Bildegalleri

Brattås

16 selveierleiligheter - Høyt og fritt på Brattås - 3 soverom - Vannbåren varme - Egen parkering - Egen 50 kvm uteplass

Kart med kartnålBrattåstoppen, 1793 Tistedal

Prisantydning

3 490 000 kr

Totalpris

3 500 702 kr

 • Planlegging

  01.07.2023

 • Salgsstart

  01.07.2023

 • Byggestart

  01.10.2023

 • Overtakelse

  01.07.2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Primærrom
87 m²
Bruksareal
87 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Hage
Balkong/terrasse
Bredbåndstilknytning
Turterreng
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Velkommen til et nytt og spennende prosjekt bestående av 16 selveide leiligheter i enden av nye Brattås boligfelt med fin utsikt utover horisonten!

Alle leilighetene er innholdsrike med 3 soverom og har en praktisk og spennende planløsning med ekstra takhøyder, store egne uteplasser på over 50 kvm og en gjennomgående meget god og energieffektiv standard med blant annet vannbåren gulvvarme i alle rom tilkoblet Nibe avtrekksvarmepumpe, 22 LED downlights i tak, kjøkkeninnredning komplett med integrerte hvitevarer, flislagt gang, bad/wc og vaskerom, egen parkeringsplass klargjort for el. bil lader m.m.

Leiligheten blir lyse og trivelige med god takhøyde og store vindusflater og får et gjennomgående moderne og stilig design i forhold til blant annet flisvalg, kontrastvegger og innredninger på kjøkken og bad.

Alle leilighetene inneholder gang, eget vaskerom/teknisk rom, bad/wc, 3 soverom, samt romslig stue med åpen kjøkkenløsning.

I tillegg kommer egen utvendig lagringsbod (med størrelse 7,1 kvm. for leilighetene i 1. etasje og 8,3 kvm. for leilighetene i 2. etasje).

Fra stue er det utgang til støpt uteplass på ca. 18 kvm og eget hageareal med gress på ca. 36 kvm. for leilighetene i 1. etasje (alle bortsett fra seksjon 8, som får ca. 27 kvm. hageareal). Alle leilighetene i 2. etasje har utgang til balkong på ca. 52 kvm.

Alle leilighetene i 1. etasje har i tillegg egen carport på ca. 34 kvm. ved inngangspartiet mens alle leilighetene i 2. etasje har egen utvendig biloppstillingsplass.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

De første leilighetene er planlagt innflytningsklare sommeren 2024.

Garasje/Parkering

Alle leilighetene i 1. etasje har egen asfaltert carport på ca. 34 kvm. ved inngangspartiet mens alle leilighetene i 2. etasje har egen utvendig biloppstillingsplass. I carporten er det utestikk og både carportene og de utvendige parkeringsplassene er klargjort med tomrør for eventuell ettermontering av el. bil lader. I tillegg er det på sameiets tomt avsatt 2 områder til gjesteparkering.

Generell orientering

Fra Halden sentrum kjør Rv. 22 (Iddeveien) ut av Halden sentrum og mot Fredriksten festning og Øberg. Ta til venstre inn på Øbergveien ved bensinstasjonen. Følg veien før du deretter tar til høyre inn på Jonsokveien. Ta første vei inn til venstre inn på Måstadveien. Følg veien gjennom det etablerte boligfeltet på Måstad før du ankommer Brattås, et nyetablert boligfelt. Når du kommer inn på selve boligfeltet ta første vei til venstre. Følg veien videre gjennom feltet og eiendommen ligger på høyre side, helt i enden av veien.

Organisasjonsform

Boligene er en del av eierseksjonssameiet, Brattåstoppen 36 og 38 A-H.

Boligsameiet består av tilsammen 16 seksjoner på eiendommen gnr. 178, bnr. 96 i Halden kommune.

Alle seksjonene har sameiebrøk 1/16 del med felles plikt til drift og vedlikehold av sameiet.

Sameiet har i forbindelse med salget fra utbygger ikke vedtatt månedlige fellesutgifter og fører ikke regnskap eller budsjett. Sameiet har ikke fellesgjeld eller formue og det er ikke vedtatt kostnadsøkninger.
Se sameiets seksjonering og vedtekter for ytterligere informasjon.

Det vil bli opp til sameiets fremtidige styre (i samråd med seksjonseierne) å vedta eventuelle månedlige fellesutgifter og hva som eventuelt skal inngå i disse, sette opp regnskap og budsjett og ivareta sameiets felles drift.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom tilkoblet Nibe F470 avtrekksvarmepumpe. En komplett, energieffektiv avtrekksvarmepumpe som gir både gulvvarme, varmtvann, balansert ventilasjon, forvarmet luft og varmegjenvinning.

Utleie

Boligen har ingen egen utleiedel.
Sameiet har ingen bestemmelser som er til hinder for at hele boligen om ønskelig kan leies ut.

Beliggenhet

Leilighetene er fint beliggende i enden av feltet i blindvei og sameiets tomt grenser mot regulert grøntområde på 2 sider. Inntil tomten mot nord er det regulert inn en liten nærlekeplass.

Her kan du bosette deg i et nyetablert, høyt og fritt beliggende boligfelt bestående av eneboliger og småhusbebyggelse/leiligheter, ca. 4 km fra Halden sentrum, på et høydedrag med gode solforhold og med naturen tett på.

Området ligger mellom Måstad og Vold skog, som er to veletablerte boligområder i Tistedal og det er kort vei ned til Risumsletta med flere dagligvarebutikker, Kongeveien barneskole, Risum ungdomsskole, Flotte Fredriksten festning med diverse konserter og kulturarrangementer og Halden golfklubbs golfbane. Området byr ellers på gode turmuligheter både i Oreidskogen og i Ertemarka med flotte tur, trenings og rekreasjonsområder med blant annet sportshytter, lysløyper og rulleski/kunstsnøanlegg.

Lovanvendelse

Dersom kjøpet gjennomføres før boligen er ferdigstilt reguleres avtalen av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dersom kjøper gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet reguleres avtalen av avhendingslova. Avtalen reguleres også avhendingslova dersom kjøpet gjennomføres etter av boligen er ferdigstillet. Selger vil dog uansett stille pålagte garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.

Tomt

Tomten for sameiet er selveiet og utgjør i henhold til kartverket til sammen 5 134,7 kvm.

Her har du en solrik og fri beliggenhet innerst på boligfeltet med fin utsikt utover horisonten.
Arealet vil bli fordelt slik at hver bolig får egen tomt i henhold til tomtekartet i seksjoneringen, mens resten av tomten vil utgjøre fellesareal for sameiet. Se kart over tomteinndelingen som er vedlagt i prospektet.

Alle leilighetene i 1. etasje får ferdig opparbeidede hager med støpte uteplasser og plen på til sammen ca. 54 kvm. Arealet for øvrig leveres opparbeidet med asfalterte innkjøringer, asfalterte gårdsplasser og carporter, ferdige opparbeidede plenarealer og grusede gangveier. Det blir en støttemur i ca. 2,5 meters høyde mellom de 2 husrekkene med stablestein i granitt avsluttet med L - element i betong på toppen. Over støttemuren blir det et ca. 1 meters høyt galvanisert gjerde. Felles fastmontert renovasjonsanlegg for søppel og kildesortering. Felles postkassestativ. Det opparbeides felles uteområde/grillplass i området ovenfor renovasjonsanlegget. Se egen utomhusplan som er vedlagt i prospektet.

Diverse

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, det foreligger ikke odel og eiendommen har ikke boplikt.

Ansvarlig megler

Jan-Marcus Lilledal

Beliggenhet

kart
Logo

DNB Eiendom Halden

Fra hjem til hjem

Annonseinformasjon

FINN-kode308601356
Sist endret08. feb. 2024 08:25
Referanse290235013

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.