Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

FROSTA BRYGGE

KUN EN HYTTE IGJEN PÅ FRONTLINE! Sikre deg den siste hytta i første rekke på Frosta Brygge, rett ved strandkanten!

Kart med kartnålFrosta Brygge, 7633 Frosta

Prisantydning

3 100 000 kr

Totalpris

3 104 592 kr

Planlegging

Q1 2023

Salgsstart

Mai 2023

Byggestart

Fortløpende

Overtakelse

Fortløpende iht. salgsprogresjon

Nøkkelinfo

Boligtype
Andre
Soverom
2
Primærrom
67 m²
Bruksareal
69 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Enhet i prosjektet

Sorter etter

EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
BFK1-9-67 m²23 104 592 kr

Visning

I DNB Eiendom ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset holdes visningene kun åpne for dem som har forhåndsavtale. Kontakt meg på tlf. eller e-post for å avtale tidspunkt som passer for deg innenfor annonserte tidsperiode. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektoratets krav om karantene, gi meg beskjed før vi avtaler visningstidspunkt
Visningspåmelding

Beskrivelse

Velkommen til Frosta Brygge - et unikt hytteprosjekt like ved vannkanten på skjønne Frosta.

Forrige salgstrinn ble utsolgt på rekordtid og nå er det kun en hytte igjen på frontlinje.

Det er enkel tilgjengelighet fra Trondheim (ca. 1 times kjøring med bil) og Levanger (ca. 35 minutters kjøring) - fra Trondheim er det også rask adkomst sjøveien, selger opplyser om en reisetid på ca. 30 minutter fra Solsiden til Frosta Brygge. Nå kommer det en ny hyttetype for salg - her får du 69 m² med to soverom, romslig og åpen stue- og kjøkkenløsning, flott bad, utvendig bod og terrasse. Fra terrassen er det et godt steinkast ned til sjølinje!

Alle hyttene bygges med god standard av lokale aktører. Marina med båtplasser for båter på opptil 18 fot står klar - begrenset med plasser*. Det planlegges utbygging av området i henhold til reguleringsplaner - se mer info i prospektet.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

BFK107 planlegges ferdigstilt i juli 2023, under forutsetning om vedtak om igangsetting innen 10.02.23 . Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.

BFK108, BFK109 og BFK109 ferdigstilles ca. 6 måneder fra vedtak om igangsetting, bygging av minst to enheter vil starte opp samtidig ved salg av en av enhetene. Selger skal sende inn nødvendig dokumentasjon for vedtak om igangsetting umiddelbart etter signering av kontrakt.

Selger vil ved vedtatt igangsetting varsle Kjøper skriftlig om overtagelsesdato, som vil være å regne som en frist iht. bustadoppføringslova.

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd.

Garasje/Parkering

BFK106-110 har en biloppstillingsplass ved hytta.

Generell orientering

GENERELL INFO OG FORUTSETNINGER OM PROSJEKTET Hytter skal bygges i rekke i hyttefeltet «Småtta» på Frosta. Dette er en totalpris for bygging av hytter identiske hytter i rekke slik skissert i mottatt
underlag, bortsett fra grave- og utomhusarbeider. Disse hytter skal bygges samtidig i samme byggetrinn, og bygges med 15cm trapping/nivåforskjell mellom hytter. Prosjektet skal prises og bygges iht. TEK17.

OM TOMT: Alle hyttene vil få selveid tomt og er under oppmåling/utskillelse. Endelig tomtestørrelse for den enkelte tomt vil bli oppmålt før overtagelse. Tomtegrenser vil bli omtrentlig iht. situasjonsplan som er vedlagt salgsoppgaven.

BÅTPLASS:
Det er stiftet båtforening (Frosta Brygge Båtforening) og vedtekter for dette er vedlagt prospekt. Det er pt ikke estimert noe årlig felleskostnader for dette, og dette blir opp til styret i foreningen å bestemme. Ved kjøp av bruksrett betales kjøpesummen og etablering- og vedlikeholdskostnader sammen med kjøpesummen og omkostninger for boligen. Overtagelse av bruksrett er samtidig med overtagelse av boligen. Båtplassene skal eies og driftes av utbygger Frosta Brygge AS, eller et driftsselskap de fusjonerer med. Ved kjøp av bruksrett for båtplass blir man medlem i båtforeningen. Ved salg av båtplassen skal denne selges/tilbys til den som står øverst på venteliste som administreres av styret i båtforeningen.

Utleie

Eiendommene har ingen egen utleieenhet, men kan fritt leies ut delvis eller i sin helhet.

Beliggenhet

Prosjektet bygges på Frosta - Trondheims kjøkkenhage - like ved strandkanten. På Frosta har man alle dagligdagse servicefasiliteter, flott natur med uendelige rekreasjonsmuligheter for hele familien. Ved hyttene er det sandstrand med hvor solen står direkte inn hele dagen på godværsdagene sommerstid og det er allerede etablert marina. Frosta er et eldorado for friluftselskere med turstier rundt hele bygda (eks. Frostastien), gode fiskemuligheter og vakker natur på så og si alle kanter. Nå står også servicebygg med sesongåpen restaurant åpent i løpet av sensommeren! Det forventes at det vil gi et flott løft for umiddelbart nærområde med frostastien som går forbi, gjestebrygge og hyttenaboer som gleder seg til åpning.

I Frosta sentrum finner man blant annet dagligvare (søndagsåpent), apotek, vinmonopol, utsalg av ferske & lokale grønnsaker, cafe og restaurant. Videre på bygda har man golfbane, fotballgolf, Arntzens bakeri, Vinnatrøa idrettsanlegg og mye mer!

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Tomt

Tomtene vil fradeles før overtagelse og skisse over planlagte grenser finnes i salgsoppgave. Avvik kan forekomme.

Det blir plen foran samtlige hytter etterhvert som de blir ferdigstilt. Fellesareal som feks. skråninger vil bli delvis sådd med div. grønt og vil ha åpent berg. Veier og innkjøringer vil bli belagt med singel.

Arealet utenom tomtene vil være eiet av utbygger Frosta Brygge AS, som også vil drifte dette området. Området vil vedlikeholdes av Frosta Brygge velforening. Utbygger opplyser at Frosta Brygge AS trolig vil fusjoneres med Fri-Bo AS når området er ferdig utbygget.

På eiendommen vil det bli etablert diverse ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet og ev. andre ledninger. Disse ledningene som går over eiendommen vil også være i sameie med andre tilliggende eiendommer. Kjøper er kjent med og aksepterer ovennevnte og at tilliggende eiendommer kan få tinglyst nødvendige rettigheter til å legge, vedlikeholde og skifte ut ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til dette i årsmøter dersom slike avtaler skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.

Diverse

Selger har lest og godkjent alle opplysninger i salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at interessenter må sette seg inn i aktuelt romskjema og leveransebeskrivelse for hver enkelt hytte før innleggelse av bud da det er ulike overflater fra hytte til hytte. Konferer megler.

Ansvarlig megler

Karl Oskar Sandvik Tagseth

Beliggenhet

kart
Logo

DNB Eiendom AS

Fra hjem til hjem

Annonseinformasjon

FINN-kode301969946
Sist endret04. mars 2024 16:21
Referanse818215005

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.