Bildegalleri

Knarvik Allé - 57 av 96 leiligheter er solgt - Betongarbeidene er godt i gang!

Trinn 1 - Her kommer 59 nye & sentrale leiligheter | Utsikt | Solrikt | Felles tun | Felles og private takterrasser

Kart med kartnålKnarvik Allè trinn 1, 5914 Isdalstø

Prisantydning fra

3 000 000 kr

Prisantydning til

7 700 000 kr

Totalpris fra

3 012 290 kr

Totalpris til

7 719 960 kr

 • Planlegging

  Prospekt og priser er lansert!

 • Salgsstart

  Hele 57 av 96 leiligheter er solgt!

 • Byggestart

  Byggestart vedtatt. Betongarbeid er g...

 • Overtakelse

  Estimert innflytting 3. kvartal 2025.

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
1 - 3
Primærrom
40 - 115 m²
Bruksareal
40 - 120 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Heis
Takterrasse
Gjesteparkering
Garasje/P-plass
Hage
Balkong/terrasse
Kabel-TV
Bredbåndstilknytning
Turterreng
Utsikt
Sentralt

Utvalgte enheter

Bilde av utvalgt enhet

A302

Knarvik Allé, trinn 1

Totalpris

5 917 760 kr

P-rom

89 m²

3. etasje2 soverom

Bilde av utvalgt enhet

A505

Knarvik Allé, trinn 1

Totalpris

Solgt

P-rom

114 m²

5. etasje3 soverom

Bilde av utvalgt enhet

A310

Knarvik Allé, trinn 1

Totalpris

Solgt

P-rom

41 m²

3. etasje1 soverom

Bilde av utvalgt enhet

A402

Knarvik Allé, trinn 1

Totalpris

Solgt

P-rom

83 m²

4. etasje2 soverom

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Beliggenhet

Byggestart vedtatt og betongarbeidene er godt i gang!

Moderne arkitektur, sentral beliggenhet og utsikt du aldri blir lei. Velkommen til Knarvik Allé!

I Knarvik Allé får du et vidt spekter av leiligheter å velge mellom, fra effektive 2-roms leiligheter på 39 kvadratmeter til lekre og romslige
boliger på hele 160 kvadratmeter. Nå har salget startet på byggetrinn 1 som inneholder 59 leiligheter.

I hjertet av Nordhordland
Ut mot Osterfjorden, bare minutter å gå fra Knarvik senter, bygger vi 96 moderne leiligheter med en beliggenhet like solrik som den er sentral. Knarvik Allé får et spennende, moderne arkitektonisk uttrykk. Sett fra et fugleperspektiv er leilighetskomplekset formet som en P. Bygget er utformet med varierende høyder for å skape best mulig solforhold og utsikt. Sammen med fasaden i tegl og kledning skapes et lunt, klassisk bypreg av en helt egen karakter. Mellom bygningene kan beboere og gjester slappe av i et inkluderende og idyllisk gårdsrom. Både her og på takterrassen kan du være sosial med naboene, eller bruke din private balkong for å nyte en mer privat atmosfære.

Ta heisen opp til taket og nyt fantastisk utsikt og sol fra morgen til kveld fra private og felles takterrasser. Felles takterrassen er på over 250 m2 hvor det blir felles sittesoner og utekjøkken.

Et sosialt sted å bo
Vestlendinger er ikke bortskjemt med fine dager, men vi vet å komme oss ut når solen dytter vekk skyene. Et naturlig midtpunkt i Knarvik Allé er den store, åpne gårdsplassen mellom leilighetene. Tunet blir en sosial møteplass, der du kan nyte finværsdagene, bli kjent med naboen eller slappe av med strikketøy og kaffekopp. Mot vest glir gårdsplassen over i Leikeløypa, den grønne minioasen som er en del av Knarviks byvisjon. Leikeløypa er en fin miks av gangvei og lekeområde, med skatepark, vannlek, hinderløype, klatrestativ og sitteplasser. Grønt blir det også på taket. Her får beboerne store, felles takterrasser, med ulike oppholdssoner og utekjøkken. Som en hyllest til nærområdet skal det her plantes lyng, som i århundrer har vært sentralt i det nordhordlandske kystlandskapet.

Ta heisen opp til taket og nyt fantastisk utsikt og sol fra morgen til kveld fra private og felles takterrasser. Felles takterrassen er på over 250 m hvor det blir felles sittesoner og utekjøkken. Noen leiligheter har fått tildelt private takterrasser, og for de øvrige er det mulig å sikre seg en privat takterrasse som tilvalg, hvor man kan invitere venner på grilling eller kose seg med en god bok og nyte utsikten.

Utrolig sentralt. Ufattelig praktisk
Selve kongstanken med Knarvik Allé er å gi beboerne en enkel, stressfri hverdag. Alt du trenger av kollektiv- og servicetilbud finnes i umiddelbar nærhet. Nærmeste matbutikk ligger like rundt hjørnet, det samme gjør legesenteret. Det tar bare noen få minutter å gå til Amfi Knarvik, som byr på over 50 butikker og spisesteder, vinmonopol, bibliotek og bingo. I tillegg er det gangavstand til skoler, idrettsplasser og barnehage. Og til Knarvik kirke, som med sin dramatiske trearkitektur er bejublet langt utenfor Norges grenser.

De lyse, moderne leilighetene vil ha flotte kvaliteter, med laminat- og 1-stavs parkettgulv, flislagte bad og flott kjøkken. Leilighetene blir moderne og energieffektive med energiklasse A. Alle leilighetene får egen balkong eller markterrasse. Noen av boligene vil ha gjennomgående planløsning, som betyr mye dagslys.

Ønsker du å bo sentralt i Knarvik med gode fasiliteter, tror vi dette prosjektet kan passe svært godt for deg!

Generelt om prosjektet

Knarvik Allé er Orion Prosjekt sitt nyeste prosjekt sentralt i Knarvik med 96 nye leiligheter.
Her kommer det energieffektive og vedlikeholdsfrie selveier leiligheter i energiklasse A. Boligene varierer fra 2- til 5-roms i størrelsen fra 39 - 160 m2 BRA. Prosjektet går over 5. etasjer, med parkeringskjeller i bunnen og private- og felles takterrasser på toppen!
Det vektlegges gode planløsninger og balkonger/uteplasser, og mange av leilighetene får flott utsikt og gode solforhold. I tillegg kan beboerne nyte godt av flotte fasiliteter, blant annet felles tun/gårdsrom, grønne soner, bocciabane og private og felles takterrasser.

Eiendommen

Prosjektet Knarvik Allé skal oppføres på eiendommen gnr. 188, bnr. 384, 416 og 421 i Alver kommune og er planlagt gjennomført som en trinnvis feltutbygging. Prosjektet er planlagt å bestå av 93 leiligheter med underjordisk garasjeanlegg.

Utbyggingseiendommen skal sammenslås/grensejusteres/fradeles og eiendomsgrensene og arealet er ikke endelig avklart på salgstidspunktet. Det samlede tomteareal for hele utbyggingsområdet er ved salgsstart registrert i matrikkelen å være ca. 4960m². Selger tar forbehold om det endelige tomtearealet.

Eiendommene tilhørende det enkelte byggetrinn i prosjektet vil bli opprettet som egne eiendommer/matrikler og vil bli organisert som enten eierseksjonssameier.

De enkelte eierseksjonssameier i prosjektet vil bestå av seksjoner hvor hver seksjon utgjør en bolig eller næringsseksjon med tilhørende sameieandel i henhold til tinglyst seksjonsbegjæring. Hver seksjonseier vil bli sameier med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet, samt rett til bruk av sameiets fellesarealer.

Det enkelte byggetrinn i prosjektet vil kunne bestå av ett eller flere bygg som vil bli organisert i ett eller flere selskap, herunder eierseksjonssameier. Selger tar forbehold om antall selskap, antall boliger, endelig organisering og omfang av det enkelte byggetrinn.

Prosjektet

Prosjektet er planlagt med to salgstrinn, hvorav salgstrinn 1 utgjør 59 leiligheter i Bygg A og salgstrinn 2 utgjør B og C med ca. 34 leiligheter. Selger kan velge å dele salgstrinn 2 opp i to separate salgstrinn.

Samlet er prosjektet planlagt å bestå av 93 leiligheter med underjordisk garasjeanlegg.

Adresse

Kvassnesvegen 33-37, 5914 Isdalstø. Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Eierforhold

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Tomtetype

Felles eiet tomt i sameiet

Parkeringsplasser, boder og sykkelparkering

Det følger ikke med parkeringsplass, men det er spesifisert i prislisten hvilke leiligheter som kan kjøpe parkeringsplass sammen med boligen. Se prislisten for pris for kjøp av p-plass i garasjekjeller. Det blir også gjesteparkeringer i garasjekjelleren.

Minimum 2,5m² sportsbod for leiligheter under 45m2, leiligheter over 45m2 får sportsbod på 5m2. Sportsboder er plassert i plan u og plan 1. Gulv utført som støpt betonggulv. Vegger som Troax-systemvegger/ betong/ gips. Søyler i sportsboder kan forekomme, og gir ikke grunnlag for kompensasjon. I tillegg er det tilrettelagt for felles sykkelparkering i sameiet.

Prosjektet leveres med både felles og private takterrasser på taket av Knarvik Allé. Felles takterrassen er for alle, og de private kan kjøpes som tilvalg. Det blir spilerekkverk rundt hele takterrassen og soner med plantekasser. Fellesområdet vil få terrassebord på gulv og blir innredet med både bord og sittebenker. Vannuttak blir plassert i forbindelse med trappehuset. Dekket blir i terrassebord, og detaljer ifht. overflatene vil bli avklart i samarbeid med landskapsarkitekt. Det blir levert et felles utekjøkken i henhold til plantegning.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan den endelige organisering av takterrasse-parseller og garasjeanlegget med tilhørende parkeringsplasser og boder vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom, eller bli lagt som fellesareal med tidsbegrenset vedtektsfestet bruksrett (30 år).

Selger vil beholde eiendomsretten til og fritt kunne disponere over eventuelle usolgte
parkeringsplasser og boder, herunder kunne gjennomføre utleie eller salg til andre enn
seksjonseiere.

Lading for el-bil parkering/ladestasjon inngår ikke i leveransen fra selger, men kan bestilles som tilvalg. Det vil kunne være begrensninger på antall ladepunkter og kapasitet som kan leveres. Det tas forbehold om at ladning av el-bil kan bli levert som et fleksibelt ladesystem som fordeler tilgjengelig effekt mellom flere brukere. Strømforbruk og kostnader for ladning av el-bil betales av den enkelte seksjonseier. Selger tar forbehold om at ladning av el-bil kan bli levert og administrert av ekstern leverandør og at kjøper betaler leie for bruk til dette selskapet. Kostnader for bruk er ikke fastsatt på salgstidspunkt.

Selger tar forbehold om å fordele parkeringsplasser og boder.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig ledningsnett for vei, vann og avløp.
Vann og avløp er tilknyttet ledningsnettet via (felles/ private) stikkledninger som vedlikeholdes for eier/sameiets regning frem til påkoblingspunkt. Særskilt avtale/erklæring er/vil kunne bli tinglyst på eiendommen. Eiendommen har direkte adkomst til offentlig vei.

Sameiet

Prosjektet er planlagt å bestå av ett boligselskap (antallet boligselskap kan bli justert i forbindelse med utbyggingen). Sameiet er planlagt å bestå av totalt 96 boligseksjoner (antallet seksjoner kan ev. bli justert i forbindelse med utbyggingen). Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 16.06.2017, nr. 65, eierseksjonsloven.

Hver seksjon vil utgjøre en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er forbudt å erverve mer enn 2 boligseksjoner i samme sameie. Denne begrensningen gjelder også indirekte erverv, herunder kjøp via aksjer eller andeler i et selskap. Erverv er forbudt dersom det medfører at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har "tilknytning til hverandre". Dersom bestemmelsen brytes vil blant annet styret i sameiet uten forutgående varsling, kunne pålegge salg av seksjonene som er ervervet ulovlig. Videre vil man ikke kunne stemme på årsmøtet, og man vil ikke tas med i beregningsgrunnlaget for flertallsavgjørelser.

Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet.

Utleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører og styret med opplysning om hvem som er leietager.

1) Felleskostnader

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Månedlige felleskostnader er stipulert til kr 17,- per kvm BRA per måned for første driftsår, hvor man har lagt til grunn at bl.a. forsikring av bygningsmassen, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking, plenklipping, forretningsførsel og renhold er inkludert. Endelig budsjett fastsettes på årsmøte.

Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av kostnader reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger vil engasjere forretningsfører for sameiet for første driftsår. Kostnader for dette er tatt inn i budsjett for felleskostnader.

Driftskostnader til garasje-/parkeringsanlegget er stipulert til kr 150,- per plass per måned for første driftsår, og skal betales av de som disponerer plass i garasje-/parkeringsanlegget.

Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felleskostnader:
o Kostnader forbundet med Bredbånd/internett. ca. kr 500,- pr. mnd
o Kostnader forbundet med oppvarming av leiligheten
o Innboforsikring for den enkelte sameier
o Kommunale avgifter og eiendomsskatt (faktureres direkte fra Kemneren i Alver til den enkelte sameier)
o Eget strømforbruk i den enkelte boligseksjon.

2) Kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres den enkelte seksjonseier direkte fra kommunen. Kjøper betaler løpende kommunale avgifter for vann, avløp, renovasjon og feiing etter gjeldende satser. Kostnaden avhenger av forbruk og boligens størrelse. Se mer på kommunens hjemmeside www.alver.kommune.no for de ulike gebyrene.

3) Info eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt per 2024, men selger tar forbehold om at kommunen kan innføre dette før eller etter overtagelsesdato.

Utleie

Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

Boligen kan leies ut iht. bestemmelsene i eierseksjonsloven og ev. vedtektene, dvs. utleie med varighet på over 30 sammenhengende dager i året.

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn i året er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn. Grensen på 90 døgn i året kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.
Boligene har ingen egen utleieenhet.

Forsikring

Bygningsmassen vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse. Fra overtagelsesdagen
vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må tegne egen innboforsikring.

Kjøpesum, omkostninger og betalingsplan

Boligene selges til fastpris etter førstemann til mølla-prinsippet. Se vedlagte prisliste.

Betalingsplan

10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12.
Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R.
Restkjøpesummen + omkostninger betales ved overtagelse.
Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Energimerking

Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv boligen er. Foreløpig energiberegning viser at samtlige leiligheter er i energiklasse A. Endelige energiattester vil bli utarbeidet av selger etter at detaljprosjekteringen er gjennomført, og utleveres ved overtakelse av boligen.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt i perioden 3. kvartal 2025. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt. Estimatet er basert på en byggetid på 24 måneder med byggestart 1.kvartal 2023. Estimert byggetid er ikke bindende da det kan oppstå forhold som forlenger byggetiden.

Lovverket

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12. I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar.

Bestemmelser tiltak mot hvitvasking / kjøpers innbetaling

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktet art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handel.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode282288592
Sist endret07. juli 2024 00:15
Referanse9219014

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.