Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Storøykilen B2 Salgstrinn 2 - Bygg B & C

Storøykilen Kvartal 2- Bygg B&C- 3- og 4-roms leiligheter med ferdigstillelse våren 2024! Flere med privat takterrasser!

Kart med kartnålStorøykilen Kvartal 2- Bygg B og C, 1364 Fornebu

Prisantydning fra

4 275 000 kr

Prisantydning til

21 980 000 kr

Totalpris fra

8 611 368 kr

Totalpris til

26 327 740 kr

Planlegging

-

Salgsstart

-

Byggestart

-

Overtakelse

-

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2 - 3
Internt bruksareal
79 - 177 m² (BRA-i)
Eksternt bruksareal
5 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
10 - 125 m² (TBA)
Eieform
Andel

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/terrasse
Heis
Kabel-TV
Garasje/P-plass
Turterreng
Vaktmester-/vektertjeneste
Bredbåndstilknytning
Lademulighet

Utvalgte enheter

Bilde av utvalgt enhet

B3004

Storøykilen Kvartal 2-3-roms i 3.etg

8 611 368 kr84 m²

3. etasje2 soverom

Bilde av utvalgt enhet

B5001

Storøykilen Kvartal 2- Toppleilighet med vestvendt balkong

14 974 540 kr102 m²

5. etasje3 soverom

Enheter i prosjektet

Sorter etter

EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
B3004384 m²28 611 368 kr
B40044182 m²324 030 540 kr
B50015102 m²314 974 540 kr
C40014178 m²326 327 740 kr

Visning

Velkommen til vårt visningssenter i Forneburingen 252, torsdager kl. 16-18 og søndager kl. 14-16.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Adresse

Storøykilen Kvartal 2- Bygg B og C
1364
Fornebu

Om prosjektet

Bebyggelsen på Storøykilen vil bestå av leiligheter og noen rekkehus, fordelt på seks kvartaler. Det er fokus på å danne en helhet med gode sammenhenger mellom kvartalene og internt innenfor hvert kvartal. Tilsammen skal dette ivareta intensjonene om gode estetiske kvaliteter og høyverdig samtidsarkitektur. Konseptet "Tett på byen, tett på naturen" er utviklet for Storøykilen og tar naturen tilbake slik den var før flyplassen eksisterte. Området skal underbygge og dyrke det stedskarakteristiske og frodige. Konseptet inkluderes i både landskapsarkitekturen og bygningsarkitekturen. Sistnevnte i form av bruk av naturlige materialer og farger i naturpaletten, frodige taklandskaper og store vinduer som tar naturen inn i inngangspartiene og leilighetene. Det er fokus på intime, grønne gløtt, sikt og utsikt til omkringliggende grøntområder i tillegg til kontakt med de grønne gårdsrommene.

Kvartal 2 på Storøykilen vil bestå av totalt 64 leiligheter fordelt på tre bygg, A- B og C. Dette salgsstrinnet består av Bygg B (25 stk) og Bygg C (13 stk), totalt 38 boliger. Kvartal 2 omkranser et felles uteoppholdsrom som inneholder både private og fellesuteområder med god plass for opphold og lek. Kvartalet ligger mellom karrebebyggelsen mot Forneburingen og kommende bebyggelse, Kvartal 3, på kun 4 etasjer i øst. Kvartal 2 ligger sentralt tilknyttet hjertet i planområdet, torget. I tilknytning til det store åpne torget etableres det et fleksibelt felleslokale i Bygg B med store foldefasader mot torget. Dette for å skape et levende og dynamisk hjerte i bebyggelsen og en møteplass for ulike aktiviteter og menneskene som bor her.

Storøykilen vil bli organisert som et borettslag. Dette er en fordel for deg om du skal bebo leiligheten selv, men er ikke egnet for ren utleie over tid. I dette borettslaget kan du selv velge om du vil ha fellesgjeld eller ikke. Borettslaget etableres med et felleslån som utgjør 50 % av kjøpesummen, men for de kjøperne som ikke ønsker å ha fellesgjeld sørger OBOS for innfrielse av denne i forbindelse med overtakelse. De månedlige felleskostnadene utgjør kun driftskostnader for eiendommen dersom du ikke ønsker å ha fellesgjeld, men vil omfatte kapitalkostnader dersom du har fellesgjeld. Storøykilen Kvartal 2 og Kvartal 3 vil sammen danne Eplerosen Borettslag, totalt 88 boliger

Trenger du en snarvei inn i boligmarkedet?
OBOS tilbyr OBOS Bostart og OBOS Boligbytte i flere prosjekter. Med Bostart kan du kjøpe en helt ny bolig til en lavere pris enn markedspris - mot at OBOS får retten til å kjøpe den tilbake. Med Boligbytte kan du kjøpe ny bolig av oss, mot at OBOS kjøper din gamle til markedspris. Les mer om kjøpsalternativene på våre nettsider, eller kontakt prosjektselger for informasjon om dette konkrete prosjektet.

Om området

Livet består av flest hverdager. På Fornebu kan du få en hverdag der et morgenbad før jobb er like naturlig som å treffe gode venner over en matbit når du kommer hjem igjen. Du har park og turstier rett utenfor døren, og samtidig kort vei til byliv med butikker, kafeer og levende møteplasser. Du blir en del av et urbant, fremtidsrettet og bærekraftig nabolag i stadig utvikling. Strekningen fra Nansenparken og ned til populære Sjøflyhavna kro blir bundet sammen av butikker, serveringssteder, lekeplasser og hyggelige steder å slå seg ned. Området rundt kjøpesenteret Fornebu S skal bli et levende byrom med restauranter, kafeer og servicetilbudene du trenger i det daglige. Her kommer også T-banens endestasjon. Det særegne området rundt det gamle flytårnet er allerede en arena for kunst og kreativitet. Det skal utvikles videre i samme ånd. Her er planen å utvikle et verdenskjent Street Art-galleri, bibliotek, sal for intimkonserter, vinbar og restauranter - for å nevne noe. Litt nord for Flytårnet ligger Telenor Arena, som mange allerede kjenner som et sted for store idrettsarrangementer, konserter, messer og eventer. Her er det planer om å skape et idrettssentrum, der håndball, volleyball, turn, basket og en rekke andre grener skal få en plass.

Vi i OBOS vil at de nye boligområdene på Fornebu skal være et fremtidsrettet utstillingsvindu. Vi har høye ambisjoner når det gjelder bærekraft og vi har som mål å bygge mer klimavennlige bygg. Men vel så viktig er den sosiale bærekraften. Å bo i et område i utvikling betyr at du som beboer kan være med på ferden. På Fornebu legger vi til rette for at ideer og initiativ fra beboerne kan realiseres, og at store og små midlertidige prosjekter kan vokse frem. Vi vil skape bomiljøer som legger til rette for nye bekjentskaper, nye venner og nye opplevelser i dette helt unike området ved Oslofjorden.

På Fornebu får du mye mer enn bare en leilighet. Du får sju kilometer strandlinje, to naturreservater, kyststi og park. Nansenparken tar opp i seg historien, med flere bevarte elementer fra tiden da Fornebu var flyplass. Stranden på Storøyodden ligger der flyene tok av i sin tid, og er opparbeidet og godt tilrettelagt for store og små. Friområdene på Fornebu er på til sammen 300.000 kvadratmeter, og gir uendelige muligheter for tur, trening eller avkobling. Du får en hverdag med enkel tilgang på natur og byliv, med både fuglereservat og kafeer i nærmiljøet. Det er lett å komme seg til og fra med kollektivtransport, og enda enklere blir det når T-banen kommer om noen år. Å bo ved vannet, men samtidig urbant og sentralt, er en drøm for mange. På Fornebu kan du gjøre akkurat det.

Parkering

Alle 3-og 4-roms leiligheter kan kjøpe parkeringsplass i undeliggende garasjeanlegg. Kr 650.000,-. El-bil lader er mulig tilvalg.

Kvalitet, standard og tilvalg

Leilighetene i Storøykilen er tegnet med fokus på god plassutnyttelse og smarte løsninger. Et gjennomtenkt hjem med praktiske løsninger.

Kjøkken:
Innredning fra Drømmekjøkken, model Bistro. Standardleveranse er benkeskap og høyskap i hvitpigmentert eikefiner og overskap i hvitmalt MDF. 20 mm lamiat benkeplate i fargen lys grå. Integrerte hvitevarer fra Siemens.

Baderom:
Lekre flislagte bad med store fliser ( 60*60) i duse og delikate farger.

Vaskerom:
Noen leiligheter har ihht. tegning separat vaskerom. Vaskerom leveres med fliser på gulv og innredning fra Drømmekjøkken.

Garderobe:
Det leveres garderobeskap fra Drømmekjøkken iht. tegning på hovedsoverom i 3- og 4-roms leiligheter. Det leveres ikke garderobe i 2-roms leiligheter.

Gulv/vegger og innerdører:
Det leveres én-stavs hvitpigmentert eikeparkett gjennomgående på gulv. 4-roms leiligheter leveres med 60x60 cm fliser i entré. Malte vegger og himlinger med synlige v-fuger. Det leveres hvite profilerte dører, mellom entré og stue/kjøkken vil det bli levert dør med glassfelt.

Diverse:
Generell takhøyde er ca. 2,60 m. Det blir nedforet himling på bad og i entré, i tillegg vil det bli lokale nedforinger/innkassinger.

Terrasser, balkonger og takterrasser leveres med trykkimpregnert tredekke.

Boligene etableres med moderne fibernett tilsluttet OBOS OpenNet og Xcomfort smarthusløsning fra Eaton.

Tilvalgsfristen har dessverre gått ut på Bygg B i Kvartal 2. Frist for øvrig tilvalg i bygg A og C er 11.november, baderomstilvalg har gått ut.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme.

Innflytting

Bygging er i gang og innflyttingsperioden er 02.04.24 - 28.06.24.

Fellesgjeld/lånevilkår

Du velger selv om du vil ha fellesgjeld eller ikke. Fellesgjelden i dette prosjektet er et annuitetslån over 40 år med 5 års avdragsfrihet. Dette lånet løper med flytende rente. Boligens felleskostnader er derfor beregnet med driftskostnader og rentekostnader på fellesgjelden etter denne satsen. Når fellesgjelden nedbetales fra år 6 må felleskostnadene forventes å øke. Prislisten for prosjektet viser hva dette er beregnet til (kontakt prosjektselger for fullstendig prisliste). For øvrig må endringer i den flytende rentesatsen forventes å medføre endringer i felleskostnadene.
Et annuitetslån er et lån som nedbetales med like store terminbeløp, helt til lånet er innfridd. I begynnelsen er derfor avdragsdelen liten, mens rentedelen er stor. Etter hvert som lånet reduseres stiger avdragsandelen og renteandelen blir mindre. Det er mulig å innfri fellesgjelden helt eller delvis, gjennom OBOS IN-ordning.

Beliggenhet

kart
Logo

OBOS Fornebulandet AS

Slik kontakter du oss
Bilde av megler Jenny N. Grüner Brinch

Jenny N. Grüner Brinch

Prosjektselger

Bilde av megler Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger

Storøykilen Utvikling As

Utbygger

Annonseinformasjon

FINN-kode296614744
Sist endret24. feb. 2024 01:25
Referanse835219006

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.