Bildegalleri

Sommarvindstorget

Moderne, tidsriktige og prisgunstige leiligheter i sentrum av Brøstadbotn - heis og vannbåren gulvvarme. Kombinasjonsbyg

Kart med kartnålSentrumsbygget Dyrøy, 9311 Brøstadbotn

Prisantydning fra

2 850 000 kr

Prisantydning til

4 090 000 kr

Totalpris fra

2 901 240 kr

Totalpris til

4 141 240 kr

 • Planlegging

  2023

 • Salgsstart

  Sommer 2024

 • Byggestart

  Vår 2024

 • Overtakelse

  Høst 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
1 - 2
Internt bruksareal
65 - 97 m² (BRA-i)
Bruksareal
65 - 97 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Sommarvindstorget består av både næringslokaler og leiligheter. Næringslokalene holder til i første etasje hvor en finner, blant annet, kafè og treningssenter. Leilighetene er i andre og tredje etasje. I dette prosjektet er det totalt 14 leiligheter med henholdsvis ett og to soverom, og hvor hver leilighet vil disponere egen bod i første etasje. Beliggenhet mot nord-vest vil gi fin utsikt og gode solforhold. Det vil være heis mellom alle etasjene, samt trappegang for den som måtte ønske det. Felles brannvarslingsanlegg og sprinkleranlegg i bygget, og det vil også være vannbåren gulvvarme på bad, stue, kjøkken og gang. Leilighetene vil ventileres via balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning. Dette vil samlet sett gi lave kostnader til oppvarming.

Det vil være porttelefon til alle leilighetene, med panel ute ved inngangsdør og svarapparat inne i leilighet med video. Alt- i alt innbyr leilighetene til et enkelt liv uten vedlikehold, snøbrøyting og plenklipping.

Beliggenhet

Sommarvindstorget ligger midt i Brøstadbotn sentrum med umiddelbar nærhet til fasiliteter som butikk, legekontor, sykehjem, barnehage og skole.

Garasje/parkering

Utvendig oppstillingsplasser for biler. Plassene vil bli merket.

Konstruksjon

Bygget føres opp med gulv på grunn. Alle betongelementvegger fungerer som brannvegg i alle etasjer.

Balkonger/terrasser/uteplasser

Balkonger utføres med trekledning og som prefakrikerte hulldekker.

Organisasjonsform

Eiendommen er etablert som et sameie, hvor det er etablert vedtekter, samt styresammensetning.

Salgsbetingelser og kjøpetilbud

Avtale anses inngått når kjøper har levert megler skriftlig bindende bud på kjøp og aksept er meddelt. Kjøpsbetingelsene utgjør sammen med akseptbrev, leveransebeskrivelse og skriftlige opplysninger i prospekt, de samlede avtalt vilkår for kjøp av den aktuelle leiligheten. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart på dette tidspunkt. Kjøper gjøres oppmerksom på at alle skisser og oversiktstegninger i perspektiv, foto, annonser, beskrivelser, vil derfor inneholde detaljer - innredning, møbler, tekst og andre ting - som ikke nødvendigvis vil inngå i den ferdige leveransen, og ikke å anse som en del av avtalevilkårene for kjøpet. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøper. Ved forsinkelse kan kjøper ha krav på dagmult tilsvarende 0,75 promille av vederlaget i inntil 100 dager. Kontraktsvilkå - Avtaleforholdet er underlagt bestemmelse i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad(bustadoppføringslova).

Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Bustadoppføringslova sikrer kjøpers rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten. jf. Bustadoppføringslova §3. Prosjektet retter seg in mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller godta ethvert bud uten å matte begrunn dette. For ævrig kommer gjeldene lovgiving til enher tid til anvendelse. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper er å anse som er profesjonell part, eller når leilighetene er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhendig av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter Bustadoppføringslova.
Avhendingsloven er ufravikelig ved forbrukerkjøp av nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år på avtaletidspunktet, dersom selger har gjort avtalen som ledd i næringsvirksomhet.

Tomt

Alle arealer utomhus asfalteres.

Oppvarming

Alle leiligheter har vannbåren gulvvarme.

Energimerking

Det foreligger ikke endelig energimerking, men foreløpige resultater viser minimum energikarakter B.

Vedtekter

Det foreligger vedtekter.

Adgang til utleie

Det vil ikke være restriksjoner i sameiet vedr. utleie.

Diverse

Det gjenstår fremdeles noen utvendige arbeider. Dette anslås ferdigstilt medio sommeren 2024.

Kjøkken

Leilighetene leveres med kjøkkeninnredning. Innredningen skal være vegghengt og går til tak, eventuelt med foring av hensyn til renhold. Benkeplaten til kjøkkenet skal være enkelt å rengjøre og tilfredsstille alle gjeldende hygienekrav. Kjøkkenbenken får kontrastfarge til skap og vegg. Alle kjøkken leveres med innebygd stekeovn, keramisk platetopp og mikrobølgeovn. Minimum halvannen oppvaskkum i rustfritt stål. I innredningen skal det settes av plass til kjøleskap og oppvaskmaskin, dette leveres av byggherre. Komfyrvakt.

Bad

Badene vil ha vinylbelegg på gulvet og vannbåren gulvvarme, våtromsplater på badet. Innredes med toalett, vask med underskap, speil og armaturer. Dusjvegger og dusjbatteri.

Fasade

Yttervegger i boligdelen utføres med trekledning. Vegger som omslutter trapperom utføres som betongelement.

Ventilasjon

Bygget er tilkoblet felles balansert ventilasjonsanlegg.

Ansvarlig megler

Mads Wallerheim

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode358667615
Sist endret26. juni 2024 06:20
Referanse4a3ecbcf-e556-43e7-975e-c2e05302f812

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.