Bildegalleri

Søstrene Hinna Trinn 3

Bo grønt, bo kortreist! Flotte leiligheter og byhus sentralt i siste byggetrinn av Søstrene Hinna!

Kart med kartnålSøstrene Hinna Trinn 3, 4020 Stavanger

Prisantydning fra

3 540 000 kr

Prisantydning til

9 490 000 kr

Totalpris fra

3 546 200 kr

Totalpris til

9 496 200 kr

 • Planlegging

  Høsten 2023

 • Salgsstart

  12.02.2024

 • Byggestart

  Frist for å melde 30.11.2024

 • Overtakelse

  Forventet Q4 2026

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
1 - 3
Internt bruksareal
40 - 130 m² (BRA-i)
Bruksareal
43 - 138 m²
Eksternt bruksareal
2 - 7 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
5 - 44 m² (TBA)
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Søstrene Hinna Trinn 3

Vi anbefaler alle interessenter å gå inn på www.sostrenehinna.no eller trykk deg inn via link nederst i annonsen for å få full oversikt og informajson om prosjektet. Her finner du komplett informasjon om prosjektet med boligvelger som viser oversikt over prosjektet og de ulike leilighetene og rekkehusene.

Hovedoppdragsnummer

10-23-9005

Eiendom

Søstrene Hinna Trinn 3, 4020 Stavanger

Matrikkel

Gnr. 17 Bnr. 2889 i Stavanger kommune

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Ansvarlig megler

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Espen Eide

Selger/Utbygger

SH BT3 AS

Hjemmelshaver

Jåttåvågen Brygge AS er hjemmelshaver til festerett

Arealer

Internt bruksareal (BRA-i) er areal innenfor omsluttende vegger. Det er for eksempel stue, soverom, kjøkken, entre, bad, innvendig bod og rom for kommunikasjon mellom disse. Dersom boligen består av en bruksenhet med flere selvstendige boenheter, skal de selvstendige boenhetene kategoriseres som BRA-i. Et eksempel på dette kan være en enebolig med adskilt utleieenhet.

Eksternt bruksareal (BRA-e) er for eksempel en ekstern bod, kjellerstue med egen inngang, gjesterom, tilleggsbygg eller andre rom som tilhører boenheten, men som ikke er direkte tilknyttet det interne arealet. Tilleggsbygg kan være for eksempel garasje, naust eller utvendig bod.

Innglasset balkong (BRA-b) er innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

Terrasse- og balkongareal (TBA) er arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

Priser fra - til

Priser fra kr 2 990 000 - til 8 810 000,-

Arealer

BRA-i:41,90 kvm - 130,80 kvm

1. Området

Søstrene Hinna ligger sentralt Hinna Park, som er i ferd med å ta posisjonen som Stavangers mest spennende og nyskapende bydel.

Her bor du ved Gandsfjorden og flotte friområder, arbeidsplasser og karrieremuligheter, moderne boligområder, offentlig transport og sykkelveier, stadion, kjøpesenter, restauranter og butikker.

Arbeidet med regionens moderne bussvei pågår noen steinkast fra Søstrene Hinna. Denne blir alfa-omega for rask reise til og fra din nye bolig, nesten uansett hvor du skal i distriktet.

Delstrekningen gjennom Jåttåvågen er planlagt ferdigstilt i løpet av 2026. Denne delen av bussveien blir for det meste egen trasé for bussen, med fortau og sykkelfelt på sidene. Prosjektet omfatter også kulvert for biltrafikk, én i nord, og en rundkjøring under bakken i sør.

I forbindelse med den pågående utviklingen av Søstrene Hinnas nærområde, er det planer om å tilgjengeliggjøre sjøfronten. På Hinna Parks egne nettsider kan man blant annet lese: «Nabolaget blir lunt og grønt med lekeplasser, torg, sandstrand og en promenade langs fjorden. Det blir rom for lek, ro, spaserturer og bading.»

2. Prosjektet

De første beboerne har flyttet inn i Søstrene Hinna, med selskapslokaler, gjesterom og takterrasse som er tatt i bruk. Trivsel har blomstret, og nye naboer er nå venner. I Trinn 3 finner du moderne leiligheter i ulike størrelser og familievennlige byhus - Kanskje er dette ditt nye nabolag?

Som beboer i Søstrene Hinna får man tilgang til appen Heime, dette for å styrke sosialt samhold gjennom aktiviteter, interessegrupper og tjenester via appen. Her kan man kommunisere med naboene sine gjennom appen.

Det leveres fjernvarme fra Lyse til produksjon av varme til tappevann og oppvarming. Dette er en løsning basert på spillvarme fra avfallsforbrenningsanlegget på Forus samt lokalprodusert biogass. Selve oppvarmingen av boligene skjer via konvektor og det blir balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Boligene har variert størrelse, men alle opprettholder god standard med luftige terrasser og fine materialvalg som tegl og tre på fasadene.

3. Boligene

I Søstrene Hinna Trinn 3 har vi flere ulike boliger, hva ser du etter?
Hvis ett soverom er nok:
Kan du velge mellom boliger fra 41 til 52 m2.

Hvis du vil ha to soverom:
Kan man velge boliger fra 60 til 105 m2.

Ønsker du fire soverom?
Velg mellom byhus med takterrasse med størrelser fra 131 til 133 m2

Å velge leilighet eller byhus i Søstrene HInna skal være både enkelt og givende. Derfor har vi bedt interiørarkitekt Ann-Elin S. Kyllingstad om å tegne opp innredningsløsning for hver leilighetstype - slik hun ville hatt det selv.

Bruk tegningene til inspirasjon når du skal planlegge møblering og gjøre endringer i tilvalgsprosessen - eller når du skal vise din nye, flotte leilighet eller byhuset til gjengen på jobben.

4. Kjøp bolig

Gå inn på prosjektets hjemmesider www.sostrenehinna.no
Les deg opp og få kunnskap om området - Hinna Park kommer til å bli byens mest moderne bydel.

Sett deg inn prosjektet og se de attraktive løsningene.

Studér de ulike boligtypene godt. Se ekstra nøye på interiørarkitektens gode ideer!

Bruk boligvelgeren, velg leilighet, klikk "Kjøp" og fullfør en digital kjøpsprosess. Eller klikk på "Meld interesse" og bli kontaktet av våre eiendomsmeglere

Oppdragsnummer

10-23-9005

Beliggenhet

kart
Logo

EIE Nybygg Megleren For Nye Boliger AS

Bilde av megler Espen Eide

Espen Eide

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bilde av megler Rune Larsen

Rune Larsen

Eiendomsmegler MNEF

SH BT3 AS

Utbygger

Annonseinformasjon

FINN-kode341017378
Sist endret29. mai 2024 13:20
Referanse10239005

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.