Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Skifabrikken hus F

Skifabrikken - hus F. Nye leiligheter 2 km fra Ski sentrum. Innflyttingsklare leiligheter!

Kart med kartnålSkifabrikksvingen 33, 1406 Ski

Prisantydning fra

3 750 000 kr

Prisantydning til

6 075 000 kr

Totalpris fra

3 764 020 kr

Totalpris til

6 100 420 kr

Planlegging

Ferdig

Salgsstart

Ferdig

Byggestart

Ferdig

Overtakelse

Innflyttingsklare leiligheter

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
1 - 2
Internt bruksareal
45 - 80 m² (BRA-i)
Bruksareal
48 - 85 m²
Eksternt bruksareal
3 - 5 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
8 - 23 m² (TBA)
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Heis
Gjesteparkering
Garasje/P-plass
Hage
Balkong/terrasse
Kabel-TV
Bredbåndstilknytning

Enheter i prosjektet

Sorter etter

EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
171175 m²25 350 420 kr
172175 m²25 350 420 kr
178276 m²25 599 850 kr
190375 m²25 650 420 kr
199475 m²25 800 420 kr
208541 m²13 764 020 kr
210575 m²26 100 420 kr

Visning

tirsdag, 16. april
17:00 – 18:00
Velkommen til åpent hus for Skifabrikken! Du vil kunne få se alle de gjenværende innflytningsklare leilighetene. Vi vil gjerne vite på forhånd om du kommer og ber deg registrere deg ved å klikke på «Visningspåmelding». Adresse: Skifabrikksvingen 33.
tirsdag, 16. april
17:00 – 18:00
Velkommen til åpent hus og grillfest!
Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Skifabrikken - et nytt boligprosjekt på Solberg i Ås kommune, kun 2 km fra Ski sentrum. Området er i dag preget av småhusbebyggelse i landlige omgivelser.

På Skifabrikken bor du landlig og fritt, uten å måtte tenke på slikt som vedlikehold og snømåking. I Ski og på Vinterbro senter finner du alt du trenger av servicetilbud i hverdagen. Samtidig har du rask tilgang til naturopplevelser like utenfor døra.

Prosjektet vil bestå av 246 selveierleiligheter fordelt på seks bygg. Det fjerde byggetrinnet (hus F) består av 48 leiligheter med god variasjon i boligstørrelser. Leilighetene på bakkeplan får markterrasse og egen privat forhage, skjermet av en hekk og annen beplantning. Leilighetene i 2 til 5. etg. får balkonger.

Alle leilighetene er innflyttingsklare, og overtagelse etter avtale.

Under husene blir det et underjordisk garasjeanlegg med god parkeringsdekning for beboerne, og tilrettelegging for elbillading for en del av plassene. Parkeringsanlegget huser også en felles vaskeplass for bil, og et kombinert sykkelverksted og smørebod.

I den store felleshagen har landskapsarkitektene lagt vekt på å skape et godt bomiljø, med alt fra parsellhager, bocciabane og en rik beplantning av frukt- og bærvekster.

Påmelding til visning:
Meld deg gjerne på visningen. Visningspåmelding er ikke pliktig, men hjelper oss med å planlegge bemanning slik at vi kan følge deg opp bedre. Registrer deg ved å trykke på «Visningspåmelding». Ønsker du å se en konkret leilighet er fint om du tar kontakt med oss i forkant av fellesvisningen.

Oppvarming

Oppvarming i boenhetene er planlagt med bruk av panelovner på stue/kjøkken og soverom der det er nødvendig, og elektriske varmekabler på bad. Panelovner leveres med elektronisk termostat programmerbart for uke-/nattsenkfunksjon inkl. styringsmulighet via app, styringsenhet eller tilsvarende løsning. Varmt tappevann vil være fra sentralt anlegg i sameiet. Det tas forbehold om annen løsning for oppvarming.

Det leveres fjernavleste individuelle målere på varmt tappevann i hver leilighet. Hver beboer vil motta faktura for forbruket i sin leilighet.

Beliggenhet

På Solberg i Ås kommune, like i utkanten av Ski sentrum, kommer Skifabrikken. Området er i dag preget av småhusbebyggelse i landlige omgivelser.

Det er kanskje ikke så rart at stadig flere nå ønsker å bosette seg i området. På Skifabrikken bor du nemlig landlig og fritt, uten å måtte tenke på slikt som snømåking og vedlikehold. I Ski og på Vinterbro senter finner du alt du trenger av servicetilbud i hverdagen. Samtidig har du rask tilgang til naturopplevelser like utenfor døra.

Dagens gangbro over Søndre tverrvei gir deg rask tilgang til naturopplevelser like ved. En ny gangbro over veien planlegges også direkte fra tomten, slik at du kan gå rett fra hagen til skogen.

Oslo-Ski på 11 minutter. Fra togstasjonen i Ski er Oslo i umiddelbar nærhet. Den nye Follobanen åpner for trafikk desember 2022, og reisetiden mellom Ski og Oslo reduseres ned til kun 11 minutter.

Parkeringsforhold

I garasjeanlegget under og mellom byggene etableres det parkeringsplasser inkludert HC-plasser i henhold til kommunale krav. Parkeringsanlegget planlegges som et sammenhengende anlegg for hele Skifabrikken. Adkomst og nedkjøring til garasjeanlegget er planlagt ved hus B, og kan sees på utomhusplan.

Det vil bli mulighet til å kjøpe ladestasjon for elbil som tilvalg.

Enkelte av leilighetene vil få tildelt HC-plass som sin parkeringsplass.Det gjøres oppmerksom på at kjøpere av leiligheter med tilknyttet HC-plass vil måtte akseptere bruksbytte dersom en annen beboer med parkeringsplass har dokumentert behov for HC-plass. Kostnader som f. eks gebyrer for et slikt bytte må i sin helhet dekkes av seksjonseier som påberoper seg slik rett. Bruken av HC- plasser administreres av det fremtidige sameiet.

NB! Det er kun utvalgte leiligheter som selges med parkering. Ta kontakt med selger for nærmere informasjon.

Kjøpsbetingelser

Ved salg til forbrukere skal 10% av kjøpesummen være innbetalt til oppgjørsmeglers klientkonto når garanti etter bustadoppføringslova § 12 foreligger. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling to dager før overtakelse.

Ved salg til andre enn forbruker skal 20% av kjøpesummen være innbetalt til oppgjørsmeglers klientkonto ved kontraktsinngåelse. Det vil bli stilt krav om kommitert finansiering fra bank på resten av kjøpesummen. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling to dager for overtagelse.

Diverse

TILVALG
Frist for å gjøre tilvalg er utgått. Kontakt selger for nærmere informasjon.

ENDRINGER
Hus C
Lnr.89, 97,106 og 126 er oppgradert med slimline ventilator, Grohe Euphoria XXL dusjsett, dowlights i entre og glassdør mellom entre og stue.
Lnr. 126 er i tillegg oppgradert med Elko pluss.
Hus D
Lnr.128, 136, 139, 145, 148 er oppgradert med Slimline ventilator, Grohe Euphoria XXL dusjsett, downlights i entre og glassdør mellom entre og stue.
Hus F
Leil. 172, 175, 178, 183, 190, 199, 206 og 210 er oppgradert med Dusjsett Grohe Euphoria Cube XXL 230.

Regulering

Det foreligger godkjent reguleringsplan for Skifabrikken. Det er gitt rammetillatelse for byggetrinn 4. Kontakt selger for nærmere informasjon.

Ferdigattest

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes.

Visning og kontaktinfo

Velkommen til visning i vår visningleilighet i Skifabrikksvingen 33.
Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg registrere deg ved å trykke på «Visningspåmelding». Vi møter deg også gjerne til visning når det passer for deg. Ta kontakt for å avtale privat visning.

Foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det.

Fellesareal

Tomten/utomhusarealer blir opparbeidet med blant annet gressplen, beplantning, gangveier, lekeplass, bocciabane, parsellhager og benker etc. iht. utomhusplan. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav vil kunne medføre endringer på utomhusplan.

I den store felleshagen har landskapsarkitektene lagt vekt på å skape et godt bomiljø, med alt fra parsellhager, bocciabane og en rik beplantning av frukt- og bærvekster.

Tilvalgsmuligheter

Frist for å gjøre tilvalg for hus A - D er utgått.

For oppdatert informasjon om tilvalgsfrister se prosjektets hjemmeside og dokumentet «Les mer om felleskostnader, omkostninger, frister og endringer her» på den enkelte enhet i boligvelgeren.

Selger eller dennes representant vil utarbeide en tilvalgsmeny ut fra våre leverandørers sortiment. Av tilvalgsmenyen fremgår valgmulighetene og prisene for tilvalgsbestillinger. Tilvalg avtales særskilt mellom selger og kjøper. Prosjektet er basert på serieproduksjon, og det kan ikke påregnes tilvalgsmuligheter utover tilvalgsmenyen.

Det vil ikke være mulig med tilvalg som krever endring av opplegg for strøm, ventilasjon, sprinkling, vann og/eller avløp.

Alle tilleggsbestillinger skal være selgers representant i hende senest ved de tidsfrister som fastsettes av selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. Tilleggsbestillinger faktureres av selger og innbetales til oppgjørsmegler samtidig med hovedoppgjør ved overtagelse/ferdigstillelse for leiligheten. Kjøper har under ingen omstendighet rett til å kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer selgers vederlag med mer enn 15 %, arbeider som vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises for øvrig til Bufl. § 9.

Bustadoppføringslova

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende.

Beliggenhet

kart
Logo

Selvaag Bolig AS

Kontakt oss

Annonseinformasjon

FINN-kode297031812
Sist endret15. apr. 2024 13:57
ReferanseR-PFS-2210001

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.