Bildegalleri

SENTRALT I JESSHEIM

Skogstien

50% SOLGT! Nå har du mulighet til å sikre deg en romslig halvpart tomannsbolig | 4 sov, 2 bad | Integrert garasje

Kart med kartnålSkogstien 6, 2053 Jessheim

Prisantydning

8 900 000 kr

Totalpris

8 974 365 kr

 • Planlegging

  Godkjent rammesøknad

 • Salgsstart

  Førstemann til mølla

 • Byggestart

  Estimert 3. kvartal 2024

 • Overtakelse

  Estimert 3. kvartal 2025

Nøkkelinfo

Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
4
Internt bruksareal
182 m² (BRA-i)
Bruksareal
217 m²
Eksternt bruksareal
35 m² (BRA-e)
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Hage
Balkong/terrasse
Turterreng
Sentralt

Enhet i prosjektet

Sorter etter

Nedoverpil
EnhetBRA-iSoveromTotalpris
Skogstien ...182 m²48 974 365 kr

Visning

Velkommen til hyggelig visning i en av utbyggers tidligere prosjekter i Bjørkevegen 17, 2068 Jessheim! OBS! Alle våre visninger har påmelding. På denne måten sikrer vi at megler har god oversikt og tid til å imøtekomme alle interessenter. Meld deg på visning ved å trykke på lenken visningspåmelding. Passer ikke tidspunktet, ta kontakt med megler og avtal tid for privatvisning.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Prosjektet i Skogstien består av to flotte og praktiske 1/2-part tomannsboliger. Boligene strekker seg over to gode etasjer, hvor du får en planløsning og stil det er lett å like!

Boligene vil bli liggende sentralt til på Jessheim med gangavstand til både barnehage, skole, kollektiv transport og shoppingmuligheter.

* Flott kjøkken fra Kvik med integrerte hvitevarer.
* To rålekre bad.
* Fire romslige soverom.
* Stue i begge etasjer - perfekt for hele familien.
* Vannbåren gulvvarme i hele 1. etg., samt bad i 2. etasje.
* Opparbeidet uteareal med plen, platting og singlet gårdsplass.
* Dobbelgarasje.


Boligen du vil elske i byen Jessheim, rett ved porten til resten av verden.

Boligene får en moderne og god planløsning med store, gode rom tilpasset for hele familien!
Boligen | BRA-I 182 m²
1. etasje:
Gang, bod, bad/vask, åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til terrassen og hagen.

2. etasje:
Trapperom/stue, bad og fire soverom.

Integrert garasje | BRA-E 35 m²

Beliggenhet

Skogstien har en svært attraktiv beliggenhet på Jessheim med gangavstand til alt byen har å by på. Boligene vil ligge i et allerede veletablert og hyggelig boligområde.
I Skogstien har du kort vei til fine tur- og friluftsområder, hele året gjennom. Her kan du puste frisk luft, nyte stillhet samtidig som du har det urbane rett i nærheten, og sende barna av gårde på trygge skoleveier og til organiserte fritidsaktiviteter.

Det urbane og tilrettelagte
Du flytter inn i et etablert boligstrøk hvor folk stortrives med å bo, og hvor lokalmiljøet og tilbud av alle slag allerede er godt tilrettelagt.
Jessheim Storsenter og sentrumsgatene som byr på et rikt utvalg av butikker og tjenester. I Storgaten ligger det flere populære spisesteder, kafeer, barer og utesteder - noe for enhver smak.

I sentrum finner du også Ullensaker Kulturhus med sine 3 kinosaler. Kulturhuset byr i tillegg på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger.

For den aktive, men vel så mye for den turglade
Boligene ligger i umiddelbar nærhet til fine tur- og friluftsområder sommer som vinter. Populære Nordbytjernet ligger i kort avstand fra boligene hvor det er flotte turstier, badeplass og rekreasjonsområder.
Jessheim byr på et rikt utvalg av fritidstilbud for barn og voksne med blant annet fotballarenaer, håndballhall, friidrettsbane, tennisbane, ishall og skøytebane. I sentrum finner du Fresh Fitness og
Spenst med fine lokaler og stort utvalg av både gruppetimer og barnepass. SATS ligger også i umiddelbar nærhet med et rikelig tilbud av både gruppetimer og barnepass.

Skinne- og kollektivtransport
Jessheim på gode togforbindelser fra bl.a. Jessheim stasjon. Hit kommer du deg til fots på ca. ti minutter, og her ifra kan du enkelt komme deg til jobben i Oslo på ca. 43 minutter.
.. Ønsker du deg verden rundt, dog med en flybillett i tillegg - kommer du deg enkelt til Gardermoen med buss.
Med andre ord kan den perfekte starten på dagen starte her, om du skal ut og reise eller på jobben i Oslo.

Rett ved, men samtidig langt nok unna
Om skinnetransport eller kollektivtransport ikke passer for deg, har du E6 med firefelts motorvei ca. 10 minutter unna Skogstien som tar deg til bl.a Oslo, Hamar, Hønefoss eller Kongsvinger på ca. 40 min til ca. 1 time.. .. Alt dette har du så nært, og samtidig langt nok unna til at du slipper å tenke på støy og støv.

Generell orientering

Nytt og ditt
Du setter skoene dine ekstra pent i et hjørne i gangen. Det finnes ikke noe nøkkelskap ennå, så du legger den blanke nøkkelen i baklomma før du tar de første skrittene innenfor dørkarmen. Du drar fingrene langs kjøkkenbenken og legger merke til hvor fint lyset spiller gjennom rommet. Du smiler..

Det er enda lysere og luftigere enn du husker. Du stopper opp ved utsikten fra stuevinduet. Kanskje spisebordet burde stå her? Det lukter friskt treverk og nylagt maling og alle rom står klare til å farges av deg og den du er. Ingen har bodd her før deg, ingen avtrykk er gjort, og livet som er pakket ned i pappeskene utenfor skal straks starte på nytt innenfor disse veggene.
Når du kjøper nytt skal du vite at boligen din har blitt både tegnet og bygget av fagfolk etter strenge tekniske krav. Og en annen fordel er at du har reklamasjonsrett fem år etter overlevering. Det betyr ingen overraskelser, bortsett fra den fine turstien du oppdaget rett utenfor inngangsdøren i går, snarveien til butikken som du kommer til å oppdage neste uke og den hyggelige naboen som bor vegg i vegg.
En gang drømte du om å bo nytt, og nå står du her. Du har nettopp åpnet døren til nye historier, og de starter med en potteplante i vinduskarmen og et par sko i gangen som dine første avtrykk.

Velkommen hjem!

Garasje/parkering

Begge boligene vil få en dobbelgarasje inkludert i bygningskroppen - for øvrig parkering på singlet gårdsplass.
Det vil bli mulig å bestille el-billader som tilvalg.

Konstruksjon

Boligene vil bli oppført i to etasjer i trekonstruksjon, se vedlagte leveransebeskrivelse for nærmere beskrivelse.
Boligene bygges etter byggteknisk forskrift (TEK 17).

Betalingsbetingelser

100.000,- av kjøpesummen innbetales ved kontrakt, dog tidligst når det foreligger garanti etter Bustadoppføringslova § 12. Resterende del av kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato. (Finansieringsbevis/ bekreftelse på hele kjøpesummen skal innleveres senest 14 dager etter kontraktsignering). Ved delinnbetaling av kjøpesummen kan beløpet fortløpende utbetales til utbygger/selger dersom han har stilt §47 garanti etter Bustadoppføringsloven.

Oppvarming

Det blir levert vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje og begge bad, samt vaskerom i 2. etasje.
Balansert ventilasjon.

Energimerking

Boligene er energimerket, og fått energimerke rød B. Hver seksjon vil få utdelt energimerking ved overtakelse. Boligene bygges etter TEK 17. Boligene vil få en høyere energimerking om man installerer luft til vann varmepumpe som selges som tilvalg.
Selger er ansvarlig for at hver bolig etter overtagelse vil få en individuell energiattest som bekrefter energimerket.

Sentrale lover

Boligene selges etter bestemmelsene i Bustadoppføringslova (lov av 13. juni 1997 nr. 43), loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakt, jfr.§3.
Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er juridisk person, profesjonell eller investor, eller etter at prosjektet er ferdigstilt. Boligen vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadsoppføringslova.

Adgang til utleie

Det er tillatt å leie ut hele eller deler av egen bolig.

Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligene har estimert ferdigstillelse i 3. kvartal 2025.

Kjøkken

Tidsriktig og moderne kjøkken som leveres i beige utførelse fra Kvik som standard. Kjøkkenet leveres komplett med integrerte hvitevarer.

Bad

Badene er levert i moderne farger med store fliser på både gulv og vegger. Baderomsgulvet vil få behagelig vannbåren gulvvarme.
Innredningen er levert i modernestil med skuffeseksjon, innfellbare dusjvegger og vegghengt toalett.
Badene leveres som baderomskabiner, og det vil ikke være mulig å gjøre endringer på badene.

Andre oppholdsrom

GULV:
Alle tørre rom i boligen er levert med kvalitetslaminat.
Bad, vaskerom og hall er levert med fliser.

VEGGER:
Alle tørre rom i boligen er levert med malt gips.
Badene og vaskerom er levert med fliser.

HILMING:
Hele boligen er levert med malt gips.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode351334464
Sist endret18. juli 2024 10:10
Referanse3120245007

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.