Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Bergerløkka Hus 20, 21 og 22

Bergerløkka Hus 20-22. Kr 0,- i forskudd. Ferdigstilles fra februar 2024

Kart med kartnålVekslerfaret, 1396 Billingstad

Prisantydning fra

8 000 000 kr

Prisantydning til

8 500 000 kr

Totalpris fra

8 042 624 kr

Totalpris til

8 545 968 kr

Planlegging

I salg

Salgsstart

3. kvartal 2021

Byggestart

4. kvartal 2021

Overtakelse

Besluttet 4. kvartal 2023

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruksareal
109 - 118 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/terrasse
Bredbåndstilknytning
Kabel-TV
Heis
Turterreng
Vaktmester-/vektertjeneste

Enheter i prosjektet

Sorter etter

EnhetEtasjeBRASoveromTotalpris
20-H02012109 m²38 042 624 kr
21-H02012118 m²38 545 968 kr
22-H02012109 m²38 242 624 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beskrivelse

Landlig løkke med urbane kvaliteter
Velkommen til et nytt nabolag på Vestre Billingstad! Her skapes en landlig “løkke” mellom marka og Oslofjorden, hvor alt legges til rette for et ekstra godt og aktivt fellesskap.
De moderne byggene ligger omkranset av flotte grøntområder som åpner for et hyggelig naboskap. Hjertet av nabolaget er et åpent tun med pergola, benker og bord, prydbusker og morsomme lekeapparater for de minste barna. Dette blir et naturlig samlingssted for alle som ønsker!

"Løkkelig" på Bergerløkka
Nabolaget kan også by på fotball løkke og tuftepark, aktivitetsplass, sandvolleyballbane, bordtennis og lavvo med bålplass.
Nordsiden av nabolaget bindes sammen av en hyggelig gågate. Gaten svinger inn på torget der det etableres et nærsenter med koselige spisesteder, forretninger, frisør og annen velvære. Vi gleder oss til torget og nærsenteret åpner senhøsten 2025.
Bergerløkkas kvaliteter
Bergerløkka inneholder en miks av leilighetstyper og størrelser. I denne annonsen presenteres ledige 4-roms leiligheter.

  • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer
  • Store vindusflater og solrike balkonger mot syd eller vest, flere med to balkonger
  • Alle leiligheter har to bad inkludert i prisen
  • Flislagte baderom med komfortvarme i gulv
  • Downlights på bad og i entrè
  • Skyvedørsgarderobe i hovedsoverom, flotte fronter i hvitt glass
  • Behagelig oppvarming med vannbåren varme i radiator
  • Sportsbod i underetasje
  • Leilighetene er Svanemerket og kvalifiserer til grønt boliglån i flere banker

Aktiv fritid rett utenfor stuedøren
Det er kort vei til marka og sjøen, med lett adkomst til turstiene i Vestmarka. Som beboer har du alltid tilgang felles ski smørebod, sykkelbod og verksted.
Ved Hvalstad barneskole finner du en innholdsrik aktivitetespark med kunstgressbane, rullepark for skating og street basket.
Holmen idrettspark har fotballbaner, ishall, fjellhall, tennisanlegg, klatresenter og lysløype. På Holmen ligger også Holmenskjæret badeplass med sandvolleyballbane og en flott svømmehall. Følg Kyststien og opplev Oslofjordens perler! Hvis du ønsker å se Askerlandet det fra sjøsiden, ligger kajak klubben like ved Holmen fjordhotell.

Skoler og barnehager
Fra Bergerløkka følger du en trygg og hyggelig skolevei til Hvalstad barneskole. Det er kort vei til Torstad ungdomsskole og de eldste ungdommene kan gå hjemmefra idet skoleklokka ringer på Nesbru videregående, som ligger vis-à-vis Bergerløkka. Høsten 2022 åpnet en ny barnehage inne på området, der barna som bor på Vestre Billingstad er prioritert.

Kollektivtilbud
På Bergerløkka vil du sannsynligvis oppleve at du ikke behøver bil i hverdagen. Både dagligvarebutikk og nærmeste bussholdeplass ligger rundt 200 meter fra de nye leilighetene. Billingstad togstasjon ligger 1,2 km unna, og toget frakter deg til Nationaltheateret på 22 minutter.
Når du trenger bil, kan du enkelt og greit benytte deg av bildelingstjenesten Otto, som vil være lett tilgjengelig for alle beboere på Bergerløkka.
Det er mulig å kjøpe parkeringsplass i garasjekjeller for kr 350 000,– + lader. Plassene er forbeholdt 4-roms leilighetene.

Inviter til selskap i Storstua
I Sentralen (Hus 16) ligger et flott forsamlingslokale på gateplan. Huseierforeningen arrangerer hyggelige sammenkomster for beboerne, og lokalet kan også leies til private barnebursdager og selskaper. Vegg i vegg med storstua ligger også et gjesterom som kan leies når du trenger litt ekstra plass.

Bygging pågår
Hus 20 er ferdigstilt.
Hus 21: ferdigstilles april 2024
Hus 22: april 2024

Beliggenhet

kart
Logo

JM Norge Oslo

En av Norges største boligutviklere

Annonseinformasjon

FINN-kode296080786
Sist endret08. apr. 2024 07:54
ReferanseP.110493.1.2 (Bergerløkka BT3)

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.