Bildegalleri

Rådhusplassen - byggetrinn 1

Velkommen til Rådhusplassen - Leiligheter sentralt i Klæbu sentrum - Gunstige leiligheter kun 15min fra Tiller - Takhage

Kart med kartnålVikingvegen 1e, 7540 Klæbu

Prisantydning fra

3 215 000 kr

Prisantydning til

7 075 000 kr

Totalpris fra

3 234 528 kr

Totalpris til

7 095 378 kr

 • Planlegging

  2023

 • Salgsstart

  26.01.2024

 • Byggestart

  2024/2025

 • Overtakelse

  2025/2026

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
1 - 3
Internt bruksareal
52 - 105 m² (BRA-i)
Bruksareal
52 - 105 m²
Balkong/Terrasse
9 - 15 m² (TBA)
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Heis
Takterrasse
Garasje/P-plass
Hage
Balkong/terrasse
Kabel-TV
Bredbåndstilknytning
Utsikt
Sentralt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Her kommer det splitter nye leiligheter i ulike størrelser og planløsninger. Med ett til tre soverom, og noen med walk-in closet. Størrelser fra 51-105 kvm BRA. Sørvendte verandaer, mange med flott utsikt. Bygget får parkeringskjeller, og inkludert i prisen er en p-plass. Det blir forberedt fremføring av strøm for el-bil lading. Til tross for sin skjermede og rolige beliggenhet er Rådhusplassen plassert midt i Klæbu sentrum. Bare en kort gåtur unna finner du alt fra dagligvarebutikker, torg, restauranter, kollektivtransport og servicefunksjoner. Det er kort vei til helårs turterreng. Beboerne vil disponere og kan benytte den store takhagen som vil ligge i 2. etg i prosjektet. Den vil være parkmessig opparbeidet. Her kan man nyte sommerdagen på en av flere sittebenker eller bare lytte til roen liggende på gressplenen. Alle beboerne vil ha mulighet til å leie en gjesteleilighet, enten det er til arrangement eller om man får gjester langveis fra.

Velkommen til Rådhusplassen, velkommen til Klæbu, velkommen hjem.

Beliggenhet

Rådhusplassen i Klæbu ligger i et attraktivt, moderne og barnevennlig område midt i Klæbu sentrum. Her er det gangavstand til det meste, samtidig som bilen din er trygt parkert i prosjektets parkeringskjeller om du trenger bil til å forflytte deg over lengre avstander. Det er umiddelbar nærhet til bla. barnehage, dagligvare og skatepark. Sentralt, med gangavstand til Klæbu sentrum. Her er det kort vei til alle fasiliteter man trenger i hverdagen. Man er omgitt av turløyper og nærhet til Vassfjellet. Om du trenger det, er Trondheim Sør kun et kvarter unna med bil.

Ansvarlig megler

Thor Ivar Sjaastad

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode337674950
Sist endret03. juli 2024 08:38
Referanse1-23-9092

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.