Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Moremmen tomt 2 - Gol

Ny enebolig med 2 stuer og 4 soverom under prosjektering. Vi kan også oppføre andre boliger fra BoligPartner på tomten.

Kart med kartnålMoremmen 33, 3550 Gol
Prisantydning6 600 000 kr
Totalpris
6 600 000 kr
Omkostninger
0 kr

Planlegging

Under prosjektering

Salgsstart

15.01.2023

Byggestart

Etter avtale

Overtakelse

Etter avtale

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Antall etasjer
2
Primærrom
156 m²
Bruksareal
159 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Barnevennlig
Balansert ventilasjon
Peis/Ildsted
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beskrivelse

Adria har store vindusflater som trekker naturen utenfor inn i hjemmet. Legg merke til alle de smarte løsningene arkitekten har fått på plass til i Adria sine 159 kvadratmeter. Hjemmet inneholder flere praktiske soner slik som den du ser i husets 2. etasje. Her finner du foreldreavdelingen med soverom - som har utgang til balkong, bad og fin garderobeplass.

I 1. etasje er det to like store soverom i den ene enden, samt et ekstra gjesterom i motsatt ende. På dette planet er det også et stort bad/vaskerom samt en lys og luftig tv-stue med skyvedør ut til hagen utenfor. Legg også merke til det ekstra kontorrommet – perfekt for deg som ønsker å jobbe hjemmefra iblant.

Huset har flere overbygde uteplasser, som gjør at du enkelt kan flytte livet utendørs akkurat når du selv ønsker. Her er det bare å glede seg til sommerhalvåret hvor man kan nyte sola hele dagen ute på de lune uteplassen.

Adria kan bygges både med standard saltak, flatt tak eller pulttak (reguleringsbestemmelsene tilsier at flatt tak og pulttak kun kan oppføres på tomt 4-8). Tomt 2 kan kun bygges med saltak.

Boligen er kun et forslag, og du står fritt til å velge blant andre husmodeller fra BoligPartner. Alle modeller kan tilpasses. Ønsker du mer informasjon om andre type boliger, prosessen eller priser, ta kontakt med oss for en uforpliktende boligprat.

Prisinformasjon er kun retningsgivende for totalkostnaden på byggeprosjektet, og er inkludert tomt, grunnarbeider, betong og oppføring av bolig. Ta kontakt med oss for budsjett på prosjektet.

ByggTeam er BoligPartners lokale forhandler for både hytter, hus og leiligheter i hele Hallingdal. Vi vil sørge for at boligdrømmen blir en hyggelig opplevelse, med alt på ett sted, til avtalt pris og til avtalt tid.

Klikk deg gjerne inn på vår hjemmeside for å bli bedre kjent med oss. https://www.byggteam-gol.no/

Golbergsgutu Boligområde ligger langsmed Tuppeskogvegen og ligger i gangavstand til (ca 2 km) fra Gol sentrum og Gol Barne og ungdoms-skole. Boligområdet har meget gode solforhold og flott utsikt over Gol. Det er kort vei til Gol Alpinsenter og langrennsløypene på Solseter. Videre oppover mot Skaraåsen er det mange stier og kort forbindelse opp til høgfjellet med langrennsløyper.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode286278002
Sist endret07. feb. 2024 08:45

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.