Bildegalleri

Inaktiv
Kirkerønningen

Siste mulighet i Kirkerønningen, gode solforhold, ligger høyt og fint

Flott prosjektert enebolig i rolige og barnevennlig område. Kort vei til Tjøme sentrum

Kart med kartnålKirkemarka 1, 3145 Tjøme
Prisantydning8 290 000 kr
Totalpris
8 318 000 kr
Omkostninger
28 000 kr
 • Planlegging

  Igangsettingstillatelse foreligger

 • Salgsstart

  Umiddelbart

 • Byggestart

  Etter nærmere avtale med utbygger

 • Overtakelse

  Etter nærmere avtale med utbygger

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
166 m²
Bruksareal
237 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Ingen gjenboere
Offentlig vann/kloakk
Barnevennlig
Garasje/P-plass
Parkett
Balansert ventilasjon
Bredbåndstilknytning
Peis/Ildsted
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beskrivelse

Beskrivelse
Prosjektert enebolig hvor det foreligger igangsettingstillatelse med muligheter for egne tilpasninger. Boligen ligger høyt og fint, med flotte lekearealer og turområder like utenfor døra.

Boligen er prosjektert med en effektiv planløsning, med inngang direkte fra garasjen eller inngangsparti. Fra hallen er det mulighet for en flott garderobeløsning. Videre er det 2 soverom, samt separat vaskerom og eget bad. Videre opp i 2.etasje kommer du til en romslig stue/kjøkken med åpen løsning. Fra stue/kjøkken er det tilgang ut til en romslig terrasse. Videre innover ligger hovedsoverom tilknyttet stor garderobe og eget bad. I tillegg er det et eget gjestetoalett.

Boligen innehar gjennomgående god standard med leveranser fra kjente og lokale leverandører.

Huset blir levert med liggende grunnet kledning med mellomstrøk. 3-lagsvinduer med aluminium utvendig, NorDan ytterdør med ID-lock, Tarkett Storhaug 1-stavs eikeparlett, Harmonie slette kompakte innerdører, hvitmalt trapp fra Trapperingen, Heta 7D peisovn med stålpipe, Daikind luft-luft varmepumpe og Zanda Evo flat takstein.
I tillegg blir det levert 160 elektriske punkter og 4 rom med varmekabler. Fliser blir lagt på 2 bad, vaskerom og i entre. Det er ferdig malte vegger og tak i ønsket farge innvendig. Balkongen vil bli levert med glassrekkverk.


Kontakt oss for mer og utfyllende informasjon.


Nærområdet

Huset ligger en kort spasertur fra Tjøme sentrum. Her er det både dagligvare, vinmonopol, legesenter, klesbutikker og café for å nevne noen. Det er ca 25 minutter med bil til Tønsberg sentrum. Bussforbindelse jevnlig fra sentrum. 4 minutter til Lindhøy skole, barnehage og idrettsanlegg.

Det er også verdt å nevne Tjøme Golfklubb en km unna, med flott 18-hulls bane. Og selvfølgelig, en helt unik skjærgård med flere strender, skogkledde åser og bortgjemte stier.

Adkomst
Fra Mammutkrysset ved kanalbrua, kjør fylkesvei 308 mot Tjøme. Følg 308 helt til Tjøme kirke. Her tar man til venstre mot Tjøme sentrum. Følg veien 1 minutt før man tar til høyre inn til Kirkerønningen. Følg veien og ta 2 veien inn til venstre. Huset ligger på venstre hånd etter Tjøme arbeids- og aktivitetssenter.

Forbehold
Forbehold om feil i annonsen.
Alle 3D rendere og annet salgsmateriell er å anse som illustrasjoner og kan avvike fra tekniske tegninger og byggebeskrivelser.
Prisen er indeksregulert pr 15

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode282798167
Sist endret07. feb. 2024 08:45

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.