Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Løvhaugen 19

Flotte familieboliger med fin beliggenhet, praktisk planløsning og god standard. Carport og garasje.

Kart med kartnålLøvhaugen 19, 1389 Heggedal

Prisantydning fra

9 850 000 kr

Prisantydning til

10 850 000 kr

Totalpris fra

9 900 290 kr

Totalpris til

10 904 290 kr

Planlegging

1

Salgsstart

2

Byggestart

3

Overtakelse

4

Nøkkelinfo

Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
4 - 5
Bruksareal
213 - 233 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Hage
Peis/ildsted
Balkong/terrasse
Kabel-TV
Turterreng

Enheter i prosjektet

Sorter etter

EnhetBRASoveromTotalpris
1233 m²510 904 290 kr
2213 m²49 900 290 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Et nytt og flott prosjekt nær marka i naturskjønne Løvhaugen. Prosjektet består av to enheter. En sjelden anledning nær Asker og Heggedal sentrum med naturen og utallig utvalg av stier og skiløyper like i nærheten.

Romslige og moderne boliger med hage, garasje og carport. Store og solrike uteplasser med fin utsikt. Byggene er tegnet slik at de best mulig følger terrenget, noe som i sin tur skaper en særegen nærhet til omgivelse rundt boligen. Hovedplanet er lagt i 1. etasje slik at man enkelt kan gå fra stue/kjøkken og ut på balkongen. Fire til fem store soverom og delikate bad. Den største boenhetene vil få eget vaskerom.

Innvendig tilbys gjennomtenkte planløsninger som gir flotte oppholdsarealer med store vindusflater og godt med plass til ønsket innredning. Fine lys-, sol- og utsiktsforhold samt gode materialvalg på overflater og innredninger. Boligene vil få en romslig og god hovedetasje med stor stue i tilknytning til kjøkkenet med spisestue. Det leveres et moderne kjøkken fra Sigdal i mørk utførelse, baderom fra Foss Bad med 60x60 fliser på gulv og vegger i dusjen

Boligene leveres med en topp moderne peisovn fra Nordpeis, balansert ventilasjon med varmegjenvinning. På gulvene blir det lagt lekker 1-stavs Kàhrs Eik Antium parkettgulv og veggene sparkles og males i tidsriktige fargetoner. Boligene leveres med gulvvarme på bad og i entré.

Det er lagt vekt på å utvikle moderne og praktiske boliger med gode løsninger, tilpasset mennesker i ulike faser av livet. Fra unge førstegangsetablerere til familier med både en, to og tre barn. Her er det god plass til barn, ungdom og voksne.

Følelsen av å flytte inn i en splitter ny bolig er helt unik. Alt er nytt og det er minimalt behov for vedlikehold. Du trenger ikke å tenke på oppussing på mange år. Dessuten blir dokumentavgiften mye lavere for en ny bolig, ettersom denne avgiften beregnes fra tomteverdien og ikke ut fra hele kjøpesummen. Nye boliger som dette har moderne løsninger for både isolasjon, ventilasjon og oppvarming - noe som sikrer et godt inneklima og energibesparende løsninger. Boligen er gjennomarbeidet, moderne og fleksibel med plass nok til å være sammen, og til å være litt for seg selv. Planløsningen er åpen, og du kan enkelt tilpasse rommene til det du har mest behov for.

Beliggenhet

Løvhaugen 19 har en idyllisk beliggenhet i et attraktivt og familievennlig boligområde, sentralt mellom Gullhella og Heggedal. Fra eiendommen er det kun en liten spasertur til nærmeste bussholdeplass som kjører til bl.a. Heggedal barneskole på ca. fire minutter. En kort sykkeltur tar deg til Gullhella stasjon med bl.a. lokaltog som tar deg til Asker sentrum på ca. fem minutter. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Gjellumvannet med badestrand, flytebrygge og stupebrett. Her bor man landlig til i naturskjønne omgivelser med marka som nærmeste nabo. Flotte turmuligheter innover i Kjekstadmarka og på vinterstid går det skiløyper på jordet like bortenfor eiendommen som strekker seg fra Østenstad til Bødalen.

Det er kun ca. tre minutter med bil til Heggedal sentrum og Heggedal stasjon med gode kommunikasjonstilbud og gratis pendlerparkering. Heggedal er et idyllisk og sentralt tettsted, kun 7 km unna Asker sentrum. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, cafeer, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, frisør og bibliotek. Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling og et satsningsområde. Sentrumsområdene er nyetablerte og under utvikling med butikklokaler og ny innfartsvei mot Røyken og Dikemark. Midt i hjertet av Heggedal ligger Gjellumvannet med badestrand og flytebrygge med stupebrett.

Dog den naturskjønne beliggenheten er det kun en 5-6 minutters kjøretur til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og som kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Nytt kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre.

Fra Gamle Heggedalsvei er det ca. 6 minutters kjøretur til Askers "sørlandsidyll", Vollen sentrum. Her er det restaurant, konditori, kafe, gallerier, blomstergartneri, REMA 1000, interiørbutikk på hele 160 kvadratmeter, klesforretning, legekontor og helsestasjon. På Vollen Marina er det et yrende båtliv, hvor man kan nyte ett godt måltid eller ett kaldt glass med drikke på varme sommerdager. Her er det også mulighet for leie av båtplass. Vollen er fra gammelt av kjent for skipsbygging, fruktdyrking og gartneridrift. I dag er det en perle med miljøgate og få minutters gange til flere av fjordens fineste badestrender og båthavn. Matebuss mot Vollen med hurtigbåt til Aker Brygge (overfart ca. 25 min.)

Prisinformasjon

Boligene selges med prisantydning iht. den til enhver tid gjeldende prisliste. Salgsprisene kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgte boliger. Prislisten er ikke å anse som bindende tilbud fra selger.

Omkostninger

For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet:
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter:
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.
Fast pris gir forutsigbarhet.

Ferdigstillelse

Forventet ferdigstillelse er 15 måneder etter vedtatt byggestart. Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt. Når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 4 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Selv om selger har varslet en endelig overtakelsesdato kan selger fremskynde overtakelsen i inntil 2 mnd. Selger skal i så fall varsle en slik fremskyndet overtakelse minimum 4 uker før det nye overtakelsestidspunktet. Varsel skal gis skriftlig. Dersom selger benytter seg av retten til å fremskynde overtakelsestidspunktet, vil det nye overtakelsestidspunktet være endelig og dagmulktsutløsende, jfr. bustadoppføringslova §18.

I tillegg til å gi melding jf. ovenfor, skal selger med minimum 7 dagers skriftlig varsel innkalle kjøper til overtakelsesforretning jf. bustadoppføringslova § 15.

Overtagelse kan tidligst skje når det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, da det er ulovlig å ta boligen i bruk uten at det foreligger enten midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Kjøper har ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger.

Kjøper er kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtagelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse, og altså før det foreligger ferdigattest fra Asker kommune. Selger har krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, selv om overtakelse skjer mot midlertidig brukstillatelse.

Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse, er selger forpliktet til å fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før midlertidig brukstillatelse er utløpt på tid. Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse vil eiendomsmegler bistå partene med å etablere sikkerhet for kjøpernes krav på ferdigstillelse og ferdigattest, f.eks. ved tilbakehold eller ved at selger avgir garanti.

Kjøper kan ikke å nekte å overta selv om fradeling/hjemmelsovergang ikke er gjennomført: Oppgjøret vil i tråd med eiendomsmeglingsloven § 6-9 bli stående på eiendomsmeglers klientkonto inntil kjøper har fått rettsvern eller det er stilt garanti ihht. Bustadoppføringslova § 47.

Før overtakelse vil det bli gjennomført en førbefaring der boligen blir gjennomgått/ befart. Påpekte og aksepterte mangler skal utbedres innen rimelig tid.

Før utlevering av nøkler kan finne sted, skal det dokumenteres at alle innbetalinger inkludert eventuelle tilleggsleveranser er innbetalt som avtalt.

Boligen overleveres ryddet og støvsugd, men ikke utvasket ("byggrengjort").

Ved overtakelse kan det gjenstå mindre utvendige og/eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Gjennomgang og kontroll av fellesarealer vil bli gjennomført med styre i sameiet etter overtakelse av boligene. Kjøper aksepterer at styre i sameiet representerer alle seksjonseierne ved gjennomgang av fellesarealene. Overtakelse av boligene kan ikke nektes av kjøper selv om utomhusarealer ikke er ferdigstilt. Hvis deler av utvendige arbeider ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, skal manglende ferdigstilte arbeider anmerkes i overtakelsesprotokoll. Det gjøres oppmerksom på at leveransebeskrivelsen/utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert, og at endringer vil kunne forekomme.

Dersom det avdekkes mangler ved boligen eller fellesarealene på overtakelsestidspunktet, kan kjøper velge å holde tilbake deler av kjøpesummen som sikkerhet for krav mot selger som følge av manglene. Tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med manglene, og kjøper skal frigi enkeltbeløpene etterhvert som manglene lukkes. Tilbakehold skal protokollføres på overtakelsesprotokollen eller på annen måte skriftlig varsles eiendomsmegler og selger før hjemmelsovergang.

Det gjøres oppmerksom på at det etter oppgjørs- og overtakelsesdato fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeid med ferdigstillelse av de øvrige boligene, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider.

Beskrivelse av tomt

Tomten vil bli seksjonert med tilleggsareal til den enkelte seksjon iht. vedlagt kartskisse.
Selger forbeholder seg rett til endringer dersom kommunen krever dette i forhold til seksjoneringssøknaden.
Tomten vil bli oppmålt hvor hver seksjon vil disponere eget tomteareal og noe vil være fellesareal. Tomten er ikke oppmålt ved salgstidspunkt, arealet som er oppgitt er for hele eiendommen.

Diverse

Definisjoner av elektriske installasjoner:
- Det leveres 3- faset overbelastningsvern, jordfeilbryter og komfyrvakt.
- Det leveres skjult anlegg med innfelte brytere, unntatt i kjeller/underetasje i mur, i bod/tilbygg, i lydvegg, i lydhimling eller annet steder hvor konstruksjonen ikke tillater skjult anlegg.
- Det leveres komplett ringeanlegg.
- Antall punkter og fordelingskurser til standard leveranse til hustypen er i henhold til norm for elektriske installasjoner i boliger NEK 400-8-832 (2010). Eventuelle ekstra kurser blir å
betrakte som tilleggsarbeider, og er angitt i beskrivelsens pkt. om elektrikerarbeider.
- Det er elektriske varmekabler på flislagte gulvflater.

Andre generelle forhold som det gjøres oppmerksom på, hvis annet ikke er beskrevet:
- Takkonstruksjonen leveres som vist på kontraktstegningen, og dimensjoneres etter teknisk forskrift og kommunale snølastbestemmelser. Gulv på kaldt loft leveres ikke.
- Synlige søyler og dragere leveres standard i laminert utførelse i boligrom, for øvrig sammenspikret eller laminert, avhengig av dimensjoneringen og fasadetegning. Hvorvidt søyler og
dragere er synlige vil være avhengig av bærekonstruksjon i huset.
- Innvendig vegger kan bli bygget tykkere enn oppgitt, samt at det kan forekomme innkassinger for å gi plass til bærekonstruksjoner, rør, kanaler eller andre tekniske installasjoner.
- Synlige spikerhoder og ubehandlede snittflater på innvendig listverk må påregnes.
- Ved levering av grunnbeiset kledning fra fabrikk, gjøres det oppmerksom på at endeved, synlige sagkutt, spikerhoder og andre snittflater ikke er overflatebehandlet. Generelt må det
påregnes overflatebehandling av alt treverk som er levert beiset-/fabrikkmalt. Innside av kledningsbord på eventuelle rekkverk leveres ubehandlet.
- Det gjøres spesielt oppmerksom på at tre er et levende materiale som over tid påvirkes av temperatur og fuktighet. Dette betyr at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegger
og i hjørner, ikke kan kreves utbedret, så lenge disse ligger innenfor den vanlige norske byggestandard.
- Dører og vinduer leveres i henhold til kontraktstegningen, i malingskvalitet, dyppimpregnert. for viderebehandling med maling. Alle vinduer og balkongdører leveres med 2-lags
energiglass med argongass. For å tilfredsstille energikravene, kan det i enkelte tilfeller leveres noen 3-lagsvinduer. Vinduene leveres uten ventil.
- Vinduer angitt med F på kontraktstegning betyr at de er faste (Ikke åpningsbare). Vinduer uten bokstavbetegnelse er åpningsbare.
- Utvendig kondens kan forekomme på moderne vinduer. Kondenseringen inntreffer under spesielle værforhold og er et tegn på at glassruta isolerer godt. Kondensen vil normalt
forsvinne i løpet av få timer. 3-lagsvinduer og vinduer i rom som ikke holdes fullt oppvarmet, er mest utsatt for utvendig kondens.
- For å sikre mot mulige vannlekkasjer i tilknytning til takvinduer vinterstid, er det viktig å fjerne snø i underkant av takvinduene etter store snøfall. Eventuelt kan det monteres varmekabel
rundt vinduene.
- Sprosser, knekter, mønekryss og belistning leveres i henhold til kontraktstegning. Sprosser leveres som utenpåliggende hvis ikke annet er avtalt.
- Produkter som er beskrevet hvitmalt i denne beskrivelsen leveres normalt i fargen NCS S 0502 Y (bomull).
- Overmalt kvist i trevirke vil kunne fremstå med en brunaktig overflate etter noe tid.
- Dersom ferdig behandlede produkter blir skadet på byggeplassen, blir skadene utbedret på byggeplassen.

Midlertidig brukstilatelse og ferdigattest

Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.
Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.

Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

Adgang til utleie

Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Forbehold fra utbygger

Prosjektet er gitt rammetillatelse og igangsettelsestillatelse. Byggestart vedtas ved tilstrekelig salg for byggelånsfinansiering. Byggetid er beregnet til 15 måneder fra vedtatt byggestart. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid.

Det informeres at tegninger og leveransebeskrivelse i dette prospektet er utarbeidet før bygninger og utearealer har blitt detaljprosjektert. Dette kan føre til avvik mellom det som blir bygget og salgsmatriell mht. mål, plassering av vegger, størrelser på vinduer og dører og plassering av disse, fasadedetaljer, materialvalg og andre bygningsdetaljer, farger, detaljer utearealer herunder private arealer samt vei- og fellesarealer, beplantning, teknikk med mer. Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til uten forutgående varsel å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige i forbindelse med nærmere detaljering av prosjektet og enhetene. Eksempelvis pålegg fra offentlige instanser eller for å tilfredsstille aktuelle forskriftskrav. Utbygger står fritt til å velge løsninger som ikke forringer den generelle standarden.

3D-Illustrasjoner og tegninger i salgsoppgave vil vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, herunder bla.a. møblering, garderober, solskjerming, material- og fargevalg, bygningsdetaljer, utsikt, utsyn og detaljer på ute- og fellesarealer m.m. Kjøkken vil f.eks. leveres iht. til egen plantegning fra kjøkkenleverandør. Også plasseringer av ulike funksjoner, som sjakter og VVS-funksjoner kan avvike fra salgstegningene. Stiplet innredning og garderobeskap medfølger ikke i standardleveranse med mindre det er spesielt opplyst om dette i leveransebeskrivelsen. Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking. Alle 3D-bilder i prospekt er kun for illustrasjon.

Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer da beregningene er gjort på tegning. Det kan forekomme målestokkavvik ved trykking av salgsmaterialet, og prospektet må derfor ikke brukes for nøyaktig måltaking. Dersom det er motstrid mellom kvalitetsbeskrivelsen og tegninger skal kvalitetsbeskrivelsen gå foran. Prisen er låst ved budaksept og kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst, og uten forutgående varsel, å regulere prisen på usolgte boliger.

Deler av utearealene kan bli ferdigstilt etter overtakelse av kjøper. Selger forplikter seg til å gjøre disse ferdig så snart som mulig etter at utbyggingen er ferdig og så snart sesong tillater ferdigstillelse. Inntil samtlige hus/seksjoner i byggetrinnet er ferdigstilt. Inntil samtlige hus/seksjoner i byggetrinnet er ferdigstilt, har selger rett til å ha stående anleggsmaskiner og utstyr, eventuelt brakker i tilknytning til.

Kjøper vil i sammenheng med overtakelse motta dokumentasjon for drift og vedlikehold av bygget og de tekniske installasjonene (FDV-dokumentasjon). Det forutsettes at kjøper setter seg godt inn i denne dokumentasjonen for å kunne innføre nødvendige vedlikeholdsrutiner.

Tilvalg og endringer

Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg. Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.

Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht. bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

- For alle eventuelle tilleggsarbeider eller endringer skal det inngås skriftlig avtale med utbygger med angivelse av arbeidets/endringenes omfang, priskonsekvens og eventuell krevd byggetidsforlengelse. Tilleggsarbeider faktureres forløpende. Eventuelle endringer må avtales skriftlig mellom de forpliktende partene.
- Det er ikke anledning til å inngå avtaler med de utførende på bygget. Eventuelle avtale gjort med andre enn forpliktende part, er ikke gyldige.
- Partene er enige om at e-post anses som skriftlig dokumentasjon i byggesaken på lik linje med tradisjonelle brev.
- Partene er enige om at byggmesteren kan få ta bilder av huset når det er ferdig, for bruk i markedsføring.
- Før forbruker eventuelt skal besøke eller utføre egne arbeider på byggeplassen, skal dette avtales med selger. Dette pga Helse, Miljø og sikkerhetsforhold på byggeplassen.
- Blir byggearbeidene ferdig før angitte tidsfrister i kontrakten kan ikke forbrukeren nekte å overta boligen. Dette forutsetter at midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger.
- Eventuelle arbeider eller delleveranser som byggmesteren har i forbindelse med en eventuell grunnmur, anses ikke som oppstart byggmester og regnes ikke med i byggetiden som avtales i kontrakten.
- Er det er avvik mellom leveransebeskrivelse og tegninger er det leveransebeskrivelsen som gjelder.

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse. Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes. Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47.

Resterende del av kjøpesum inkl. omkostninger og eventuelle tilvalgskostnader skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Beliggenhet

kart
Logo

Aktiv Asker

Bilde av megler Christian Thordén Salvesen

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig

Bilde av megler Mathias Carlsen

Mathias Carlsen

Eiendomsmegler MNEF

Annonseinformasjon

FINN-kode335521699
Sist endret08. feb. 2024 08:48
Referanse1110245003

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.