Bildegalleri

Inaktiv

Melumveien

4 splitter nye rekkehus, med moderne interiør og praktisk planløsning - 2 p-plasser - Barnevennlig beliggenhet!

Kart med kartnålMelumveien 23, 25, 27, 29, 3340 Åmot

Prisantydning fra

3 990 000 kr

Prisantydning til

4 090 000 kr

Totalpris fra

4 001 400 kr

Totalpris til

4 101 400 kr

 • Planlegging

  1. kvartal 2023

 • Salgsstart

  1. kvartal 2023

 • Byggestart

  Byggingen har startet!

 • Overtakelse

  3. kvartal 2023

Nøkkelinfo

Boligtype
Rekkehus
Soverom
3
Primærrom
95 - 96 m²
Bruksareal
105 - 106 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Hage
Peis/ildsted
Sentralt

Enheter i prosjektet

Sorter etter

Nedoverpil

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Velkommen til Melumveien 23, 25, 27, 29!

4 nyoppførte rekkehus beliggende i et attraktivt og barnevennlig boligområde like utenfor Åmot sentrum! Boligene er moderne og tidsriktige i utforminger og fargevalg. Alle boligene har egen uteplass, store vindusflater, familievennlig planløsning og et moderne interiør.

Leilighetene har praktisk planløsning og inneholder:
1. etasje: Entré, toalettrom, kjøkken og stue med utgang til uteområde.
2. etasje: Trappegang, bad, innvendig bod og 3 soverom.

Sportsbod med utvendig adkomst ved inngangspartiet.

Hver bolig disponerer 2 parkeringsplasser på felles gårdsplass.

Melumveien har en sentral beliggenhet like utenfor Åmot sentrum. Dette er et trivelig boligområde, barnevennlig og praktisk med nærhet til både barnehage, barneskole og aktiviteter. Svært sentral beliggenhet til butikker og dagligvare. Kun ca. 10-12 minutters gange til Rema 1000, Kiwi og Spar. I tillegg det er gangavstand til Åmot sentrum som kan by på et variert utvalg av servicetilbud. Åmotsenteret huser både dagligvare, apotek, kafé, sportsbutikker, interiør og klær.

Fra eiendommen er det kort vei til både barnehage, Søndre Modum ungdomsskole og Buskerud VGS, som begge er lokalisert i Åmot sentrum. Kort gangavstand på ca. 900 meter til Enger barneskole. På Enger barneskole finner du aktivitetshall med ballspill og aktivitetsleker.

Fra eiendommen er det også nærhet til fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter, med gode muligheter for både bading og fisking samt turer både på ski og beina.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Melumveien 23, 25, 27, 29 ligger sentralt til i et etablert boligområde, like utenfor Åmot sentrum. Kun ca. 10-12 minutters gange til Rema 1000, Kiwi og Spar. I tillegg det er gangavstand til Åmot sentrum som kan by på et variert utvalg av servicetilbud. Åmotsenteret huser både dagligvare, apotek, kafé, sportsbutikker, interiør og klær.

Fra eiendommen er det kort vei til både barnehage, Søndre Modum ungdomsskole og Buskerud VGS, som begge er lokalisert i Åmot sentrum. Kort gangavstand på ca. 900 meter til Enger barneskole. På Enger barneskole finner du aktivitetshall med ballspill og aktivitetsleker.

Åmot kan by på et vidt spekter av idrettstilbud for alle aldre, både innen allidrett, håndball, boksing, turmarsjer og fotball. Det er også gangavstand til Åmot stadion med ballspill og fotball. Kort vei til Furumo som byr på flotte turområder, populær svømmehall og et stort idrettsanlegg. Vikersund Hoppsenter med den verdensberømte skiflygingsbakken ligger ca. 10 km fra eiendommen.

Fra eiendommen tar det ca. 20 minutter til Hokksund, ca. 40 minutter til Drammen og Hønefoss med bil. Enkel tilgang til de samme områdene med offentlig kommunikasjon fra Åmot bussterminal. Fra eiendommen er det kun 400-500 meter til bussholdeplass med linjer i retning Drammen, Vikersund og Hønefoss.

Åmot kan by på vakkert turterreng som passer godt for både barnefamilier og friluftsentusiaster, sommer som vinter. Det finnes et bredt utvalg tilrettelagte turområder og merkede tur- og kulturstier i Modum, med varierende terreng og vanskelighetsgrad.

Kort avstand fra eiendommen, retning Sigdal, ligger Blaafarveværket og Koboltgruvene som et 8 km langt museum. Museet er et av Norges best besøkte turistattraksjoner, med en blanding av kunst, kultur og natur. Museet kan deriblant friste med nye kunstutstillinger hvert år, barnas bondegård og guidede gruveturer i gruvemiljø fra 1800-tallet. Museet byr også på tre stemningsfulle spisesteder hvor det serveres hjemmelaget mat, og i sommerhalvåret arrangeres det også gratis søndagskonserter.

Garasje/parkering

Det er opparbeidet 8 parkeringsplasser på felles gårdsplass. Hver leilighet disponerer 2 parkeringsplasser, som blir fastsatt i sameiets vedtekter.

Megler gjør oppmerksom at det etter plan- og bygningsloven kan være vedtak i sameier om å opparbeide tilrettelagte parkeringsplasser for personer med nedsatt funksjonsevne. Det er da krav til at sameiet sikrer at parkeringsplassene skal være tilgjengelig for de som har behov for dem. Dette betyr at en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne kan kreve å få bytte plass med en seksjonereier uten behov for en tilrettelagt plass. Tilgjengeligheten skal sikres gjennom bytteordning el. Det er dog krav om at seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet. Retten til å bruke en tilrettelagt plass varer så lenge et dokumentert behov er til stede og retten gjelder uavhengig av om parkeringsplassen er fellesareal eller tilhører en enkelt seksjon. Det er derfor en risiko for at en kjøpt parkeringsplass, uavhengig av organisering, lovlig kan tildeles en annen seksjonseier med nedsatt funksjonsevne.

Konstruksjon

Ytterpanel stående/ liggende: Buer panel 19x148. Maskingrunnet med 1 mellomstrøk.
Takstein: Skapnes dobbelkrum ru. Farge: Rød
Taktekking: Skarpnes Dobbeltkrom RU Farge: Rød
Øvrige beslag: Plastbelagt stål Farge: Rød Øvrige takbeslag
Pipebeslag-heldekkende: Plastbelagt stål Farge: Rød
Vannbrett/beslag std.hus: Plastbelagt stål Farge: Hvit
Takrenner og nedløp: Plastbelagt stål. Farge: Hvit
Hovedinngangsdør: BYGG1 Lillehammer. Farge: Hvit
Dør til Bod: BYGG1 Bodø. Farge: Hvit
Terrasse/balkongdør: Hvite
Vinduer: Hvite
Utvendig belistning: Standard. Maskingrunnet med 1 mellomstrøk
Søyler under takutstikk: 115 x 115 limtresøyler. Impregnert. Plassering ifølge tegn.

Organisasjonsform

Boligsameiet vil bli organisert som et eierseksjonssameie etter Eierseksjonsloven. Det er utarbeidet vedtekter som regulerer forholdet mellom seksjonene.

Prisinformasjon

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betalingsbetingelser uten forvarsel for alle usolgte enheter gjennom hele salgsprosessen. Det tas forbehold om feil i prislisten.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og alle omkostninger skal være innbetalt til megler klientkonto før overtakelse. Det forutsettes at skjøte tinglyses på ny eier. Dersom kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg må det tas forbehold om dette i bud.

Salgsbetingelser og kjøpetilbud

Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon: Salgsprospekt, viktig salgsinformasjon, leveransebeskrivelse, prisliste og standard kjøpekontrakt med alle vedlegg før avtale om kjøp inngås.

Tomt

Boligsameiets tomt er på 1 594 m².

Det gjøres oppmerksom på at utomhusanlegg og adkomstveier vil kunne være uferdige ved overlevering av boligen. Kjøper er innforstått med, og aksepterer de ulempene som naturlig følger med under gjennomføringen av byggeprosjektet, også etter at innflytting har funnet sted. Utomhusarealene blir ferdigstilt så fort årstid og fremdrift tillater. Det vil således kunne være utomhusarbeider som gjenstår etter at leilighetene er innflyttet. Uteområdene foran boligene mot støyskjerm blir opparbeidet med ferdigplen. Grunnet årstid vil ikke dette gjøres før våren 2024.

Hver bolig disponerer 2 parkeringsplasser på felles gårdsplass. Parkeringsplassene vil ikke bli seksjonert, men disponeres iht. sameiets vedtekter.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vi ber interessenter gjøre seg kjent med hvilke boligrom som eventuelt ikke har elektrisk oppvarming.

Energimerking

Denne bolig er energimerket. På en skala fra A til G, der A er best, har denne bolig oppnådd oransje B (en normalbolig vil gjerne ligge i området C-F). Kopi av energiattest kan fås ved henvendelse til megler.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Garanti: Ved salg av ny bolig eller fritidsbolig til forbruker innen seks måneder etter ferdigstillelse skal selger stille garanti i samsvar med bestemmelsene i bustadoppføringslova § 12. Garantien gjelder i fem år fra overtagelse og skal utgjøre fem prosent av kjøpesummen. En slik garanti vil bli stilt forutsatt at kjøper er forbruker og at bud aksepteres innen 6 mnd av utstedt ferdigattest. Selges eiendommen etter denne tid stilles ingen garanti.

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler og eventuell bygningssakkyndig, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
Eiendommen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal.

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum m.m. i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i min. 10 år. Se EiendomsMegler1.no for mer informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Vedtekter

Vedtekter ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Bolig med en boenhet som fritt kan leies ut i sin helhet. Deler av boligen kan også leies ut, forutsatt at det er en del av boligens godkjente hoveddel med rom godkjent for varig opphold og at den utleide delen ikke er adskilt som en selvstendig boenhet.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligene er ferdigstilte og det er utstedt ferdigattest 30.10.2023.

Det gjøres oppmerksom på at utomhusanlegg og adkomstveier vil kunne være uferdige ved overlevering av boligen. Kjøper er innforstått med, og aksepterer de ulempene som naturlig følger med under gjennomføringen av byggeprosjektet, også etter at innflytting har funnet sted. Utomhusarealene blir ferdigstilt så fort årstid og fremdrift tillater. Det vil således kunne være utomhusarbeider som gjenstår etter at leilighetene er innflyttet. Uteområdene foran boligene mot støyskjerm blir opparbeidet med ferdigplen. Grunnet årstid vil ikke dette gjøres før våren 2024.

Kjøkken

Det leveres kjøkken fra Sigdal kjøkken.
Kjøkkenmodell: Uno Palett
Benkeplate: Sigdal laminat
Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp med induksjon og ventilator.
Det er avsatt plass i innredningen for frittstående kjøleskap. Kjøleskap er ikke en del av leveransen.

Bad

Badet blir innredet med grå 30x60 cm. fliser på gulv med varmekabler og baderomsplater på vegg.
Baderomsmøbel: Hvitt baderomsmøbel med evermite servant og speil med lys.
Dusjhjørne med foldedører i glass.
Vegghengt toalett
Oras Safira Servantbatteri m/pop-up ventil.

Andre oppholdsrom

Innvendige gulv:
Innvendige gulv med lys og moderne 3-stav hvitpigmentert parkett i 2. etasje, og 1-stav parkett i 1. etasje.
Toalettrom og entré med 60x60 cm. fliser med varmekabler. Bad med 30x60 cm. fliser med varmekabler.

Innvendige vegger:
Innvendige vegger malt i hvit.
Bad med baderomsplater.

Ansvarlig megler

Janne Bøhn Løken

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode290953086
Sist endret25. juni 2024 13:19
Referanse7042235002

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.