Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Solkroken 1

Ny, spennende arkitekttegnet enebolig innflyttingsklar høsten 2024. Attraktivt beliggenhet på Mellom-Nes. Solrikt.

Kart med kartnålSolkroken 1, 1394 Nesbru

Prisantydning

18 250 000 kr

Totalpris

18 401 342 kr

Planlegging

Tilvalg mulig p.t. på B3

Salgsstart

Bolig 3 er nå salgsklar

Byggestart

Straks Bolig 3 er solgt.

Overtakelse

Antas 3. kvartal 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Soverom
6
Primærrom
219 m²
Bruksareal
264 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Hage
Peis/ildsted
Balkong/terrasse
Turterreng
Utsikt
Sentralt

Enhet i prosjektet

Sorter etter

EnhetP-romSoveromTotalpris
B3219 m²618 401 342 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere en flott arkitekttegnet enebolig i et svært attraktivt boligområde på Mellom-Nes.
Barnevennlig og solrikt. Romslig størrelse og flott planløsning. God kvalitet på materialvalg. Fine parkeringsforhold

5 års garanti. Lave kjøpsomkostninger. Muligheter for endringer og tilvalg.
Bolig 1 og bolig 4 er begge solgt og straks innflytningsklare. Kan dette være noe for deg og ønsker en titt inn for å se materialvalg etc, så hører vi gjerne fra deg.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Det er gitt rammetillatelse og oppstart blir våren 2024.

Overtagelse / ferdigstillelse kan skje etter kjøpers ønske fra senhøsten 2024.

Overtagelse avtales ved bud/aksept. Avtalt dato vil da gjelde som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder grunnlag for å kreve dagmulkt.

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlige varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i Bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

Påvirkes utførelsen av arbeid under kontrakten av krigen i Ukraina, som får betydning for fremdriften, må Kjøper være oppmerksom på at det vil være påregnelig at Selger vil ønske å kreve forlengelse av alle frister i kontrakten, herunder frist for ferdigstillelse av arbeidet. Dette gjelder for eksempel ved forsinket / forvansket tilgang på materialer. Dette gjelder også dersom utførelse eller leveranse fra underentreprenør eller annen leverandør påvirkes. Dersom Selger vil kreve fristforlengelse som følge av disse omstendighetene, skal Selger varsle Kjøper uten ugrunnet opphold etter at Selger ble klar over omstendigheten som begrunner kravet. I et slikt tilfelle, oppfordres partene til å søke juridisk bistand. Det er videre på Selgers egen risiko å kreve fristforlengelse eller lignende, og det er ikke gitt at et slikt krav vil stå seg. Det klare utgangspunktet er for øvrig at megler heller ikke har en plikt til å ta stilling til saken.

Ved besøk på byggeplass før overtagelse skal kunder alltid være i følge med en representant fra Selger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt.

Garasje/Parkering

Boligen leveres med dobbelgarasje samt en biloppstillingsplass. Lading for el-bil parkering/ladestasjon inngår ikke i leveransen fra Selger, men kan bestilles som tilvalg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe samt varmekabler i hht overflateskjema.

Utleie

Boligene kan leies ut i sin helhet. Boligene har ingen egen utleieenhet.

Beliggenhet

Solkroken 3 C (Bolig 3) ligger i et meget attraktivt område på Mellom-Nes med en idyllisk beliggenhet kun et steinkast unna sjøen med båthavner og flere fine badeplasser. Solkroken er solrik, sentral i stille og veletablert villaområde. Eiendommen har trygg og kort gangavstand til populære Mellom-Nes barneskole, Landøya ungdomsskole samt Steinerskolen og Nesbru videregående skole. Det er flere barnehager i nærområdet, både private og kommunale alternativer.

Nærmiljøet er særdeles barnevennlig og barnerikt. På Holmen idrettspark finner du kunstgressbaner, ishall, turnhall, håndballbane, basketbaner, tennisbaner, langrennsløyper, klatresenter mm. Det er i tillegg kort gangavstand til populære Holmenskjæret badestrand og Holmen svømmehall. Her er også tur- og skogsområdet Grønlia som byr på hyggelige turmuligheter både sommer og vinter.

Videre er det kort vei til flere butikker og servicetilbud. På Holmensenteret kan du finne noe for enhver smak, med et godt utvalg av forretninger, vinmonopol og postkontor samt bowlinghall.

Kort vei til bussholdeplass med ekspressbuss til Oslo, som tar ca. 15 minutter. Ellers noen få minutter unna Sandvika, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, med buss, tog og taxisentral. 10 min med bil til Asker sentrum. I Asker sentrum finner du alt du trenger i dagliglivet. Matvareforretninger, klesbutikker, interiørbutikker, sportsbutikker, blomsterforretninger, treningssenter, bank, post i butikk, apotek, fastlegekontor, helsestasjon, tannlege, cafeer og restauranter for å nevne noe. For større shoppingmuligheter, er det ikke lange veien til et av Norges største shoppingsentre, Sandvika Storsenter.

Flat og fin adkomst.

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Tomt

Boligen oppføres på en utskilt del av eiendommen gnr. 39, bnr. 181 i Asker kommune.
Tomteareal for bolig (B3) er estimert til ca.: 715 kvm.

Utomhusarealene ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det.

Lekeplass: Det vil bli lagt til rette for et felles lekeareal på ca. 100 kvm, se utenomhusplan.

På eiendommen vil det bli etablert diverse ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet og eventuelt data/tv/telefon og andre ledninger. Disse ledningene som går over eiendommen, vil også være i sameie med andre tilliggende eiendommer. Kjøper er kjent med og aksepterer ovennevnte og at tilliggende eiendommer kan få tinglyst nødvendige rettigheter til å legge, vedlikeholde og skifte ut ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til dette i årsmøter dersom slike avtaler skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.

Hovedbølets matrikkel (Gnr. 39, Bnr. 181) har andel i følgende eiendommer:

Opprettelse av realsameie
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr. 133 ideell andel 1/88 friareal tilhørende vellet
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr.468 ideell andel 1/88 friareal tilhørende vellet
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr.599 ideell andel 1/88 friareal tilhørende vellet
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr. 600 ideell andel 1/88 friareal tilhørende vellet
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr. 601 ideell andel 1/88 friareal tilhørende vellet
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr. 602 ideell andel 1/88 friareal tilhørende vellet
Knr: 3025, Gnr.: 39, Bnr. 849 ideell andel 1/138 friareal tilhørende vellet

Ideell andel av overnevnte realsameiet vil trolig fortsatt følge hovedbølet (Gnr. 39, Bnr. 181) , men det tas forbehold om at de ideelle andeler kan endres ifm. utskillelse av tre parseller.

Ansvarlig megler

Sverre Nielsen

Beliggenhet

kart
Logo

DNB Eiendom AS

Fra hjem til hjem

Annonseinformasjon

FINN-kode304217849
Sist endret07. feb. 2024 14:59
Referanse402235007

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.