vinduer:
Vindu i soverom blir levert som lukkevinduer, vindu i stue/kjøkken front er store vinduer helt ned til gulvet. Karmen vil bli i en
grå/mørkegrå farge. Det leveres terrassedør med utgang fra stue til terrasse. Hovedinngangsdør leveres utadslående. Det
leveres slette innvendige dører med eiketerskel. Alle dører og vinduer blir levert iht. byggeforskrifter, ferdig malt fra fabrikk.

Garasjeport:
Elektrisk garasjeport.

Postkasser:
Det vil bli levert postkasser.

Porttelefon og adgangstelefon:
Dørtelefon monteres ved hovedinngangsdøren i første etasje.

Oppvarming

Bergvarme fra borehull benyttes i sentral varmepumpe, plassert i underetasjen.
Varmepumpen produserer varmtvann til forvarming av forbruksvann og til oppvarming av leilighetene. Varmtvannet sirkuleres i vannrør som legges i gulv i gang, stue/kjøkken, bod og bad. Varmen styres av termostater. Bergvarme er en miljøvennlig og økonomisk gunstig løsning som sikrer lave kostnader til oppvarming. Energiforbruket til anlegget fordeles på leilighetenes areal som en del av sameieutgiftene.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger etter at detaljprosjekteringen er gjennomført.

Parkering

Det medfølger 1 garasjeplass til hver leilighet. I tillegg vil det være 12 gjesteparkeringsplasser for prosjektet.
Det vil bli lagt opp til mulighet for lading av alle typer el-/hybridbiler på alle parkeringsplasser i garasjekjelleren. Garasjeporten kan åpnes med fjernkontroll.

Overtakelse

Boligen med unntak av utomhusarealer antas å kunne ferdigstilles i løpet av 4. kvartal 2023. Utbygger søker å ferdigstille prosjektet så raskt som mulig. Det tas sikte på at byggestart vil være 2. kvartal 2022. Ved senere byggestart, endres overtagelsestidspunkt tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunkt byggearbeidene på det aktuelle byggetrinn faktisk igangsettes.
Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at anslaget ovenfor ikke er å anse som en avtalt frist for overtagelse i forhold til bustadoppføringslova § 10.
Det er alltid knyttet en viss usikkerhet til fremdrift og gjennomføring i store og komplekse byggeprosjekter som det foreliggende, herunder med hensyn til når offentlige godkjennelser vil foreligge.
På denne bakgrunn vil Selger fastsette en endelig overtagelsesdato når man har sikkerhet for når dette kan skje. Overtagelsesmåned vil bli meddelt med ca. 3 måneders skriftlig varsel fra Selger. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig senest 6 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato. Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i Kjøpers rettigheter i henhold til bustadoppføringslova § 10 annet og tredje ledd.

Sentrale lover

Transport av opprinnelig kjøpekontrakt fra forbruker reguleres av kjøpsloven og avhendingslovens §1-1, 4. ledd., og ny kjøper trer inn i opprinnelig kjøpekontrakt som er regulert i henhold til bustadoppføringslovens bestemmelser.

Dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhendingslova § 1-1 fjerde ledd faller pliktene om å betale merverdien for Kjøper 2 bort . Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selger sin side, og kjøper 2 har plikt til å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.
Bustadoppføringsloven
Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nummer 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (Bustadoppføringslova Buofl.). Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakt, jamfør § 3.

Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er juridisk person, profesjonell eller investor, eller etter at prosjektet er ferdigstilt. Boligen vil da selges etter bestemmelsene i lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nummer 93. Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadsoppføringslova.

Vedtekter

Selger har utarbeidet et utkast til vedtekter for Sameiet. Kontakt megler for en kopi av utkastet til vedtekter før handel inngås.

Adgang til utleie

Bolig med en boenhet som fritt kan leies ut i sin helhet. Deler av boligen kan også leies ut, forutsatt at det er en del av boligens godkjente hoveddel med rom godkjent for varig opphold og at den utleide delen ikke er adskilt som en selvstendig boenhet.

Korttidsutleie: Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Diverse

Opprinnelig kjøpekontrakt blir ved salg av kontraktsposisjonen transportert til ny kjøper med de rettigheter og forpliktelser som ligger i denne.
Alle illustrasjoner og perspektiver er kun ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse. De kan således inneholde elementer som ikke inngår i entreprenørens leveranser, både når det gjelder utvendige forhold og innredning i boligen. Ved avvikende opplysninger vil materialbeskrivelsen gjelde som entreprenørens forpliktende leveranse.

Pliktig medlemskap i velforening, Skogenfeltet Vel. Dette innebærer at sameiet må bære sin andel av evt. fellesutgifter til
vedlikehold og drift av fellesarealer, lekeplasser mv.

Ansvarlig megler

Brita Hagen

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal – avd Lillehammer

Vi er der du er - EiendomsMegler 1

Annonseinformasjon

FINN-kode305677238
Sist endret07. feb. 2024 08:47
Referanse1310230142

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.