Bildegalleri

BEKKEGRENDA

BEKKEGRENDA - Kun kr. 100.000,- i forskudd! - 11 nye rekkehus på Eiksmarka - 3 solgte!

Kart med kartnålNiels Leuchs vei 41 og 43 samt Bekkegrenda 2 og 4, 1359 Eiksmarka

Prisantydning fra

14 100 000 kr

Prisantydning til

15 750 000 kr

Totalpris fra

14 216 790 kr

Totalpris til

15 891 820 kr

 • Planlegging

  -

 • Salgsstart

  - Q4 2022

 • Byggestart

  - Q4 2023

 • Overtakelse

  - Q2-3 2025

Nøkkelinfo

Boligtype
Rekkehus
Soverom
4
Primærrom
140 - 176 m²
Bruksareal
142 - 179 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Hage
Peis/ildsted
Balkong/terrasse
Kabel-TV
Turterreng
Utsikt
Sentralt

Visning

mandag, 17. juni
10:00 – 14:00
onsdag, 19. juni
10:00 – 14:00
Velkommen til visning i vårt flotte og nye visningssenter på Eiksmarka senter - Niels Leuchs vei 50!
Visningspåmelding

Beskrivelse

Prosjektet

Prosjektet ligger midt i hjertet av Eiksmarka og består av 11 elegante rekkehus i to rekker med felles parkeringskjeller, sykkelparkering og vakre utendørsområder. I tillegg inkluderer prosjektet 16 moderne leiligheter i ett punkthus, som også er en del av sameiet. Per nå har vi allerede solgt hele 14 leiligheter og 3 av de fantastiske rekkehusene.

Selger har satt en eksepsjonell standard for dette prosjektet, og i samarbeid med dyktige interiørarkitekter har de skapt en harmonisk blanding av farger, materialvalg og detaljer som vil prege både boligene og fellesarealene. Målet har vært å tilfredsstille behovene til potensielle kjøpere, og derfor er det dedikert mye tid og innsats til å utforme planløsninger som har tatt hensyn til interessenters tilbakemeldinger.

En grundig utomhusplan, utarbeidet av anerkjente landskapsarkitekter, gir prosjektet karakter og integrerer det perfekt med nærområdets offentlige gateløp, bebyggelse og private forhager. De frodige utendørsområdene er nøye utformet for å skape et visuelt samspill mellom naturlig vegetasjon, komfortable benker og hyggelige møteplasser i gangveiene mellom byggene.

Forventet overtakelse for dette prosjektet vil være fra juni til august 2025, så du kan begynne å se frem til ditt nye hjem med stor forventning. Velkommen til en unik livsstil i Eiksmarka!

Besøk vår prosjektside https://bekkegrenda.no for boligvelger og komplett prospekt!

[profieras

Rekkehusene

Rekkehusene tilbyr en variert miks med størrelser som spenner fra 142 til 179 kvadratmeter bruksareal (BRA) fordelt over 3 etasjer. Leveransen holder en gjennomgående høy og moderne standard, planløsningene er svært praktiske og godt utarbeidet. Videre leveres et gjennomtenkt interiørdesign. Utbygger har også hatt et stort fokus på å levere romslige markterrasser og terrasser som gir optimal utnyttelse av de private utearealene.

Nå har du muligheten til å kjøpe et nytt rekkehus i Bekkegrenda med kun kr. 100.000,- i forskudd!

Rekkehusene leveres med følgende kvaliteter:
- Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens
- Vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt bod
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Helfliset bad fra stilren innredning fra kvalitetsleverandøren Foss
- Downlights på bad og toalettrom
- Vegghengt toalett fra Villeroy og Bosch og dusjnisje i nedsenket sone
- 1-stavs eikeparkett av god kvalitet
- Ferdigmalte vegger i fargetoner som smelter sammen
- Privat hage med hekk både ved inngangsparti og ved utgang til oppholdsrom i 1. etg
- To romslige terrasser beliggende i 2. og 3. etg.
- Sportsbod i kjelleretasjen

Utover dette byr prosjektet på:
- Parkeringsanlegg med mulighet for kjøp av p-plass med ladepunkt for el-bil

Ferdigstillelse

Forventet overtakelsesperiode for prosjektet er fra juni til august 2025.

Beliggenhet

Prosjektet ligger svært attraktivt og sentralt på Eiksmarka, Bærum kommune. Eiksmarka er et veletablert og barnevennlig boligområde som tilbyr barnehager, barneskoler, lekeplasser og flotte tur-grøntarealer. Område består hovedsakelig av eneboliger, men også noen rekkehus, tomannsboliger og lavblokker.

Eiksmarka senter ligger et steinkast unna prosjektet. Senteret har en innvending handlegate og en god miks av butikker, tjenester og spisesteder. Eksempelvis Apotek 1, Domino`s Pizza, Sabi Sushi, Kiwi, Mester Grønn, Nille, Nordli, Grønt og Godt, Petite frisørene og Eiksmarka helsestasjon. Nærmeste søndagsåpne butikk er Grønt og Godt på Eiksmarka senter og Joker Eiksmarka kun en kort spasertur unna.

Skole/barnehage

Kun 2-3 minutter unna prosjektet ligger Eiksmarka barnehage, Grini barnehage Briskehaugen, Eikebo barnehage og Eiksmarka barneskole. Litt lenger unna ligger Eikeli barneskole og Østerås skole (8-10 klasse).

Nærmeste videregående skoler er Persbråten videregående skole og Eikeli videregående skole.

Offentlig kommunikasjon

Eiksmarka har meget god kommunikasjon til Oslo med offentlig transport eller bil. Eiksmarka buss- og T-banestasjon ligger i underkant av hundre meter fra boligen med hyppige avganger mot Oslo samt rundt omkring i Bærum. T-banen (linje 2) bruker 14 til Majorstua hvor det er overgang til alle t-banens linjer. Det tar 8 minutter med bil til Lysaker stasjon som er nærmeste knutepunkt med gode tog-, flytog- og bussforbindelser. Fornebu ligger 14 minutter unna og det tar ca. 49 minutter med bil til Oslo Gardemoen.

Fritidstilbud

Nærområde har et godt utvalg av fritidsaktiviteter eksempelvis tennisbaner, fotballbaner og volleyballbaner. Ellers tilbyr område blant annet golf, ridning og svømming. For de som er glad i naturen er det fine turløyper i Bærumsmarka som leder til blant annet Sætre gård, Brunkollen og Østernvann.

Leveransebeskrivelse

Leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift, TEK 17.

Beskrivelse samt mulighet for endringer og tilvalg følger av vedlagt salgsoppgave.

Sameiet

Leilighetene, townhousene og garasjekjelleren forventes å bli organisert som et eier seksjonssameie.

Eierseksjonen/selveierleiligheten med tilhørende parkeringsplass/bruksrett til parkering og sportsbod vil tilhøre sameiet.

Kjøper blir som eier av boligen medlem i et eierseksjonssameie. Kjøper vil få enerett til bruk av sin bolig samt eventuelle tilleggsdeler. Som medlem av eierseksjonssameie og i tråd med vedtektene vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser. I forbindelse med gjennomføring av seksjonering vil selger utarbeide vedtekter for sameiet iht. lov om eierseksjoner, krav fra kommunen, samt nærværende salgsoppgave. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og felles installasjoner innenfor eiendommen.

Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Endelig seksjonsnummer og adresse vil bli opplyst før overtagelse. Utbygger forbeholder seg retten til å tildele og organisere parkering, boder, utearealer, terrasser og andre rettigheter på den måte som anses hensiktsmessig, f.eks. som realsameie/del av sameiets fellesareal, som bruksretter eller tilleggsdel til seksjonene eller som en særskilt seksjon eller anleggseiendom.

Det er p.t. ikke utarbeidet vedtekter og husordensregler.

Forretningsfører

Utbygger vil inngå avtale med anerkjent boligforvalter om forvaltning av sameiet med varighet på 3 år.

Betalingsbetingelser

Etter kontraktsignering skal det innbetales kr. 100.000,-, med 14 dagers frist for betaling, så snart garanti iht. Bustadoppføringsloven §12 er stilt på vegne av selger. Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av beløpet og restoppgjør. Innbetaling må være fri egenkapital.

Resterende del av kjøpesum, tilleggsarbeider og omkostninger skal innbetales ved overtagelse.

Megler besitter kjøpers delinnbetalinger frem til overskjøting, og kan ikke før overskjøting av boligen foreta utbetaling til selger, med mindre selger stiller nødvendig bankgaranti iht. Bustadoppføringsloven §47.

Boligene selges etter bestemmelsene i Bustadoppføringslova (lov av 13. Juni 1997 nr. 43). Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. §3.

Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at boligen er ferdigstilt. Boligen vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3.Juli 1992 nr. 93. Profesjonell kjøper/investor vil i disse tilfellene måtte innbetale forskudd uten at dette blir sikret ved garanti.

Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova. Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt, som kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse av bud.

Garantier

Selgeren skal stille garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon for rett oppfyllelse av kontrakten iht. Bustadoppføringslova §12.

For perioden frem til overtagelse skal garantien være på minst 3% av vederlaget, fra overtagelse og frem til 5 år etter overtagelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget.

Dersom selger stiller §47 garanti, vil deloppgjør utbetales til selger/byggelånsbank og godskriving av renter opphører.

Garantiene stilles direkte til kjøper med kopi til megler.

Oppdragsnummer

18-23-9000

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av townhouse/rekekhus.

Selger har godkjent salgsoppgaven 10.11.2023.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler/Partner Lene Rasmussen

Saksbehandlere

Lene Rasmussen
EIE nybygg Oslo Viken
Eiendomsmegler/Partner
Mob: 99 16 46 36

Marte Olea Skjæret
Salgskoordinator
Mob: 97 72 42 95

Beliggenhet

kart
Logo

EIE eiendomsmegling

Bilde av megler Lene Rasmussen

Lene Rasmussen

Eiendomsmegler/Partner

Bilde av megler Marte Olea Skjæret

Marte Olea Skjæret

Salgskoordinator

Eiksmarka Utvikling AS

Utbygger

Annonseinformasjon

FINN-kode291779668
Sist endret15. juni 2024 00:54
Referanse18239000

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.