Bildegalleri

Kornmoveien 2 A og 2 B

KUN 1 IGJEN - Familieboliger av høy kvalitet. 2 stuer, 2 bad, solrik terrasse, dobbelgarasje. Attraktiv beliggenhet.

Kart med kartnålKornmoveien 2, 1413 Tårnåsen

Prisantydning

12 500 000 kr

Totalpris

12 594 990 kr

 • Planlegging

  1. kvartal - 2024

 • Salgsstart

  2. kvartal - 2024

 • Byggestart

  2. kvartal - 2024

 • Overtakelse

  Juli/august 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
3
Internt bruksareal
187 m² (BRA-i)
Bruksareal
221 m²
Eksternt bruksareal
34 m² (BRA-e)
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Peis/ildsted
Balkong/terrasse
Turterreng
Sentralt

Enhet i prosjektet

Sorter etter

Nedoverpil
EnhetBRA-iSoveromTotalpris
2 B187 m²312 594 990 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

HUS A - SOLGT
HUS B - Fast pris etter først til mølla prinsipp

Høydepunkter
- Ny, vertikaldelt tomannsbolig
- Flotte, speilvendte enheter
- Meget barnevennlige omgivelser
- Umiddelbar nærhet til marka
- Kort gangavstand til skoler
- Gangavstand til kjøpesenter
- Busstopp kun 1 minutt unna
- Hver bolig får solrike uteplasser
- Og tilhørende dobbelgarasje
- Stue og kjøkken i åpen løsning
- Kjøkken fra Drømmekjøkkenet
- Alle hvitevarer er integrert
- Stemningsfull peisovn i stuen
- Boligene får også loftstue
- Gulvvarme i de fleste rom
- Rikelig med dimbare downlights
- Tre soverom, to med gulvvarme
- To delikate, flislagte bad
- Begge med badekar og dusj
- Eget vaskerom/teknisk rom
- Sportsbod på ca. 6-8 kvm
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Med varmegjenvinning
- Elanlegg i henhold til NEK 400

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist
- Utbygger stiller med garantier i inntil fem år
- Lavere dokumentavgift
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger
- Tidsriktige materialer og høy bokomfort
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid

Tilvalg
De fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen med forskjellige tilvalg. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for tilpasninger innenfor visse rammer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Nyhet

I familievennlige omgivelser på Tårnåsen bygges det nå en vertikaldelt tomannsbolig med to flotte enheter.

Innhold

Underetasje: Entré/hall, garderoberom, bad, vaskerom, sportsbod og 2 soverom.
1. etasje: Stue, kjøkken og grovkjøkken.
Loftsetasje: Loftstue, bad og soverom.

Det medfølger dobbelgarasje.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Se selgers leveranse-/byggbeskrivelse.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Oppvarming

Oppvarming
Boligen får elektrisk oppvarming, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring. Det monteres peisovn i stuen i første etasje. I tillegg monteres det balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Teknisk
Elanlegget vil selvsagt være i henhold til NEK 400, og det gjøres klart for eventuell montering av lader for elbil. Boligen får også en 300 liters varmtvannsbereder. Utvendig monteres det frostfri kran med lekkasjesikring, og det monteres automatisk vannstoppventil på kjøkkenet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Tårnåsen i Nordre Follo kommune, nordøst for Kolbotn sentrum og nær grensen mot Oslo. Området byr på et godt utvalg av servicetilbud som skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. I tillegg er det kort vei til idrettsanlegg og flott natur.

Det er få minutters gange til marka med rekreasjonsområder, turstier, skiløyper og flere småvann. Løypenett mot Østmarka og turområdet på Grønnliåsen starter i området, og sistnevnte er kjempehyggelig med historiske Kongeveien, utsiktsplasser og bålplasser. Vinterstid er det populært å ake i Osmundbakken som også ligger i området.

Kolbotnvannet er en vakker idyll med tursti, sittebenker og bryggekant. I tilknytning til Tårnåsen skole er det fint skogsterreng som innbyr til aktivitet. Her er det blant annet ballbinge, ski/trimløype, sykkelløype og flere lekeapparater. På Greverud er det 18-hulls golfbane.

Kolbotn har et av landets største idrettslag med en allsidig satsing innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Sofiemyr idrettspark består av stadion, fotball-/friidrettsanlegg med lys og de fleste fasiliteter. Ellers kan Sofiemyr friste med svømmehall, treningssenter og idrettshall, samt The Well - et fantastisk spa-anlegg med en rekke velværetilbud.

På Ingierkollen er det både slalåmsenter og tennisanlegg. Legg gjerne badeturen til populære Ingierstrand ved Bunnefjorden, med vestvendt sandstrand, store gressletter, stupetårn og brygger egnet for krabbefiske. Videre er det en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, samt til Kolben kulturhus, Hvervenbukta, kino og bowlinghall.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra ved nærbutikken Vallhallhavn. Du finner også Rema 1000 ved Landbrukssenteret og Skiveien, og her er det flere butikker. I Kolbotn sentrum er det gågater og kulturhus, samt Kolbotn Torg med en rekke spennende butikker og spisesteder, helse- og servicetjenester. Vinterbro senter, Ski Storsenter og Oslo sentrum ligger også godt innenfor rekkevidde.

Kollektivtilbudet består av buss og tog, og nærmeste busstopp ligger ca. 150 meter fra boligen. Busstilbudet er godt med hyppige avganger og ekspressforbindelser til Oslo sentrum, samt nattbuss i helgene. Fra Kolbotn stasjon til Oslo S bruker toget ca. 17 min. Med bil fra Tårnåsen tar det ca. 3 min til Kolbotn Torg, 15 min til Vinterbro senter, 20 min til Ski Storsenter, 21 min til Oslo S og 54 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Tårnåsen barneskole og Hellerasten ungdomsskole. Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyr, og det er ellers et godt utvalg av barnehager i nærmiljøet.

Parkeringsforhold

Hver bolig får egen dobbelgarasje med sort port og elektrisk portåpner, og bolig A leveres med integrert garasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Diverse

Sikkerhetsstillelse
Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr. 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr. 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Forsikring
Boligprosjektet vil være fullverdiforsikret av selger frem til overtakelse, jfr. bufl. § 13 sisteledd. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført eiendommen. Selger vil for sameiets regning besørge bygningsforsikring (skade-forsikring) fra og med første overtakelse. Kjøper må selv sørge for forsikring av eget innbo og løsøre.

Budgiving
Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert kjøpetilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til budgivere med uavklart finansieringssituasjon, til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere seksjoner til samme kjøper. Eierseksjonsloven gir ikke anledning til at mer enn to seksjoner overskjøtes til samme juridiske person.

Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktet art. Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagtbestemmelsene i hvitvaskingsloven, som blant annet pålegger eiendomsmegler å innhenteredegjørelse av midlenes opprinnelse. Dette besvares av samtlige kjøpere i et såkalt oppgjørsskjema. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handel.

Energimerking
Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.

Forbehold
Utbygger forbeholder seg retten til å gjøre endringer på hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden eller verdien forringes eller medfører endring i pris eller kvalitet. Kasser og nedforing der det er hensiktsmessig ift. ventilasjon og rørføringer. Husets ytre grenser er gitt og er endelig BRA kan variere med +/- 2 % på grunn av tykkelser av isolasjon/rørgjennomføringer og lydvegger, dette gir ikke rett til prisavslag. Forbehold om mulige feil ved tegningsmaterialet og beskrivelse. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/ bud. Utomhusplanen er utarbeidet i forbindelse med gitt igangsettelsestillatelse og seksjonering av eiendommen. Alle bilder og tegninger i salgsoppgaven er kun å anse som antatt illustrasjoner av prosjektet. Areal er hentet fra arkitekttegninger. Dette kan avvike fra faktiske forhold.

Regulering

Området er regulert til byggeområde for bolig med tilhørende reguleringsbestemmelser og KDP 23-34. Se reguleringskart- og bestemmelser som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Komplett info om KDP 23-34 kan fås av megler ved henvendelse. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i områdets gjeldende regulering.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser samt rombeskrivelse er hentet fra vedlagt arkitekttegninger. Rom er definert etter dagens faktiske bruk, og samme definisjon er brukt i markedsføring av boligen (prospekt, finn.no-annonse og annet salgsmateriell), uavhengig av hva rommene faktisk er byggemeldt som.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng.

Vei, vann og kloakk

Offentlig.

Ferdigattest

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er allikevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeidene er av en slik karakter, for eksempel knyttet til ferdigstillelse av utomhusarbeider, at kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse. For overtakelse som gjennomføres i vinterhalvåret må det påregnes utstedelse av midlertidig brukstillatelse og ikke ferdigattest ettersom søknadspliktige utomhusarbeider ikke kan gjennomføres før klimatiske forhold gjør det mulig.

Det er ulovlig å ta boligen i bruk før ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør før midlertidig brukstillatelse foreligger. Dersom kjøper likevel velger å overta, er det ulovlig å bebo boligen/ ta boligen i bruk (kan flytte inn møbler, men ikke overnatte). Å bebo uten brukstillatelse kan medføre krav om utflytting og eventuelle bøter fra kommunen. Ved å velge å overta stopper eventuelle krav om dagbøter.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode353053009
Sist endret22. juli 2024 04:00
ReferansePFS-1240105

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.