Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Langhus 1405 hus E

Langhus 1405 - hus E! Nye og innflyttingsklare leiligheter rett ved Langhus senter og Vevelstad stasjon. Kom på visning!

Kart med kartnålLanghussenteret 3, 1405 Langhus

Prisantydning fra

3 650 000 kr

Prisantydning til

6 725 000 kr

Totalpris fra

3 665 340 kr

Totalpris til

6 754 440 kr

Planlegging

Ferdig

Salgsstart

Ferdig

Byggestart

Hus A-E er ferdigstilt

Overtakelse

Innflyttingsklare leiligheter

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
1 - 2
Internt bruksareal
42 - 80 m² (BRA-i)
Bruksareal
47 - 85 m²
Eksternt bruksareal
5 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
10 - 35 m² (TBA)
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Heis
Takterrasse
Garasje/P-plass
Vaktmester-/vektertjeneste
Balkong/terrasse
Kabel-TV

Enheter i prosjektet

Sorter etter

EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
102-279 m²26 754 440 kr
148438 m²13 665 340 kr

Visning

søndag, 21. april
16:15 – 16:45
Velkommen til visning i vår visningsleilighet med adresse Teglverksfaret 14, ring på leilighet 026. Vi vil gjerne vite på forhånd om du kommer og ber deg registrere deg ved å klikke på «Visningspåmelding».
onsdag, 17. april
18:15 – 18:45
Velkommen til visning i vår visningsleilighet med adresse Teglverksfaret 14, ring på leilighet 026. Vi vil gjerne vite på forhånd om du kommer og ber deg registrere deg ved å klikke på «Visningspåmelding».
Visningspåmelding

Beskrivelse

Kort om eiendommen

På et skogkledd platå like ved Langhus senter har Langhus 1405 funnet sin plass i naturlige omgivelser. Den umiddelbare nærheten til naturskjønne friområder vil prege hele nabolaget.

I en begrenset periode senker vi forskuddet til kr 100 000, uavhengig av kjøpesum.

Ved kjøp av nybolig forfaller normalt 10% av kjøpesummen til betaling ved inngåelse av kjøpsavtale, mens resten av beløpet betales ved fremtidig innflytting. Tilbudet gjelder nye kunder. Tilbudet gjelder ikke ved kjøp gjennom AS. Finansieringsbekreftelse på hele kjøpesummen må foreligge før avtale inngås.

Sentralt i gårdsrommet på Langhus 1405 er kolle med furutrær, bærlyng og annen vegetasjon bevart. Det som er verdt å bevare av tomtens naturmangfold skal videreføres. Og samtidig skal det tilføres nye elementer i uteområdet som spiller på lag med det naturlige.

Prosjektet vil består av 246 selveierleiligheter fordelt på åtte bygg. Bygg A til F er ferdigstilt, og bygg G og H ferdigstilles 3. kvartal 2025. Hus E består av hus E med til sammen 53 leiligheter hvor alle nå er ferdigstilt.

I underetasjen av hus A er det etableret et felleslokale med kjøkken som beboerne kan benytte seg av. Her kan det holdes møter, barnebursdag, selskap eller andre sosiale tilstelninger.

Under husene kommer et underjordisk garasjeanlegg med god parkeringsdekning for beboerne, og tilrettelegging for elbillading for en del av plassene. Parkeringsanlegget huser et kombinert sykkelverksted og smørebod.

Påmelding til visning:
Meld deg gjerne på visningen. Visningspåmelding er ikke pliktig, men hjelper oss med å planlegge bemanning slik at vi kan følge deg opp bedre. Registrer deg ved å trykke på «Visningspåmelding».

Skulle ikke oppsatte tider passe deg, møter vi deg gjerne etter nærmere avtale.

Oppvarming

Oppvarming i boenhetene er planlagt med bruk av panelovner i stue/kjøkken og soverom der det er nødvendig, og bruk av elektriske varmekabler på bad. Panelovner leveres med elektronisk termostat programmerbar via app eller tilsvarende løsning. Varmt tappevann vil være fra sentralt anlegg i sameiet. Det tas forbehold om annen løsning for oppvarming. Det leveres fjernavleste individuelle målere på varmt tappevann i hver leilighet. Hver beboer vil motta faktura for forbruket i sin leilighet fra sameiet. Det kan bli endringer i hvordan kommunen vil fakturere kaldt- og varmtvannsforbruk pr. leilighet.

Beliggenhet

Mellom Ski og Oppegård, ligger Langhus. Et rolig, idyllisk og naturskjønt område preget av spredt bebyggelse i landlige omgivelser.

Fra Langhus 1405 ligger like ved Langhus senter, hvor du finner Meny, lege, fysioterapeut, tannlege, apotek, frisør og restaurant.

Fra tomten går en gangbro over Vevelstadveien, som tar deg opp til Vevelstadåsen og videre inn i marka. Gangbroen gjør også skoleveien kort - 350 meter unna ligger Vevelstadåsen skole. Er kort spasertur unna ligger også nærmeste barnehage.

Det er kun en liten spasertur til Vevelstad stasjon, og herfra er det togforbindelse til Oslo.

Parkeringsforhold

I garasjeanlegget under og mellom byggene etableres det parkeringsplasser inkludert HC-plasser i henhold til kommunale krav. Parkeringsanlegget planlegges som et sammenhengende anlegg for hele Langhus 1405.

Adkomst og nedkjøring til garasjeanlegget er planlagt fra ny avkjøring i Vevelstadveien, se utomhusplan.

Det vil bli mulighet til å kjøpe ladestasjon for elbil som tilvalg.

Enkelte av leilighetene vil få tildelt HC-plass som sin parkeringsplass. Det gjøres oppmerksom på at kjøpere av leiligheter med tilknyttet HC-plass vil måtte akseptere bruksbytte dersom en annen beboer med parkeringsplass har dokumentert behov for HC-plass. Kostnader som f.eks gebyrer, flytting av ladestasjon osv for et slikt bytte må i sin helhet dekkes av seksjonseier som påberoper seg slik rett. Bruken av HC-plasser administreres av det fremtidige sameiet.

Det selges ikke parkeringsplass til hver leilighet, kontakt selger for mer informasjon om hvilke leiligheter det gjelder.

Kjøpsbetingelser

Ved salg til forbrukere skal 10% av kjøpesummen være innbetalt til oppgjørsmeglers klientkonto når garanti etter bustadoppføringslova § 12 foreligger. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling to dager før overtakelse.

Ved salg til andre enn forbruker skal 20% av kjøpesummen være innbetalt til oppgjørsmeglers klientkonto ved kontraktsinngåelse. Det vil bli stilt krav om kommitert finansiering fra bank på resten av kjøpesummen. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling to dager for overtagelse.

Diverse

TILVALG
Frist for tilvag er utgått.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Det er gitt rammetillatelse for byggetrinn 1 og 2. Rammesøknad for trinn 3 og 4 er innsendt og er under behandling. Kontakt selger for nærmere informasjon.

Ferdigattest

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes.

Visning og kontaktinfo

Velkommen til visning i vår visningsleilighet i hus B. Adresse: Teglverksfaret 14. Her kan du se modell av husene og få mer informasjon om prosjektet.

Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt for å avtale privat visning hvis det passer bedre. Foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det.

Fellesareal

Tomten/utomhusarealer blir opparbeidet med blant annet gressplen, beplantning, gangveier, lekeplasser og benker etc. iht. utomhusplan. I tillegg skal deler av eksisterende kolle og vegetasjon bevares. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav vil kunne medføre endringer på utomhusplan.

Tilvalgsmuligheter

Frist for å gjøre tilvalg er utgått.

For oppdatert informasjon om tilvalgsfrister se prosjektets hjemmeside og dokumentet «Les mer om felleskostnader, omkostninger, frister og endringer her» på den enkelte enhet i boligvelgeren.

Selger eller dennes representant vil utarbeide en tilvalgsmeny ut fra våre leverandørers sortiment. Av tilvalgsmenyen fremgår valgmulighetene og prisene for tilvalgsbestillinger. Tilvalg avtales særskilt mellom selger og kjøper. Prosjektet er basert på serieproduksjon, og det kan ikke påregnes tilvalgsmuligheter utover tilvalgsmenyen.

Det vil ikke være mulig med tilvalg som krever endring av opplegg for strøm, ventilasjon, sprinkling, vann og/eller avløp.

Alle tilleggsbestillinger skal være selgers representant i hende senest ved de tidsfrister som fastsettes av selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. Tilleggsbestillinger faktureres av selger og innbetales til oppgjørsmegler samtidig med hovedoppgjør ved overtagelse/ferdigstillelse for leiligheten. Kjøper har under ingen omstendighet rett til å kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer selgers vederlag med mer enn 15 %, arbeider som vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises for øvrig til Bufl. § 9.

Bustadoppføringslova

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende.

Selger stiller sikkerhet for oppfyllelse av kontrakten i samsvar med bustadoppføringslova §12. Sikkerheten tilsvarer 3% av vederlaget frem til overtakelsestidspunktet. Fra overtakelsestidspunktet skal sikkerheten økes til 5% og gjelde i fem år etter overtakelse. Selger stiller sikkerhet for forskuddsbetaling på 10% av vederlaget, jfr. bustadoppføringslova § 47. Selger forbeholder seg retten til å endre garantibeløpene i samsvar med eventuelle lovendringer.

Beliggenhet

kart
Logo

Selvaag Bolig AS

Kontakt oss

Annonseinformasjon

FINN-kode296884350
Sist endret15. apr. 2024 13:55
ReferanseR-2210002

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.