Bildegalleri

Vilbergkroken

Innflyttingsklare rekkehus m/carport i meget barnevennlig område - sentralt - lave omkostninger ved kjøp - kun 2 igjen!

Kart med kartnålVilbergkroken, 2080 Eidsvoll

Prisantydning fra

5 190 000 kr

Prisantydning til

5 290 000 kr

Totalpris fra

5 214 696 kr

Totalpris til

5 314 696 kr

 • Planlegging

  Gjennomført

 • Salgsstart

  2022

 • Byggestart

  Igangsatt

 • Overtakelse

  4.kvartal 2023 eller 1.kvartal 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Rekkehus
Soverom
3
Bruksareal
101 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Balkong/terrasse
Turterreng
Sentralt

Enheter i prosjektet

Sorter etter

Nedoverpil

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Det er nå kun 2 innholdsrike familieboliger igjen. Vilbergkroken er et utbyggningsområde som nå er ferdigstilt. Eiendommene ligger på felt BKS1 i områdets reguleringsplan. Det nye området består nå av 14 nye boenheter.

Utbyggerne har vært opptatt av å gjøre Vilbergkroken til et allsidig og spennende nabolag. Med blant annet fin inngang til feltet, med fontene, blomsterbed og skilt. Vedlikeholdsvennlige fasader, felles molokkanlegg, postkassestativ, hyggelig fellesarealer og lekeområdet.

Her er det et flott bomiljø, hvor mennesker i ulike aldre og livssituasjoner vil trives.

Det 2 siste boligene er like i størrelse, men ulik farge på fasade og størrelse på uteområde. På de 2 siste boligene er det gjort flere tilvalg utover standard leveranse. Som terrasseplatting i front, eikespiler i gang, oppgradert peis og oppgradert kjøkken fra kvalitetsleverandører Sigdal.

Innhold Vilbergkroken 42, og 46 (trinn 2):
1. etasje: Gang, bad og 2 soverom.
2. etasje: Stue, kjøkken, soverom og bad.
3. etasje: Hems.

Det følger en carport med sportsbod i bakkant til hver bolig.

Kort fortalt:
- Flotte funkisrekkehus med carport!
- Kjøkken og stue i moderne og åpen løsning.
- Kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer herunder stekeovn, platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin.
- Delikat bad med gulvvarme.
- 3 fine soverom.
- Parkering i carport og foran denne.
- Praktisk sportsbod.
- Vedlikeholdsvennlige fasader.
- Hyggelig opparbeidet fellesområde.
- Solide utbyggere med god lokalkunnskap.
- TEK 17 standard.
- Lavere kjøpsomkostninger ved kjøp av nybygg.
- Garanti og 5 års reklamasjonsrett.
- Ingen oppussing, flytt rett inn!
- På de tre siste boligene er det gjort flere tilvalg utover standard leveranse.

Beliggenhet

Prosjektet ligger nært Sundet i Eidsvoll sentrum og kalles Vilbergkroken Søndre. Fra Vilbergkroken er det gangavstand til både barnehager, skoler i alle trinn og butikker. Nærområdet er i utvikling og består av eldre og nyere eneboliger og flermannsboliger, samt noen nye fine blokker. Området er rolig og fredelig og består av beboere i alle aldre. Det er mange barnefamilier som bor i området.

Det er gangavstand til togstasjon og bussholdeplass. Dagligvarehandelen kan gjøres hos Coop Prix Eidsvoll (ca 400 meter), eller hos Kiwi og Rema 1000 som ligger i Sundet, Eidsvoll sentrum (ca 750 meter). Sundet er et sjarmerende sentrum som ligger flott og idyllisk til langs Vorma og tilbyr blant annet fasiliteter som apotek, butikker, vinmonopol, treningssenter og cafèer.
Vil man på kjøpesenter så finnes Amfi Eidsvoll på Råholt (ca 12 km). Her er det over 50 butikker, treningsstudio, vinmonopol og ulike restauranter. For ytterligere tilbud kan man ta turen til Jessheim (ca 26 km) der du har Jessheim storsenter med over 140 butikker og serveringssteder.

Det er mye utbygging av både boliger og næringsliv i området. Nærheten til Gardermoen Oslo Lufthavn og gangavstand til både tog og buss gjør Vilbergkroken til en rolig og fredelig plass med rask adkomst til både Oslo og resten av verden.
Fra Eidsvoll har du kommunikasjon med buss til bla. Eidsvoll Verk og Jessheim, samt Eidsvoll stasjon som ligger like over Vorma (ca 2,4 fra boligen). Fra Eidsvoll stasjon har du svært god kommunikasjon med tog til både Oslo lufthavn Gardermoen (9 min) og Oslo (34 min). Perfekt for pendlere!

I Eidsvoll er det fine turmuligheter i blant annet Bokkedalen, Åsleia og til Mistberget. Bygda kan by på jakt- og fiskemuligheter når det er sesong, og gode skimuligheter i oppkjørte løyper om vinteren.

Fra Eidsvoll er det 4-felts motorvei hele veien inn til Oslo og OSL Gardermoen. Med bil tar det ca 50 min til Oslo og ca 25 min til Gardermoen og Jessheim.

For ytterligere informasjon se www.eidsvoll.kommune.no

Adkomst
Fra E6: Ta av E6 mot Eidsvoll og kjør riksveg 181 over Vorma mot Eidsvoll sentrum. Kjør rett frem i første rundkjøring og ta deretter første vei til høyre inn Vilbergkroken. Hold venstre og du får prosjektet etterhvert på venstre hånd.

Prisinformasjon

5.190.000 - 5.290.000 ,-

Omkostninger

Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av andel tomteverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca NOK 533.000 per seksjon. Dette gir en dokumentavgift på ca kr 13.320 ,- per enhet . Det tas forbehold om endring i offentlige gebyrer, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende.

Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585 ,-
Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr 585 ,-
Gebyr for pantattest kr 206 ,-
Seksjoneringsgebyr kr 5.000 ,-
Etableringsgebyr sameie kr 5.000 ,-

Totale omkostninger kr 24.696 ,-

Ferdigstillelse

Boligene i Vilbergkroken er ferdigstilt og innflyttingsklare.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på ca 3627 kvm som skal eies av sameiet.
Ekslusivt uteoppholdsarel reguleres i vedtektene.

Utomhus er området tilrettelagt med grøntarealer, en lekeplass og felles avfallshåndtering i Molok løsning (se kart for plassering). Hagedel foran hvert rekkehus blir tilsådd med plen. Adkomstveier asfalteres og felles grøntarealer tilsås for plen. Noe beplantning vil bli gjort der dette er naturlig. Det blir utendørs belysning utenfor hver enkelt bolig. Det er vedtektsfestet ekslusivt uteoppholdsarel i vedlagte vedtekter.

Diverse

Tilvalg i visningsbilder (på bilder) kan avvike fra boligen som selges.

Oppvarming

Elektrisk.

Garasje/parkering

Parkering i tilhørende carport og for øvrig i fremkant av denne.

Midlertidig brukstilatelse og ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for 6 rekkehusboliger, datert 31.01.2024.

Adgang til utleie

Hele boligen kan leies ut.

Tilvalg og endringer

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Betalingsbetingelser

Forskudd
Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler kr 100.000,- ved kontraktsinngåelse, og det resterende beløpet ved overtagelse. Forskuddsbeløpet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskudd tilfaller selger. Overnevnte ordning innebærer et avvik fra avhendingsloves bestemmelser om ytelse mot ytelse.

Resterende del av kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst.

Budgivning

Budgivning i forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

Budgivning utenfor forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Ansvarlig megler

Øyvind Hoftvedt-Sægrov

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode308254686
Sist endret18. juni 2024 08:09
Referanse1208235010

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.