Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Ski Tårn av R21

Magasinparken - Store balkonger - Garasje - Heis - Velg din overtagelse i 2024!

Kart med kartnålMagasinparken 14 - Ski Tårn R21, 1423 Ski

Prisantydning fra

5 990 000 kr

Prisantydning til

7 490 000 kr

Totalpris fra

5 996 687 kr

Totalpris til

7 498 042 kr

Planlegging

2019-2020

Salgsstart

2020

Byggestart

2021

Overtakelse

Ferdigstilt

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Primærrom
78 m²
Bruksareal
78 - 81 m²
Eieform
Andel

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/terrasse
Heis
Kabel-TV
Garasje/P-plass
Turterreng
Utsikt
Bredbåndstilknytning

Enheter i prosjektet

Sorter etter

EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
601678 m²27 196 687 kr
604678 m²25 996 687 kr
701778 m²27 498 042 kr
704778 m²26 496 687 kr

Visning

onsdag, 17. april
12:00 – 13:00
Velkommen til visning! Ta også gjerne kontakt for å avtale privatvisning.

Beskrivelse

Prosjektets beskrivelse

Denne annonsen presenterer Ski Tårn av R21 som utgjør en del av den populære Magasinparken, noen få hundre meter vest for Ski sentrum og Ski stasjon. Follobanen bruker kun 11 minutter fra Ski stasjon til Jernbanetorget.

Leilighetene er ferdigstilt og klare til innflytting. Velg din overtagelse i 2024.

Salg til faste priser og etter prinsippet om først til mølla.

Velkommen til visning i vår visningsleilighet i 6. etasje i Ski Tårn av A-LAB (Magasinparken 8) onsdag 17. april kl. 12-13. Hvis dette ikke skulle passe, ta gjerne kontakt for å avtale privatvisning.

Registrer din interesse i dag for å bli holdt orientert eller for å avtale en visning.

Se prosjektets hjemmeside www.magasinparken.no for boligvelger med plantegninger mm, eller trykk deg inn på den enkelt enhet i øverste del av annonsen.


Det skjer i Ski
Hent morgenkaffen på den lokale kaffebaren, ta lørdagsfrokosten på bakeriet, ta med familien på piknik i parken eller hiv deg på sykkelen for en liten tur inn til Ski sentrum. Med den nye Follobanen er reisetiden til Oslo redusert til kun 11 minutter.


Ski Tårn av R21 består av 43 boliger fra 51 til 160 kvm, og er en del av andre utviklingstrinn i prosjektet Magasinparken Ski. Som navnet indikerer er dette et tårn, med lys, luft, utsikt og andre gode kvaliteter en bygning med høyde gir. Bygget er på 8 boligetasjer pluss underliggende garasje- og sportsbodanlegg, og er tegnet av anerkjente R21 arkitekter og utviklet av Solon Eiendom. Ski Tårn av R21 er planlagt innenfra og ut. Hver leilighet skal gis varige romlige kvaliteter, i form av fleksibilitet, gode romhøyder, store dobbelhøye balkonger og dagslys fra flere sider. Alle leilighetene er hjørneleiligheter. L-formen er frigjort fra kjernen i bygget. Kjøkkenet er gitt en sentral plassering og er omkranset av oppholdsrom og soverom. Dette gjør det enkelt å endre leiligheten i takt med ulike livssituasjoner

Magasinparken Ski er det første boligprosjektet i Ski vest, og vil totalt romme nærmere 500 boliger, barnehage, parkområder, restaurant samt ulike kulturtilbud og attraksjoner.

Det er ikke bare arkitektur, fasader og fellesarealer vi har brukt tid og ressurser på. Mennesker oppholder seg jo for en stor del innendørs i landet vårt, og derfor har vi lagt minst like mye energi i å finne interiør og materialer som gir en moderne og komfortabel bokvalitet.

Kjøkken
Det er levert flotte kjøkkeninnredninger fra kvalitetsleverandøren Sigdal i modellen Horisont Pallett som er et trendkjøkken med slette fronter og innfreste grep - noe som markerer modellens linjerene design. Horisontkjøkkenet leveres med følgende to frontfarger:

- Kaffe og Krem S2005-Y20R (gjelder boligene R21- 501)
- Fjell og Vidde S1000-N (gjelder boligene R21-, 601, 604, 701 og 704)..
- Leilighetene leveres med integrerte hvitevarer fra Miele (kjøl/frys, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin)

Baderom
Baderomsinnredninger fra Sigdals sortiment. Speilet over baderomsinnredningen leveres i innredningens bredde. Det blir heldekkende servantplate og ettgreps servantbatteri type Alterna Barolo (krom). Dette gir sammen et fint helhetsinntrykk. Rette dusjvegger med glass og aluminiumprofiler samt moderne dusjarmatur med både toppdusj og håndholdt løsning type Alterna Viscus (krom).

Veggmontert klosett i hvitt porselen type Laufen Rimless med dempesete og moderne trykkplate fra Tapwell. Her får du downlights både som spesifikk belysning over innredning og speil og som generell belysning på baderommet. LED-downlights er standard både i entré, baderom og i eventuelt gjestebad.

Med godt belyste baderom er det viktig med tiltalende fliser. Her har vi gått mange runder og mener å ha funnet frem til meget flotte farger og formater. På gulv og vegger leveres porselensfliser i 60x60 cm i lys grå utførelse (type RE-micron GB), og samme flistype er lagt på gulvet i dusjsonen som mosaikk, ca. 5x5 cm. Flisene er fra den italienske og anerkjente flisleverandøren Imola Ceramica, serie Re-micron.

Entréen
Også i entréen har valget falt på store fliser, format 60x60 cm, i grå utførelse (farge G eller GB). LED-downlights i himling får frem de flotte nyansene og sjatteringene i de moderne italienske flisene.

Gulv og oppvarming
På alle gulv som ikke er flislagt, er det lagt en moderne 1-stavs hvit/matt eikeparkett (Vestheim Eik Robust Hvit Børstet).

Under både fliser og parkett blir det vannbåren gulvvarme. Denne oppvarmingsformen har vi valgt av to hovedårsaker; Dette er en svært behagelig oppvarming som «bare er der» uten å stjele plass eller legge noen føringer for møbleringen, og at det som oftest er på føttene man først blir kald.

Vegger
Boligene er malt opp i ulike farger:
Mountian Mist Time 13 // Bomull/Hvit (NCS S 0502-Y) // Green Shade 2 (IN-736) // Blue Shade 2 (IN-731) // Blue Shade 3 (IN-732) // Annas Closet (IN-760)
Kontakt megler for nærmere informasjon om veggfarger i de ulike rom for aktuelle bolig(er).

Innvendige dører
Innvendige hvite dører. Enten glatte eller ettspeils (Unique 01L).

PARKERING OG SPORTSBOD
Det medfølger inkludert i prisen i tabellen over 1 parkeringsplass til alle boliger.

Til alle boliger medfølger det sportsbod inkludert i prisen. Det er heisadkomst fra garasje- og sportsbodanlegg til alle leilighetsplan.

BELIGGENHET - NOE Å GLEDE SEG TIL
Magasinparken ligger kun noen få hundre meter vest for Ski sentrum som har gode handlemuligheter og urbane gleder som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser. Her finner du også kaféer og spisesteder for enhver gane og anledning, og alltid attraktive Ski Storsenter ligger kun en kort spasértur unna. Området rundt har også et mangfold av fritidsaktiviteter for både store og små, med alt fra hesteridning, håndball, fotball til golf og teater i umiddelbar nærhet. I tillegg er området et eldorado for deg som er glad i friluftsliv enten du liker å tusle med termos i sekken langs rådyrtråkk, padle i kano i blikkstille skogsvann, fiske etter abbor eller teste sykkelformen langs milevis av skogsveier og stier.

Ski er med sine over 30 000 innbyggere et knutepunkt i Follo-regionen. Helt siden jernbanen ble anlagt i 1870-årene har det vært slik. Og i dag, 150 år senere, er det igjen jernbanen som bringer ny vekst og fremgang i regionen. Med den nye Follobanen er reisetiden til Oslo redusert til kun 11 minutter - med andre ord like lang tid som det tar med trikken fra øvre Grünerløkka til Oslo S. Ski har et godt kollektivtilbud med blant annet fem togavganger i halvtimen til Oslo i rushtiden. Det går også hyppig busser til flere tettsteder i regionen.

Et godt sted å bo handler nesten like mye om hvordan det er ute, som inne. Dette har vi tenkt mye på, og vi har lagt til rette for at det skal være både hyggelig og praktisk å bevege seg rundt på området, enten du er på vei til jobb med levering i barnehagen først, eller du skal treffe noen venner på torget for en kopp kaffe og syndig godt bakverk en lørdags formiddag. Eller kanskje du skal på teater?

Park
Det er planlagt en ny, stor bydelspark i forbindelse med utviklingen av Ski Vest. Vi etablerer en egen park på den tidligere ekserserplassen mellom de fredede magasinhallene.

Bydelstorg
I Ski Vest er det i områdeplanen regulert inn et torg med ulike forretninger og servicetilbud. Dette i gangavstand fra din nye bolig.

Barnehage
Magasinparken skal være et sted der det er godt og enkelt å bo for både store og små. Det vil bli bygget en barnehage på oppsynsmannstunet.

Kultur
Vi ønsker at de fredede magasinhallene skal brukes til ulike kulturaktiviteter og gjesteparkering. Alle detaljer er ikke på plass ennå, men mye vil forhåpentligvis være avklart i løpet av det kommende året.


FREMDRIFT OG ØKONOMI
FREMDRIFT:
Leilighetene er ferdigstilt og klare til innflytting. Mulighet for fleksibel overtagelse.

FORSKUDD:
Oppgjør (kjøpesum og kjøpsomkostninger) innbetales ved overtagelse av boligen.

OMKOSTNINGER:
Kjøpsomkostninger per bolig beløper seg til kun mellom kr 6.494,- til kr 8.748,-. Se eksakt beløp for den enkelte bolig ved å trykke på korrekt enhet øverst i annonsen.

FELLESKOSTNADER:
Felleskostnader er fastsatt av forretningsfører. Konferer megler for å få oversikt. Felleskostnader skal dekke blant annet vannbåren oppvarming og varmtvann, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold, drift og vedlikehold av fellesarealer og adkomstvei mv. Kostnader for TV/Internett er ikke inkludert i estimatet ovenfor.

LOVGRUNNLAG OG ORGANISERING
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok anses som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som en mangel. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Det samme gjelder unnlatelse av å undersøke forhold på visning/før bud inngis. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. Det kan ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm, og kjøper la vekt på opplysningen. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel). Dette beløpet har ikke betydning for vurderingen om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

For øvrig gjelder borettslagsloven for borettslaget og driften av dette.

Denne annonsen er ingen fullgod eller uttømmende presentasjon av prosjektet/eiendommen. Det er derfor viktig at interessenter kontakter megler for å få tilsendt komplett salgsdokumentasjon og går nøye gjennom dette før inngivelse av kjøpetilbud.

Magasinparken og Ski Tårn av R21 er et boligprosjekt i regi av Solon Eiendom ASA (www.soloneiendom.no). Se også prosjektets hjemmeside www.magasinparken.no for informasjon om øvrige boliger i prosjektet.

Beliggenhet

kart
Logo

Solon Eiendom

Trygve Formo Hermansen

Eiendomsmegler

Jørgen Kjendlie

Ski Bolig & Næringsutvikling II AS

Utbygger

Annonseinformasjon

FINN-kode296991643
Sist endret14. apr. 2024 00:32
Referanse901209000

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.