Bildegalleri

Smedens Hage - Nedre Stabekk

Lekker toppleilighet med 160 kvm. takterrasse! *3 sov *2 bad *Sol hele dagen *Garasje *Heis *Kun kr 100.000,- i forskudd

Kart med kartnålSmedens Hage G501, 1368 Stabekk
Prisantydning20 400 000 kr
Totalpris
20 455 342 kr
Omkostninger
55 342 kr
Felleskost/mnd.
4 230 kr
 • Planlegging

  Våren 2022

 • Salgsstart

  Høsten 2022

 • Byggestart

  Byggingen er i gang

 • Overtakelse

  I perioden desember 2024 - mars 2025

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Rom
4
Etasje
5
Antall etasjer
1
Energimerking
C - Lysegrønn
Primærrom
114 m²
Bruksareal
120 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Vaktmester-/vektertjeneste

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Leiligheten er en del av det nye boligprosjektet "Smedens Hage" på nedre Stabekk i Bærum, i kort avstand fra Stabekk stasjon og Lysaker. Prosjektet har vært en salgssuksess og byggingen er allerede i full gang! Leiligheten er klar for innflytting i tidsrommet 10. des. 24 - 10. mars 25.

Om prosjektet

Smedens Hage på nedre Stabekk er et nytt og spennende boligprosjekt som består av 157 nye leiligheter fordelt på 9 mindre bygg med frodige hager og tun mellom husene.
Midt mellom husene ligger «Lilleholtet». Et verneverdig hus oppført på 1800-tallet som i sin tid huset den lokale smeden. Nå skal huset og smia pusses opp, sammen med en oppgradering og beplantning av hagen. "Lilleholtet" vil bli et flott felles samlingssted for beboerne i Smedens Hage. I tillegg er det også en stor felles takterrasse på toppen av bygg H.

Boligene får en meget sentral beliggenhet, med kun 5 min gange til Stabekk Stasjon med buss og tog til Oslo (10 min.) og Gardermoen. Det er også kort avstand til Lysaker og Fornebu.
På Stabekk stasjonsområde/senter finner man også spennende designforretninger, matbutikk, baker og blomsterforretning.

Like ved prosjektet ligger Fornebulandet med den flotte Nansenparken, herlig turterreng og hyggelige badeviker langs Oslofjorden.

Besøk prosjektets hjemmeside så finner du mer informasjon om leiligheter, beliggenhet og kvaliteter: www.smedens-hage.no

Kjøkken-leveranse

Kjøkken fra Sigdal med integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp inkludert.

Garasje/parkering

De fleste leilighetene får egen garasjeplass, se prisliste. I tillegg disponerer sameierne 16 gjesteparkeringsplasser i kjeller.

Innhold

Super leilighet som disponerer hele toppetasjen, med privat takterrasse på 3 sider. Sol hele dagen! Utebod på terrassen for oppbevaring av puter etc.

Leiligheten inneholder: Gang, romslig stue med skjermet kjøkkenhjørne og 2 utganger til takterrassen, 3 soverom, hvor hovedsoverommet har eget bad, gjestebad, boder. I tillegg har leiligheten egen garasjeplass og sportsbod i kjeller. (ekstra garasjeplass kan kjøpes) Det er også rikelig med innvendig sykkelparkering.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom. Egen varmestyring pr. rom. Felles varmtvann fra fjernvarme. Varme og varmt vann betales etter eget forbruk og det er separat måler for hver enkelt leilighet.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leilighetene overtas i perioden desember 2024 til sommeren 2025.

Ansvarlig megler

Svein Gundersen

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Nybygg OA

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode287142190
Sist endret05. juni 2024 07:59
Referanse3120220324

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.