Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Kanalparken BT1 - salgstrinn 1

Nye leiligheter på Jessheim under bygging! Klar for overtagelse 2.kvartal 2024. OBOS Bostart og deleie!

Kart med kartnålKanalparken salgstrinn 1 - Hus A, 2050 Jessheim

Prisantydning fra

1 752 000 kr

Prisantydning til

2 464 000 kr

Totalpris fra

4 393 390 kr

Totalpris til

6 173 390 kr

Planlegging

-

Salgsstart

-

Byggestart

- Bygging igangsatt

Overtakelse

- Innflytning 2. kvartal 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Internt bruksareal
55 - 84 m² (BRA-i)
Eieform
Andel

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/terrasse
Heis
Sentralt
Garasje/P-plass
Turterreng
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Bredbåndstilknytning
Gjesteparkering

Utvalgte enheter

Bilde av utvalgt enhet

5006

Din nye bolig i Kanalparken på Jessheim.

4 393 390 kr55 m²

5. etasje1 soverom

Bilde av utvalgt enhet

4004

Din nye bolig i Kanalparken på Jessheim.

4 703 390 kr66 m²

4. etasje2 soverom

Bilde av utvalgt enhet

5005

Din nye bolig i Kanalparken på Jessheim.

6 173 390 kr81 m²

5. etasje0 soverom

Bilde av utvalgt enhet

6003

Din nye bolig i Kanalparken på Jessheim.

Solgt81 m²

6. etasje3 soverom

Enheter i prosjektet

Sorter etter

EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
3005381 m²35 531 160 kr
4004466 m²24 703 390 kr
4005481 m²35 793 390 kr
5004566 m²24 883 390 kr
5005581 m²06 173 390 kr
5006555 m²14 393 390 kr

Visning

lørdag, 20. april
10:30 – 12:00
søndag, 21. april
10:30 – 12:00
Ta kontakt med eiendomsmegler Erlend Kvaløy eller Sverre Martin Hagh for en prat om prosjektet.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Adresse

Kanalparken salgstrinn 1 - Hus A
2050
Jessheim

Trenger du en snarvei inn i boligmarkedet?

OBOS tilbyr OBOS Deleie, OBOS Bostart og OBOS Boligbytte i flere prosjekter. Med Deleie kan du kjøpe halve boligen, eller mer, og bo i hele. Med Bostart kan du kjøpe en helt ny bolig til en lavere pris enn markedspris - mot at OBOS får retten til å kjøpe den tilbake. Med Boligbytte kan du kjøpe ny bolig av oss, mot at OBOS kjøper din gamle til markedspris. Les mer om kjøpsalternativene på våre nettsider, eller kontakt prosjektselger for informasjon om dette konkrete prosjektet.

Om prosjektet

Velkommen til Kanalparken på Jessheim!
Opplev impulser fra byen eller væ¦r hjemme med familien. Du kommer alltid hjem i tide med hyppige kollektivavganger og kort reisevei fra Oslo Sentrum.

På Jessheim planlegges Kanalparken - et nytt boligprosjekt med flotte og moderne leiligheter, omkranset av grønne lunger i et rolig parkområde. Samtidig har du kort reisevei til Oslo og alt du måtte trenge av fasiliteter og en urban livsstil.

Kanalparken vil bestå av omtrent 290 flotte leiligheter. Leilighetene blir fordelt på syv bygg, hver på fire til syv etasjer (hus A-G). Boligene fordeles på en 15 måls tomt, grensende mot et allerede ferdigutviklet og etablert boligområde. Velg i alt fra effektive ettroms- til romslige femromsleiligheter. Alle med balkong eller terrasse. Felles for alle leilighetene er gode planløsninger og høy kvalitet, med en urban følelse. Det vil bli parkeringsplasser under bakken og pent opparbeidede fellesarealer. Prosjektet har som ambisjon å bli miljøsertifisert (BREEAM-NOR).

Salgstrinn 1 vil omfatte 34 leiligheter og planlegges som borettslag. Disse leilighetene legges ut for salg fra sommeren 2021, planlagt som en del av byggetrinn 1. Innflytting er planlagt våren 2024. De aller fleste leilighetene vil vende mot syd(vest).

Velkommen :HEIM - til din nye grønne adresse!

Om området

Jessheim er «hovedstaden» i Ullensaker kommune, og med sine trygge og barnevennlige bokvaliteter har området blitt stadig mer attraktivt for boligkjøpere. I Kanalparkens nærområde ligger en ny skole, et nytt idrettsanlegg, Jessheimbadet og populære rekreasjonsområder.
Rett over veien fra Kanalparken finner du en matbutikk, og i behagelig 15-minutters gangavstand når du raskt Jessheim sentrum og Jessheim Storsenter. Her kan du benytte deg av en rekke spisesteder, kulturfasiliteter og gode shoppingmuligheter.

Pendler du til Oslo eller Oslo Lufthavn, vil din nye :HEIM i Kanalparken gjøre hverdagen enkel. Bussholdeplassen finner du 400 meter fra dørstokken, og fra stasjonen på Jessheim kan du reise raskt og kollektivt til både flyplassen og hovedstaden. En togreise til Oslo sentrum tar om lag 24 til 35 minutter. Velger du bil, er estimert reisetid ca 40 minutter.

Korte avstander til jobb, skole og aktiviteter, gir deg mer tid til å gjøre det du egentlig har lyst til. Som å dyrke hobbyer og interesser. Har du behov for fysisk aktivitet, er både Jessheimbadet, friidrettsstadion, flerbrukshall, skatepark og Gystadmarka i umiddelbar nærhet. Jessheim byr også på fine rekreasjonsområder, som populære Nordbytjernet. Gå en rolig tur rundt tjernet og avslutt med en picnic i det fri. Eller kanskje det frister med joggetur og en forfriskende dukkert? Nordbytjernet benyttes flittig året rundt av store og små, og byr på alt fra sandvolleyball til skøyter og pilking. Frister kulturlivet, kan Jessheim sentrum by på kino og forskjellige kulturaktiviteter i Ullensaker kulturhus.

Din nye :HEIM gir deg mange muligheter til å leve et aktivt liv.

Slik blir boligene

I en moderne bolig i Kanalparken bor du både praktisk og hyggelig. Et fredelig og avslappende hjem hvor du kan hvile ut etter en ellers travel
hverdag.

Leilighetene har store vinduer som inviterer dagslyset inn, og du har utsyn til grøne pene fellesarealer. Vannbåren gulvvarme (i hovedsak) og et balansert ventilasjonsystem som gjør din nye :HEIM lun og behagelig. I leilighetene er det smarte oppbevaringsløsninger, og i tillegg disponerer du en egen sportsbod i p-kjelleren.

Fellesarealer

Kanalparken byr på attraktive grøntarealer og det legges stor vekt på pent opparbeidede uteområder i parken. Et pusterom fra storbyens
yrende liv. Nyt solen fra din egen balkong eller terrasse. Kanskje med god mat og noe godt i glasset? De aller fleste leilighetene er syd(vest)vendte og innbyr til lange dager med sol i rolige omgivelser. Da bilparkeringen legges til kjelleren, vil støy fra beboernes biler være minimal. Har du sykkel vil du kunne parkere den i en egen sykkelparkering både utendørs og innendørs.

Parkering

Det vil være mulighet for å kjøpe en parkeringsplass i garasjekjelleren som tilvalg. Har du også behov for å lade bilen din vil det bli mulighet for å kjøpe og få montert billader på din parkeringsplass.

Kvalitet, standard og tilvalg

Kjøkkenet vil få Sigdal Vidde innredning eller tilsvarende, med hvite, glatte fronter. Integrerte hvitevarer (induksjon koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys). Laminert benkeplate og fliser (10x30 cm) i benkerygg.

Badene får 30x30cm fliser på vegg og 30x60cm fliser på gulv. I dusjsonen er det 5x5cm fliser på gulv. Evt gjestebad leveres med samme standard. Badene har innredning med servant og skuffer, dusj med innfellbare dusjvegger (90 cm) og dusjgarnityr, opplegg for vaskemaskin og vegghengt wc. Enkelt bad leveres også med høyskap (se tegning). Badene er enten prefabrikerte (våtboks) eller plassbygd.

Soverommene leveres uten garderobeskap.

Overflater generelt:
Himling:
Pusset og malt betonghimling med synlige v-fuger, eller nedforet himling. Platehimling på baderom der det er prefabrikerte bad og systemhimlig på bod/teknisk rom-

Gulv:
1-stavs lyspigmentert eikeparkett med tilpasset eikelist. Fliser på baderom.

Vegg:
Sparklet og malte betong eller gipsflater. Hvite utforinger og gerikter.

Balkonger:
Tremmegulv og rekkverkt i glass.

Belysning:
Downlights i gang/entrè med nedforet himling samt på baderom. Takarmatur på soverom og gjestebad/wc. I stue/kjøkken leveres det med belysning over kjøkkenbenk og takstikk med bryter for egen belysning.

Vannbåren varme og balansert ventilasjon sørger for et godt inneklima året rundt.

Det vil være muligheter til å gjøre enkelte individuelle tilpasninger av boligen innenfor gitte frister og mot tillegg i prisen. Hver enkelt kjøper får tilbud om et eget møte med selger for avklaring av tilvalg. Tilvalgsprosessen foregår i en tidsbegrenset periode etter vedtatt
byggestart.

Se forøvrig leveransebeskrivelse og romskjema i salgsoppgaven.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom foruten på soverom tilknyttet fjernvarme fra Solør bioenergi. Mulighet for panelovner som tilvalg på soverom. Man betaler fjernvarme à konto hver måned som avregnes 1. gang pr. år etter eget forbruk.

Energimerking

Det er utstedt energiattest for den enkelte leilighet. Boligens varmetap og energibehov er dimensjonert iht. teknisk forskrift av 2017, TEK 17. Energimerkingen er beregnet til på ligge i kategori C. Det tas forbehold for at avvik kan forekomme spesielt i leiligheter med mye vindusflate.

Innflytting

Planlagt innflytting 1 halvår 2024.

Matrikkelinformasjon

Gnr 117, bnr 533 i Ullensaker kommune.

Beliggenhet

kart
Logo

OBOS eiendomsmeglere - Hamar

Annonseinformasjon

FINN-kode296646720
Sist endret17. apr. 2024 00:18
Referanse715209002

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.