Bildegalleri

Gjertneset H5

Gjertneset H5

GJERTNESMARKA - 2 Ledig.Bygging er igong. Funkisleilegheiter med fantastisk beliggenheit. 3 sov, store vindauge, carport

Kart med kartnålGjertnesvegen, 6092 Fosnavåg

Prisantydning fra

2 940 000 kr

Prisantydning til

2 990 000 kr

Totalpris fra

2 940 000 kr

Totalpris til

2 990 000 kr

 • Planlegging

  .

 • Salgsstart

  .

 • Byggestart

  Under oppføring

 • Overtakelse

  Etter avtale

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Primærrom
78 m²
Bruksareal
82 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Gjesteparkering
Garasje/P-plass
Balkong/terrasse
Turterreng
Bredbåndstilknytning
Strandlinje
Utsikt
Balansert ventilasjon

Enheter i prosjektet

Sorter etter

Nedoverpil

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beskrivelse

Dette er bygg H5, som ligg med avkjørsel i endeveg. Vi har tilsvarande leilegheiter under ferdigstilling for dei som ynskjer å sjå og skape seg eit inntrykk av bustadane.

Leilegheitene på Gjertneset vil få ei god og praktisk planløysing. Frå inngangspartiet på nordsida av bustaden kjem du inn i eit lite vindfang der der det er plass til å henge fra seg jakker og settje frå seg sko. Deretter går det ein gang med soverom på den eine sida og bad og bod på den andre sida. I enden av gangen kjem ein inn i ei ope stove/kjøkkenløysing. Frå stova fører ei balkongdør ut på ein terrasse frå 2.etasje og ut på bakkeplan frå 1. etasje.

Bustadane får ei god plassering ved Gjertnesmarka, med kort veg til Bergsøy og Fosnavåg. Det er fin avstand til fleire barnehagar samt Bergsøy skule, Ytre Herøy ungdumsskule og Herøy videregåande skule.

Bustadane vert levert etter lavenergi-standarden med 20cm isolasjon i ytterveggar, og 40cm i tak. Alle vinduage er oppgraderte med 3-lags superenergiglass. Det er også både høgeffektiv balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Bustaden vert levert klar til eigeninnsats. For kundar som ikkje har tid/anledning til å utføre dette kan vi levere bustaden ferdig til innflytting. Ta kontakt for prospekt med prisar for dette.

Bustaden har ein funkisinspirert utsjånad, balkong, store vindaugsflater og ei opa romløysing. Balkongar og utsikt er sørvendt, med gode utsiktsforhold. Det vert oppført carport og boder i på tomta, og gode planløsninger med fokus på individuelle bomiljø.

For meir informasjon om leilegheitene, klikk inn på enheitene.

Beliggenhet

kart
Logo

Norhus Ørsta AS

La oss skreddersy din drømmebolig

Annonseinformasjon

FINN-kode292469035
Sist endret08. feb. 2024 08:19
ReferanseGjertneset H5

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.