Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Gamle Kongeveg 23 4 prosjekterte leiligheter

Kun 2 igjen! Flotte 4-roms leiligheter med god standard under bygging. Sentral, men tilbaketrukket beliggenhet. Carport.

Kart med kartnålGamle Kongeveg 23 Prosjekt, 7503 Stjørdal

Prisantydning fra

4 590 000 kr

Prisantydning til

4 750 000 kr

Totalpris fra

4 626 369 kr

Totalpris til

4 786 369 kr

Planlegging

-

Salgsstart

3. kvartal 2023

Byggestart

Byggestart igang

Overtakelse

4. kvartal 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Primærrom
85 m²
Bruksareal
88 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Sentralt
Garasje/P-plass
Lademulighet

Enheter i prosjektet

Sorter etter

EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
2A285 m²34 786 369 kr
2B285 m²34 626 369 kr

Visning

Alle våre visninger har påmelding. På denne måten sikrer vi at megler har god oversikt og tid til å imøtekomme alle interessenter på beste måte. Dette er veldig verdifullt for boligkjøpere og for oss. Det er enkelt å melde seg på, og du kan like enkelt melde deg av. Kontakt også gjerne megler i forkant av visning dersom du har spørsmål.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Oppdragsansvarlig

Stjørdal Eiendomsmegling AS / Torstein Nordby

Selger/Utbygger

H Boe Eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 107 Bnr. 70 i Stjørdal kommune

Kvaliteter ved prosjektet

PrivatMegleren v/Torstein Nordby og Marius Kristoffersen har gleden av å presentere et flott prosjekt i Gamle Kongeveg 23, som ligger sentralt, men i et tilbaketrukket strøk på Stjørdal.

Prosjektet består av 4 romslige leiligheter i en 4-mannsbolig, som leveres i en god standard med gjennomtenkt planløsning. Nå kun 2 stk igjen!

Leilighetenes beste kvaliteter er bla.a.:
- Leilighetene er på hele 88 kvm og har 3 soverom
- Flislagt bad samt gjestetoalett i gangen
- Planløsning er god der soverommene ligger i en egen avdeling ved badet
- Hovedsoverom er på hele 13,3 kvm
- Hver leilighet får en stor veranda mot sør eller sør/vest på ca. 11,5 kvm
- Carport med sportsbod. Mulighet å få montert elbil-lader
- Rolig gate uten gjennomgangstrafikk, men under 1 km til sentrumskjernen i Stjørdal og 500 meter til Stjørdal stasjon


Standard

Leilighetene leveres i en gjennomgående god standard, med gjennomtenkte løsninger. For full leveransebeskrivelse se vedlegg i prospekt.
- Vegger leveres i slette, malte gipsvegger med listefritt til tak og listefritt rundt vinduer i stue/kjøkken.
- Gulv leveres i en 1-stavs Pergo Seaside oak
- Et delikat kjøkken fra Aubo med integrerte hvitevarer (mulighet for valg mellom 2 typer uten tillegg)
- Flott, flislagt bad med store fliser i 60x60 av typen Pietra Limestone Grey
- Leilighetene i første etasje får vannbåren varme via elkolbe i gulv i alle rom unntatt soverom
- Leilighetene i andre etasje får varmekabler i gang og bad samt mulighet for tilvalg om varme i gulv i stue/kjøkken
- Leilighet i andre etasje får også montert pipe, og mulighet for vedovn som tilvalg
- Det blir levert downlights på bad, gang og stue/kjøkken (leilighet i første etasje får LED-stripe)


Innhold

Entré
Romslig entré med varmekabler i gulv, lagt under 60x60 gulvflis. Entréen har avsatt plass til garderobe av eget ønske. Man har også direkte adgang til gjestetoalett som også har plass for diverse tekniske installasjoner.

Stue/Kjøkken
Stue og kjøkken ligger i en åpen løsning og er på hele 32,6 kvm. På grunn av rommets størrelse er god plass til en stor sofaløsning og spisebord uten at rommet føles trangt. Rommene er kledd i gips på vegg, og har et lekkert laminatgulv fra Pergo som standardleveranse. Listefri overgang mellom tak og vegg som gir et svært moderne uttrykk. Fra stuen er det direkte utgang til en sørvendt veranda med gode solforhold.
Kjøkkeninnredning leveres av Aubo med en flott gråtone som går godt med resten av rommet. Hvitevarer som består av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, ventilator fra Røroshetta og kjøleskap er integrert i innredningen.

Bad/vaskerom
Helfliset bad med behagelig gulvvarme. Badet har fliser i en moderne farge og tidsriktig dimensjon. Badet består av dusjnisje, innredning med servant, speil med integrert lys, opplegg for vaskemaskin, WC og downlights i tak.

3 soverom
Leilighetens største soverom er på hele 13,3 kvm. De 2 andre soverommene er på hhv. 9,5 kvm og 7 kvm. Leiligheten har en gjennomtenkt planløsning slik at soverommene ligger i praktisk tilknyttning til badet.

WC/teknisk-bod
Praktisk gjestetoalett i tilknyttning til entréen. Rommet er utstyrt med WC og innredning med servant.

Sportsbod
Leiligheten disponerer også en sportsbod på 5 kvm ifbm. carporten.

Beliggenhet

Flott og sentral beliggenhet på Tangmoen, men likevel i et tilbaketrukket og rolig område. Feltet består av hovedsakelig eneboliger og noen leilighetsbygg. Boligen hører til Kvislabakken skolekrets som er en populær krets med en god barneskole med både barnehage rett ved og flott fotballanlegg på Tangmoen stadion. Småbåthavna på Stjørdal ligger ca. 1 km unna boligen. Stranden i Storvika ligger like ved småbåthavna. For de turinteresserte er det kun 6 km til Remarka turområder med stort nettverk av preparerte skiløyper på vinterstid og turstier på sommerstid.

Kun få minutters gange unna boligen har man også Grip Klatring, et flott klatresenter som åpnet i 2019. I tillegg har man i samme område en nyere padelhall, samt at Biltema og Burger King også ligger i umiddelbar nærhet.

Det er gangavstand til Stjørdal sentrum med alt av fasiliteter. Her finnes dagligvare, shoppingsenter med butikker, frisør, apotek og vinmonopol. Utenfor Torgkvartalet kan bykjernen by på flere kafeer og restauranter i Kjøpmannsgata. I nærheten finner du også treningssenter og et nytt kulturhus som ble åpnet i 2015. Kulturhuset inneholder flere kinosaler, ungdomsklubb, kulturskole, kirke og bibliotek.

Byggemåte

Tiltaket følger gjeldende forskrifter og TEK. Se leveransebeskrivelse vedlagt salgsoppgaven for detaljer om byggemåte.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 85 kvm - 85 kvm, Bruksareal: 88 kvm - 88 kvm


Arealer:
Leiligheter i 1.etg: 85 kvm p-rom, og 88 kvm BRA.
Leiligheter i 2.etg: 85 kvm p-rom, og 88 kvm BRA.

Hver bolig vil bestå av:
3 soverom, bad, stue, kjøkken, gang/entré og bod/gjeste-wc.

Terrasse:
Boligene vil få terrasse på ca. 10 kvm BRA.

Carport:
Hver bolig vil få en carportplass samt utvendig sportsbod på ca. 5kvm BRA.

Det tas forbehold om avvik på arealer. Arealer oppgitt er avrundet og er basert på foreløpige tegninger fra arkitekt. Endelig areal kan avvike noe ved endelig ferdigstillelse. Kjøper kan ikke reklamere for endret areal, så fremt det ikke er mer/mindre enn 5% enn oppgitt areal.

Oppvarming

Leilighetene i første etasje får vannbåren varme via elkolbe i gulv i alle rom unntatt soverom.

Leilighetene i andre etasje får varmekabler i gang og bad samt mulighet for tilvalg om varme i gulv i stue/kjøkken. Leilighetene i andre etasje får også montert pipe, og mulighet for vedovn som tilvalg.

Parkering / Garasje


Carport.

Beskrivelse av tomt

Fellestomt for sameiet. Grus i innkjørsel, gårdsplass og biloppstillingsplasser. Opparbeidet plen (ferdig sådd jord) på deler av tomten der det ikke er gårdsplass, vei og biloppstilling. Gjerde mot Elvegata og Gamle Kongeveg.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Tinglyste rettigheter i gnr. 107, bnr. 237:

1971/979-1/67 Bestemmelse om bebyggelse
09.02.1971
rettighetshaver:Knr:5035 Gnr:107 Bnr:70
Gjelder garasje.

1971/1548-1/67 Bestemmelse om bebyggelse
26.02.1971
rettighetshaver:Knr:5035 Gnr:107 Bnr:70
Byggetillatelse på nærmere angitt avstand.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. Offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtakelse av boligen. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen. Megler oppfordrer likevel kjøper til å holde tilbake et forholdsmessig beløp ved overtakelsen dersom boligen overtas mot midl.brukstillatelse, til sikkerhet for at ferdigattest blir stilt.

Boligen leveres i byggerengjort stand.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål og er underlagt reguleringsplan reguleringsplan 1-078 E6 - Havnegata. Reguleringsplanen overstyres av kommuneplanens arealdel for Stjørdal kommune 2013-2022. Eiendommen er i KPA vist som boligbebyggelse og ligger innenfor fortettingssone BF2

Utdrag fra kommuneplan, 2.1.5 Kategori bolig fortetting - BF2:

Boligtype: Innenfor området tillates oppført inntil 4 boenheter pr daa, utformet som eneboliger, 2-4-mannsboliger, kjedehus eller rekkehus i inntil 2 etasjer.

Utnytting: For ny bebyggelse gjelder en grad av utnytting i intervallet % BRA = 45-60 % og BYA = 30-50 %. For eksisterende bebyggelse gjelder bare maksimumskravet.

Takform og høyde: Ny bebyggelse tillates utformet med saltak, pulttak og flatt tak.

- For saltak skal takvinkel ikke overstige 30 grader. Gesims- og mønehøyde skal ikke overstige henholdsvis 7 og 9 meter. Hvis gesims- og mønehøyde ikke overstiger henholdsvis 4 og 7 meter, kan takvinkel inntil 40 grader tillates.

- For pulttak skal takvinkel ikke overstige 40 grader. Øvre gesimshøyde skal ikke overstige 7 meter.

- For flatt tak tillates gesimshøyde opptil 7 meter.

Utforming: Ny bebyggelse skal ta hensyn til omkringliggende bebyggelse i skala, form, fasader og materialbruk.

Eiendommen ligger også i område for bla. "Gul støysone iht T-1442" iht kommuneplanen. Konf.megler ved spørsmål. Reguleringsplan og kommuneplan med tilhørende bestemmelser kan ses ved henvendelse til megler.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Ved erverv av bolig blir kjøper sameier i et fremtidig eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner av 16.juni 2017 nr. 65. Boligsameiet administrerer fellesinteressene, herunder driften av fellesarealer; herunder også utomhusanlegg. Som sameier i et eierseksjonssameie har sameierne til enhver tid, rett og plikt til å følge eierseksjonsloven og de til enhver tid gjeldende vedtekter for sameiet.

Som seksjonseier, påhviler det plikt til å svare andel av sameiets kostnader til drift og vedlikehold av eiendommen (felleskostnader) fra overtakelsestidspunktet.

Det vil bli stiftet et sameie for enhetene, sameiet vil bestå av 4 enheter. Kjøpere vil kalles inn for å oppnevne nytt styre bestående av beboere i sameiet så fort dette lar seg gjøre. Det vil bli opp til seksjonseierne hvordan og i hvor stor grad de vil organsiere sameiet. Kjøper må uansett påregne å betale sin andel av felleskostnader fram til sameiet eventuelt blir konstituert/formalisert med et fungerende styre. Bla. må kjøper betale sin andel av felles bygningsforsikring fra og med overtagelsen. Konf. megler ved spørsmål.

Det er stipulert felleskostnader for det framtidige sameiet som viser ca kostnader per mnd. Det er ikke utarbeidet noe budsjett. Det vil bli opp til kjøperne i hvilken grad de ønsker å organsiere sameiet og hva som evt skal inngå i fremtidige felleskostnader.

Det er utarbeidet utkast til vedtekter for boligsameiet. Vedtektene aksepteres av kjøper slik de foreligger. Evt. forslag til endringer kan fremmes iht. vedtektene og eierseksjonsloven på senere sameiermøte.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i utkast til vedtekter og bruksrettsplan for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgave.

Kjøpere vil måtte innbetale kr 12 500,- i startkapital til sameiet.

Selger kan inngå bindende avtaler på vegne av sameiet for å forestå driften av sameiets første driftsår. Det vil være mulig for sameiet å tre ut av disse avtalene på normale vilkår, etter at sameiet er stiftet og etter at bindingstid er utløpt. Utbygger har, på vegne av sameiet, inngått kollektiv avtale med NTE om fiber til internett/TV. Avtalen gjelder for 5 år og er bindende for sameiet.

Styret skal forestå overtakelse av boligsameiets fellesarealer når ferdigattest er gitt av Stjørdal kommune. Kjøper aksepterer at det valgte styret skal representere alle sameierne i forbindelse med overtakelsen av fellesarealene.

Andre faste løpende kostnader

- Felleskostnader per mnd er stipulert av selger til å bli ca kr 2 350,- per mnd for hver enkelt seksjon.
Inkludert i stipulerte felleskostnader: felles bygningsforsikring, renovasjon, kommunale avgifter, TV/internett, generell drift og vedlikehold av sameiet.
Det tas forbehold om endringer i hva som vil inngå i felleskostnadene. Størrelsen på felleskostnadene og hva som eventuelt skal inngå må avgjøres av seksjonseierne i forbindelse med en eventuell organiseringen av sameiet. Kjøper må påregne å betale sin andel av månedlige felleskostnader som skal gå til drift av sameiet.
- Kommunale avgifter er p.t. ikke fastsatt. Disse fastsettes av Stjørdal kommune etter ferdigstillelse.
- Avgifter til Innherred renovasjon er p.t. ikke fastsatt og vil avhenge av valgt abonnement.
- Villa-/husforsikring besørges av kjøper fra overtakelsesdagen. Priser på forsikring vil variere ut ifra leverandør og individuelle avtaler. Det vil bli opp til seksjonseierne om de skal ha felles husforsikring.
- Strøm vil variere ut ifra leverandør og forbruk.
- Abonnement for kabel-tv/ internett/ telefoni: Kostnader til dette må påregnes. Pris vil variere utifra leverandør og abbonement. Påkoblingsavgift vil tilkomme. Utbygger har, på vegne av sameiet, inngått kollektiv avtale med NTE om fiber til internett/TV. Avtalen gjelder for 5 år og er bindende for sameiet.Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 0,- / Andel fellesformue kr. 0,- pr ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Hele kjøpesummen inklusive bestilte tilvalg og omkostninger innbetales 3 dager før overtakelse.

Utbetaling av oppgjør til selger forutsetter at megler har mottatt signert overtagelsesprotokoll, midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest, samt at fullt oppgjør er innbetalt og at hjemmel er overført til kjøper. Entreprenørgaranti (iht §12 i buofl.) må også være utstedt og gyldig ved overtagelsestidspunktet. Utbetaling av oppgjør til selger kan foretas før hjemmel er overført under forutsetning av at selger stiller garanti iht bustadoppføringslova §47. Kjøpers innbetaling blir i så fall å betrakte som et forskudd.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjonSelger forbeholder seg retten til å nekte enhver overdragelse av rettsposisjoner i henhold til kjøpekontrakten før overtakelse har funnet sted. Ved selgers eventuelle godkjennelse av transportsalg, skal kjøper betale et administrasjonsgebyr på kr 30 000,- inkl mva til selger. Selger forbeholder seg retten til å stille vilkår for aksept av transport, herunder krav om solidaransvar eller krav om garantiansvar

Ved et evt. videresalg av kontrakt vil evt. kostnader til eiendomsmegler komme i tillegg. For at skjøte skal utstedes og tinglyses på ny kjøper, må ovennevnte være i orden. Hvis disse forhold ikke er bragt i orden innen overtagelsen, må opprinnelig kjøper oppfylle kontraktsforpliktelsene.

Kapittel VI i Bustadoppføringslova gir kjøper en avbestillingsrett. Dersom slik rett benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Bestilte tilvalg og endringer skal i slike tilfeller, i sin helhet, uansett betales av kjøper.

Avbestilling før bygging er besluttet igangsatt vil medføre et avbestillingsgebyr på kr 200 000,-.

Adgang til utleieBolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjonsplikt eller odelsforhold knyttet til eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Det er forventet byggestart så snart selgers forbehold for igangsetting er avklart. Det er stipulert en total byggetid på 12 måneder fra varslet byggestart. Byggestart vil varsles kjøper så snart selgers salgsforbehold er oppfylt (se under).

Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at tidsanslaget ovenfor ikke er å anse som en avtalt frist for overtakelse i henhold til buofl. § 10.

Endelig dato for overtagelse vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid (les også forbehold i salgsoppgave).

Endelig overtakelsesdato meddeles skriftlig ca. 4 uker før overtakelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtakelsesdato. Denne bestemmelsen medfører ingen innskrenkning i kjøpers rettigheter iht. bustadoppføringslova §10 annet og tredje ledd. Selger kan kreve at overtakelse skjer inntil 2 måneder tidligere enn måneden selger meddelte som siste frist.

Overtakelse skjer ved overtakelsesforretning. Det skal føres protokoll som kjøper og selger signerer. Selger er ansvarlig for å overlevere denne til megler etter at overtakelse er gjennomført.

Dersom utomhus-arealer / fellesarealer ikke er ferdigstilt ved overtakelse av bolig, kan og bør det avtales et beløp som kan deponeres på meglers klientkonto for hver enkelt bolig. Det deponerte beløpet vil gi sikkerhet for ferdigstillelse av utomhus-/fellesarealet. Megler anbefaler at tilbakeholdt beløp noteres ned i overtakelsesprotokoll, og at det presiseres at beløp gjeler for ferdigstillelse av fellesarealer. Beløpet kan ikke benyttes til andre formål enn ferdigstillelse av utomhusarealer. Kjøper gis dermed ikke rett til å avregne beløpet for andre feil og mangler. Kjøper er innforstått med at ferdigstillelse av felles-/utearealer kan skje etter innflytting pga. klimatiske forhold.

Overtakelse kan ikke finne sted før fullt oppgjør inkludert omkostninger og eventuelle tilvalg er innbetalt til megler. Det samme gjelder så fremt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest ikke foreligger.

Selgers forbehold

Selger tar følgende forbehold for gjennomføring av prosjektet:
- Godkjent rammetillatelse/Endelig igangsettingstillatelse
- 2 antall solgte enheter
- Godkjent byggelånsfinansiering

Frist for avklaring av forbehold settes til 9 mnd etter første solgte enhet. Dersom forbeholdene ikke er slettet innen utløp av fristen er partene fri fra avtalen. Selger kan selv velge å igangsette bygging før forbehold er slettet.

Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper skriftlig når grunnlaget for forbeholdene er falt bort, samt dato for bortfallet. Selger informerer kjøper når bygging igangsettes (byggestart). Arbeider med og på eiendommen som gjøres før slikt varsel foreligger, er ikke å regne for byggestart etter kontraktsbestemmelsene.

Kjøper kan ikke kreve utført endringer og tilleggsarbeid som endrer selgers vederlag med mer enn 15 prosent jf. buofl. § 9. Utbygger forbeholder seg retten til å avslå ønske om endringer som medfører større logistikk-utfordringer.

Det tas forbehold følgende:
- Mindre endringer som følge av prosjektering, videre bearbeiding og detaljering av prosjektet ved arkitekt og rådgivere.
- Mindre endringer som følge av krav fra offentlige instanser.
- Planskisser/illustrasjoner kun er ment som forslag og at standard leveranse kan avvike fra disse.

Der det er avvik mellom planskisser/illustrasjoner og leveransebeskrivelse er det leveransebeskrivelse som gjelder. Illustrasjonene i prospektet kan inneholde tilvalgsløsninger og viser ikke standard leveranse. Det tas forbehold om at det kan bli foretatt endringer i denne leveringsbeskrivelsen fordi det pr. dato gjenstår en del prosjektering.

Utstyr/møbler/garderober m.m. som er vist på tegninger for å illustrere møbleringsmuligheter osv, men som ikke er omtalt i denne beskrivelsen, er
ikke inkludert i leveransen.

Overflatebehandling på produkter som er hvite, eksempelvis listverk, dører og vinduer samt trapp leveres "fabrikkmalte". I byggeprosessen kan det oppstå mindre riss og bevegelsessprekker som ikke er reklamasjonsberettiget. Sår og mindre skader flikk- males på stedet og listverk leveres med synlig spikring. I en bolig er det mye trebaserte produkter som påvirkes av temperatur og fuktighet. I disse vil det oppstå bevegelse og det kan medføre knirk i parkett og trapper. Det vil oppstå tørkesprekker i byggets første leveår på grunn av at trematerialene tørker, dette er en naturlig konsekvens og må påregnes. Noe innkassing av ventilasjonskanaler kan være nødvendig selv om dette ikke er vist på kontraktsunderlag/tegninger.

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Vedlegg

Leveransebeskrivelse
Situasjonsplan med bebyggelse
Byggetegninger
Tegninger av bad og kjøkkeninnredning
Situasjonskart
Budskjema

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (75 000,- pr enhet. ), Oppgjørskostnad (Kr.4 690,- pr.enhet)

I tillegg kommer tilrettelegging kr 19 900,-. Samt direkte utlegg og markedsføring i henhold til avtale og regning. Ved oppsigelse skal det kun betales for solgte enheter, samt direkte utlegg.

Beliggenhet

kart
Logo

Privatmegleren Stjørdal

Kun det beste på dine vegne

Torstein Nordby

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Marius Kristoffersen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

H Boe Eiendom AS

Utbygger

Annonseinformasjon

FINN-kode323616525
Sist endret08. feb. 2024 08:46
Referanse311239001

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.