Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Kongslia Panorama

KUN 5 IGJEN - KONGSLIA PANORAMA, Lekre andelsleiligheter med god standard, gjennomtenkte løsninger og herlige uteplasser

Kart med kartnålHaugbro terrasse 200, 1405 Langhus

Prisantydning fra

2 700 000 kr

Prisantydning til

4 150 000 kr

Totalpris fra

6 086 160 kr

Totalpris til

9 036 160 kr

Planlegging

3Q-21

Salgsstart

4Q-21

Byggestart

2Q-22

Overtakelse

1Q-24

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2 - 4
Antall etasjer
5
Primærrom
92 - 121 m²
Bruksareal
96 - 125 m²
Eieform
Andel

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Heis
Garasje/P-plass
Balkong/terrasse
Bredbåndstilknytning
Turterreng
Utsikt

Enheter i prosjektet

Sorter etter

EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
A102192 m²26 086 160 kr
A1031120 m²37 296 160 kr
A5015108 m²38 011 160 kr
A502596 m²27 186 160 kr
A5045121 m²49 036 160 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

KONGSLIA PANORAMA
I fredelige, barnevennlige omgivelser på Kongslia skal det nå bygges 26 nye leiligheter. Her har du mulighet til å kjøpe alt fra en snerten 2-roms leilighet til en romslig 4-roms - alle med bod og heisadkomst. Mulighet for kjøp av garasjeplass og elbillader.

Nyhet

Kun 5 enheter igjen! Bygging er allerede påbegynt med estimert ferdigstillelse 1Q-24. 0,- kr i forskudd.

Kort om eiendommen

Leilighetene ligger lunt plassert i terrenget med fredfull panorama utsikt mot skog og mark. Hver leilighet får en stor og solrik terrasse. Leilighetene får smakfull innredning og moderne løsninger - her satses det på god kvalitet til en fornuftig pris. Odd Hansen AS er totalentreprenør for prosjektet og har levert flotte boliger i over 40 år. Leilighetene får blant annet kjøkkeninnredning fra Designa, integrerte hvitevarer, delikate bad, vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon med varmegjenvinning m.m.

Innhold

Hver leilighet får en romslig, solrik terrasse med fredelig utsikt utover skog og mark. Terrassene leveres med impregnerte terrassebord, og det blir god plass for utemøbler, grill med mer. Alle terrassene får rekkverk i herdet glass, så den deilige utsikten kan nytes både innenfra og ute.

- Leilighetene selges til faste priser - etter først til mølla prinsipp

- Kr. 0,- i forskudd - oppgjør ved overtagelse!

Finn din leilighet via boligvelgeren - https://oddhansen.no/prosjekt/kongslia/trinn/trinn-1-3/

Høydepunkter
- 26 flotte, prosjekterte leiligheter.
- 2-roms, 3-roms og 4-roms.
- Vannbåren gulvvarme
- Alle med store, solrike terrasser.
- Pent opparbeidede fellesområder.
- Mulighet for kjøp av p-plass.
- Mulig å etablere lader for elbil.
- Heis og trapp til leilighetsplan.
- Innbydende entré m/gulvvarme.
- Leilighetene får vannbåren varme.
- Stue og kjøkken i åpen løsning.
- Stilren innredning fra Designa.
- Leveres med integrerte hvitevarer.
- Delikate, flislagte bad (1 eller 2).
- Opplegg for vaskemaskin.
- Lyse, luftige soverom.
- En leilighet får eget medierom.
- Noen leiligheter får mastersuite.
- Noen leiligheter får innvendig bod.
- Alle får sportsbod i fellesareal.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Lave omkostninger

Standard

Entré
Bygningene får felles inngangsparti med trapp og heis til etasjene. Trapperom og korridorer blir oppvarmet og får pene fliser på gulvet. Vegger sparkles og males. Alle leilighetene får innbydende entré med eikeparkett, hvitmalte vegger og lun, vannbåren gulvvarme. Det leveres hvite innerdører med matchende dørlister, og spikerhull blir vokset for en ekstra fin avslutning. Ved inngangsdøren monteres det porttelefon.

Stue og kjøkken
Alle leilighetene får stue og kjøkken i moderne, åpen løsning - nydelige rom med enstavs, hvitpigmentert eikeparkett og hvitmalte vegger. Veggene sparkles og males i fargen eggehvit som standard, men det er også mulighet for å velge andre farger. Rommene får store vinduer som vender ut mot en solrik terrasse, og glassrekkverk på terrassen ivaretar den fredelige utsikten også innenfra. Gulvet får vannbåren varme og ventilasjonsanlegget leverer frisk tilluft. Fra stuedelen blir det utgang til terrasse.

Leilighetene får stilren kjøkkeninnredning fra Designa, og det utarbeides egen tegning for hver leilighet. Det leveres lys under overskapene, ventilator over kokesonen og integrerte hvitevarer. Hvitevarene vil bestå av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle/ fryseskap. Ved eventuelle endringer/tilvalg forutsettes det at plassering av komfyr og oppvaskkum ikke endres.

Bad/wc/vaskerom
Leilighetene får ett eller to delikate bad, og noen får i tillegg eget vaskerom. I leilighetene med to bad vil det ene badet tilhøre en mastersuite med soverom og walk-in closet. Badene får fliser på gulvet, fliser på veggene, vannbåren gulvvarme og smakfull innredning. Det er mulighet for å velge andre farger på flisene, og det er også tilvalgsmuligheter på innredningen. Badene får servant, servantinnredning, speil, belysning, dusjhjørne og vegghengt toalett. Det leveres også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leilighetene får fra ett til tre lyse, luftige soverom. Rommene får vinduer som kan åpnes, og det vil også komme frisk tilluft via det balanserte ventilasjonsanlegget. Gulvet får enstavs eikeparkett og veggene males hvite. Det kan velges andre farger, om ønskelig, og garderobeskap kan leveres som tilvalg. Noen av leilighetene får innvendig bod og/eller walk-in closet, og alle får tilhørende bod i fellesareal.

Tilvalg
Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, har du mulighet til dette gjennom en rekke tilvalg. Det vil bli inngått egne endringsavtaler, og det vil ikke bli anledning til å bytte leverandører. Det er heller ikke anledning til å utføre egeninnsats. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon. Merk at flere tilvalgs frister er utløpt, og eventuelle ønsker om tilvalgs må avklares i forbindelse med bud.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon gir bedre inneklima

Bygningsinformasjon / byggemåte

Kongslia Panorama er en moderne og flott, og helt nytt prosjekt med flotte fasader med store vinduer, og glass i front av uteplassene. Leiligheter er fordelt over 5 plan + garasjeplan.

Utstyr
- Vannbåren gulvvarme
- Heldekkende brannalarmanlegg med direkte varsling til brannvesenet eller vaktselskap.
- Balansert ventilasjon

Oppvarming

Leilighetene får vannbåren gulvvarme som standard løsning i entré, på bad, eventuelt vaskerom og i stue/kjøkken. Du kan i tillegg velge å oppgradere til vannbåren gulvvarme på soverom. Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Friskluften som hentes i fasaden forvarmes i varmeveksleren og tilføres soverom, bod og stue via ventil i himling/vegg.

Det elektriske anlegget leveres i henhold til NEK 400-2018 og får sikringsskap med automatsikringer. Det leveres uttak for bredbånd/TV i hver bolig, og leilighetene leveres også med sprinkleranlegg. Prosjektet får heldekkende brannalarmanlegg med direkte varsling til brannvesenet eller vaktselskap.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig og sentralt boligområde på Langhus i Nordre Follo kommune. På tross av sin landlige beliggenhet er det kort vei til påkjøringen til E6 og god offentlig kommunikasjon til blant annet Oslo med buss og tog. I 2023 åpner Follobanen, noe som vil gi betydelig kortere reisetid til Oslo.

Langhusområdet er perfekt for fritidsaktivitet utendørs som innendørs. Flere aktive idrettslag og andre organisasjoner i nærområdet sørger for et bredt aktivitetstilbud. Det er kort vei til lekeplass, skøytebane, svømmehall og et flott idrettsanlegg med fotballbaner og idrettshall.

For den golfinteresserte kan Oppegård golfbane anbefales, med både driving range og en 18-hulls bane. Norges største fornøyelsespark, Tusenfryd, ligger bare en kort biltur unna. Fra området går det faktisk også en oppmerket, gruset sti på ca. 3,5 km inn til Tusenfryd. Nøstvedtmarka byr på et stort nett av turstier, veier og mange interessante kulturminner. Om vinteren kjøres det opp skiløyper her, og det er servering på Stuene.

I tillegg er det kort vei til Sørmarka med lysløype, skiløyper, skistuer og akebakker om vinteren, samt terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter om sommeren. Idylliske Tussetjern har badebrygge, svaberg og en fin tursti rundt vannet. Ved Breivoll innerst i Bunnefjorden finner du mange små sandstrender, store grøntarealer, kiosk, stupebrett og fiskeplass.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Langhus nærsenter et variert utvalg, og det er også kort vei til Vinterbro handelspark. Ski storsenter med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter er et populært møtested i kommunen. Tog og buss stopper ved hovedinngangen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger i gangasvtand, og det er ca. 900 meter til Oppegård togstasjon. Med bil tar det ca. 10 min til Ski, 15 min til Vinterbro, 5 min til Oppegård, 15 min til Kolbotn, 20 min til Oslo S, 25 min til Drøbak og 45 min til Oslo Lufthavn.

Langhus har et fint nettverk av gang- og sykkelstier, noe som gir tryggere skoleveier. Fra eiendommen er det ca. 2 km til Langhus barneskole og ca. 2,5 km til Haugjordet ungdomsskole. Nye Follo barne- og ungdomsskole åpnet høsten 2018 og er en skole for barn med særlige behov.

De nærmeste barnehagene er Tussestien, Oppegårdveien og Lyngåsveien barnehage (sistnevnte er familiebarnehage). Kommunen har ellers et godt utvalg av både private og kommunale barnehager, og det er flere videregående skoler i området.

Adkomst

Avkjøring mot Oppegård fra E6 til vei 156 og videre mot Langhus og inn på Langhusveien. Fra Langhusveien og inn Haugbro Terrasse. 10 minutters kjøring fra Ski. Det vil bli skiltet fra Langhusveien med visningsskilt fra Privatmegleren under annonserte visninger.

Parkeringsforhold

Hver leilighet vil få tildelt hver sin sportsbod, og det er mulighet for kjøp av garasjeplass og lader for elbil. Utbygger fordeler boder og garasjeplasser. Garasjeporten kan åpnes fra sender i bilen, og det blir mulighet for montering av lader for elbil. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Selger tar forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, herunder endring av antall parkeringsplasser og boder, samt plassering og utforming og parkeringsplasser og boder.

Kjøpsbetingelser

Borettslaget vil bli finansiert med 60 % fellesgjeld. Kapitalkostnader består av renter og avdrag på borettslagets fellesgjeld. Løpetid på lånet er 30 år med avdragsfrihet de 10 første årene. Kapitalkostnadene vil øke når perioden for avdragsfrihet opphører. Renten på fellesgjelden er flytende. Det er i budsjettet/prislisten lagt til grunn at fellesgjelden er et annuitetslån med en flytende rente pr. 28.01.2024: 6,0 %. Det presiseres at renten er basert på et indikativ tilbud fra Sandnes Sparebank og det er denne rentesatsen som er lagt til grunn i de stipulerte felleskostnadene.

Dersom renten endres før overtagelsen eller i løpet av lånets løpetid, vil dette påvirke kapitalkostnadene og dermed felleskostnadene. Andel fellesgjeld og stipulerte felleskostnader for den enkelte bolig kommer frem av prislisten. Det presiseres at renten vil endre seg i samsvar med den generelle renteutviklingen og påvirke felleskostnadene tilsvarende, uavhengig av budsjettperiode.

Renteutgiftene på andel fellesgjeld er etter gjeldende regelverk fradragsberettiget med 22 %, forutsatt at andelseier har skattbar inntekt. Innskuddet er den del av kjøpesummen som kjøper må finansiere på egenhånd. Innskuddet inngår som del av borettslagets finansieringsplan sammen med felleslån og andelskapital. Dersom Selger endrer prisene på usolgte enheter etter at borettslagets finansieringsplan er vedtatt, vil økningen ikke inngå som del av innskuddet, men omtales som kontantdel. Denne verdien vil ikke være sikret med ant i borettslagets eiendom.

Se egen prisliste for andel fellesgjeld til den enkelte leiligheten.

Totale kostnader
Omkostninger kommer i tillegg til kjøpesummen, og består av følgende:

Tinglysningsgebyr for hjemmelsdokument kr. 480,-
Eventuelt gebyr per tinglysning av pant/ heftelse (inkl. pantattest) kr. 652,-
Andelskapital kr. 5 000,-
Etableringsgebyr borettslaget kr. 20 000,-

Etableringsgebyr til borettslaget vil dekke opprettelse av borettslaget, arbeid for inngåelse av samarbeidsavtaler, dokumentavgift og andre kostnader i forbindelse med etablering. Forretningsfører kan beslutte å kreve innbetaling av oppstartskapital for borettslaget på inntil 3 måneders drift- og vedlikeholdskostnader. Det tas forbehold om endringer av satsene for offentlige avgifter og gebyrer, og økning av beregningsgrunnlaget for dokumentavgift.

Prosjektets standard kjøpekontrakter skal legges til grunn for avtale med forbruker. Kjøpekontrakt må gjennomgås av kjøper før inngivelse av bud.

Sandnes Sparebank:
Lån 81,489 MNOK - forutsatt at det utgjør 60 % av verdien/salgsprisen.
Rente pr. 24.01.2024: 6,0 %. Vær oppmerksom på at renten følger til enhver tid markedsrenten og endrer seg i takt med denne. Flytende rente. Endelig avregning avhenger av rentenivå i markedet ved overtagelsestidspunktet.
Løpetid: 30 år
10 år løper avdragsfritt
Etablering: kr. 0,25%

Diverse

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Annen nyttig informasjon
- Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte byggetegninger.
- Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.
- Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i kjøpsavtale/ bud.
- Utomhusplanen er utarbeidet i forbindelse med gitt rammetillatelse og seksjonering av eiendommen.
- Alle bilder og tegninger i salgsoppgaven er kun å anse som antatt illustrasjoner av prosjektet, og kan vise illustrasjoner med påkosted standard og oppgraderinger utover standard leveranse.
- Salgsoppgaven er uforbindtlig og uten ansvar for mulige feil, men antas å være riktig.

Videresalg og endring i eierskap/navneendring Kjøpekontrakten gjelder individuelt for kjøper. Videresalg/transport av kjøpekontrakt før overtakelse krever selgers samtykke og godkjenning av ny kjøper. Samtykke kan ikke nektes uten saklig grunn, men selger kan stille betingelser for et eventuelt samtykke. Ved selgers eventuelle skriftlige samtykke påløper et gebyr på kr 50 000,- inkl. mva. Ny kjøper vil være bundet av eventuelle bestillinger av tilvalg og endringer. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn i henhold til bud og kjøpekontrakten. Dersom kjøper før overtakelse ønsker å endre hjemmelsforhold internt i egen familie (dvs. annen tinglysing av hjemmel enn hva som fremkommer av akseptert bud og kjøpekontrakt), vil det påløpe et gebyr til megler på kr 15.000,- for endring av skjøte. Eventuell endring krever selgers samtykke.

Regulering

Området er regulert til bolig med bestemmelser tilknyttet reguleringsplan for Busterud Syd, Langhus. Se vedlagte plankart og bestemmelser som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i områdets gjeldende regulering. Kommunen anlegger ny infrastruktur for vann og avløp i området. Dette kan/vil medføre tidvis økt trafikk og arbeider.

Vei, vann og kloakk

Offentlig vei, vann og avløp og noe privat vei.

Velforeningsbeskrivelse

Borettslag - en fordelaktig boform
Hva vil det si å bo i et borettslag - og hva kan du egentlig hente på å velge et borettslag framfor et sameie?

Den første fordelen du får ved å velge en borettslagsbolig, er at du slipper å betale dokumentavgift til staten i forbindelse med kjøpet. Kjøper du en helt ny bolig utenfor et borettslag, utgjør dette 2,5 prosent av tomteverdien. Kjøper du en brukt bolig, utgjør den 2,5 prosent av kjøpesummen. For en bolig verdt 4 millioner, vil det si hele 100 000 kroner. Her er det mye å spare!

Mindre "gjennomtrekk"
Borettslag er også et bra valg for deg som ser etter et godt og stabilt bomiljø. Til forskjell fra sameier, har de nemlig lovregulerte restriksjoner på utleie, med et tak på leie ut til noen i tre år. Det gjør boligene mindre attraktive for investorer som kun vil kjøpe for utleie, og du får mindre "gjennomtrekk" av naboer.

Fellesutgiftene rommer mye
Fellesutgiftene i et borettslag er ofte høyere enn i sameier, men det er det gode grunner til. Fellesgjelden utgjør den største forskjellen: Borettslag blir nemlig delvis finansiert gjennom innskudd fra kjøperne og delvis gjennom felles lån for alle andelseierne. Din andel av lånet inngår i fellesutgiftene. I tillegg inkluderer de kommunale avgifter og eiendomsskatt, i tillegg til løpende kostnader for vedlikehold, eventuelle vaktmestertjenester, tv, internett og andre goder.

Attraktiv fellesgjeldordning
Muligheten for å dele kjøpesummen på innskudd og fellesgjeld, er attraktivt for mange. Mange førstegangskjøpere opplever det som lettere å tre inn i boligmarkedet når de ikke behøver å ta opp et like stort personlig lån. For kjøpere som selge en bolig de eier fra før, kan fellesgjeldordningen gi større fleksibilitet. La oss for eksempel si at en vil flytte fra et hus verdt seks millioner til en leilighet verdt sju millioner. I et borettslag vil innskuddet typisk være en del lavere enn seks millioner kroner, og en får dermed frigjort kapital. I et sameie vil en selv måtte skaffe til veie den ekstra millionen.

IN-ordning
Borettslaget vil etablere en ordning for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. Dette gjør at du kan innbetale hele eller deler av andel fellesgjeld i tillegg til egenkapitaldelen. Dette får virkning på de månedlige felleskostnadene som blir redusert tilsvarende reduksjonen i kapitalkostnadene for den innfridde del av andel fellesgjeld. Nedbetaling av andel fellesgjeld kan gjøres pt. 2 ganger i året etter innflytting, med minimum kr 100 000 per innbetaling. Det vil ikke være mulig å foreta nedbetaling før borettslaget er fullt innflyttet og fellesgjelden er etablert med den nødvendige sikkerheten. Ved den enkelte andelseiers benyttelse av IN-ordning påløper det et gebyr. Ordningen er betinget av at fellesgjelden løper med flytende rente og at det inngås en sikringsordning. Det presiseres at nedbetalt andel fellesgjeld ikke kan reverseres. Har du spørsmål til dette eller ønsker ytterligere forklaring, vennligst ta kontakt med ansvarlig megler eller forretningsfører.

Smidigere vedlikehold
På lang sikt kan det bli behov for større oppgraderinger eller rehabilitere bygningsmassen. Med sikkerhet i boligene, vil et borettslag enkelt kunne ta opp lån for å finansiere dette. Det er ikke like enkelt i et sameie, hvor eierne må være forberedt på å betale inn større enkeltbeløp for å få gjennomført nødvendige oppgaver.

Fremst i køen
Avslutningsvis må vi også nevne forkjøpsretten. Skulle du på sikt ønske å flytte til en annen bolig i borettslaget ditt, stiller du helt fremst i køen når naboen skal selge.

Bate boligbyggelag har bygget og forvaltet borettslag i 75 år. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller vil vite mer om hvordan det er å leve og bo i et borettslag.

Her får du
- Godt bomiljø - de fleste kjøper for å bo.
- Gunstig finansiering med 10 års avdragsfrihet.
- Handlingsfrihet - du bestemmer selv om du vil ha eller nedbetale hele eller deler av fellesgjelden.
- Garantiordning knyttet til inndrivelse av felleskostnader - lavere risiko for den enkelte beboer.
- Mulighet for utleie i inntil 3 år fra overtakelse eller dersom kjøper har bebodd leiligheten i ett av de to siste årene.
- Ingen dokumentavgift ved resalg.

Kjøpesummen for leiligheten består av innskudd/ kontantdel på 40 % og andel av borettslagets fellesgjeld på 60%. Innskuddet pantesikres i borettslagets eiendom. Størrelsen på innskudd og andel fellesgjeld for hver leilighet fremgår av prislisten.

Forretningsfører
Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet ved etablering av dette. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører etter eget skjønn.

Beskrivelse av fellesareal og eiendommen
Fellesområdet vil få en fin kombinasjon av naturtomt og pent opparbeidede områder. Internveier og parkering asfalteres, og det legges kantstein, bygges mur og beplantes. Det blir fine områder for lek og sosialisering med lekeplass, felles benker med mer. Utendørsområdet vil bli godt opplyst, og det etableres parkering for sykler. I tillegg leveres det felles utekran.

Forretningsfører - BATE
Bate har over 75 års erfaring med bygging og forvalting av borettslag. Vi hjelper styret med å ivareta god økonomi og drift, og er en engasjert rådgiver i spørsmål om alt fra brannsikkerhet til vedlikehold. Som medlemsorganisasjon er vi ikke bare opptatt av å levere attraktive tjenester, men å skape gode nabolag og trivelige bomiljø. Hvert år deler vi ut midler fra vårt fond Bates grønne kroner til å realisere grønne og sosiale prosjekter i våre borettslag og sameier

Generelle forhold

Utbygger - Odd Hansen
Etter over 30 år i bransjen har Odd Hansen bygget mange kvalitetsboliger. Vårt fokus er å bygge boliger med gode bokvaliteter til en fornuftig pris.

Odd Hansen er i dag den ledende boligutvikler på Haugalandet og har samlet sett over 80 års historikk i bransjen. Virksomhetens aktivitet har betydning for lokale underleverandører, offentlig velferd og verdiskaping. Konsernet har 18 engasjerte og kunnskapsrike ansatte som til sammen har kompetanse som dekker områder innen salg, arkitektur, prosjektledelse, utleie, administrasjon, økonomi og håndtering av reklamasjoner. Vi styrer hele verdikjeden fra kjøp av tomt til kunde overtar sin nøkkelferdige bolig. Vår målsetting er fornøyde kunder. Dette oppnås ved å produsere boliger med høy kvalitet - til fornuftige priser. Odd Hansen driver med oppføring og salg av boliger primært på Haugalandet, i tillegg til andre steder i Norge, som på Lillehammer og i Asker. Selskapet har siden 2013 ført opp og overlevert ca. 390 leiligheter. I tillegg er vi godt i gang med byggingen av Smedasundet 1 i Haugesund med 150 leiligheter, som i dag er vårt hovedprosjekt.

Om du går inn på hjemmeside www.oddhansen.no vil du også kunne kikke nærmere på noen av de andre prosjektene som for tiden er under bygging og/eller i en salgsfase. Prosjektene er fordelt i flere av våre nabokommuner som Tysvær hvor vi bygger Førreparken med 57 nøkkelferdige boenheter, Stortu på Karmøy med 22 ulike boliger, Hatlandsåsen på Stord med totalt 26 boliger og Tjøsvollvatnet på Karmøy med 11 moderne boliger. Utenom dette planlegger vi også nye prosjekter i Haugesund og Tysvær.

De senere årene har vi begynt å se på mulighetene for å engasjere oss i andre deler av landet. Dette har resultert i at vi nå har startet bygging av 58 terrasseleiligheter på Lillehammer, og i tillegg til dette skal vi bygge boliger på Eikhaugen, et prosjekt i Asker.

Konsernet har en målsetting ferdigstille og overlevere over 100 boliger legger stor vekt på tett og godt samarbeid på tvers av avdelingene og med våre samarbeidspartnere. Vi har ansatte som ivaretar kundene våre og er løsningsorienterte. Vi er opptatt av å være gode i vårt fag, men legger også stor vekt på å ha et godt arbeidsmiljø. Engasjerte og motiverte ansatte smitter over på både kunder og samarbeidspartnere.

Tinglyste heftelser

Følgende heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter disse heftelsene:

Jordskifte - Tinglyst dato 30.04.87
UTSKIFTNING, 30/11-1886 VEDKOMMENDE ANDELER AV DAL.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Veg - Tinglyst dato 30.10.11
EKSPROPRIERINGSSAK, KJENNELSE DATERT 26/10-1911
GJELDER VEIANLEGG SKI-RINGEN.
Overført fra gnr.125 bnr.10
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 23.01.17
EKSPROPRIERINGSSAK, KJENNELSE DATERT 20/11-1916
FOLLO KRAFTSELSKAP HOS H.A. HELTORP I BNR.4,6 OG 10.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Elektriske Kraftlinjer - Tinglyst dato 29.08.28
FOLLO KRAFTSELSKAPS 18.000 VOLT LEDN.NETT MED TRANSF.ANLEGG.
Overført fra gnr.125 bnr.6
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Elektriske Kraftlinjer - Tinglyst dato 05.07.41
FURUSETHLINJEN - REG. I KRAFLEDN.REG. 05.07.41.
Overført fra gnr.125 bnr.6
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Skjønn - Tinglyst dato 31.08.72
SKI KOMMUNE - SKI TOMTESELSKAP SAK B - 17/1971.
Overført fra gnr.125 bnr.10
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Bebyggelse - Tinglyst dato 25.08.78
RETT TIL Å SETTE OPP UTHUS INNTIL GRENSEN TIL BNR.6 OG 10
Overført fra gnr.125 bnr.6 OG 10.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Veg - Tinglyst dato 09.11.99
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Best. Om Vann/Kloakkledn. - Tinglyst dato 09.11.99
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 04.12.14
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon med tilhørende kabelanlegg.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Best. Om Adkomstrett - Tinglyst dato 30.05.16
Regulert adkomstvei frem til offentlig vei Haugbro terasse/Langhusveien.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Best. Om Vann/Kloakkledn. - Tinglyst dato 30.05.16
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Gjelder også nødvendige kummer
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Bestemmelse Om Kloakkledning - Tinglyst dato 23.10.17
Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Beliggenhet

kart
Logo

Belèven Eiendomsmegling

Annonseinformasjon

FINN-kode293227587
Sist endret08. feb. 2024 08:19
ReferanseR-R-R-PFS-1220032

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.