Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

BEKKESTUA HAVE

Tiltalende selveierleiligheter med Bekkestuas kanskje beste beliggenhet | Moderne og førsteklasses fasiliteter

Kart med kartnålKleivveien 5, 1357 Bekkestua

Prisantydning fra

6 200 000 kr

Prisantydning til

8 700 000 kr

Totalpris fra

6 242 630 kr

Totalpris til

8 779 660 kr

Planlegging

-

Salgsstart

-

Byggestart

-

Overtakelse

- F.o.m april 2024!

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
1 - 2
Primærrom
48 - 75 m²
Bruksareal
51 - 78 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/terrasse
Peis/ildsted
Heis
Kabel-TV
Garasje/P-plass
Turterreng
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste

Enheter i prosjektet

Sorter etter

EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
D-103175 m²28 779 490 kr
D-104175 m²28 779 660 kr
E-402448 m²16 242 630 kr

Visning

tirsdag, 23. april
10:00 – 14:00
torsdag, 25. april
10:00 – 14:00
Kontakt megler for å avtale visning i vårt flotte visningssenter, Gamle Ringeriksvei 30!
Visningspåmelding

Beskrivelse

Om prosjektet

Bekkestua Have er et samarbeidsprosjekt mellom Profier og AF Eiendom - to velrennomerte aktører i det norske eiendomsmarkedet.

Boligprosjektet ligger sentralt på Bekkestua, i et område preget av både eneboliger og leilighetsbygg. Bekkestua sentrum er i en transformasjonsfase mot et mer kvalitativt urbant preg med bolig, shopping og næring. Prosjektet er derfor del av en urban bymessig fortetning av Bekkestua, samtidig som det etableres en omfattende grønn park rundt eksisterende historiske villa i Kleivveien 5, som bevares.

Bebyggelsen utgjør et parkanlegg med 229 leiligheter fordelt på 11 bolighus på et platå hevet over gatenivå med grønne overganger og smyg mot omgivelsene. De grønne utearealene opparbeides rundt hele eiendommen, med fokus på et estetisk samspill mellom vegetasjon, vannfelt, benker og møteplasser på tun og gangveier mellom bebyggelsen. Dette skaper et positivt supplement til hver enkeltes private utearealer. Arkitekturen er moderne med varierende bruk av tegl, tre, plater, glass og metall i fargene hvitt, sølv, sort grått med innslag av varm rød. Samtidig som arkitekturen er inspirert av både eksisterende og ny utbygging på Bekkestua med mye glass for lysinnslipp og utsikt er dette prosjektet tilstrebet skalert ned med avtrappinger og sprang i volumer. Bolighusene i tre til fem etasjer ligger over en underjordisk kjeller for parkering, sykler, boder og tekniske rom. Det er lagt vekt på praktiske løsninger med enkel tilgang til hver av bolighusene med individuelle heis og trapperom via hovedinnganger fra parken, parkeringskjeller og fra gateplan. Den oversiktlige parkeringskjelleren inneholder felles postkasser og merkede, belyste sikre gangtraseer til kjellerens forskjellige funksjoner.

Besøk prosjektets hjemmeside på: https://bekkestuahave.no/

[profieras

Leilighetene

Leilighetene tilbyr en variert leilighetsmiks med størrelser som spenner fra 30 til 171 kvadratmeter bruksareal (BRA) over 2-4 rom, slik at alle kan finne en leilighet som passer deres behov. Leveransen har en gjennomgående høy standard, gjennomtenkte planløsninger og interiør designet av interiørarkitekten Trond Ramsøskar. Utbygger har også hatt et stort fokus på å levere romslige balkonger og terrasser som gir optimal utsikt.

Leilighetene er utstyrt med moderne kjøkken av typen Sigdal Horisont, med glatte fronter og innfreste håndtak. Benkeplaten leveres i forskjellige varianter, og integrerte hvitevarer fra Siemens inngår i kjøkkenpakken, som inneholder stekeovn, induksjonskokeplate, oppvaskmaskin og kjøleskap - alt ferdig montert og tilpasset kjøkkenet.

Badene har en elegant innredning fra Sigdal, med brede skuffer og en heldekkende servant. Speilskap med lysplate er plassert over baderomsmøblene i samme bredde som servantskapet. Villeroy & Boch leverer vegghengte toaletter og dusjnisjer med nedsenket sone. Gulvfliser i størrelse 30x60 cm og veggfliser i 30x60 cm fullfører baderomsinnredningen.

Inne i enkelte leiligheter innstaleres det en gasspeis som gir en dekorativ og behagelig varmekilde. Disse gasspeisene leveres komplett med fjernkontroll og timer. Alle leilighetene har vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, og det er ingen synlige radiatorer som forstyrrer inntrykket. Downlights brukes som belysning i himlingen på bad, gang og entré. Det leveres1-stavs tilnærmet kvistfri eikeparkett. Porttelefon utstyrt med kamera og skjerm slik at man enkelt kan se hvem som ringer på.

Utover dette byr prosjektet på:
- Heis direkte til parkeringsanlegg
- Parkeringsanlegg med mulighet for kjøp av p-plass med ladepunkt for el-bil
- Flotte opparbeidede fellesarealer utvendig og innvendig
- Gjennomtenkt arkitektur i tegl og trekledning utarbeidet av MAKE arkitekter
- Sportsbod i kjelleretasje

Ferdigstillelse

Forventet ferdigstillelse er beregnet til følgende perioder:

Bygg D: mellom 01.12.2024 og 28.02.2025
Bygg E: mellom 28.12.2024 og 28.03.2025

Senest ca. 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Priser fra - til

Priser fra 3 950 000 - til 21 200 000

Arealer

Bruksareal: 30 kvm - 171 kvm

I tillegg disponerer leilighetene hver sin sportsbod.

Arealene oppgitt i prospektet er angitt bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten, dette er leilighetens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Arealene angitt i markedsføringsmaterialet er ikke å betrakte som eksakte arealer. Partene har ingenkrav mot hverandre dersom det skulle bli 5% mindre eller større en det markedsførte.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Leveransebeskrivelse

Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer.

Hvis ikke annet er avtalt i kjøpetilbud eller kontrakt, leveres leiligheten i tråd med leveransebeskrivelsen som følger av vedlagt salgsoppgave, datert 15.05.2023.

Organisasjonsform

Sameiets navn er Sameiet Bekkestua Have.

Sameiet ble opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst 18. januar 2023 og består av 229 boligseksjoner og 47 næringsseksjoner. Næringsseksjonene omfatter ni næringslokaler, 25 parkeringsplasser, ni MC-plasser og fire boder.

Bebyggelsen omfatter elleve bygg med felles parkeringskjeller. I tillegg inngår vernet bebyggelse i form at en eldre trevilla med uthus. Trevilla er seksjonert som egen næringsseksjon.

Kjøper blir som eier av boligen medlem i et eierseksjonssameie. Kjøper vil få enerett til bruk av sin bolig samt eventuelle tilleggsdeler. Som medlem av eierseksjonssameie og i tråd med vedtektene vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser. I forbindelse med gjennomføring av seksjonering ble det utarbeidet vedtekter for sameiet iht. lov om eierseksjoner, krav fra kommunen, samt nærværende salgsoppgave. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og felles installasjoner innenfor eiendommen.

Vedtekter for sameiet Bekkestua Have og budsjett for et normalt driftsår ligger vedlagt salgsoppgaven.

Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner erverves av en og samme fysiske/juridiske person.

Betalingsbetingelser

Etter kontraktsignering skal det innbetales 10% av kjøpesum, med 14 dagers frist for betaling, så snart garanti iht. Bustadoppføringsloven §12 er stilt på vegne av selger. Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av 10% av kjøpesum og restoppgjør. Dersom kjøper er juridisk person (selskap) betales ytterligere 5% av kjøpesummen ved byggestart. Innbetaling må være fri egenkapital.

Resterende del av køpesum, tilleggsarbeider og omkostninger skal innbetales ved overtagelse.

Megler besitter kjøpers delinnbetalinger frem til overskjøting, og kan ikke før overskjøting av boligen foreta utbetaling til selger, med mindre selger stiller nødvendig bankgaranti iht. Bustadoppføringsloven §47.
Boligene selges etter bestemmelsene i Bustadoppføringslova (lov av 13. Juni 1997 nr. 43). Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. §3.

Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at boligen er ferdigstilt. Boligen vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3.Juli 1992 nr. 93. Profesjonell kjlper/investor vil i disse tilfellene måtte innbetale forskudd uten at dette blir sikret ved garanti.

Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova. Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt, som kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse av bud.

Garantier

Selgeren skal stille garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon for rett oppfyllelse av kontrakten iht. Bustadoppføringslova §12.

For perioden frem til overtagelse skal garantien være på minst 3% av vederlaget, fra overtagelse og frem til 5 år etter overtagelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget.

Dersom selger stiller §47 garanti, vil deloppgjør utbetales til selger/byggelånsbank og godskriving av renter opphører.

Garantiene stilles direkte til kjøper med kopi til megler.

Hovedoppdragsnummer

18-21-9003

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.
For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til salgsoppgaven med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.

Selger har godkjent salgsoppgaven 15.05.2023.

Beliggenhet

kart
Logo

EIE eiendomsmegling

Bilde av megler Lene Rasmussen

Lene Rasmussen

Eiendomsmegler/Partner

Bilde av megler Marte Olea Skjæret

Marte Olea Skjæret

Salgskoordinator

Kleivveien Utbygging AS

Utbygger

Annonseinformasjon

FINN-kode296654032
Sist endret21. apr. 2024 00:29
Referanse18219003

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.