Bildegalleri

Bekkestua

Fagerlunden

Fagerlunden/Bekkestua - 54 eksklusive nybygde leiligheter - Sentral beliggenhet - Mulighet for parkering i garasjekjelle

Kart med kartnålBærumsveien 229-235, 1357 Bekkestua

Prisantydning fra

11 500 000 kr

Prisantydning til

17 750 000 kr

Totalpris fra

11 586 239 kr

Totalpris til

17 861 839 kr

 • Planlegging

  2021

 • Salgsstart

  2021

 • Byggestart

  2022

 • Overtakelse

  2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2 - 3
Primærrom
102 - 132 m²
Bruksareal
105 - 137 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Heis
Garasje/P-plass
Vaktmester-/vektertjeneste
Hage
Balkong/terrasse
Turterreng
Utsikt
Sentralt

Enheter i prosjektet

Sorter etter

Nedoverpil

Visning

Oppmøte på tomten mot Bærumsveien. Påmelding til: j.hansen@nordvikbolig.no
Visningspåmelding

Beskrivelse

Her kommer 54 leiligheter fra ca. 50 til 163 kvm fordelt på 3 bygg. Leilighetene har rause, private uterom, terrasser og balkonger. Det er lagt vekt på høy arkitektonisk kvalitet og bestandighet i materialbruk, som for eksempel skjermtegl i kombinasjon med tre og glass, romdannende pergolaer samt sedumtak. Inngangspartiene vil strekke seg opp igjennom alle etasjene og gi et flott og eksklusivt førsteinntrykk. Leilighetene er romslige, funksjonelle med mulighet for tilvalg etter eget ønske.

Prosjektet tegnes og utvikles i samarbeid med anerkjente Kristin Jarmund Arkitekter. Byggestart var i august 2022 med planlagt ferdigstillelse sommeren 2024.

Leilighetene selges til fastpris og etter førstemann til mølla prinsippet.

Felleskostnader inkluderer

Estimerte fellesutgifter som oppgitt i prislisten består av ca 30 kr x antall kvm BRA per mnd. Pluss ca 134 kr pr seksjon pr måned. Samt fiberaksess fra Altibox (ca kr 49,-), øvrig TV/internett-abonnement faktureres den enkelte direkte. Felleskostnadene innbefatter kommunale avgifter, bygningsforsikring, strøm og oppvarming i fellesarealer, adgangskontroll, normale drifts- og vedlikeholds utgifter, vaktmester, trappevask, honorarer til styret, forretnings fører og revisor. Det understrekes at dette er stipulerte anslag. Størrelsen påvirkes av hvilket servicenivå sameiet beslutter. De som kjøper garasjeplass vil få driftsutgifter (ca kr 300,-/mnd pr plass) i tillegg. Utgifter til fjernvarme til varmtvann kommer i tillegg og er anslått til kr. 3,-per kvm BRA per /mnd. Det er måler i den enkelte leilighet, og man betaler for reelt forbruk. Kjøper tegner eget strømabonnement. Skanska Eiendomsutvikling AS vil stå ansvarlig for fellesutgifter for ferdigstilte usolgte leiligheter. Evt. eiendomsskatt i Bærum, faktureres den enkelte direkte.

Kjøkken beskrivelse

Kjøkken leveres slik det fremgår av kontraktstegning. Det er utarbeidet egne kjøkken tegninger fra leverandør i tre forskjellige stilarter. Det fremkommer av prospektet hvilke stil som leveres i de enkelte leilighetene

Kjøkkeninnredning leveres fra HTH. Skrog, sokkel og sidefelt i samme farge som fronter. Farge og modell på alle kjøkkenelementer iht. valgt interiørkonsept.

- Type 1: HTH Focus lakk/finer i kombinasjon med HTH lamell Nordic Spirit.
- Type 2: HTH Focus lakk i kombinasjon med lamell Nordic Spirit.
- Type 3: HTH Base laminat i kombinasjon med lamell Nordic Spirit.
- Benkeplate i 20 mm Cæsarstone eller laminat iht. valgt interiørkonsept.

Overskap leveres ekstra høye. Foring til tak i MDF males i farge iht. interiørkonsept. Dempere på alle skapdører og skuffer. Kildesortering i 80 cm bred skuff under vask, med mulighet for sortering i inntil 6 fraksjoner. Der det ikke er plass til 80 cm avfallsskuff leveres ekstra beholdere i bod.

Malte vegger mellom over- og underskap. Det leveres underlimt rektangulær vask i rustfritt stål eller sort grafitt iht. valgt interiørkonsept.

- Type: Intra Omnia 600 SF eller tilsvarende i rustfritt stål
- Type Franke MTG 610-50 eller tilsvarende i sort Videre leveres ettgreps kjøkkenarmatur med avstegning for oppvaskmaskin. Farge iht.valgt interiørkonsept.
- Type: Tapwell Evo EVO184

Avtrekk fra kjøkkenventilator med kullfilter.

- Ventilator innbygd overskap: Type Slimline fra Røroshetta eller tilsvarende. Det leveres hvitevarepakke fra Siemens, inneholdende integrert kombiskap, integrert oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Endelig produkt navn/typer avklares senere.

GROVKJØKKEN
Grovkjøkken leveres med utslagsvask og laminat benkeplate.

Baderom beskrivelse

BADEROM
Badene leveres som prefabrikkerte badekabiner. Vegger og gulv flislegges med fliser i format 60x60 cm. Nedsenket dusjsone med fall fliselegges med
samme type flis (60x60 cm) som resterende gulv. Farge og overflate i henhold til valgt interiørkonsept.

Baderomsmøbel leveres med heldekkende servant med rette kanter. Servantskap med skuffer med demper.
- Type: INR Viskan Solid med 2 skuffer og push open
- Heldekkende servant i matt hvit komposittstein

Til servant leveres ettgreps servantbatteri kombinert med pop-up-ventil. Farge iht. valg interiørkonsept.

Speilskap med integrert LED-belysning i alle hovedbad. Skap i samme bredde som baderomsinnredning. Speil med integrert LED-belysning i alle sekundærbad og evt. WC. Speil i samme bredde som baderomsinnredning.

I dusj levers trykk- og termostatstyrt dusjarmatur med hånddusj og regndusj. Farge iht. valgt interiørkonsept. Dusjvegger med klart glass leveres som dusjhjørne eller med rette, innsvingbare dusjvegger i henhold til plantegning.

Vegghengt toalett med skjult oppheng. Hvitt porselen og sete med softclose-funksjon. Det leveres toalettrullholder og håndkleknakker. Dette leveres løst for skruefri montering etter overtagelse.

All baderomsinnredning leveres av INR. Farge iht. valgt interiørkonsept.

I bad der det er vist mulighet for vaskemaskin leres kran og avløp for tilkobling av vaskemaskin. Tørketrommel må ha konsensbeholder/samler.

I bad der det er vist vaskenisje leveres 3.spors skyvedørsfelt i glass foran vaskeavdeling. Farge iht. valgt interiørkonsept. I tillegg leveres veggmontert hengeskinne med 2 stk. nedfellbare tørkestativ a 90 cm.
- Type: Elfa Artic Plain Glass og Elfa skinnesystem m/tørkestativ

Det leveres spikerslag i vaskenisjene, bak speil og på utvalgte områder for montering av hyller/skap.

VASKEROM
Flislagt gulv med sokkelflis. Flis i samme type, farge og størrelse som på bad. Sluk i gulv. Vegger males i farge iht. valgt interiørkonsept. 1 dobbel stikkontakt for vaskemaskin og tørketrommel. 1 dobbel stikkontakt ved gulv. Utslags vask og armatur leveres ikke, og rommet leveres for øvrig uinnredet. Det må påregnes synlige rør og kanaler.

WC
Flislagt gulv med sokkelflis. Flis i samme farge og størrelse som på bad. Vegger males i farge iht. valgt interiørkonsept. 2 LED downlights med dimmer.
Vegghengt WC, servantmøb|el og speil i samme utførelse som baderom for øvrig.

Balkonger/terrasser/uteplasser

Balkonger og terrasser leveres med tremmegulv, terskelkrav og universell tilgjengelighet vil bli ivaretatt. Balkonger vil få glassrekkverk (klart/opakt), med håndløper i stål. Det leveres 1 stk. LED utelampe på vegg med innvendig bryter, og en dobbel stikkkontakt. Balkongfronter generelt utføres i treverk, mens markterrasser vil ha avslutninger i natursteinsmateriale (tegl e.l.) eller mot grøntarealene, og integreres med øvrige landskapselementer. Dette vil variere med ulike landskapssituasjoner og himmelretninger. Alle balkonger får himling under overliggende balkong bestående av trespiler e.l. Vannuttak på terrasse i 1.etg for de med hage og på takterrasser. På balkong uten overdekning/ takterrasser leveres pergola/baldakin over dør/vindusfelt. Utføres som trekonstruksjon, med evt. overliggende glassplate. Utstikk vil variere i forhold til ulike situasjoner, men vil minimum ha 90 cm utstikk. Utforming av pergolaer/baldakiner vurderes fortløpende iht. prosjektets arkitektoniske uttrykk.

Garderobe-fasiliteter

Det leveres ikke garderobeskap. I mange av leilighetene er det tegnet inn garderobenisjer.

Beliggenhet

Prosjektet har enkel adkomst med både offentlig kommunikasjon og sykkel. Gjønnes t-bane stopper like ved prosjektet, det fokuseres på bærekraft og er tilrettelagt for sykkel.

Tomt

Eiendommen er på ca 7020 kvm. Eiendommen er planlagt med tre frittstående bygg med totalt 54 leiligheter samt fellesarealer for beboerne/eierne. Byggene vil bli 4. etasjer høye. Eiendommen vil bli seksjonert som ett boligsameie. Selger forbeholder seg retten til å omdisponere areal, for eks. ved at leiligheter slås sammen eller
deles, eller omdisponering av arealer i kjeller.

Oppvarming

Boligene bygges for å minimere energibehovet til oppvarming. Oppvarmingsbehovet dekkes av elektrisk gulvvarme på bad samt stue/kjøkken, i tillegg til varmegjenvinning av ventilasjonsluften. Gulvvarme i øvrige rom kan bestilles som tilvalg.

Ventilasjon

Det leveres anlegg for balansert ventilasjon med varmegjenvinning, med eget aggregat for hver leilighet. Avtrekk fra kjøkken og bad via avtrekksventiler. Kjøkkenventilator leveres med kullfilter. Avtrekk fra øvrige rom via spalte under dør, eller ventil i vegg. Aggregat plasseres i bod eller annet egnet sted i leiligheter, kfr. kontraktstegninger. I leiligheter med aggregat i entré/gang vil det leveres et omsluttende garderobeskap med glatte hvite dører. Luftinntak i fasade og avkast over tak.

Fasade

Fasadene består av isolert klimavegg med innvendig gipsplatekledning, utvendig teglkledning og skjermteglkledning, jfr. fasadetegninger.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Byggestart i august 2022 med planlagt ferdigstillelse sommeren 2024.

Regulerings og arealplaner

Området er i hovedsak regulert til bolig. Foreslått reguleringskart er innhentet og er datert 08.06.2021. Regulering forventes endelig vedtatt høsten 2021.

Garasje / parkering

Det er begrenset antall p-plasser i Fagerlunden, og plassene er fordelt til leilighetene. Det er avsatt en p-plass til hver leilighet. Pris per p-plass er kr. 700 000,-. Ladesøyle kan bestilles i tilvalgsprosessen. Se salgsoppgave i prospekt for mer info. Alle parkeringsplasser er klargjort for etablering av ladepunkt for el-bil.

Omkostninger på kr. 1000,- i dokumentavgift vil tilfalle pr. p-plass.

Avsatt sykkelrom med nesten 300 sykkelparkeringsplasser. I sykkelrommet vil det også bli mulig å lade el-sykkel.

Konstruksjon

Byggene er fundamentert på fjell. Husene bygges med bærekonstruksjoner i stål og betong. Etasjeskiller utføres med plattendekker i betong.

Organisasjonsform

Fagerlunden er et boligsameie og består av 54 leiligheter fordelt på 3 bygg på 4 etasjer. Se for øvrig utkast til vedtekter som følger vedlagt denne kontrakt. I 4. etasje på hvert bygg er det private takterrasser som er kun til privat benyttelse for leiligheten den tilhører. Felles sykkelboder i hus A vil være til felles bruk og organiseres etter nærmere regler fastsatt av styret. Av hensyn til naboer og leilighetenes luftinntak er det ikke tillatt med røyking på balkonger og takterasser. Det er utarbeidet et eget brann-notat som vil være en del av Sameiets FDVdokumentasjon og dette legger føringer for å bruke enkelte arealer/installasjoner jf. leveransebeskrivelse og vedtekter. Selger vil i forbindelse med overleveringsfasen innkalle til et sameiermøte, hvor blant annet valg av styre og forretningsfører vil bli saker.

Prisinformasjon

Estimerte fellesutgifter som oppgitt i prislisten består av ca 30 kr x antall kvm BRA per mnd. Pluss ca 134 kr pr seksjon pr måned. Samt fiberaksess fra
Altibox (ca kr 49,-), øvrig TV/internett-abonnement faktureres den enkelte direkte. Felleskostnadene innbefatter kommunale avgifter, bygningsforsikring, strøm og oppvarming i fellesarealer, adgangskontroll, normale drifts- og vedlikeholds utgifter, vaktmester, trappevask, honorarer til styret, forretnings fører og revisor. Det understrekes at dette er stipulerte anslag. Størrelsen påvirkes av hvilket servicenivå sameiet beslutter. De som kjøper garasjeplass vil få driftsutgifter (ca kr 300,-/mnd pr plass) i tillegg. Utgifter til fjernvarme til varmtvann kommer i tillegg og er anslått til kr. 3,-per kvm BRA per /mnd. Det er måler i den enkelte leilighet, og man betaler for reelt forbruk. Kjøper tegner eget strømabonnement. Skanska Eiendomsutvikling AS vil stå ansvarlig for fellesutgifter for ferdigstilte usolgte leiligheter. Evt. eiendomsskatt i Bærum, faktureres den enkelte direkte.

Betalingsbetingelser

1) Det forutsettes at depositum på 10 % av kjøpesum (for AS 20 % ved inngåelse av kontrakt) betales innen 14 dager etter signering av kjøpekontrakt. Innbetalingen skal være fri egenkapital.

2) Eventuelle tilvalg/tilleggsbestillinger betales sammen med resterende del av kjøpesummen ved overtagelse, se pkt. 3
3) Resterende del av kjøpesummen inkl. omkostninger betales uoppfordret innen kl. 16 to dager før overtagelse.
4) Påløpte renter tilfaller Kjøper frem til skjøte er tinglyst på Kjøper, med mindre Selger får disposisjons retten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. buofl § 47. Kjøper aksepterer at utbetaling kan finne sted til Selger før overskjøting mot at § 47 garanti blir stilt. Totalprisen på boligen er prisen iht prisliste med tillegg av omkostninger spesifisert nedenfor.

Ligningsverdi / formuesverdi

Formuesverdien fastsettes av Skatteetaten med utgangspunkt i en beregnet boligverdi. Boligverdien er basert på kvadratmeterpris multiplisert med boligens areal. Kvadratmeterprisen hentes fra SSB sine statistiske opplysninger.

Formuesverdien for primærboliger utgjør 25% av boligens verdi opp til 10 millioner, og 70 % av verdien over 10 millioner (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar). Formuesverdien for sekundærboliger utgjør 100% (øvrige boliger).

Vedtekter / husordensregler

Se i salgsoppgave for vedtekter/husordensregler.

Heftelser / servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3024/18/22:
07.11.1930 - Dokumentnr: 900490 - Bestemmelse om vannledn.
Best. vedr. fellestank og ledninger

27.06.1989 - Dokumentnr: 21392 - Borett
RETTIGHETSHAVER: SVEIN Ø WALAAS M/EKTEFELLE

26.04.1999 - Dokumentnr: 9121 - Best. om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:3024 Gnr:18 Bnr:322
Bestemmelse om garasje/parkering
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

03.04.2020 - Dokumentnr: 2305308 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Meisingset-Haug Magnus
Fnr: 120781 38562
Gjelder denne registerenheten med flere

03.04.2020 - Dokumentnr: 2305318 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Skanska Norge AS
Org.nr: 943 049 467
Gjelder denne registerenheten med flere

17.01.1930 - Dokumentnr: 900010 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0219 Gnr:18 Bnr:15

26.04.1999 - Dokumentnr: 9120 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:18 Bnr:322

13.11.2008 - Dokumentnr: 924764 - Grensejustering
Gjelder denne registerenheten med flere

01.01.2020 - Dokumentnr: 414414 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:18 Bnr:22

Ferdigattest / brukstillatelse

Prosjektet vil bli gjennomført iht. TEK 17. Selger har ansvaret for at det foreligger brukstillatelse for boligen senest på overtakelsesdagen.

Diverse

Fagerlunden er et rent boligsameie. Se for øvrig utkast til vedtekter som følger vedlagt denne kontrakt. Hver bolig utgjør en seksjon i Eierseksjons sameie Fagerlunden. Eiendommen er tildelt følgende adresser: Bærumsveien 229-235. Endelig adresser til hvert bygg vil tildeles av kommunen senere. Sameiet er pliktig til å avholde årsmøte hvor regnskap og budsjett skal frem-legges. Sameiets styre har ansvars rett for at eiendommen forvaltes etter retnings linjer og vedtekter som fastsettes på årsmøtet.

Utbygger vil på vegne av kjøper/sameiet inngå avtaler bl.a. om:
- Avtale om forretningsførsel
- Strømleveranser
- Avtaler om henting av avfall
- Levering av fjernvarme
- Driftsavtale for avlesning av fjernvarme og varmtvann
- Driftsavtale for porttelefonanlegget
- Drift og vedlikehold av heiser
- Avtale om direkte varsling av Brannvesenet
- Lovpålagte serviceavtaler f.eks. i sammenheng med FDV-dokumentasjon
- Avtale om vaktmestertjenester
- Avtale om kabel-tv/bredbånd
- Avtale om skjøtsel av utomhusarealer
- Evt. andre avtaler for fremtidig drift/service av eierseksjonssameie Utbygger tar forbehold om at det vil kunne gjelde bindingstid på enkelte av disse leveransene.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Adgang til utleie

Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon og kan fritt selge, pantsette og leie ut denne med mindre noe annet følger av lov, avtaler eller disse vedtektene. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

Sentrale lover

Avtaler mellom forbrukere og entreprenører om oppføring av ny bolig reguleres av bustadoppføringslova. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garanti for oppfylling av avtalen etter bustadoppføringslova § 12. Med forbruker menes en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

I tilfeller der kjøper ikke er forbruker, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundekontroll og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil Nordvik Eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.

Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post eller SMS til megler.

Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Senere bud må ha en tilstrekkelig lang akseptfrist til at megler, så langt det er nødvendig og mulig, kan videreformidle budet og eventuelle forbehold til alle involverte parter og legge til rette for at disse får tid til å områ seg, jf. forskrift om eiendomsmegling § 6-3. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser bør skje senest 10 minutter før fristens utløp. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte, vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor akseptfristene ovenfor.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.

Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.

For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

Ansvarlig megler

Tobias Due

Beliggenhet

kart
Logo

Nordvik Frogner

Bilde av megler Tobias Due

Tobias Due

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Bilde av megler Jan-Petter Solberg Hansen

Jan-Petter Solberg Hansen

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

Annonseinformasjon

FINN-kode296868400
Sist endret14. juni 2024 19:10
Referanse14-5013/20

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.