Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Inaktiv

Nansenløkka K1 - Salgstrinn 1

Fornebu - Nansenløkka - Flott 4-roms endeleilighet med 83kvm takterrasse, balkong, to bad. Ferdig 05.04.2024!

Kart med kartnålNansenløkka, Kvartal 1, salgstrinn 1, 1364 Fornebu

Prisantydning

Solgt

Totalpris

Solgt

Planlegging

-

Salgsstart

-

Byggestart

-

Overtakelse

-

Nøkkelinfo

Eieform
Andel
Energimerking
C - Mørkegrønn

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/terrasse
Heis
Kabel-TV
Garasje/P-plass
Turterreng
Bredbåndstilknytning

Enhet i prosjektet

EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
40014100 m²3Solgt

Visning

Velkommen til vårt visningssenter i Forneburingen 252, torsdager kl. 16-18 og søndager kl. 14-16.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 895 orgnr. 929180267 i Bærum kommune

Adresse

Nansenløkka, Kvartal 1, salgstrinn 1
1364
Fornebu

Om prosjektet

Langs Forneburingen, midt mellom idylliske Nansenparken og Fornebu S, skal vi skape et helt spesielt bomiljø. Vi skal bygge Nansenløkka, et unikt boligprosjekt i overgangen mellom det urbane og det landlige. Her skal det være enkelt å slå rot og få venner for livet. Et sted å høre til.

Nansenløkka vil bestå av 600 boliger fordelt på seks kvartaler. Kvartal 1 ligger i den mer urbane delen av nabolaget, mot Forneburingen og parken i vest. Det vil bestå av kvartalsbebyggelse og rekkehus som omkranser et felles gårdsrom.

Første salgstrinn vil bestå av 41 leiligheter. Det vil være fra 2-roms på 42m2 til 5-roms på 129m2. Alle leilighetene har egen balkong, og noen av leilighetene har flotte markterrasser eller private takterrasser. I tillegg vil alle leilighetene ha tilgang til felles takterrasser med flotte solforhold.

Nansenløkka Kvartal 1 vil bli organisert som et borettslag. Dette er en fordel for deg om du skal bebo leiligheten selv. I dette borettslaget kan du selv velge om du vil ha fellesgjeld eller ikke. Borettslaget etableres med et felleslån som utgjør 50 % av kjøpesummen, men for de kjøperne som ikke ønsker å ha fellesgjeld sørger OBOS for innfrielse av denne i forbindelse med overtakelse. De månedlige felleskostnadene utgjør kun driftskostnader for eiendommen dersom du ikke ønsker å ha fellesgjeld, men vil omfatte kapitalkostnader dersom du har fellesgjeld.

Om området

Livet består av flest hverdager. På Fornebu kan du få en hverdag der et morgenbad før jobb er like naturlig som å treffe gode venner over en matbit når du kommer hjem igjen. Du har park og turstier rett utenfor døren, og samtidig kort vei til byliv med butikker, kafeer og levende møteplasser. Du blir en del av et urbant, framtidsrettet og bærekraftig nabolag i stadig utvikling. Strekningen fra Nansenparken og ned til populære Sjøflyhavna kro blir bundet sammen av butikker, serveringssteder, lekeplasser og hyggelig steder å slå seg ned. Området rundt kjøpesenteret Fornebu S skal bli et levende byrom med restauranter, kafeer og servicetilbudene du trenger i det daglige. Her kommer også T-banens endestasjon.

Fornebu S, verdens mest miljøvennlige kjøpesenter, er stort og moderne med hele 80 butikker og konsepter. Her finnes du velkjente kjedeaktører, unike motekonsepter, stor dagligvarebutikk, restauranter og servicetilbud. I dagligvaren får du for eksempel kjøpt honning fra biene som holder til på taket av senteret. Det blir ikke mer kortreist enn dette.

Med Nansenparken like i nærheten, har du kort vei til gang- og sykkelstier, vannkanal, en vakker dam, lekeplasser og treningsapparater - perfekt for deg som ønsker å bruke nærmiljøet til rekreasjon, trening og ulike aktiviteter. En rusle- eller sykkeltur unna ligger sandstranden på Storøyodden, med EUs høyeste sertifisering for rent vann. Her finner du også dusj, utegriller samt bordtennis- og sandvolleyballbaner. Svømmehall og tennisbaner finnes i nærområdet. Snarøya Sportsklubb legger til rette for en aktiv hverdag med tilbud innen fotball, håndball og bandy. Punkt er en møteplass for nabolaget med serveringssteder, butikker og pop-up-konsepter. Her finner du serveringstilbud, frukt og grønt, yoga- og dansestudio.

På Fornebu får du mye mer enn bare en leilighet. Du får sju kilometer strandlinje, to naturreservater, kyststi og park. Nansenparken tar opp i seg historien, med flere bevarte elementer fra tiden da Fornebu var flyplass. Friområdene på Fornebu er på til sammen 300.000 kvadratmeter, og gir uendelige
muligheter for tur, trening eller avkobling.

Slik blir boligene

Nansenløkka består av seks ulike kvartaler omkring en felles hage. Kvartalene vil være av ulike boformer, fra leiligheter i kvartalsbebyggelse til rekkehus og punkthus. Byggene løses gradvis opp i møte med Nansenparken. Kvartal 1 ligger i den mer urbane delen av Nansenløkka, mot Forneburingen og parken i vest.

Hovedkonseptet er å skape en boligbebyggelse med urban karakter, med urbane kvaliteter og legge til rette for gode boliger med frodige og attraktive utearealer. Kvartalet deles opp i bygårder med ulik farge, høyde og detaljering for å sikre variasjon, mangfold og en skiftende opplevelse av bygget. Det vil være ulike høyder på husene, noe som gir lys og sikt for mange.

Miljøvennlige materialer
Det er lagt vekt på bruk av materialer med lang levetid og gode egenskaper. Hovedmateriale i kvartalet er tegl i ulike rødtoner. Rekkehusene bygges i massivtre, som bidrar positivt til inneklima og gir rekkehusene en unik karakter. Ulike typer balkongløsninger gir også en spennende fasade. Vi har jobbet
for å oppnå en bebyggelse som danner en rolig bakgrunn i byen, samtidig som det arkitektoniske uttrykket gir interessante rom å bevege seg i. Leiligheter i ulike størrelser sikrer et variert og stabilt bomiljø. Leilighetene har kvaliteter som gjør at du kan bo her over lang tid, men gjør det også mulig å flytte internt om behovene skulle endre seg. En stor andel av leilighetene er enten gjennomgående eller hjørneleiligheter, som gir god tilgang på dagslys.

Fellesarealer

Det har vært jobbet mye med fellesskapsløsninger på Nansenløkka. I kvartal 1 er det etablert ett fellesrom som kan benyttes til verksted, kjøkken og selskapslokale. Dette er et fleksibelt rom som fremtidige beboere kan fylle med innhold. I tillegg er det to gjestehybler i kvartalet som kan lånes til
overnattingsbesøk. Sosial bærekraft handler om å gi en følelse av tilhørighet, trygghet og identitet. Men det handler også om folkehelse og sunn livsstil. Gode møteplasser er viktig for mennesker som skal bo sammen. Vi har etablert en struktur med varierte og hyggelige gaterom, som legger til rette for aktivitet og lek tilpasset forskjellige aldersgrupper. Fra urbanstrøket og felleshagen i den ene enden, til de skjermede gårdsrommene i den andre. Alt for å skape samhold, gode samtaler og variert bruk. Planområdet vil i hovedsak være bilfritt, noe som skaper trygge rammer for både store og små.

Dyrk i felleshagen
Vi bringer naturen inn i nabolaget og legger til rette for en grønn livsstil. I hjertet av prosjektet ligger den store felleshagen. Et samlingssted med særlig fokus på fellesskap, bærekraft og urban dyrking. Her kan du dyrke grønnsaker, bær, frukter og andre spiselige vekster. Landskapsarkitekturen, og den grunnleggende ideen om at dyrking skal samle folk på feltet, er en viktig del av miljøaspektet i prosjektet. Dyrking er en nyttig, rekreativ aktivitet som har effekt på folkehelsen, som bidrar til biologisk mangfold og som setter fokus på kretsløp og naturressurser.
Fra felleshagen fortsetter beplantningen som en grønn tråd gjennom hele Nansenløkka.

Parkering

Det etableres et garasjeanlegg under bebyggelsen til benyttelse av beboere i Kvartal 1 og Kvartal 2. Innkjøringen blir fra Forneburingen.
Leiligheter selges uten parkering. De større leiligheten kan kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegget.

Parkeringsplassene vil være i et automatisk parkeringssystem og koster kr. 550.000,-

Ta kontakt med prosjektselger for informasjon om hvilke leiligheter som kan kjøpe parkeringsplass, og hvilken type plass som er tiltenkt hvilke leiligheter.

Kvalitet, standard og tilvalg

Det er viktig for oss at du som skal bo på Nansenløkka skal føle deg hjemme. Uansett om du er førstegangskjøper, et par, en barnefamilie eller godt voksen. Et godt hjem er et sted som passer nettopp deg, dine behov og dine preferanser. Vi ønsker at du skal oppnå din boligdrøm. Derfor har
interiørarkitektene Tone og Thilde fra Metropolis satt sammen tre ulike interiørkonsepter basert på våre standard- og tilvalgsprodukter. Disse tre er ment som inspirasjon og veiledning.

«Ren vår» er standardkonseptet, men du kan også velge «Bris» eller «Gylden høst», som er satt sammen av tilvalgsprodukter. Leiligheten din vil uansett inneholde følgende:
Kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer
Store vinduer, som gir godt med lys
Privat uteplass
60x60 flis både i entre og på bad
Regndusj og moderne armaturer
Startpakke på smarthus
Enstavs eikeparkett

Du kan også velge å fargesette leiligheten din uavhengig av hvilket konsept du velger. Fargene du kan velge mellom er klassisk hvit, tidløs eller varmgrå. Disse vil bli presentert i tilvalgsperioden. Ta gjerne turen innom vårt nye og flotte visningssenter på Fornebu. Her vil du finne alt av produkter til kjøkken og bad, fliser og parkett.

Kjøkken:
Innredning fra HTH, modell ES-Base Laminat. Kjøkkenet har en slett front i 19 mm Fenix-laminat. Skuffer og skap leveres med demping. Benkeplaten vil være i 20 mm laminat med underlimt vask/kum i stål. Armatur er fra Tapwell eller tilsvarende, ettgreps med uttrekk i krom.

Kjøkken leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende. Kjøkkenavtrekk vil være en Slimline kjøkkenhette med forkant i stål fra Røroshetta med integrert komfyrvakt eller tilsvarende over koketopp. Denne skal kunne kobles til system for balansert ventilasjon. I leiligheter der koketopp er levert på kjøkkenøy, leveres det integrert benkeventilator med kullfilter.

Baderom:
Badene leveres som prefabrikkerte våtromsmoduler (badekabin). Enkelte bad kan bli plassbygd. Badene leveres med fliser i størrelse ca. 60x60 cm på vegg og gulv. Farge på flis kan avvike fra illustrasjoner. Baderomsinnredning leveres med skuffer, bredde ca. 60 - 80 cm, avhengig av rommets
bredde, med helstøpt servant. Ettgreps blandebatteri av typen Tapwell Birillo eller lignende. På bad med heldekkende benkeplate leveres det rektangulært speil med LED lys striper. Der hvor det kun leveres servantskap vil speil ha lik bredde som servantskap. Det leveres i hovedsak rette innadslående dusjvegger i klart herdet glass av typen INR Angel eller tilsvarende. Regndusj leveres montert på vegg, av typen Tapwell EVO TVM7200 eller tilsvarene. Line sluk eller tilsvarene. Det leveres vegghengt toalett i hvitt porselen med to-trinns vannspyling og innebygd sisterne.

Diverse:
Generell takhøyde er ca. 2,60 m. Det blir nedforet himling på bad og i entré, i tillegg vil det bli lokale nedforinger/innkassinger

Terrasser, balkonger og takterrasser leveres med tremmegulv i impregnert treverk.

Boligene etableres med moderne fibernett tilsluttet OBOS OpenNet.

Tilvalgsmulighet:
Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger innenfor gitte tidsfrister og mot tillegg i pris.

Oppvarming

Oppvarming er basert på fjernvarme. Det leveres vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, soverom og entré/gang. Det blir termostatstyrt gulvvarme på baderom (vannbåren eller elektrisk, avhengig av myndighetskrav).

Innflytting

Boligene i Nansenløkka Kvartal 1, salgstrinn 1 skal ferdigstilles 1. kvartal 2024.

Fellesgjeld/lånevilkår

Fellesgjelden i dette prosjektet er et annuitetslån over 40 år med 5 års avdragsfrihet. Dette lånet løper med flytende rente som i dag har rentesats 4,8%. Boligens felleskostnader er derfor beregnet med driftskostnader og rentekostnader på fellesgjelden etter denne satsen. Når fellesgjelden nedbetales fra år 6 må felleskostnadene forventes å øke. Prislisten for prosjektet viser hva dette er beregnet til (kontakt prosjektselger for fullstendig prisliste). For øvrig må endringer i den flytende rentesatsen forventes å medføre endringer i felleskostnadene.
Et annuitetslån er et lån som nedbetales med like store terminbeløp, helt til lånet er innfridd. I begynnelsen er derfor avdragsdelen liten, mens rentedelen er stor. Etter hvert som lånet reduseres stiger avdragsandelen og renteandelen blir mindre.
Det er mulig å innfri fellesgjelden helt eller delvis, gjennom OBOS IN-ordning.

Beliggenhet

kart
Logo

OBOS Fornebulandet AS

Slik kontakter du oss
Bilde av megler Jenny N. Grüner Brinch

Jenny N. Grüner Brinch

Prosjektselger

Bilde av megler Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger

Nansenløkka Utvikling As

Utbygger

Annonseinformasjon

FINN-kode296616026
Sist endret24. feb. 2024 01:25
Referanse835209004

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.