Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Grevletunet 3

Stavern - 4 moderne leiligheter med god planløsning, super beliggenhet & carport. Gangavstand til Stavern sentrum

Kart med kartnålGrevletunet 3, 3294 Stavern

Prisantydning fra

4 060 000 kr

Prisantydning til

4 550 000 kr

Totalpris fra

5 806 160 kr

Totalpris til

6 506 160 kr

Planlegging

-

Salgsstart

-

Byggestart

-

Overtakelse

-

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Primærrom
88 - 90 m²
Bruksareal
93 - 94 m²
Eieform
Andel

Les mer om bruksareal her

Enheter i prosjektet

Sorter etter

EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
H101188 m²25 806 160 kr
H102190 m²25 906 160 kr
H201288 m²26 506 160 kr
H202290 m²26 506 160 kr

Visning

Ta kontakt med oss for en gjennomgang av prosjektet. Ønsker du at vi tar kontakt med deg, benytt knapp "Påmelding til visning" så hører du fra oss!
Visningspåmelding

Beskrivelse

Beskrivelse av prosjektet

Velkommen til Grevletunet - et spennende prosjekt rett ved et hyggelig parkområde i Stavern!

Tanken bak prosjektet er å bevare den lune og fine stemningen som er på tomten i dag. Her bor du i umiddelbar nærhet til Kyststien med flotte turområder, sjøen og badeplasser. Stavern sentrum ligger kun 1 km unna hvor du har det perfekte utgangspunkt for å bo i et rolig boligområde, men likevel sentralt.

Leilighetene får en god planløsning med 2 soverom, 2 bad, gjennomgående stue/kjøkken, samt walk in-closet til hovedsoverommet. I tillegg får du to terrasser - en på hver side av bygget - hvor du kan flytte deg etter solen. Leilighetene i 2. etasje får i tillegg en attraktiv takterrasse. Leilighetene blir romslige med ca. 94 kvm i boflate.

Det vil være gode muligheter for å skape ditt drømmehjem med flere spennende tilvalgsmuligheter. Den neste kjøperen av leilighet på Grevletunet gis en fordel med et imponerende ekstra tilvalg eller møbler til en verdi kr. 100 000.

Det blir løfteplattform, slik at du slipper trapper dersom du ønsker en av leilighetene i 2. etasje.
Med boligen følger to biloppstillingsplasser hvorav en i carport, og en sportsbod.

Leilighetene inngår i Grevletunet borettslag. USBL er forretningsfører for borettslaget.

Lurer du på i hvilken grad størrelsen på fellesgjelden påvirker månedelige utgifter, prøv vår kalkulator (klipp ut lenke): https://brunlaneseiendom.no/kalkulator/

Det er lave månedlige driftsutgifter (ca. kr 3.322,-), og det betales kun renter av fellesgjelden de 20 første årene.
Siden borettslaget har IN-ordning, har kjøper en gylden mulighet til å velge hvilken fordeling av innskudd og fellesgjeld som passer dem, som igjen gjenspeiler hva de månedlige felleskostnader blir. Inviduell nedbetalingsordning (IN-ordning) vil først være tilgjengelig når Grevletunet 3 og Grevletunet 1 er ferdigstilt.
Vedlagt prospektet ligger forslag til fordeling av innskudd og fellesgjeld (0%-60%), samt oversikt over felleskostnader pr. mnd.
På disse boligene er totalprisen fordelt: 70% innskudd og 30% fellesgjeld.

Er du engstelig for ekstra kostnader ved kjøp av ny bolig? Selger har tegnet Dobbeltboligforsikring som dekker kjøpers faste bokostnader med inntil kr. 15.000,- pr. mnd i inntil 9 mnd. Forsikringen forutsetter at du har overtatt ny bolig og ikke har fått solgt etter 3 måneder. Forsikringen dekker egne renter på eksisterende bolig og fellesgjeld, og faste bokostnader, men ikke mellomfinansieringen. Se vilkår for fullstendig beskrivelse.

Bilder brukt i annonse/prospekt er tatt fra tilsvarende leilighet som er bygget i Grevletunet 5.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig område nær Rakke i Stavern. En liten rusletur unna boligfeltet finner man deilig sandstrand og svaberg med gode bademuligheter.

Stavern sentrum ligger ikke langt unna - her kan man ta bilen, sykkelen eller beina fatt. Med koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og en flott skjærgård er Stavern et populært sted å bo og feriere i. Fra eiendommen er det gangavstand til barne- og ungdomsskole, samt matbutikk og idrettsanlegg.

Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker og gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud og mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.

For den aktive er det flotte turmuligheter i nærheten og den populær Kyststien kan anbefales. Den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa. Deler av Kyststien er også fremkommelig med barnevogn.

En runde med diskgolf i Stavern kan anbefales. Banen, som ligger et steinkast unna, er godt opparbeidet i nyere tid hvor du finner flere hull i et trivelig skogs- og parkområde. Diskgolf har blitt en meget populær idrett i Norge og passer for hele familien.

En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Adkomst

Fra Stavern sentrum følger du Helgeroveien mot Helgeroa. Etter ca 1 km tar du til venstre ned på Grevleløkka. Rekkehusene vil ligge nederst på boligfeltet.

Areal

Leilighetene mot øst:
Bruksareal: 94 m².
Primærrom: 90,4 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue/kjøkken, to soverom, to bad, samt gang.

Leilighetene mot vest:
Bruksareal: 93 m².
Primærrom: 88 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue/kjøkken, to soverom, to bad, samt gang.

Se prisliste vedlagt salgsoppgaven for arealer på hver leilighet.

Beregningene er foretatt av utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Fellestomt på 1.942 kvm. Tomten blir fellesareal for andelseierne i borettslaget.

Leilighetenes utomhusarealer vil få asfaltert gårdsplass/biloppstillingsplass. Ferdigplen leveres på tomten og lagt betongheller ved inngangspartiet. Det leveres 2 stk. utvendig tappekraner for kaldt vann. For øvrig arronderes tomten med stedlige masser. Dette vil bli ferdigstilt mot slutten av prosjektets fase. Utbygger tar forbehold om endelig utomhusleveranse.

Vi gjør oppmerksom på at utbygger ønsker å ta vare på flest mulig av de store trærne rundt bygningsmassen. Det er foreløpig uklart hvor mange og hvilke trær som vil bli felt i nær tilknytning til firemannsboligene.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i carport til leilighetene, samt en biloppstillingsplass foran carport. Det vil bli lagt opp trekkerør til carporten som gir mulighet for El-bil lader. Stikkontakt og utelys.

Boder

Hver leilighet får sportsbod i bakkant av parkeringsplassen sin. Det blir i tillegg en innvendig bod i leilighetene.

Internett / TV

Det vil bli tilrettelagt for tilknytning til TV/internett i boligene.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon leveres i hver boenhet. Nibe 470-enhet eller tilsvarende i bod.

Lydventiler kan bli montert i yttervegg der dette eventuelt er nødvendig. Disse bygger i så fall noe ut fra innvendig veggflate.

Tilvalg

Den neste kjøpern i kommende byggetrinn på Grevletunet blir nå tildelt en betydelig fordel: En eksklusiv mulighet til å velge tilvalg eller møbler for hele 100 000 kroner. Dette gir dem friheten til å skreddersy og oppgradere sin kommende leilighet i tråd med personlige ønsker og behov. Tilvalgene kan være alt fra oppgraderinger av kjøkken, baderomsinnreding, el-artikler til tilpasninger i materialvalg og annet til boligen. Mulighetene er mange, og dette er sjansen til å gjøre hjemmet sitt ekstra spesielt.
Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utenomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt etter overtakelse av leiligheten.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake deler av kjøpesummen.

Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når borettslaget er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for borettslagets fellesarealer.

Borettslaget / Forretningsfører

Leilighetene vil inngå i Grevletunet borettslag og vil bestå av flere andelsleiligheter/boliger fordelt på flere bygg. Det tas forbehold om antall andelsboliger som vil inngå i borettslaget.

Forretningsfører for borettslaget er USBL Sandefjord.

Hver leilighet utgjør en andel i borettslaget med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av borettslagets fellesarealer. Det er ikke tillatt å eie mer enn én andel i borettslaget.

Borettslaget er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Borettslagets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet.

Kjøper betaler renter av fellesgjelden gjennom felleskostnadene.
Rentene på fellesgjelden blir fordelt på hver leilighet etter størrelsen på gjelden. De første 20 årene av lånet for fellesgjelden er avdragsfrie. Etter den avdragsfrie perioden er over, vil det bli en økning i felleskostnadene. Rente er pt. 5,24 %.

Kjøper er kjent med at borettslaget er stiftet med 40% egenkapital og 60% fellesgjeld, og at denne fordelingen er annerledes enn prisen i markedsføringen. Totalsummen for kjøper er den samme, men endringen til 70% egenkapital og 30% fellesgjeld må gjøres etter overtakelse. Fordi Grevletunet borettslag allerede har etablert en ordning med individuell nedbetaling(IN-ordning) vil selger garanterer for at fellesgjelden kan nedbetales til 30% så snart som mulig, senest innen 6 måneder etter overtakelse. Kjøper er samtidig kjent med at fellesutgiftene vil være høyere frem til fellesgjelden er nedbetalt som følge av at fellesgjelden er 60% og ikke 30%. For de som skulle ønske en annen fordeling vil det være mulig med en fellesgjeld fra 0% til 60%.
Kjøper innbetaler kun 40% ved overtakelse. Nedbetalingen av fellesgjelden skjer i samarbeid med forretningsfører USBL innen 6 måneder etter overtakelse. Konferer megler om du har spørsmål til dette.

Det tas forbehold om at det kan bli endringer i de stipulerte felleskostnadene og lånekostnadene, som følge av endrede priser fra leverandører samt endring i rente og vilkår for lån til fellesgjeld.

Utomhusarealene tilhørende eiendommen ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte byggene eller så snart årstiden tillater det.

Grevletunet borettslag har fått eiendomsretten til eiendommen overført fra utbygger ved gjennomføring av den såkalte "borettslagsmodellen". Eiendomsretten til tomten ble overført til borettslaget ved overdragelse av et aksjeselskap som eide tomten. Dette aksjeselskapet er fusjonert med borettslaget, med skattemessig kontinuitet. Selger disponerer, inntil ferdigstillelse av bygget, tomten på grunnlag av avtale med grunneier. Etter at bygget er ferdigstilt, vil bebyggelsen bli overdratt til borettslaget og avtalen som gir utbygger rett til å disponere tomten blir avviklet.

Sikringsordning/IN-ordning
Grevletunet borettslag er med i en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
Selger er å regne som andelseier for usolgte enheter. Felleskostnader blir fakturert kjøper fra overtagelsestidspunkt. Borettslaget har legalpant på inntil 2G ovenfor andelseierne.

Borettslaget har IN-ordning (individuell nedbetaling). Andelseiere kan da selv velge å nedbetale sin andel av fellesgjelden helt eller delvis. Vi gjør oppmerksom på at nedbetaling av fellesgjeld kun kan gjøres i forbindelse med ordinært låneforfall. Dersom borettslaget beslutter å binde renten vil ikke nedbetaling kunne gjøres i perioden med fastrente.
IN-ordning vil først være tilgjengelig når Grevletunet 3 og Grevletunet 1 er ferdigstilt.

Både sikrings- og IN-ordning kan medføre en liten økning i felleskostnadene.

Velforening

Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

Adgang til utleie

For utleie av hele boenheten gjelder spesielle regler i borettslag. Du kan leie ut borettslagsleiligheten i inntil tre år hvis du selv har bebodd den i minst ett av de siste to årene. Men du må søke styret i borettslaget om tillatelse. Ønsker du å leie ut, utover de tre årene, må du søke styret på nytt.

Forsikring

Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. I brann- eller annet skadetilfelle, tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.

Etter overtakelse skal borettslaget tegne egen forsikring for bygningene som inngår i borettslaget. Selger skal se til at borettslaget har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring.

Alle leilighetene vil være forsikret gjennom fellespolise og dette er inkludert i fellesutgiftene. Kjøper tegner egen innbo og løsøreforsikring fra og med overtakelse.

Pengeheftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/Vann/Avløp

Leilighetene blir tilknyttet offentlig vann og avløpsnett. Adkomst fra offentlig vei.

Formuesverdi

Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten i etterkant av at man har overtatt leiligheten (første årsskifte etter tinglyst hjemmel).

For 2019 var satsene 25% av boligverdien for primærbolig og 90% av boligverdien for sekundærbolig. Dersom formuesverdien overstiger 30% av markedsverdi for primærbolig, eller markedsverdien for sekundærbolig kan formuesverdien kreves nedjustert.

Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål.

Reguleringsmessige forhold

Området omfattes av reguleringsplanen "Helgeroveien 99-101" og kommuneplanens arealdel. Området er i begge planene avsatt til boligbebyggelse.

Reguleringskart og kommuneplankart følger vedlagt salgsoppgaven. Kopi av bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Estimerte felleskostnader

Fra kr. 10 899,- til kr. 11.837 ,- pr. mnd. pr. oktober 2023 basert på nominell rente 5,24%, og er ikke hensyntatt eventuelle senere rentehevinger. Av disse utgjør ca. kr. 3.322,- til faste drifts- og vedlikeholdskostnader, og kr. 7.598,-/ kr. 8.515,- i rentekostnader ved 30% fellesgjeld. Ved full innbetaling av fellesgjelden vil felleskostnadene være ca kr. 3 322,- i måneden.

Vedlagt salgsoppgaven følger et oppsett over endringer i felleskostnadene som følge av individuell nedbetaling av fellesgjelden. Merk at oppsettet er veiledende, og er ment å illustrere lavere rentekostnader for fellesgjelden.

Driftsutgifter inkluderer bl.a.: Kommunale avgifter, styrehonorar, TV/bredbånd, bygningsforsikring, løpende drift og vedlikehold av bygningene mm.

Kostnadene er beregnet på gjeldende prisnivå i oktober 2023, og det tas forbehold om at det kan bli endringer i de stipulerte felleskostnadene og lånekostnadene, som følge av endrede priser fra leverandører samt endring i rente og vilkår for lån til fellesgjeld. Det er innført eiendomsskatt i Larvik kommune for 2023. Satsen er 1 promille av Skatteetatens formuesgrunnlag for 2023. Satsen kan maksimalt økes opp til 4 promille i 2026. Fellesutgiftene forventes å øke som følge av økte kommunale avgifter og innføring av eiendomsskatt, og det må det påregnes en justering av disse ved innflyttingstidspunkt.

Felleskostnadene knyttet til driften av borettslaget betales forholdsmessig av den enkelte eier.

Rentene på fellesgjelden blir fordelt på hver leilighet etter størrelsen på gjelden. De første 20 årene av lånet for fellesgjelden er avdragsfrie. Etter den avdragsfrie perioden er over, vil det bli en økning i felleskostnadene. Se pristabell for estimert avdrag fra år 21 på de ulike boligene.

Kjøper er kjent med at borettslaget er stiftet med 40% egenkapital og 60% fellesgjeld, og at denne fordelingen er annerledes enn prisen i markedsføringen. Totalsummen for kjøper er den samme, men endringen til 70% egenkapital og 30% fellesgjeld må gjøres etter overtakelse. Fordi Grevletunet borettslag allerede har etablert en ordning med individuell nedbetaling(IN-ordning) vil selger garanterer for at fellesgjelden kan nedbetales til 30% så snart som mulig, senest innen 6 måneder etter overtakelse. Kjøper er samtidig kjent med at fellesutgiftene vil være høyere frem til fellesgjelden er nedbetalt som følge av at fellesgjelden er 60% og ikke 30%. For de som skulle ønske en annen fordeling vil det være mulig med en fellesgjeld fra 0% til 60%.

Det tas forbehold om at det kan bli endringer i de stipulerte felleskostnadene og lånekostnadene som følge av endrede priser fra leverandører, samt endring i rente og vilkår for lån til fellesgjeld.

Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/borettslagets styre ved overtagelse.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende før overtakelse.

Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Kjøper innbetaler kun 40% ved overtakelse. Nedbetalingen av fellesgjelden skjer i samarbeid med forretningsfører USBL innen 6 måneder etter overtakelse. Konferer megler om du har spørsmål til dette.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustad

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. Dersom kjøper ikke er forbruker, kan det avtales at eiendommen likevel selges etter bustadoppføringslova. Dersom eiendommen er ferdigstilt ved budaksept reguleres handelen av avhendingslova (i slike tilfeller gjelder ny salgsoppgave).

Det forutsettes at hjemmelsdokument tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54.
Ved avbestilling før igangsatt bygging påløper et avbestillingsgebyr på kr. 200.000,-.
Ved avbestilling etter byggestart påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.) + evt tilvalg som ikke kan avbestilles kostnadsfritt.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av totalsummen ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet
må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til
gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Grevletunet 3, 3294 Stavern, Gnr. 4040, bnr. 231 i Larvik Kommune.

Eier

Helgeroveien 99 101 as v/ Knut Inge Anvik Johansen

Oppdragsnummer

22-22-9026

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler
kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Beliggenhet

kart
Logo

Leinæs & Partners

Verdien av lokalkunnskap

Annonseinformasjon

FINN-kode326652238
Sist endret28. mars 2024 01:24
Referanse22229026

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.