Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Inaktiv
Bærum / Skui

Skuiholtet

Moderne familieboliger med sentral og markanær beliggenhet. Svært barnevennlig. Velkommen til tomtevisning 3/3 kl.12-14.

Kart med kartnålJarenlia 13-119, 1340 Skui

Prisantydning fra

8 450 000 kr

Prisantydning til

9 350 000 kr

Totalpris fra

8 523 268 kr

Totalpris til

9 434 658 kr

Planlegging

2021

Salgsstart

2022

Byggestart

2023

Overtakelse

2025

Nøkkelinfo

Boligtype
Rekkehus
Soverom
3 - 4
Primærrom
110 - 123 m²
Bruksareal
112 - 130 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Hage
Balkong/terrasse
Kabel-TV
Turterreng

Enheter i prosjektet

Sorter etter

EnhetP-romSoveromTotalpris
E-01110 m²49 008 718 kr
E-02110 m²48 698 818 kr
E-03110 m²49 008 718 kr
F-01110 m²49 318 618 kr
F-02110 m²49 318 618 kr
I-02119 m²38 678 978 kr
I-03119 m²38 678 978 kr
I-04119 m²38 678 978 kr
J-02123 m²39 434 658 kr
K-03119 m²38 678 978 kr
K-04119 m²38 678 978 kr
L-01110 m²48 823 268 kr
L-04110 m²48 523 268 kr

Visning

Velkommen til tomtevisning. Husk påmelding! Se prosjektets hjemmeside for ytterligere informasjon om visningen.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Skuiholtet - 58 rekkehus med god standard, moderne arkitektur og funksjonelle løsninger. Her bor du tett på naturen i rolige omgivelser, samtidig sentralt med kun en kort kjøretur med bil til Sandvika. Området egner seg utmerket for barnefamilier, den aktive- og friluftsglade, og for dere som søker større plass uten å miste nærhet til byen. Området ligger høyt i terrenget med gode solforhold og flott, langstrakt utsikt. Rekkehusene går over tre etasjeplan og størrelsene varierer fra 112-130 kvm. Familieboligene leveres bl.a. med 3-4 soverom, to bad og åpen stue-/kjøkkenløsning. Hver enhet får flotte uteplasser med forhager og private hager eller terrasser. Noen av boligene får også private takterrasser. Til hver bolig leveres integrert garasje og egen sportsbod.

Innvendig tilbys gjennomtenkt planløsning som gir luftige oppholdsarealer med store vindusflater og godt med plass til ulike innredninger. Det leveres bl.a. kjøkken fra Sigdal, parkettgulv og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

På området blir det opparbeidet flotte lekeplasser og uteplasser med møblering som står i stil med naturen rundt. Det blir også bygget et felleshus hvor det på øverste plan er tiltenk kan benyttes som felles smørebod og sykkelverksted. På nederste plan blir det et rom hvor beboerne kan samles, feire bursdager eller andre begivenheter.

- 3-4 soverom
- To bad
- Åpen stue-/kjøkkenløsning
- Sigdal kjøkken
- Parkettgulv
- Lyse rom med mye lysinnslipp
- Store vindusflater
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Moderne isolasjon med høy energieffektivitet
- Private uteområder
- Felleshus med selskapslokale, sykkelverksted og smørebod
- Integrert garasje
- Egen sportsbod
- Flere opparbeidede lekeplasser
- Uteområder med bord, sitteplasser og pergola
- Lav dokumentavgift
- Tett på naturen, samtidig sentralt
- Gode solforhold og flott utsikt
- Omringet av fantastiske aktivitetsmuligheter
- Nærhet til Tanumskogen og Kirkerudbakken
- Nær Sandvika sentrum med et rikt servicetilbud
- Kun 30 minutter til Oslo sentrum
- Nærhet til skoler, barnehager og kollektivtilbud
- 58 nye rekkehus midt mellom skog og by


Arbeidene er godt i gang og det nye nabolaget begynner å ta form. Ta kontakt med megler for å avtale tomtevisning. Du er også hjertelig velkommen til å besøke vårt visningssenter på tomten og oppleve den landlige beliggenheten.

Beliggenhet

I landlige i omgivelser nær grensen til Vestmarka i Bærum kommer Skuiholtet - et stort og hyggelig nabolag bestående av 58 rekkehus. Området er midt i blinken for barnefamilier, den aktive familien og for dere som ønsker større plass og skogens ro, uten å miste nærhet til byen. Skuiholtet byr på det beste av to verdener. Her bor du tett på naturen; perfekt for nysgjerrige småbarn og den daglige rusleturen. Selv om du bor tett på marka, er beliggenheten også sentral med Sandvika som nærmeste hovedsentrum. På kun 30 minutter er du i Oslo sentrum. Den flotte beliggenheten ved skogkanten byr på en rekke aktiviteter og tilbud. Nabolaget vil gå i ett med terrenget, og boligene omkranses av trivelige utearealer fylt med lekeplasser og sosiale møteplasser.

Skui ligger midt mellom Sandvika og Sollihøgda, og er omringet av fantastiske aktivitetsmuligheter - deriblant turområdet Tanumskogen og alpinbakken i Kirkerudbakken. Skui er også et fint startpunkt for turer i både Vestmarka, Bærumsmarka og Krokskogen - til fots som på ski. Kun 15 minutter unna ligger Sandvika med et av Norges største kjøpesenter, badestrand og servicetilbud av alle slag. Med nærhet til skoler, barnehager og kollektivtilbud legger Skuiholtet opp til en enkel og praktisk hverdag for hele familien.

Nærområdet bugner av muligheter for en aktiv fritid. Vestmarka, Bærumsmarka, Krokskogen og Tanumskogen byr på utallige muligheter hele året. Her finner dere blant annet badevann, fiskemuligheter, langrennsløyper om vinteren og flotte skogsturer både vår, sommer og høst. Kirkerudbakken ligger i underkant av 10 minutter med bil fra Skuiholtet - her er det gode muligheter for alpint, telemark og snowboard i vinterhalvåret.

Omkostninger

Prisantydning iht. prisliste.
- Priser fra kr. 8 625 550 - til kr. 9 245 350 + omkostninger.-

Dokumentavgift/omkostninger - Det skal i tillegg til kjøpesummen betales følgende:
- Dokumentavgift 2,5 % av andel tomteverdi
- Tinglysningsgebyr for skjøte: kr. 500,-
- Tinglysingsgebyr per panterettsdokument inkl. attestgebyr: kr 740,-
- Oppstartskapital til sameiet tilsvarende 2x mnd. felleskostnader

Kostnader for takstmann ved behov for fastsettelse av gjenstående arbeider på fellesarealer ved overtakelse belastes sameiet.

Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være kr 23 704 per kvm. BRA for boligen, hvilket gir en dokumentavgift på ca. kr. 593, per kvm BRA.

Det tas forbehold om endring i tomteverdien og dokumentavgiften på tinglysingstidspunktet.

Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.

Betalingsplan:
Kr. 250 000,- av kjøpesummen forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12. Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet.

Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R.

Restkjøpesummen + omkostninger betales ved overtagelse.
Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslov a § 47.

Kjøpere er ansvarlig for å formidle avtalens forutsetninger som har betydning for overtagelse og oppgjør til sin bankforbindelse, og påse at banken tilrettelegger sine forutsetninger til Selger forbeholder seg retten til å endre priser på usolgte boliger.

Boligene selges til fastpris etter førstemann til mølla-prinsippet, se vedlagte prisliste. Ved salgsstart kan egne regler gjelde, kontakt megler for nærmere info.

Ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt 1. kvartal år 2025, estimert fremdrift med byggetid på 2 år fra mottatt igangsettingstillatelse. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt. Igangsettingstillatelse for byggegrop (ikke for bygg) er sendt til kommunen:

Søknad felt E:
https://tjenester.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfinnsyn.ashx?response=arkivsak_detaljer&arkivsakid=2020032348&

Søknad felt F:
https://tjenester.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfdocument.ashx?journalpostid=2020924428&dokid=6428739&versjon=1&variant=A&

Selger vil ved oppstart av tømmerarbeid varsle Kjøper skriftlig om overtagelsesdato, som vil være å regne som en frist iht. bustadoppføringslova.

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i Bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

Påvirkes utførelsen av arbeid under kontrakten av Covid 19 (Koronaviruset) og/eller konsekvenser av krigen i Ukraina, som får betydning for fremdriften, må Kjøper være oppmerksom på at det vil være påregnelig at Selger vil ønske å kreve forlengelse av alle frister i kontrakten, herunder frist for ferdigstillelse av arbeidet. Dette gjelder for eksempel ved sykdom, karantene og/eller tiltak/begrensning innført eller anbefalt av offentlig myndighet, samt forsinket / forvansket tilgang på materialer. Dette gjelder også dersom utførelse eller leveranse fra underentreprenør eller annen leverandør påvirkes. Dersom Selger vil kreve fristforlengelse som følge av disse omstendighetene, skal Selger varsle Kjøper uten ugrunnet opphold etter at Selger ble klar over omstendigheten som begrunner kravet.

Ved besøk på byggeplass før overtagelse skal kunder alltid være i følge med en representant fra Selger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt.

Beskrivelse av tomt

Det samlede utbyggingsområdet består av eiendommene gnr. 65 bnr. 225 og gnr. 66 bnr. 442 i Bærum kommune. I tillegg inngår en liten del av gnr. 65 bnr. 5 som utgjør veikryss og liten del av gnr. 66 bnr. 1 som utgjør gangsti. Utbyggingsområdet er planlagt sammenslått, grensejustert og fradelt og eiendomsgrensene og tomtearealet er ikke avklart på salgstidspunktet. Tomtearealet til gnr. 65 bnr. 225 og gnr. 66 bnr. 442 er ved salgsstart registrert i matrikkelen å være 45 419 m². Selger tar forbehold om det endelige tomtearealet.

Eiendommen er planlagt å bestå av ett matrikkelnummer som vil bli seksjonert. Hver seksjon vil bestå av en sameieandel i henhold til tinglyst seksjonering. Selger forbeholder seg retten til å kunne velge å organisere prosjektet i flere eierseksjonssameier/boligselskap. Dersom det blir etablert flere boligselskap vil tingsrettslige sameier kunne bli opprettet for fellesarealer. Selger tar forbehold om antall selskap, antall boliger og endelig organisering av prosjektet. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling, fradeling og eventuell sammenslåing.

Hjemmelshavere:
Gnr 66 bnr 442: JARENLIA NORD AS, Orgnr. 919780061
Gnr 65 bnr 225: MYCUBE SKUI AS, Orgnr. 912745554

Datterselskap av Selger/utbygger vil få rettigheter i eiendommen iht. inngått kjøpekontrakt hvor de skal kjøpe alle aksjene i selskapet som p.t. har opsjonsrettigheter i eiendommene. Selger opplyser at de vil få grunnbokshjemmel til eiendommene alternativt generalfullmakt.

Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Utomhusarbeidene er ikke endelig prosjektert. Endringer og terrengtilpasninger kan forekomme. Det blir ikke belegningsstein i innkjøringer, og det vil bli redusert antall natursteinsmurer. Følgende elementer vil ikke være inkludert i leveransen:

- Råkopp mur
- Belegningsstein
- Stålrister grøft til innkjøring til husene
- Trær
- Hekker og planter (gjelder både privat og fellesområdet)
- Murer i hager

Denne listen er ikke uttømmende.

Diverse

Parkett leveres som 3 stavs eikeparkett, type standard eik.
Innvendige dører leveres som slette hvite dører, type Swedoor Easy eller tilsvarende.

Listverk til dører / parkett leveres fabrikkmalt 12x58mm med synlige spikerhull. Farge på listverk som hvit (NCS S0502Y).

I overgang tak / vegg leveres listefritt, takfarge trekkes ned på vegg 10-15mm.

Innvendige vegger leveres med skjøte sparklet og malt gipsplater - farge hvit (NCS S0502Y).

Alle malte overflater leveres iht. NS 3420 klasse K2 2019.

* Se vedlagt romskjema som beskriver leveransen.

Utomhusanlegg: Det blir lagt jord som blir tilsådd. Se utomhusplan.

Oppvarming

Baderom leveres med elektriske varmekabler

- Det leveres stålpipe fra Peisselskabet
- Peis leveres ikke, men kan i enkelte boenheter tilbys som kundetilvalg. Ta kontakt med entreprenør ved interesse.
- Panelovner kan leveres som tilvalg

Garasje/parkering

Hver bolig leveres med integrert garasje. I tillegg etableres det felles gjesteparkeringsplasser på eiendommen.

Organisasjonsform

Boligene selges som eierseksjoner, og vil bli organisert som et eierseksjonssameie. Sameiet er planlagt å bestå av totalt 58 boligseksjoner. Selger tar forbehold om antall seksjoner i sameiet. Det vil bli fastsatt en sameiebrøk for hver eierseksjon, som uttrykker sameieandelens størrelse. Selger vil besørge eiendommen seksjonert i eierseksjoner, senest før overtakelse.

Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av lov om eierseksjoner og vedtektene. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Sameiets styre skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøperne vil bli innkalt til oppstartsmøte hvor nytt styre bli valgt, samt en gjennomgang av sameiets budsjett, vedtekter og eventuelle husordensregler.

Kjøper kan ikke kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i sameiet, jf. eierseksjonsloven § 23.

Selger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier, avhengig av hva som er hensiktsmessig i forhold til utbyggingstakt, salg, fremtidig drift og bruksrettigheter. Det gjøres oppmerksom på at vedtektene kan bli endret som følge av selgers valg av organisering av prosjektet.

Midlertidig brukstilatelse og ferdigattest

Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.
Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.

Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i henhold til bestemmelsene i eierseksjonsloven og eventuelt vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager.

Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

Forbehold fra utbygger

Selger har rett til å gjøre mindre endringer i konstruksjon, tekniske installasjoner og materialvalg som ikke reduserer boligens kvalitet, uten at dette gir kjøper rett til endring av avtalt kjøpesum. Er det motsetninger mellom prospekttegninger og beskrivelser, gjelder beskrivelser foran tegninger. Det tas forbehold om justeringer og endringer av fasader og utomhusplanen.

Selger forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer som følge av offentlige pålegg eller tilpasninger i forhold til tekniske løsninger. Videre forbeholder Selger seg rett til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer, materialvalg og fargevalg samt innvendige og utvendige fellesarealer, uten at Kjøper har rett til å kreve endringer av avtalt pris. Dette gir ikke Selger rett til endringer som fraviker de beskrivelser og illustrasjonsmateriell som er vedlagt kontrakten på en slik måte at Boligens standard objektivt sett forringes eller som objektivt svekker dens bruksverdi. Selger skal så langt det er praktisk mulig informere Kjøper om slike endringer.

Det gjøres oppmerksom på at frihåndstegninger, perspektiver, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, beplantning og arkitektoniske detaljer m.v. som ikke inngår i leveransen. Stiplede løsninger/ innredninger leveres ikke. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger. Disse løsningene inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelstilling, da målestokkavvik kan forekomme ved trykking/ kopiering. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVS-installasjoner kan bli endret. Entreprenøren har ansvaret for oppfølging av gjeldende krav, lover og forskrifter.

Selger kan tinglyse erklæringer/bestemmelser og rettigheter som er nødvendig for gjennomføringen av prosjektet, herunder bestemmelser som vedrører sameiet, velforeningen, utbyggingseiendommen, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette.

Kjøper gjøres spesielt oppmerksom på at området er under utvikling og aksepterer de ulemper som dette vil kunne medføre. Byggearbeider, som blant annet bringer med seg støy, støv og redusert fremkommelighet, må påregnes i byggeperioden for den trinnvise utbyggingen.

Kjøper er kjent med at kjøpekontrakten ikke kan transporteres uten etter samtykke av selger. Videre forutsetter selger at skjøte tinglyses på den/de kjøper(e) som har fått aksept på sitt bud. Kjøper har anledning til å be om samtykke til transport eller direkteoverskjøting, men selger står helt fritt til å avslå eller akseptere en slik forespørsel. Et eventuelt samtykke vil medføre gebyr til selger etter nærmere avtale. Kjøpere som ikke regnes som forbrukere iht. loven vil ikke ha anledning til å transportere kontrakten, og vil kun ha anledning til å videreselge iht. bustadoppføringslova.

Prosjektet er planlagt å bestå av ett boligselskap/eierseksjonssameie, men selger tar forbehold om antall selskap, antall boliger og endelig organisering av prosjektet. Dersom det etableres flere boligsameier vil det kunne bli etablert ordninger for felles benyttelse, drift og vedlikehold av fellesarealer. Utbygger står fritt til å avgjøre hvilke arealer som skal vedlikeholdes i fellesskap, og hvordan dette vedlikeholdet nærmere skal organiseres, for eksempel som et realsameie eller ved opprettelse av en velforening.

Dersom det etableres flere boligsameier vil det kunne bli etablert ordninger for felles benyttelse, drift og vedlikehold av fellesarealer. Utbygger står fritt til å avgjøre hvilke arealer som skal vedlikeholdes i fellesskap, og hvordan dette vedlikeholdet nærmere skal organiseres, for eksempel som et realsameie eller ved opprettelse av en velforening.

Selger forbeholder seg rett til endring av prisliste uten varsel på usolgte boliger. Selger tar forbehold om antall seksjoner i sameiet. Selger forbeholder seg også retten til å foreta endringer ved prosjektet knyttet til en eventuell deling/sammenslåing av usolgte seksjoner. Disse endringene kan medføre mindre endringer av fasaden og plassering av balkonger.

Selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre eller perlekre i boligen ved overlevering.

Tilvalg og endringer

Prosjektet og dets priser er basert på at utbyggingen gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tillegg og endringer som kjøper kan forvente å få gjennomført og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene kan bestilles.

Kjøper vil bli invitert av entreprenør til eget tilvalgsmøte. Det utarbeides en tilvalgsmeny som angir muligheter for endringer og tilleggsarbeider. Priser kan inneholde påslag til selger/entreprenør for merarbeid knyttet til administrering av tilvalg og endringer fra underleverandører.

Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, og som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtale ytelsen og/eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringer eller tilleggsarbeider. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf. Bustadoppføringslova § 44.

Selger er uansett ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil endre vederlaget med mer enn 15 % jf. Bustadoppføringslova § 9.

Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting er kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Kjøper er oppfordret til å ta forbehold i kjøpetilbudet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg/endring som kjøper forutsetter skal være mulig å få levert av utbygger/selger.

Betalingsbetingelser

Kr. 250 000,- av kjøpesummen forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12. Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet.

Resterende kjøpesum sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12.

Garantier:
Selgeren skal straks etter budaksept stille garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon for rett oppfyllelse av kontrakten iht. Bustadsoppføringsloven § 12. Entreprenør skal stille garanti før byggearbeidet igangsettes.

For perioden frem til overtagelse skal garantien være på minst 3% av vederlaget. fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget.

Dersom selger stiller § 47 garanti, vil deloppgjør utbetales til selger/byggelånsbank og godskriving av renter opphører.

Garantiene stilles direkte til kjøper med kopi til megler.

Beliggenhet

kart
Logo

Aktiv Asker

Bilde av megler Petter Mamen-Lund

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler

Bilde av megler Christian Thordén Salvesen

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig

Annonseinformasjon

FINN-kode340865285
Sist endret21. feb. 2024 12:37
Referanse1110245004

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.