Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Ski Tårn av Reiulf Ramstad

Magasinparken - Rå arkitektur i 10 etasjer - Velg din overtagelse i 2024 - Heis - Garasje - Utsikt

Kart med kartnålMagasinparken 16 - Ski Tårn RRA, 1423 Ski

Prisantydning fra

6 490 000 kr

Prisantydning til

13 900 000 kr

Totalpris fra

6 496 688 kr

Totalpris til

13 906 240 kr

Planlegging

2018-2019

Salgsstart

2019

Byggestart

2020

Overtakelse

Ferdigstilt

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2 - 3
Primærrom
72 - 135 m²
Bruksareal
72 - 138 m²
Eieform
Andel

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/terrasse
Heis
Kabel-TV
Sentralt
Garasje/P-plass
Turterreng
Hage
Utsikt
Bredbåndstilknytning
Takterrasse

Enheter i prosjektet

Sorter etter

EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
502586 m²26 496 688 kr
602686 m²26 896 638 kr
802872 m²26 496 740 kr
9029135 m²313 906 240 kr

Visning

Velkommen til visning! Ta også gjerne kontakt for å avtale privatvisning.

Beskrivelse

Prosjektets beskrivelse

38 boliger i et særpreget og eksklusivt tårnbygg vi har gitt navnet Ski Tårn av Reiulf Ramstad.

Salg til faste priser og etter prinsippet om først til mølla. Leilighetene er ferdigstilte og klare til innflytting, men du kan flytte inn akkurat når det passer for deg i 2024.

Velkommen til visning i vår visningsleilighet i 6. etasje i Ski Tårn av A-LAB (Magasinparken 8) onsdag 17. april kl. 12-13. Hvis dette ikke skulle passe, ta gjerne kontakt for å avtale privatvisning.

Se prosjektets hjemmeside www.magasinparken.no for boligvelger med plantegninger mm, eller trykk deg inn på den enkelt enhet i øverste del av annonsen.

Kort om Ski Tårn av Reiulf Ramdstad og Magasinparken
Ski Tårn av Reiulf Ramstad består av 38 boliger fra 44 til 142 kvm, og er første salgstrinn i andre utviklingstrinn i prosjektet Magasinparken Ski. Som navnet indikerer er dette et tårn, med lys, luft, utsikt og andre gode kvaliteter en bygning med høyde gir. Bygget er på hele 10 boligetasjer pluss underliggende garasje- og sportsbodanlegg, er tegnet av anerkjente Reiulf Ramstad arkitekter og utviklet av Solon Eiendom. Magasinparken er det første boligprosjektet i Ski vest, og vil totalt romme nærmere 500 boliger, barnehage, parkområder, restaurant samt ulike kulturtilbud og attraksjoner.

Det skjer i Ski
Hent morgenkaffen på den lokale kaffebaren, ta lørdagsfrokosten på bakeriet, ta med familien på piknik i parken eller hiv deg på sykkelen for en liten tur inn til Ski sentrum. Med den nye Follobanen er reisetiden til Oslo redusert til kun 11 minutter.

Om Ski Tårn av Reiulf Ramdstad
I utviklingen av hele Magasinparken, og ikke minst i Ski Tårn av Reiulf Ramstad, har vi brukt mye tid på gode arkitektoniske løsninger. Det er også lagt mye ressurser i de innvendige arealene, ikke minst inngangspartiene. Målet vårt har hele tiden vært å skape boliger det er hyggelig både å komme hjem til og på besøk til.

Kjøkken
Flotte kjøkkeninnredninger fra kvalitetsleverandøren Sigdal i den minimalistiske og moderne modellen Horisont. Kontakt megler for fargevalg på aktuelle bolig. Laminatbenkeplater i 40 mm tykkelse fra Sigdal. På kjøkkenet leveres også planlimt stålvask, ettgreps kjøkkenbatteri med uttrekksarmatur og belysning under overskap. Kjøkken leveres med integrerte hvitevarer fra Miele (kjøl/frys, komfyr, koketopp og oppvaskmaskin)

Baderom
Baderomsinnredninger med fronter i serien Eng (nordisk), Lilje (hvit) og Bark (mørk alm). Kontakt megler for fargevalg på aktuelle bolig. Speilet over baderomsinnredningen i innredningens bredde. Heldekkende servantplate og ettgreps servantbatteri. Rette dusjvegger med glass og aluminiumprofiler samt moderne dusjarmatur med både toppdusj/rainshower og håndholdt løsning. Veggmontert klosett i hvitt porselen med dempesete og moderne trykkplate (se leveransebeskrivelse mht. toaletter i plan 8-10). Downlights både som spesifikk belysning over innredning og speil og som generell belysning på baderommet. LED-downlights er standard både i entré, baderom og i eventuelt gjestetoalett.

Med godt belyste baderom er det viktig med tiltalende fliser. Her har vi gått mange runder og mener å ha funnet frem til meget flotte farger og formater. Porselensfliser i 30x30 cm i lys grå, mørk grå eller mørk sandstein/beige utførelse, og samme flistype på gulvet i dusjsonen som mosaikk, ca. 5x5 cm. Også på veggene finner du de samme lekre flisene i de samme fargevariasjoner, men i format 30x60 cm. Flisene er fra den italienske og anerkjente flisleverandøren Imola Ceramica, serie Re-micron. Kontakt megler for fargevalg flis på aktuelle bolig.

Entréen
I entréen har valget falt på store fliser, format 60x60 cm, i grå eller lysere/hvit/beige utførelse. I himlingen leveres LED-downlights, noe som vil få frem de flotte nyansene og sjatteringene i de moderne italienske flisene. Kontakt megler for fargevalg flis på aktuelle bolig.

Gulv og oppvarming
På alle gulv som ikke flislegges er det lagt en moderne 1-stavs hvitlasert eikeparkett. Under både fliser og parkett blir det vannbåren gulvvarme. Denne oppvarmingsformen har vi valgt av to hovedårsaker; Dette er en svært behagelig oppvarming som «bare er der» uten å stjele plass eller legge noen føringer for møbleringen, og at det som oftest er på føttene man først blir kald.

Vegger
Moderne veggfarger. Kontakt megler for fargevalg på aktuelle bolig.

Innvendige dører
Når det gjelder innvendige dører har vi også her valgt å legge oss på et anstendig kvalitetsnivå. Her får du hvite kompaktdører med dempelist.


PARKERING OG SPORTSBOD
Det medfølger 1 parkeringsplass og 1 sportsbod på ca 5 kvm til hver leilighet.

BELIGGENHET - NOE Å GLEDE SEG TIL
Magasinparken ligger kun noen få hundre meter vest for Ski sentrum som har gode handlemuligheter og urbane gleder som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser. Her finner du også kaféer og spisesteder for enhver gane og anledning, og alltid attraktive Ski Storsenter ligger kun en kort spasértur unna. Området rundt har også et mangfold av fritidsaktiviteter for både store og små, med alt fra hesteridning, håndball, fotball til golf og teater i umiddelbar nærhet. I tillegg er området et eldorado for deg som er glad i friluftsliv enten du liker å tusle med termos i sekken langs rådyrtråkk, padle i kano i blikkstille skogsvann, fiske etter abbor eller teste sykkelformen langs milevis av skogsveier og stier.

Ski er med sine over 30 000 innbyggere et knutepunkt i Follo-regionen. Helt siden jernbanen ble anlagt i 1870-årene har det vært slik. Og i dag, 150 år senere, er det igjen jernbanen som bringer ny vekst og fremgang i regionen. Med den nye Follobanen er reisetiden til Oslo redusert til kun 11 minutter. - med andre ord like lang tid som det tar med trikken fra øvre Grünerløkka til Oslo S. Ski har et godt kollektivtilbud med blant annet fem togavganger i halvtimen til Oslo i rushtiden. Det går også hyppig busser til flere tettsteder i regionen.

Et godt sted å bo handler nesten like mye om hvordan det er ute, som inne. Dette har vi tenkt mye på, og vi har lagt til rette for at det skal være både hyggelig og praktisk å bevege seg rundt på området, enten du er på vei til jobb med levering i barnehagen først, eller du skal treffe noen venner på torget for en kopp kaffe og syndig godt bakverk en lørdags formiddag. Eller kanskje du skal på teater?

Park
Det er planlagt en ny, stor bydelspark i forbindelse med utviklingen av Ski Vest. Vi etablerer en egen park på den tidligere ekserserplassen mellom de fredede magasinhallene.

Bydelstorg
I Ski Vest er det i områdeplanen regulert inn et torg med ulike forretninger og servicetilbud. Dette i gangavstand fra din nye bolig.

Barnehage
Magasinparken skal være et sted der det er godt og enkelt å bo for både store og små. Det vil bli bygget en barnehage på oppsynsmannstunet.

Kultur
Vi ønsker at de fredede magasinhallene skal brukes til ulike kulturaktiviteter og gjesteparkering. Alle detaljer er ikke på plass ennå, men mye vil forhåpentligvis være avklart i løpet av det kommende året.


FREMDRIFT OG ØKONOMI
Boligene er ferdigstilte og klare til innflytting. Mulighet for fleksibel overtagelse, angi ønsket overtagelse i ditt kjøpetilbud.

Kjøpesum + kjøpsomkostninger innbetales ved overtagelse av boligen.

Kjøpsomkostninger per bolig beløper seg til kun mellom kr 6.494,- til kr 8.748,-. Se eksakt beløp for den enkelte bolig i prisliste fra megler, eller trykk på enheten øverst i annonsen.

Felleskostnadene har følgende fordeling; 30 % av de faste kostnadene fordeles likt mellom andelene og 70 % fordeles basert på leilighetsstørrelse. Felleskostnader skal dekke blant annet vannbåren oppvarming og varmtvann, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold, drift og vedlikehold av fellesarealer og adkomstvei mv. Kostnader for TV/Internett er ikke inkludert i estimatet ovenfor. Konferer megler for oversikt over felleskostnader på aktuell bolig.

LOVGRUNNLAG OG ORGANISERING
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok anses som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som en mangel. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Det samme gjelder unnlatelse av å undersøke forhold på visning/før bud inngis. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. Det kan ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm, og kjøper la vekt på opplysningen. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel). Dette beløpet har ikke betydning for vurderingen om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

For øvrig gjelder borettslagsloven for borettslaget og driften av dette.

Denne annonsen er ingen fullgod eller uttømmende presentasjon av prosjektet/eiendommen. Det er derfor viktig at interessenter kontakter megler for å få tilsendt komplett salgsdokumentasjon og går nøye gjennom dette før inngivelse av kjøpetilbud.

Magasinparken og Ski Tårn av Reiulf Ramstad er et boligprosjekt i regi av Solon Eiendom ASA (www.soloneiendom.no). Se også prosjektets hjemmeside www.magasinparken.no og www.skitarn.no for informasjon om øvrige boliger i prosjektet.

Matrikkel

Gnr. 136 bnr. 272 orgnr. 927876353 i Nordre follo kommune

Beliggenhet

kart
Logo

Solon Eiendom

Trygve Formo Hermansen

Eiendomsmegler

Jørgen Kjendlie

Ski Bolig & Næringsutvikling II AS

Utbygger

Annonseinformasjon

FINN-kode296991734
Sist endret18. apr. 2024 13:34
Referanse901199000

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.