Bildegalleri

Ballerud Hageby leiligheter

I salg! Nye leiligheter på Ballerud Hageby, Bekkestua/Høvik. Planlagt ferdigstillelse 3. kvartal 2025.

Kart med kartnålJohs Faales vei 86, 1363 Høvik

Prisantydning fra

4 950 000 kr

Prisantydning til

18 700 000 kr

Totalpris fra

4 984 970 kr

Totalpris til

18 799 220 kr

 • Planlegging

  Pågår

 • Salgsstart

  I salg

 • Byggestart

  Antatt vinteren 2024

 • Overtakelse

  Planlagt innflytting 3. kvartal 2025

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
1 - 3
Internt bruksareal
40 - 115 m² (BRA-i)
Bruksareal
40 - 120 m²
Eksternt bruksareal
5 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
15 - 31 m² (TBA)
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Heis
Garasje/P-plass
Balkong/terrasse
Kabel-TV
Bredbåndstilknytning
Turterreng

Utvalgte enheter

Bilde av utvalgt enhet

52

52

18 799 220 kr112 m²

3. etasje3 soverom

Bilde av utvalgt enhet

31

31

Solgt39 m²

1. etasje1 soverom

Bilde av utvalgt enhet

30

30

Solgt97 m²

1. etasje3 soverom

Enheter i prosjektet

Sorter etter

Nedoverpil
EnhetEtasjeBRA-iSoveromTotalpris
171-14 984 970 kr
19271 m²29 212 550 kr
233115 m²318 799 220 kr
243108 m²318 294 070 kr
363108 m²318 294 070 kr
373-318 799 220 kr
45140 m²14 984 970 kr
513-318 294 070 kr
523115 m²318 799 220 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

På Ballerud Hageby kommer det totalt ca 160 nye boliger, 88 rekkehus og 72 leiligheter, med en rolig og tilbaketrukket beliggenhet.

Første salgstrinn består av 28 leiligheter og 24 rekkehus, og vi ønsker deg velkommen til å bli en del av dette fellesskapet.

I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum. Tilbudet gjelder nye kunder. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS. Finansieringsbekreftelse på hele kjøpesummen må foreligge før avtale inngås.

Kort om eiendommen

Velkommen til Ballerud Hageby!

Mellom Bekkestua og Høvik kommer det et nytt spennende nabolag, Ballerud Hageby. Her får du nye, moderne leiligheter og rekkehus med en rolig og tilbaketrukket beliggenhet med gangavstand til Bekkestua, Høvik og Gjønnes T-banestasjon.

Ballerud Hageby ligger i et ettertraktet og etablert boligområde, hvor flere generasjoner lever sammen. Barn som vokser opp her har mulighet til å delta på alle tenkelige fritidsaktiviteter, enten det er kulturelle attraksjoner eller turer i marka som lokker. Samtidig har de et trygt nabolag som det blir godt å kalle hjemme.

Fra høsten 2027 skal nye Ballerud skole etter planen åpne rett ved de nye boligene på Ballerud Hageby. Her skal det det også bli barnehage og flerbrukshall. Det legges opp til et bilfritt miljø.

Arkitekten har latt seg bli inspirert av farger, detaljer, materialbruk og vegetasjon fra hagebyer og historisk arkitektur når de har tegnet Ballerud Hageby.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Se selgers leveranse-/byggbeskrivelse.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
- De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.
- Utført arbeid skal tilfredsstille avtalte toleranseklasser i henhold til kontrakt. Om ikke toleransekrav er avtalt i kontrakt vil krav til avvik være i henhold til normalkrav i standarden, jfr. Norsk Standard NS 3420-1:2008

Det gjøres oppmerksom på at iht. teknisk forskrift, så er det ikke krav om at alle vinduer leveres med åpningsmulighet.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Dette gjelder også ev. sammenslåing eller oppdeling av leiligheter. Endringene skal ikke redusere byggets eller leilighetens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Oppvarming

Det vil bli levert vannbåren varme i gulv i stue/ kjøkken og i baderom. Soverom leveres uten oppvarmingskilde. Det leveres fjernavleste individuelle målere på oppvarming og varmt tappevann i hver leilighet.

Beliggenhet

Bekkestua sentrum ligger en kort spasertur fra Ballerud Hageby. Her finner du flere cafeer, pizzeria og restauranter, og mer en ett sted for et hyggelig glass med venner. Bygaten er utsmykket med blomster og kunst, og for den shoppinginteresserte er det få meter mellom hver spennende butikk. Her fins treningssentre, helsetjenester og bibliotek.

Bekkestua er et trafikknutepunkt med T-bane, trikk og busstasjon, og du reiser herfra til Oslo sentrum på under 20 minutter.

Gjønnes T-banestasjon med gratis parkering er enda nærmere, og du kan gå fra Ballerud Hageby til Høvik togstasjon. I forbindelse med ombyggingen av E18 vokser også Høvik sentrum seg til et spennende samlingssted med butikker og tjenester.

Populære Stabekk barneskole ligger nær Ballerud, og Ramstad ungdomsskole like ved.

Parkeringsforhold

I garasjeanlegget under og mellom byggene etableres det parkeringsplasser inkludert HC plasser i henhold til kommunale krav.

Det kommer fram av boligvelgeren på nettsiden hvilke leiligheter som selges med parkeringsplass. Eller ta Kontakt selger for mer informasjon.

Forutsatt ledige plasser kan ekstra parkeringsplasser kjøpes. Kontakt selger for nærmere informasjon.

Plassene (eksklusive gjesteplasser) leveres med el-billader.

Kjøpsbetingelser

Ved salg til forbrukere skal 10% av kjøpesummen være innbetalt til oppgjørsmeglers klientkonto når garanti etter bustadoppføringslova § 12 foreligger. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling to dager før overtakelse.

I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum. Tilbudet gjelder nye kunder. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS. Finansieringsbekreftelse på hele kjøpesummen må foreligge før avtale inngås.

Ved salg til andre enn forbruker skal 20% av kjøpesummen være innbetalt til oppgjørsmeglers klientkonto ved kontraktsinngåelse. Det vil bli stilt krav om kommitert finansiering fra bank på resten av kjøpesummen. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling to dager for overtagelse.

Regulering

Det foreligger godkjent reguleringsplan for Ballerud Hageby.

Selger tar forbehold om endelige offentlige godkjenninger av prosjektet, herunder rammetillatelse og igangsettingstillatelse.

Ferdigattest

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes.

Visning

Visningene avholdes i visningssenter på tomten, ved gamle Ballerud Hagesenter i Gjønnesveien.

Beliggenhet

kart
Logo

Selvaag Bolig AS

Kontakt oss

Ingar Skjørland Bolkesjø

Christoffer Pedersen

Annonseinformasjon

FINN-kode319934863
Sist endret27. mai 2024 11:14
ReferansePFS-2230003

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.